081030

Det börjar bli vana att Emma ringer och väcker mig nu om morgorna. Hon tycker att jag är måttligt irriterad och störande. Idag ska jag städa lite och så kommer Emma hem hit direkt efter att hon jobbat. Vi drar sedan till Elin =D saaaknat dig! Förra gången jag träffade Emma direkt efter arbetet så stank hon skit :P på tal om händern, bläääää, dom stank majonäs.

Kom hem ifrån Emma igår kväll. Dagen innan var jag helt fucked up i huvudet x) sa åt Emma att klippa av mig håret. Börjar bli värsta imitationen av Britney nu.
Emma gjorde något ap taskigt igår som jag kan skratta åt nu faktiskt. Hon skrev ett sms som hon slängde iväg till typ mer än halva min kontaktlista, VARAV till min morbror. Jisses......

PS. Detta är det inlägg som jag råkade trycka F5. Skulle publicerats den 081030

Hon tar allt för givet

Hon är alldeles fejk. Hon tar allt för givet.       Jag har fått nog av dig.



Emma och jag stod ute i stormen igår. Vi missade två bussar och våra skor var helt nerdränkta. Väldigt lyckat ;D Stackars Elin stod ute och väntade på oss i nästan en timme. Hon hade gått ifrån Stagg till simhallen och sedan tillbaks till Stagg och sedan till baronen. Bad om ursäkt typ hundra gånger!
Idag vart det jag som vaknade innan Emma surprise surprise..... :P Nej fy vad kallt det är ;S och jag är barfota.

ps.ikväll ska vi uuuut!
Mwa

Skit blogg

Men ååååh! Råkade trycka på F5 och allt försvann. Orkar inte skriva allt igen nu :P IRRITERAD SOM ETT BIIIIIII!

Emma kommer sen och då drar vi till ELIN =D

Bloggen kan ta sig någonstans ;O

Mwa

Klippning på G finally!

GO DAG gottfolk.
Sitter hemma hos Emma och hrm jaaa hon sover. Hon har jobbat, förstår henne lite grann. Kort inlägg för vi ska kolla på Sex and the city. Bajs bra movie måste jag tipsa om för er som inte har sett den.

BTW! Jag ska klippa mig skit kort ;D + att det är Sthlm om några veckor ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!

Mwa


Ugly picture..... and i mean it!

Min blogg är så jävla ful just nu. Vet inte riktigt vad jag ska göra med färgerna eller någonting :P dagens i-lands problem verkligen. Men aja, bilden ska verkligen inte vara där uppe men orkar inte ta bort och redigera om den. Totalt misslyckat :P really.....

Mwa

Snyltare!

Helluuuh suckers! Eller det blir omvänt där. Igår vart det ingen rolig kväll alltså, INTE ett dugg! Inga detaljer på det :P
Just nu är jag så otroligt jävla besviken på hm jaaa en kompis (?) kompis så det inte är sant! Sicken förbannad snyltare. Och jag ska gå till botten med det, det ska jag bara.

Det är sent och mina ögon är alldeles suddiga. Ska nog kila till sängs straxt =)
Saknar Emma och Elin. Känns jätte länge sen som jag senast såg dom.

Mwa

Klockan ska vridas tillbaks

God morgon! Emma somnade som vanligt på soffan och jag fick verkligen ruska livet ur henne för att hon överhuvudtaget skulle ge lite respons på att hon levde. Vi somnade direkt. Emma vaknade mitt inattan och typ gnällde. Vaknade till och såg att hon hade världens kramp i benet och låg och kved sig. Inte roligt!
Hon skulle också jobba idag och vi missade totalt att man skulle ställa tillbaks klockan en timme. Så här sitter vi nu. Emma är aning less på det eftersom hon kunnat sova en timme till.

Mwa

När allt förändras...

Ja ni ser att min blogg är lite annorlunda. Stod inte ut med bilden på den där skon och eftersom jag är så himla dålig på att hitta några bilder att ha så ändrade jag bara bakgrunden =) är inte så säker på om jag ska ha den färgen heller.

Klockan ringde 8 imorse och jag steg upp direkt. Gick faktiskt bra. Förutom att mina läppar var snus torra. AJ!
Ja som sagt vi får se hur det blir med bloggen nu framöver. Ska fundera vidare på hur jag vill ha den.

Mwa


Ps.
Elin visade mig denna videon, helt klart värd att se. EMMA! Du borde verkligen kolla

Tillbaks!

Äntligen är FN-rollspelet över och man kan andas ut. Nästa är inte förns i mars på engelska.
Det gick bra, jag ville mest bara observera hela grejen. Fick smått panik imorse då vi satt i utskotten och ordöfrande bad följande länder att skriva ett 'position paper' på tre minuter. Såg Sarah-Louise skriva medans jag satt och nästan började lipa. Kom inte på något alls! Våra resolutioner vart ju så himla lika och jag fattar liksom inte varför vi skrev ihop oss med dom. Det slutade med att jag hamnade i talarkedjan. Zimbabwe finner inte detta en lösning på klimatproblemen. Jag var heller inte öppen för frågor x)
Det var endå ganska trrevligt igår kväll =) väktaren hade vart där ett antal gånger och larmet hade gått minst fem gånger.Stackars gubbe. Det slutade med att jag, Elin, Emmy, Julia och Gabbe sov i A9 medans de andra total dissade oss för att ligga i A7. Till klockan 1 höll de andra på att snacka och kanske inte förns runt halv två som vi släkte. Jag var helt borta, skit trött. Gick också och la mig med feber.
Dagen därpå hade vi ställt klockan på 06.30. Jag hade poienterat kvällen innan att jag är morgon människa och jag kmmer upp i tid då min klocka ringer. Imorse var inte detta fallet. Jag Elin och Gabbe låg kvar till 7. Jag skyller på stressen, febern, förkylningen och att jag var allmänt trött.
Där sprang alla 163 delegater runt för att fixa oss än en gång för andra dagen då de andra eleverna började komma runt tjugo i åtta.

Min mobil har vart helt konstig dom senaste dagarna. Batteriet är helt puckat. Laddas ur hela tiden. Vill be om ursäkt till dig Emma som försökt nå mig idag.
Om batteriet fortsätter hålla på såhär får jag lämna in den.

Kom hem lite tidigare idag än de andra. Var så hängig. Gick och la mig i soffan och somnade fram till nio. Vi får se hur länge jag är uppe nu. Ska även gå upp i gryningen imorgon för att passa Tuwa och Thea. Gäsp*  fredag till lördag, den enda morgonen jag får sova ut på.

Mwa

Det finns väl för fan inställningar din ung jävel!

Hallå hallå! Sitter nu i nästan en tom Stagneliusskola med väldigt trötta och sega elever. Dagen har gått skit fort och snart är det utskotts arbete igen!
Lovisa, Elin och jag sitter ensamma i en väldigt ljus kvav datasal. Tänkte reta Elin med att sätta på lite Lasse Berghagen, FYFAN vad arg hon blev. Skrek DET FINNS VÄL FÖR FAN INSTÄLLNINGAR DIN UNG JÄVEL!!!!!!

Usch!
Jag vill inte vara här som sagt :P jag vill ligga hemma i sängen och tycka synd om mig själv för att jag är tvungen att utsätta mig för Fn-rollspelet. Fick panik då Annelie började prata om FN-rollspelet i Rom nästa år. Då det är mycket tuffare, alla är ifrån olika länder och engelska är det språk vi ska använda, eller är Tvugna att använda rättare sagt. Men visst engelska språket är NO problem =)

Jag vet inte vad som kommer att hända ikväll :P leka med Elin Pelin och Lovisan perhaps. Somnar väldigt gott ikväll.

Mwa 

Vem FAN har tid!

Okej, jag skulle ha gått och lagt mig tio idag som alla andra dagar fast så blev det inte idag. Alla andra ligger och sover medans jag sitter och lipar ihjäl mig över fn-rollspelet som är på torsdag-fredag. Vad i HELVETE ska man göra när det inte står ett jävla fucking skit om landet?!?!?!? inte fan vet jag. Ååååh, jag är så upprörd att jag skulle kunna bita av ett finger på mig själv ärligt talat. Det får bli sugigt helt enkelt ;S men vem har lust att stå inför 100 pers och inte ha något att säga ;S jag suger liksom på att improvisera. OCH jag vet att jag suger på det efter tidigare erfarenheter.
Jag vill ligga och sova och slippa tänka på det. Men livrädd tänker jag sitta i mitt utskott och darra ihjäl mig på torsdag förmiddag. Snälla, tänk på mig då!

Skyndade mig hem idag. Åt middag och sedan fn shitet. Jag har så himla mycket kvar att göra och Hanna skulle tydligen kolla upp vad Zimbabwe står i Kärnkraftsfrågan. Zimbabwe har inte ens kärnkraftverk i landet. Zimbabwe har inte ens skrivit på kyotoprotokollet. Och med allt detta vill jag begrava mig själv. Istället för att sitta här och göra livet ännu surare för mig själv tänker jag sätta igång med. Jag hade iallafall tänkt sova vid tolv fast den gränsen lär jag gå över. Säg hmm..... ett, kanske?

Mwa
/ifrån helvetet

Var hälsad MOSES!

Dagen började bra, absolut ingen ångest överhuvudtaget men nu, klockan snart halv sju kommer ångesten krypandes och jag börjar bli lite smått orolig faktiskt nu :P jag är ju som jag är, tycker att allt oroande är helt sjukt kul.
Mamma och jag åkte för att lämna Thea på kalas hos Gabbe runt halv elva i morse. Jag är ju som sagt livrädd för att åka bil x) satt och fick tårar i ögonen när jag tänkte på hur en bil krock skulle gå till när mamma trampade på gasen och var uppe i 110km/h. Kollade bak och såg Thea hänga lite lätt över bilbältet och så log hon åt mig, sådär så att man måste le tillbaks. Vände mig om och fortsatte tänka på hur en bil krock skulle gå till. Jag satt där och fick seriöst tårar i ögonen och sen hur jag skulle må efteråt.... Bläää. Jag har väldigt mycket negativa tankar i huvudet just nu.

Vi var sena som tusan! Vi skulle ha hämtat Emma vid 12.40 men så blev det icke. Lite sena vart vi allt :P
Hade tänkt tända upp rummet med ljus för att få den där gosiga värmen under en filt som man aldrig vill lämna. Jag ska också fortsätta skicka min ICKE kristna skämt åt Emma.

Ett icke kristet skämt kan se ut såhär::::

Ifrån mig!
Var hälsad MOSES (emma)! Jag HAR precis klätt på mig min kappa. Sitter ute och käkar bröd med vatten med mina tretton syskon. Vi syns ute på åkern runt halv ett!

/ i detta meddelande får Emma alltså veta att jag har precis stigit upp och äter frukost och att vi syns vid halv ett.

Jisses :P jag ska roa mig med min halv klara resolution nu........... SKIT.

Mwa babes 


Sicken vecka.... :D

Wow (!!!!) fem dagar sedan nu, det går inge vidare med bloggen alltså :P
Emma ringde mig imorse som hon alltid gör på lördags morgonarna. Det blev stan. En väldigt lång runda på stan också. Väldigt dryga människor inne på Vila alltså :P
Det var fotboll idag också! Kalmar mot Göteborg. Så segt mycket folk det var ute. Poliser överallt och Emma och jag som spöade skiten ur varandra utanför Stagg.
Vi blev upp plockade av Emmas familj och stack sedan för att äta. Emma tvingade sedan hem mig till 3kanten och nu går jag upp och ner. Allt ifrån locka Emmas hår till att raka hennes ben..... Lovely! Hah. Hon ska nämligen till Rasmus och jag ska hem. Mötte Elin på stan och där stod vi en ganska lång stund och pratade om smaskiga hemligheter. Jag ska sitta hemma och skriva på min resolution, eftersom vi har FN-rollspel nästa vecka torsdag&fredag. Grymt nervöst nu!
Nähä nih! Nu ska jag nog kila upp till kärringen och göra henne lite sällskap och den här gången ska jag väl hjälpa henne på toaletten också x) joking!
Imorgon tar Emma och jag med Thea till simhallen. Hon blev skitglad när hon fick veta att vi skulle åka dit. Alltid lika roligt att ta med dom ungarna!
Ha det bra ikväll!

Mwa

Fortsätt simma, fortsätta simma.....

Ellen ringde mammi förut för att berätta att hon möjligtvis kanske hade maginfluensan. EUWH! Jag ville inte komma hem. Liksom trevligt om jag skulle få det nu helt plötsligt precis innan FNrollspelet och allt. Fast tänk, det hade vart ganska roligt trots allt.

Jag är total less på spanskan. Måndagar speciellt. Jag ville verkligen inte läsa men ingen lärare respekterar det, fast sen är ju jag som jag är. Men skit på henne.
Matte provet idag var ju ett riktigt stort skämt x) våran matte lärare stack efter typ 15 minuter och kom sedan tillbaks efter sisådär 5-7 minuter. Alla hade en ganska trevlig pratstund då hon var borta. Imorgon har vi B-delen och jag är nog lika körd där.
Jag måste erkänna att jag börjar bli riktigt skraj för FNrollspelet nu. Nästan hela internationella arbetslaget är i Dublin med 06C.Det är Peter&Joppe kvar, typ. Där rök liksom Annelie. Jag har minst 30 A4 sidor att översätta och formulera om innan veckan är slut helst innan fredag också. Kommer jag klara det? puh. Det är brååådis nu (!!!!!) och det är inte bara jag som känner stressen komma flygandes igen. Bläääää.

Middagen kallar och förhoppningsvis har inte Ellen maginfluensan. Hon sover förtillfället. Hade sådan lust att hoppa i sängen..... Men någon gång ska man väl vara snäll.

Mwa

Hej hopp gummi snopp!!!

Vaknade som vanligt se idag =) skönt att få sova ut.
Igår åkte jag till Emma med mycket om och men. Rasmus vart också där.

Imorgon ska Emma, jag, Thea och Tuwa någonstans. Thea har tjatat om Skälby så jag antar att vi åker dit och sedan fikar =) kul att göra något med små syskonen någon gång ibland. Tack vare Emma som följer med så klarar vi nog det tillsammans :P dom är ganska jobbiga.

Ellen höll förövrigt på att spränga datorns högtalare. Hon tyckte min musik sög och visst jag håller med henne om att jag har annorlunda musik smak, Lasse Berghagen - Stockholm i mitt hjärta.

Mwa


Dagen som gått

Det vart en ganska lugn dag i skolan =) shit vad trött jag var igår fast idag var det något bättre.
När klockan ringde 06.13 imorse tassade Thea in i rummet med händerna för ögonen. Hon gjorde mig sällskap hela morgonen och jag var faktiskt på bra humör också :P hon låg och kollade på tecknat med filt och kudde och tjatade om välling medans jag rusade runt och skrek att jag inte hann göra det.

Elin kom idag också. Saknade henne igår ;O jag kommer heller inte framåt i mitt Fn arbete. Det står sjukt lite om just det ja behöver veta. Och igår och tills imorgon har jag inga läxor!!!!!!! Jag ska lägga mig nio.
Märker att jag skriver inlägg som inte hänger ihop. Vänj er!

Mwa


Fucking buss helvete !!!!

Gokväll gott folk! Det är bra med mig förutom att det väntar ett helvete när jag kommer hem. Mamma ville ha hem mig vid nio. Jag missade bussen 18:28 med någon minut och nästa buss går inte förns fem i nio sen är det en bit att gå också. Satan. Jag är fan livrädd.
Emma står i duschen och jag sitter i köket óch typ skakar. Vi ska äta popcorn och kolla på AA nu vid åtta.

Igår vart Emma jag, Rasmus och Elin på fest. Det var ganska ok faktiskt :P alltid lika roligt att träffa nya människor!
Asså det enda jag kan tänka på just nu är mamma :P jag som inte brukar komma försent. Jag brukar hålla mina tider. BLÄÄÄÄ! Jag har vart hos Emma hela dagen nu, hahah! Och fyfan vad taskig hon var när jag insåg att vi hade missat bussen.

Emma: FAAAAAN! Emelie det är så jävla kallt kan vi gå eller???

Jag: Vi väntar 5 minuter till!

Emma: VI HAR MISSAT BUSSEN EMELIE! HAHAHAH! (skrattar och berättar skämt) kan vi gå nu eller???

Jag: Vi väntar 5 minuter till!

Emma: Nej nu går vi!

Jag: Vi väntar 10 minuter till! HA HOPPET UPPE ;O

Jag är deppig och måste börja kolla upp saker :P Emma bara skämtar bort det. Och Emmas dumma laptop (!!!!!!) sitter och skriver 'ich' hela tiden.
Emma kom ut ur duschen nu och AA börjar straxt!

Mwa

Utgång!

Våran klass har premiär för våran bilddagbok som  jag tog mig friheten att göra! Nu hoppas jag bara på att de andra tycker det är en lika rolig idé som jag.

Jag fick inte sova så länge imorse eftersom min syster hade två kompisar här inatt. Sicket liv!
Ikväll blir det iallafall fest, vi får se hur det slutar ;D får se om jag stannar hos Elin eller om jag åker hem. Imorgon blir det plugg ialla fall, SUCK!

Mwa

När man inte vet vad man ska göra....

Hallåååh!
Det blev skolan idag, mådde ganska bra imorse men nu mår jag skit igen. Fick äntligen träffa Emma också! Så jävla brun :O Nähä nu hade jag tänkt kika bort hos Elin och Lovisa och sen gå ner och dö :P

 Mwa

Kolla vad jag har roat mig med hela dagen

God eftermiddag!
Jag blev hemnma idag eftersom jag inte mådde riktigt bra idag heller. Fast jag ångrar det..... Jag ville träffa Elin och Lovisa och speciellt Emma! Största ångesten idag var att jag missade samhälle och historian =( samhälls lektionerna är de lektioner jag ser fram emot mest! Och + att vi har så mycket att göra.

Idag återstår ännu mera plugg. Som vanligt. Jag har naturkunskapen och så har jag spanskan och engelskan att roa mig med hela kvällen. Och inte nog med det så missade jag simhalls besöket vi skulle gjort idag på idrotten ;S inte bra att jag var hemma! Fan att man ska missa så mycket på en dag. Det är inte klokt! Ska försöka ta det lugnt.

Mwa


                                    

Bästisen på intåg

Idag kommer bästisen hem! Emma brukar fråga mig när vi sitter på bussen med världens sötaste röst om vi är bästisar =) Ja älskling det är vi!

Jag gick hem idag. Fick för mig att jag skulle äta två gröna äpplen när jag knappt kan äta ett halft utan att få ont i magen. Dumt av mig.
Det absolut spöregnade i morse vilket inte var sådär jätte trevligt. Hela dagen blev förstörd i stor sett :P jag säger bara det, VÄLKOMMEN HEM EMMA! :P x)

                      

RSS 2.0