091018

Sitter i köket och försöker plugga historia. Jag har fastnat riktigt ordentligt och behöver min farfar. Min farfars historier och min farfars skämt. Historier som toppar allt och historier som gör honom till min hjälte. Han är den högst intressantaste människa jag mött och är så glad att han fortfarande är vid liv och kan dela med sig utav dem.
Mina ögonen ser suddigt och huvudet är spänt, den vill inte riktigt ge med sig och jag börjar bli riktigt trött på det. Min hypokondri börjar träda fram och intala mig om att det är något allvarligt fel på mig. Kanske är det lamporna i köket som gör dom irriterade? Huh, det är minsann inte lätt. Jag som tänkte anstränga dom aningen mer med att läsa min ur tråkiga engelska bok som ska vara färdigläst tills på onsdag med 80 glosor. Kommer jag lyckas? OM jag gör det ska jag seriöst sätta mig ner och plugga på språk provet. Jag ska göra Petra stolt för en gångs skull. Eller jag ska försöka, min spydiga sida finns fortfarande kvar eftersom hon inte kan lägga av att vara så käftig och taskig emot mig.
Imorgon traskar jag bort till farmor och farfar efter skolan för att lyssna på fler krigs historier, förhoppningsvis kommer jag någon vart i historian och förhoppningsvis kan jag fokusera på något annat än huvudvärken.

Mwa

Jag är rädd för dig

Den mest äckligaste huvudvärken utav de alla. Den huvudvärken som man måste ligga under ett täcke så att man inte anstränger ögonen för mycket och den typen av huvudvärk som gör SKIT ont då man hostar och har sig. Jag led verkligen imorse. Det var inte alls roligt, jag låg panikslagen och trodde att jag hade fått tillbaks min migrän men tydligen icke. Skönt är väl det men riktigt ännu kan jag inte pusta ut då det fortfarande gör ont as hell! Jag hatar det. Och sedan jag berättade för min psykologi lärare att min hund hade damp, ja pff nu tar hon in mig efter varenda lektion och ska berätta en massa tips för minsann så kan jag inte ha det minsann. Vem ska göra allt det här frågar jag henne då. DU? Och så kollar hon mig skarpt i ögonen. Reaktionen blir, Ska jag lägga mig ner och kyssa hennes fötter, blir hon glad och nöjd då? Eller ska jag bara sitta där och nicka och se glad ut kanske. Det är svårt att göra henne nöjd.
Efter min tablett konsumtion idag vågar jag inte ta fler tabletter mot huvudvärken. Ska gå upp och borra ner huvudet i mamma knä och försöka somna igen. Vetskapen om att jag egentligen kunde ha delat en super varm och gosig säng inatt med någon annan gör inte saken bättre. Något har orsakat denna huvudvärk och jag vet inte varför, jag får skylla mig själv!

Mwa

Hur kan det vara kul att skapa konflikter? Pucko

Regn och rusk, hårda vindar och en massa skit idag. Bilen laggade och pappa var inte lite stressad.... Kom försent och missade idrotten he he he. Lurade ut pojkvännen i det äckliga vädret men jag fick igen. Han höll på att välta stolen för mig uppe i biblioteket senare på dagen. Jag trodde jag skulle dö så arg jag blev för någon minut. Chockad :P
Imorgon är tanken att Jonna jag och Viiinis ska hitta på något. Det kommer förmodligen sluta hemma hos Sofia, men det kan bli trevligt det med! :)
Mami hade lagat rotfruktssoppa till middag idag och jag som har någon sorts kärlek till soppor. Världens godaste mat! Det var varmt och jag har fruktansvärt ont i min tunga. Aja, det var helt klart värt det om man säger så.
Nähe, plugga och kaffe var det sedan ska jag sova vid öööhm kl.21.00? Jag hoppas hoppas hoppas att jag hinner i tid. Kommer aldrig att ske

Mwa

Jag hatar er modebloggare

Onsdagarna är de längsta skoldagarna på veckan. Det betyder att morgonen börjas med en kopp kaffe och en ganska lugn start. Allt ska gå i slow motion tills man kommer till skolan. Det blir oftast att man kanske inte anstränger sig så himla mycket på just onsdagarna eftersom man vet att man kommer vara helt slutkörd sista lektionen. Det gick ganska bra idag, OM jag inte hade haft sådant besvär med att sova igår natt. Jag sov ensam och med VÄRLDENS grymmaste huvudvärk som vägrade släppa. Jag var så arg och ledsen. Paniken ökar ju mer klockan blir.
Dagen har vart rolig ändå så trots huvudvärken som har kommit och gått så har det vart lugnt.
På svenska skrivningen i går så stampade jag verkligen på alla er modebloggare som finns där ute. Ni är för många, ni är alldeles för tråkiga då ni alla skriver i stort sett samma gamla skit. Ni är dumma och blonda och allmänt korkade.
Ni är dumma.

Godnatt,
Mwa

Det är bedrövligt att ta sig upp

Jag höll nästan på att somna om imorse. Klockan ringde som vanligt vid tjugo i sex så att jag kan snoooooza till klockan sex för att sedan gå upp. Eftersom jag gick och la mig halv ett inatt så är det ganska förståeligt att jag var trött. Viiinis messar och frågar när uppsatsskrivningen börjar och genast grabbas jag utav panik. Inte nog med det att jag höll på att försova mig. Emma försökte övertala mig till att ta bussen in till skolan vid tio i åtta istället för halv åtta för att hon trodde att bussen skulle vara full. Kom i tid iallafall men jisses vad stressigt.
Koffein koffein koffein är bästa vännen när man kommer hem. Nu (om en stund he he) ska jag sätta mig ner och plugga järnet och sedan somna med gott samveta att jag har gjort något idag och att jag lärt mig något :P men det är nog dax att sätta fart för snart blir det en störtkrasch och jag blir dödstrött igen. Aj, huvudvärk.

Mwa

091012

Kom hem efter ett par timmar hos Arvid och befinner mig just nu i köket med datorn och Emmas förbannade öppningstal som jag tog mig äran att göra åt henne. Jag har precis gjort världens godaste och perfekta kaffe så jag är riktigt nöjd för stunden. Sedan ska jag knatra till sängs och sova som en stock, om det nu går efter kaffet. Känner hur jag plötsligt fick lite mer kraft!
Jag ser inte fram emot imorgon. Vi har uppsatsskrivning i svenska och den är i aulan (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) det innebär att jag kommer tvingas sitta med min stora vinterjacka och ändå frysa som en palm i sibirien, typ, ni fattar? Ännu mera osis, jag har tappat bort ämnes pappret där alla ämnena man får välja bland. ja vart ligger det lilla kära emelie? Inte på rummet och inte i mitt skåp. Äsh, får be om ett imorgon och skriva en liten mind map under själva skrivningen. Men det hade vart bra om man hade kunnat förbereda sig med några stolpar.
Jag ska återgå till skrivandet och mitt kaffe som är så himla gott idag. Jag ska lida under skrivningen imorgon, jag ska huttra ihjäl och jag ska sluta dunder tidigt. En kombination.

Mwa

Värdelös på tider

Jag är värdelös. Absolut värdelös på att hålla tider och speciellt på buss tiderna. Jag har all tid i världen, jag går runt och kikar på klockan lite då och då. Sätter på mig skorna och jackan i god tid innan, pratar alldeles för länge med mamma och pappa och sen helt plötsligt har klockan blivit 15.39. Jag kliver ut och får syn på bussen som så fint glider förbi, helt omedveten om att den är 3 minuter för tidig. Jävla bussar. Ni förtjänar något riktigt sat tyg. Något som kan kosta er dyrt. Och era anställda. Ni tjuriga äckliga gamla gubbar som sitter bakom ratten, som älskar att köra fort, som inte hjälper handikappade på/av bussen ni kan dra åt helvete för ni har ingen livsglädje. Ni är som ett gäng moderater. Man kan se på er och skratta åt er, men eran äckliga attityd kan ni köra upp någonstans långt där bak.
Jag sitter fortfarande i min tjocka jacka och nu skriker lilltjejen, JAG SKA HA HENNE FÖRST!

Mwa

091011

Ända sen jag kom hem i eftermiddags runt fyra tiden så har lilltjejen, som för övrigt inte fått ett namn ännu, legat och sovit. Hon ligger fortfarande och sover och jag får snart lust att gå in i mammas och pappas rum och ruska om sängen så hårt jag kan så den lilla krabaten vaknar!!!!
Tanken var att jag skulle plugga direkt när jag kom hem i eftermiddags men jag har inte riktigt orkat än. Göra kaffe och gosa ner mig i sängen med en massa ljus gör nog susen. Hm det lät rätt lockande faktiskt.... Ska vi slå vad om att lilltjejen vaknar och så blir jag fast med henne i famnen en timme framöver. Kommer jag öppna böckerna överhuvudtaget ikväll? huh.
Dax att göra lillasysterns goda sömn till ett helvete! :P

Mwa

Tillbakatill Svensson livet igen Emma!

Mitt fina sms till Emma inatt om hon inte smsade och sa godnatt löd såhär

Smsar du inte mig så lovar jag att jag kommer pissa på din grav!!!!!!!!!!!!!!!

Ganska roligt eller vad tycker du Moses? ;)

Rosa eller blått?

Klockan är runt 1 då Arvid och jag går och lägger oss. Klockan tjugo över tre inatt blev jag väckt utav pappa som berättade att det var dax att åka in till BB. Panik råder i mitt huvud kommer jag ihåg. Yr i huvudet stapplar jag uppför trappan för att krama om mamma innan de åker. Får de sista instruktionerna av pappa innan dom sticker och sen vart det bara att gå och lägga sig igen.
Klockan ringde sju och jag var tvungen att gå upp och göra de sysslor som mamma och pappa egentligen brukar göra. Ge snorisarna frukost, ge hunden mat, klä på snorisarna och hinna andas.
Efter en praktiskt taget sömnlös natt så går vi upp vid halv nio och då kommer pappa hem. Det blev en liten flicka säger han och ler stort.

Åt lunch på stan med Emma (som äntligen kommit hem!!!!!!!!!!!!!) och Viiiinis :) och sedan en efterlängtad kaffe och en massa prat. Appropå att Emma har kommit hem! Språk lektionen slutade (tyckte jag) i nästan kaos. Våran lärare är helt omöjlig. Så otrevlig, spydig och käftig. Jag var tvungen att i slutet av lektionen gå fram och fråga om man inte kunde strunta i språk lektioner och byta ut det mot något, eller VAD SOM HELST!!!!! Jag förklarade för henne att hon hade ingen variation i sin undervisning och att det bokstavligt talat sög. Hon beklagade och sa att nästan alla tycker såhär och att språk lektioner inte går att variera så mycket. Puh, snacka om kreativitet där! Jag drar mig från att gå dit igen :P

Nu får man ställa in sig på att det är 7 stycken i familjen. Oj

Mwa


091006

Som sagt, om jag har räknat ut det helt rätt så är Emma i Sverige nu, om några timmar eller så är hon redan det UTAN ATT HAR KONTAKTAT MIG, aaarrgh!!!!!
På schemat imorgon står det Växjö med klassen. Skratta eller gråta? Jag vet att jag ska ladda min telefon inatt och att den kommer användas flitigt imorgon.
Ellen har ockuperat badrummet här nere och jag som hade planerat att släcka lampan direkt efter Desperate Housewifes men icke. Istället kommer jag i säng klockan halv elva och klockan ringer 05.26 imorgon suck* Det råder i stort sett panik, bara av att kolla på tiden och att jag faktiskt MÅSTE gå upp eftersom jag inte kan välja att skippa första lektionen pga sömnbrist som måste tas igen. Så för att fixa allt detta ska jag vara som min mamma. Jag ska lägga fram kläder prydligt och fint, lägga iordning mat och sånt i kylskåpet så det bara är att grabba imorgon bitti.
Jag måste bara göra en liten notis! Fy sjutton vilken skrattdag det har varit idag minsann. Efter att inte ha fått någonting gjort på naturkunskapen så bestämde sig Viiiinis och jag för att gå en sväng i byggnaden. Slutade med att både hon och jag låg i trappan av hysteriskt skratt åt Jonnas incident i Ljungbyholm den 5 september :P

Jag hoppas att Emma ringer mig även om klockan skulle bli tre på natten. DU SKA RINGA MIG!
Mwa

091005

POFF så vart helgen redan avklarad och inte nog med det så är snart måndagen avklarad också!
Om jag har räknat rätt så kommer min underbara bästa kompis hem till Sverige och ett hej och hejdå i telefonen hade vart sjukt trevligt nu efter att inte har hört av varandra på en vecka. Ingen svininfluensa hoppas jag på heller.... he he. Mitt bananskal som jag fick utav Pia har flitigt användts och mina bananer ser inte lika mosade ut som innan. Perfekt present måste jag säga :P och din present emma, ja den var inte så dum den heller! haha.
Jag ska ta med min kaffekopp och fortsätta plugga på spanskan som vi har prov på imorgon. Jag intalar mig jämt och ständigt att jag klarar av att bara plugga en dag innan prov men det funkar verkligen inte (!!!!!!!!!!!!) skärpning!

Mwa


Sommaren -08 och 09

091002

Språk lektionen idag vart ännu värre än jag kunnat ana! Jag var spydigare än normalt, våran lärare var käftigare än normalt och jag saknade emma något onormalt mycket! Det är hon och jag på spanska lektionerna minsann.
Värsta hysterin någon halvtimme innan jag skulle hem. Eller hysteri och hysteri, jag tog det lugnt medans mamma blev ganska irriterad. Iallafall, vipps som det var så kom jag på att jag var tvungen att plocka fram mitt bankomatkort (har ingen aning om varför). Jag hittar det inte och grabbas av panik i några minuter. Ringer mamma så att hon kan spärra mitt kort. Men det kändes ändå som om jag visste vart det låg! Viiinis vill inte följa med bort till Nordea så jag går själv. Väl där inser jag att de har stängt och väntar istället på bussen hem. På bussen hittar jag självklart mitt älskade lilla plastkort i en utav fickorna inuti väskan. All den onödiga stress och panik.

Ska kika in på Emmas blogg för att kolla om hon kanske har uppdaterat sin blogg, hade vart trevligt din röv!
Mwa

091001

Bästa kompisen är på Samos med familj och pojkvän. Jag är kvar i Kalmar med familj och pojkvän. Jag har ingen aning om när hon kommer hem (!!!!) eftersom att ingen av oss tog oss tid till att ringa varandra. Märkligt. För det känns så himla tomt utan Emma, det gör det verkligen. Min andra halva är någonstans i europa utan mig. Jag skulle följt med och DAMN denna media hysteriska svininfluensan. Ett finger åt hela media skiten.
En vecka i denna förbannade kylan utan att få ringa Emma är rent utav självmord. Vem ska nu ringa och väcka mig klockan halv åtta när jag har sovmorgon. Eller hur ska det gå på språk lektionerna? :P jisses... Jag saknar dig vännen min.
Usch nu blev jag deppig, dumma dig Emma. Det är iallafall fredag imorgon och som alla andra fredagar innan så kommer jag vara så trött att jag svimmar redan vid klockan sex imorgon så jag ska nöta in samhälls redovisningen som vi har tills imorgon och sedan sova sova sova.

Mwa

           Hur gammal är inte denna bilden egentligen, oj!

RSS 2.0