Acne lanserar sin klädkollektion till barn, Acne Miniature

Nu lanserar klädesmärket Acne sina favoritplagg till barn. Acnes favoritplagg ifrån höst-vinterkollektionen 2008 kommer då att finnas. Dessa kläder är inriktade till barn från 2 till 10 år.
Vet inte hur mycket det kommer att kosta. Men priserna måste ju ha gått ner eftersom det här är designer kläder till små barn som har en tendens att växa ur kläder ganska snabbt. Hm jag vet då inte om det låter som en bra idé. Här handlar det bara om att göra pengar!

Hysteriskt nervsammanbrott

Tjohoo!
Vaknade sent som vanligt.... Not good! fick sms utav någon ifrån Nybro inatt. Har ingen aning om vem hon är men vi smsar lite då och då. Hon är på någon club någonstans. Hah, så ett gott skratt får man sig.
Igår kväll kom också mina kusiner hem så jag åker till dom i kväll och stannar där över natten. Förhoppningsvis får jag låna Lindas dator menjag har inga direkta förhoppningar om det. Usch, jag måste fixa håret och packa innan, + att jag ska äta. Fick världens sammanbrott när pappa ringde nyss och sa att jag skulle damsuga köket och plocka upp leksakerna i vardagsrummet efter småsyskonen. Fick panik och började skrika och svära. Haha stackars Ellen. Nu har jag ialla fall gjort det och lugnat ner mig med C-vitamin :P så ska jag nog straxt gå och börja göra mig iordning lite smått. Ha det så bra! Mwa

Btw! HIMLA kul att det är så många som läser min blogg =D

Mulberry/Burberry

Mulberry och deras läckerheter. Ni måste verkligen gå in på deras hemsida och kolla in. Och så måste ni kolla in Burberry, liksom deras skor, kläder, kavajer och väskor.

         


Jude Law Diors nya ansikte

Hetingen Jude Law blir Diors nya ansikte. Han kommer att bli Christian Diors nya ansikte utåt åt hans nya doft. 

image25 

Strap Tied Dress

Sitter här och kollar in Paul Smiths hemsida och jag hittade en väldigt snygg klänning. Den kostar om jag inte minns fel 1050kr. Inte så dyr faktiskt. Men inget jag skulle ha råd med.


image23image24

100% slapp dag

Hejsan!
Sitter nu här nästan själv. Lillasystern sitter i min säng och kollar på Voice medans jag då sitter här och äter upp hennes marshmallows :P mamma gick och la sig jätte tidigt men jag förstår henne, inte så mycket sömn igår natt.
Idag var vi ialla fall i Nybro och kollade bilen. Man blir så himla körsugen! både moped och bil. Även att jag är livrädd så dööölängtar jag efter att få styra!
Min kusin är också på väg hem. Henne har jag inte träffat på evigheter så jag åker kanske kanske dit i helgen eller nästa.
Hela dagen har varit slapp. Jag gick upp vid halvtio, satte på mig mina kjukisbyxor och en t-shirt :P det var det jag hade på mig idag. Vi bönder skäms ju inte direkt när vi klär oss så. Hah naj vi är verkligen inga bönder.....? vi checkade bilen och sedan handlade. Vi tog också med oss mat på vägen hem. Hem äta och sedan gick jag och la mig så uttråkad jag var. Det ända jag har att se fram imot är väl att gå ut med hunden och se på Let's Dance. Aja nu drar Ellen i mig. Hon vill ha datorn ofc! Vi hörs Mwa

Duchess

Hej hej!    080327
Hann desvärre inte skriva igår. Varför vet jag inte för jag var hemma mest av kvällen. Träffade Martin igår =) har inte träffat han sedan vi gick på  lov. Så det var lite kul. Hm vi stod mest och pratade mopeder som verkligen intresserar mig nu. Var ute och gick med hunden. Det var hur länge sen som helst sedan jag gjorde det.

080328
Okej så idag ska jag med mamma igen och göra något i Nybro :P väldigt kul, men jag kommer ialla fall ut =) jag vet inte vad jag ska göra resten utav dagen. Träffa Martin igen kanske. Aaah who knows! Mwa 

Isabella Rossellini

Om det är någon parfym man ska ha i sommar så tycker jag att det är Isabella Rossellini's parfym Manifesto. Min flaska tog precis slut och nu står den på min köpelista =) en rätt tung doft och blir lätt för mycket. 

En doft som luktar gudomligt gott

 
  

MWA

Hej heej! 
Plötsligt blev man hemma själv (!) och nu kan man äntligen höja volymen på datorn. Gaaah det är så skönt när ingen är hemma och man kan gå runt och sjunga eller skrika om man nu vill det :P jag är nog inte själv med denna idén men det är bara så himla skönt. Jag steg faktiskt upp rätt tidigt idag. Jag tror klockan var hmm tio över tio eller något. Så jag har gått om att göra mig iordning tills mamma och lillasystern kommer hem ifrån 'dagis'.
Nu ska jag hoppa iväg! Ha en bra dag allesammans Mwa

Hilary Duff

Om det är någon jag tycker är väldigt bra på att kombinera tråkiga kläder så är det Hilary Duff. Hon får alltid till den här vardags-looken och den mest naturliga make-up.Hennes kläder kan aldrig bli för mycket. Och hon kombinerar alltid och allting rätt. 
Väldigt naturligt men så oerhört snyggt.

      




Okej det här är bara engångs stuff. Jag ska verkligen inte stanna uppe så här länge om nätterna men det är det att det är den här tiden då det är lugnt och stilla hemma och ingen annan vill åt datorn. Loven blir alltid dåliga vanor. Måste ändra på det. Nu ska jag sova. Ha en bra dag idag :P för imorgon åker jag med mamma och småsystrarna till Ikea och lite annat. Förhoppningsvis kan jag välja ut en spegel som jag vill ha i framtiden :P haha! Godnatt hönni, Mwa!



Laptop, ett måste!

Hejsan hejsan!
Sitter nu här igen, men för att kolla på Andra Avenyn som jag har total missat den här veckan. Men som tur var så finns avsnitten att kolla på internet och det är precis det jag ska ägna mig åt så länge jag kan tills någon kör bort mig ifrån datorn. Har också bestämt mig för att skaffa en laptop. Och jag ska, MÅSTE ha råd med en innan 2009. Så det jag ska syssla med året ut nu är att spara pengar :P lyckat! väldigt lyckat! vet troligtvis redan vilken det är jag ska ha =)

 

Godmorgon

Godmorgon får jag väl säga! vaknade kl.13.10, inte särskillt lyckat om jag får säga det själv. Mamma var mindre glad över det när jag gick upp för att äta frukost. Skulle också egentligen vara med EE idag men jag känner att jag har ingen lust. Usch jag somnar så sent och går upp så sent :P inget vidare bra!!!!
Nu ska jag slänga mig i sängen och kolla på SvambBob, favvoprogram. Och sedan ska jag 'göra' mat till familjen. Ha en fortsatt bra dag! min började nästan precis så Mwa hejdå


PhotoShop i väggen!

Hej hej igen =) försöker desperat förstå mig på PhotoShop :P men det går bara inte! har kunnat en himla massa men allt det där har bara försvunnit *suck. Sitter också och kollar på I Am Legend. Så förtillfället gör jag tre saker samtidigt. Finns det ingen bättre film än den?
Jo just det jah! har bestämt mig för att ändra min hårfärg. Är verkligen på tiden nu. Det blir hm lite koppar brunt aktigt. Får se om det blir bra. Annars får jag återgå till den färgen jag har nu som jag är jaaa nöjd med. Lite guld-blond-brunt aktigt. Invecklat? maybe. Jag har haft den här hårfärgen för länge nu. Fast man ska ju inte byta för ofta som jag vet vissa gör.
Halsen har börjat göra ont även att jag inte har visat mig särskillt mycket ute nu den här veckan. Jag har valt att ha ett lugnt lov. Men aj så ont halsen gör! det förstör allt. Tänkte också träffa EE men hm jag tror inte att jag vill det längre. Kanske kan ta upp den tiden med lite pluggande? mamma lär ju säkert fråga mig på lördag eller söndag om jag har gjort någonting. Och hon får alltid den där minen när jag säger -Nääe. Jag kanske kan slippa den? =) Nej! nu ska jag kolla färdigt på filmen. Ha det bra så länge Mwa

The Hills?

Jag som många andra har följt/följer The Hills. Serien har verkligen blivit både enorm och känd nu! skulle vilja ge Lauren Conrad ett + för sin klädstil. Hon vet hur man kombinerar make-up, skor, frisyr och självklart kläder utan att det ser helt weirdo ut.
Vad tycker ni förresten om serien?

Som på denna bilden ser hon ju inte direkt tråkig ut?
 

Ska piloterna stanna kvar or not?

Mamma&pappa är hemma och jag satt precis och matade lillasystern. Fick sitta där ett bra tag eftersom jag tog en massa bilder på henne och så vägrade hon äta. Hon är så otroligt gullig med all mat runt ansiktet och så lyser hennes vita tänder :P

Sitter och funderar på om jag ska behålla mina piloter i sommar eller ska jag köra på något annat? jag har faktiskt noll koll på vilka solglasögon som är inne nu i vår/sommar. Dåligt av mig! 

         HJÄLP, tips någon!?

Pensionärs varning

Hejsan! vaknade nio idag :O för att mamma skulle iväg och så var jag tvungen att passa systrarna. Minstingen ligger och sover och störstingen vill baka :P kan kanske bli en lite surprise tills mamma kommer hem! jag saknar mina tre E. Evigheter sedan vi sist va. Ska nog ringa upp Blondie imorgon och höra om vi kan ta en sväng på dokumentan. Emil kommer inte hem förns på Söndag sen kväll så han är det ingen idé att man ringer. Bara ett väldigt påkostat smtal som min mobilräkning säkert skulle älska. Har blivit väldigt mycket bättre på det här med mobilräkningen nu =) hah!
Idag ska jag nog sätta mig med lite skoljobb. För en gångsskull!!! matte och sv :P nej nu ska jag återgå till mina pensionärssysslor ;P kollar på V75. Mycket sorgligt. Mwa


Ms.Lat! that's me

Hejsan hejsan eller vad säger man? godmorgon :P är hur trött som helst! lillasystern ligger och kollar på The Voice i min säng. Hon vill desperat åt datorn, hah. Men 'duh' not yet! idag har jag fortsatt städat och inte gjort någonting. Är så himla skönt att inte ha något att göra. Fast runt tre tiden i dag blev jag lite desperat. Jag gick ifrån tv:en till datorn, och ifrån datorn upp till tv:en. Sedan ifrån tv:en där uppe till min tv här nere. Bläää nothing to do ;S Men i morgon ska jag upp nio och passa syskonen. Haha, looking forward to it ;D nej nu ska jag slänga mig isängen och somna sött, förhoppningsvis! Mwa godnatt

Hello Gorgeous! nej, Hello Sleepyhead =)

Hej hej! natt inläggen bli allt oftare känns det som. Hah! sitter här med mina 'snygga' hörlurar och gör mig hörd. Det måste verkligen låta förskräckligt eftersom jag inte är någon direkt Aguilera.
Dagen har verkligen varit lugn. Har inte haft särskillt mycket att göra. Som sagt städat och donat, myst med familjen. Så, jag tror att jag ska dansa iväg nu till lite Eros Ramazzotti! Haha Godnatt hönni
Mwa
     


Converse stilen

Paul Smith Cardigan 1100kr       Vero Moda jeans 500kr        Bianco/Stadium skorna igen 600kr

image10                    image12                   image13                 


Är inte det här den ÄKTA Converse stilen eller vadå? den här stilen har killen i mina drömmar!
                         

Flip-Flops a lá män?

Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker att killar ska ha färgglada kläder på sig på somrarna. T-shirt eller t.ex flip-flops,och då hittade jag dessa snygga flip-flops som är ifrån Paul Smiths sommar kollektion.  Tyckte dom var skit snygga! solbränd med kanske vita shorts och eller utan T-shirt  :P
Kostar ungefär 750kr
image8

Action!

Hej hej, städdag idag för min del. Har gjort rent våran lyx-dusch :P hah inte lyx dusch men jag tycker att den är lite mer 'glammigare' än vad de flesta duschar är. Halkade ett antal gånger och slog i. Helt insmetad i såpa. Mysigt! var sedan på stan med mamma och lillasystern. Mamma stod och valde nagellack i nästan en kvart. Jobbigt värre blev det för lillasystern som ville till leksakerna. Vad människor glor nu föresten. Mamma brukar alltid säga att gubben eller gumman kanske tycker att du är snygg eller ser söt ut. Det kanske dom tycker men jag är så dålig på att ta imot komplimanger. Kanske måste bli bättre på det. Nähä nu ska jag fortsätta kolla på Grey's, Säsong 4 Avsnitt 8 :P hah, anledningen till att jag skriver ut vart jag är i säsongen är pga att jag ligger före er tv-tittare :P lite smått roligt faktiskt. Ha det bra!
Mwa

Vera Vang har glömts bort

Alla, hoppas jag har väl hört talas om Vera Vang? hennes kollektioner är otroliga! kläderna är liksom ful snygga (tycker jag). Och hon designar allt ifrån kläder till porslin till parfym till det hon mest är känt för, bröllopsklänningar. Men synd är det att många har glömt eller inte vet om att hon designar vardagskläder och festkläder.

image5image6image7

Bianco again!

image13                       image14


JAG BLIR SÅ OTROLIGT KÄR!!!! idessa vardagsskor. Jag SKA köpa dom :D
De här båda skorna är också ifrån Bianco.

kl.03.36???

Herregud! ingen vidare sömn har man fått inatt. Synd så synd! trodde nämligen att vi hade inbrott! hörde att det dunsade i trappan framimot tre så jag låg och skakade i sängen. Insåg senare efter en halvtimme att de var hunden som käkade på sitt ben och att det var det som dunsade något förskräckligt,haha. Jag måste ju bara vara Schizo OCH paranoid.
Idag händer inte så mycket. Pojkvännen kommer hit och jag sitter som vanligt och dregglar efter ett Nej! TVÅ par skor nu :O helt otroligt! måste ta mig samman. Tror faktiskt jag ska köpa dom när jag åker till Sthlm igen. Har inget att göra. Får se om jag kan roa mig med något på datorn....
Mwa

Vas 1000kr+småbarn= STÄLL UNDAN!

Tjosan! kom precis hem ifrån middagen som vi lämnade sent för en gångs skull. En väldigt livlig middag må jag säga eftersom mina kusiner var där + min lillasyster. Dom har så himla mycket energi dessa småbarn så det inte är sant! jag och min andra lillasyster satt ute i köket och kollade på tv medans de andra tjoade och sprang. En vas ifrån iittala stod fel och höll på att åka i golvet. Ajaj om den hade åkt i marken, 1000kr bara sådär! hade då ens inte vågat låta den stå framme när jag hade vetat att det skulle komma barn.
Maten var som vanligt jätte god! han vet hur man lagar mat =) sitter i nuläget och svullar i mig godis. Kanske inte så himla bra nu när man ska sova. Jag vet inte redigt men jag blir bara tröttare och segare för varje dag som går. Det spelar ingen roll om jag har skola eller inte. jag däckar ändå vid nio-tio slaget. Hm, märkligt. Det kan ju inte vara något fel på mig direkt. Haha godnatt hörni!
Mwa

Secondhand?

Hej hej igen! jag är ju inte ifrån Sthlm men har 'släkt' där uppe, ska nämligen på besök dit nu i vår. Så secondhand, är det något att ha verkligen? kan ni tipsa om någon bra secondhand butik =) och kan ni inte berätta om ni själva har hittat något!  vorde himla intressant att läsa. Ha det bra
Mwa

Middag

Hallå hallå! idag kom man upp väldigt sent. Hade egentligen tänkt gå upp tio men nej :P
Idag är det middag, eller det är middag varje dag men speciellt idag. Släkten =) har inte träffat dem på evigheter och det känns väldigt synd =(  och vad ska jag ha på mig? klänning? jeans? usch jag har noll koll idag. Jag får säkert riva ut garderoben i sista minuten i hopp om att hitta något.
Ni som har lockigt hår fattar hur jobbigt det är att duscha innan man ska på något? mitt hår klarar inte det. Jag ser, uf, jag vet inte vad ärligt talat. Så jag kör plattat hår idag. Insåg att jag verkligen borde gå och klippa mig igen. Eller igen och igen det börjar helt enkelt bli dax för det nu. Nej nu ska jag gå och göra mig iordning. Och föresten 'hah' hade glömt att det är påsk!
Glad påsk på er!
Mwa

Dö läckra!!!

image2
Jag ska gå och köpa mig ett par! läckra som tusan nu till sommaren med en passande klänning.
Bianco 500 kr

Uttråkad till Max!

Det är så himla tråkigt just nu. Funderar på att plugga men vet inte vad jag ska plugga på. Städa? har inget att städa. Kanske gå en promenad med hunden? hm näe hon ligger så mysigt i min säng och sover. Det är absolut dötrist att bara sitta inne. Men ännu tråkigare att gå ut i blasket. Får vänta på syster att komma hem så får vi väl sätta oss och spela Monopol eller något tråkigt :P

Vad finns det egentligen för roligt att berätta om mig själv?
Jo jag är ''politiker-expert''. Älskar allt som rör sig innom politiken och det är oftast det jag gillar att diskutera. Är också medlem i SSU. Jag är väldigt allmänbildad och hoppas på att verkligen få utnyttja det någon dag! för jag är smartare än du tror.
Mode är ett självklart. Jag är ju tjej! älskar skolan! det är ett absolut. Jag har städmani =) grattis till mig!!!! älskar att dra upp gamla minnen och kika på foton. 
Det händer ganska mycket i mitt liv just nu. En del saker är avgörande för min framtid och andra saker inte. 

Ciao! så länge

Välkomna!

Hejsan hejsan! meningen med denna blogg är att jag vill framförallt berätta om mig och mina ovanliga intressen och sedan se hur ni har det. Jag är egentligen inte så himla mycket för att blogga, så vi får se hur det här går =) och eftersom det här blir min såkallade 'dagbok' så behöver jag inte skriva vem jag är. Ni får helt enkelt lära känna mig!

RSS 2.0