LIGGER-EFTER-MED-I-SKOLAN lista, deprimerande or what?!?

Imorgon rullar tåget ner till Malmö med käraste och det innebär tvätta tvätta och tvätta. Jag måste handtvätta hela skiten och inte nog med det mina kära vänner, där ute där man brukar hänga upp tvätten i och med att det är tork väder ja men torklinan eller vad det nu heter är så förbannat äckligt smutsigt så min nytvättade vit/lila tröja blir smutsig direkt. VA FAN liksom. Kokar utav ilska. Ska jag behöva handtvätta samma tröja igen?!? Jag var också livrädd för att förstöra min pojkvänns tröjor som han älskar så mycket. Tänk om dom har blivit för små eller att smutsen från sträcket där ute inte går bort från tröjorna? Fan vad nervös jag blir. Har fortfarande jättemycket kvar att tvätta men när varmvattnet plötsligt försvann så vart det bara att ge upp! Jag får fortsätta ikväll då jag är som tröttast, för det är ju då det är som roligast, eller?
Jag har pluggat och raderat saker från min LIGGER-EFTER-MED-I-SKOLAN lista och visst kändes det skönt! Men nu återstår det bara att göra allt det andra färdigt.
Det som står på schemat inför kvällen är åka in till stan, plugga, tvätta, packa och sedan bara koppla av. Kanske läsa en utav mina 3 böcker som ska vara utläst tills nästa vecka.....

Satans ungjävlar!!!!!

Alltså fyfan vilken SATANS PINA! Mina älskade och dyrbaraste två systrar på 4 & 7 år sprang bort alldeles nyss. Fan vad jag bara ville gråta och skrika. Ungjävlar bokstavligt talat. Sen att man tänker att det absolut värsta ha inträffat är heller inte så kul. USCH!
De är välbehållna och mår bra och befinner sig nu i vardagsrummet lekandes på golvet med en så fin stämma som skulle kunna gå ett kristallglas att spricka. De skriker för fulla muggar där uppe såklart. Vad annars? ;)

Typiskt tjejer liksom

Herregud, vilken typisk tjej jag är. Känner lyckorus när jag får kläder och när pengar finns på kontot. Jag kom på mig själv sittandes i den vita studentklänningen som kom i posten idag som jag skulle pröva. Insåg när jag kollade mitt konto på Nordea att på fredag så sätts det in en rätt saftig summa pengar och samma dag åker jag till Malmö med pojkvännen. Fattar ni vilket lyckorus jag pratar om eller? Jag börjar dock få lite ångest då jag har skjutit upp allt plugg i snart 3 dagar och idag måste jag ta tag i en hel del. Det är som sagt enkla uppgifter men ändå drar jag ut på det in i det sista. Jag orkar inte jobba ihjäl mig sista veckan i maj då beygen ska vara satta.
Herregud vilken tönt jag är. Har fått låna pojkvännens högtalare och har dom nu i datorn. Högsta volym kör jag Cornelis Vreeswijk låtar för fulla muggar.
Appropå det där lyckoruset. Ska vi slå vad om att det har avtagit tills på söndag? fan vad jag ibland vill vara kille. Brukar de få sånna konstiga lyckorus eller?

Brunbrända ben och fräknar i ansiktet redan i april, sommar? Sommar!

Sen glad påsk!
Jag har varit i Byxelkrok i helgen och invigit alla de sysslor som går att göra där! Nej kanske inte riktigt, det går ju faktiskt inte att bada riktigt än och Hamnpubens uteservering har inte riktigt blivit invigd ännu. Men de underbara middagarna med grannar och vänner, det underbara vädret, promenad ner till fyren och allt möjligt. Jag fick även chansen att åka till ICA och hälsa på min chef och andra arbetskamrater. Det blir ju faktiskt ännu en sommar i Kroken fast denna gången kommer den bli tusen gånger bättre!
När jag vaknade imorse, vände på mig och stirrade ut genom de smala fönstrena jag har i källaren. Jag var bombsäker på att det var en massa moln på himlen och att det inte var solväder för fem öre! Ack så fel. När jag somnat om och vaknar halv ett och kommer upp i trappen får jag syn på en knall blå himmel och hetta! sjukt. Hur kunde ja missa detta?!?! Har legat ute och solat (enbart framsidan) och självklart bränt mig. ''Nej nej, solen tar inte så mycket nu'', tänkte jag. Naivt. Jag är röd på axlar och typ överallt. Fyfan så smart!
På fredag morgon beger jag och min pojkvänn oss ner till Malmö för att träffa min morfar och hans fru i ett par dagar. Jag hoppas oinderligt mycket att vi hinner med en liten sväng till Köpenhamn också! Ska även för första gången försöka ta lite bilder.... Är så grymt dålig på sånt!
OCH efter trippen till Malmö så ska jag har hunnit stryka saker på min LIGGER-EFTER-MED-I-SKOLAN lista och sedan är det knappt 1 månad kvar till studenten!!!! Iiiiiiiiiiih. Panik, balklänning har jag ännu inte hunnit skaffa. F*ck. Om jag precis räknade rätt och inte räknade med lördag och söndagarna så är det ungefär 30 dagar tills studenten äger rum 14 juni. Hm jag kanske ska sätta lite fart med den där jevvla ligger efter med i skolan listan då kanske???? P A N I K!
(tänkte även förbättra min karma med att laga middag till familjen ikväll) (Y)

Guldfågeln arena

Har vaknat och inväntar att klockan ska slå tio i så att jag kan gå och göra mig iordning. Bussen mot Staggneliusskolan går tjugotvå över. Denna vecka har varit otroligt kort, har hunnit göra naturprov, projektarbetsredovisning, religionsredovisning. Börjar jag se ljuset nu? Möjligt. Nästa vecka är det påsklov och då far jag och mannen till Malmö för att besöka min morfar och hans fru som jag önskar att jag fick träffa lite oftare. Jag hoppas på att vi spenderar någon dag i Köpenhamn också! Nu till helgen ska jag även följa med till Byxelkrok, träffa mickepick och bara vara. Tar med mig datorn och förhoppningsvis så kan jag stryka lite saker från min LIGGA-EFTER-MED-I-SKOLAN-LISTA! Tjohhooo
Igår var det jobb på Guldfågeln arena med Elin och fyfan vad vi frös nötterna av oss.

Ha i frid

O-M-G!!!! Filmen Serbian Film var nog det mest absurda och mest brutala film jag sett någonsin. De olika scenerna tar film till en helt ny nivå än tidigare. Alltså fyfan så brutalt! Jag kan nog inte rekommendera den i och med att jag kommer somna med hemskabilder framför mig.... Skratta eller gråta?
Nu hade jag tänkt låta studentmössan pryda mitt huvud en liten stund så att jag får denna motivation och vilja att plugga på mitt naturkunskapsprov imorgon!
Ha i frid

Brutal Film, Serbian Film

Vad man än gör och säger så blir det alltid någon som tjurar och offer koftan slängs på direkt!
Idag/ikväll sitter jag hemma med naturkunskapsprov och matte prov som ska göras imorgon och som behövs avas på rejält idag! Lyssnar Akon - Angel och tittar på inspelningen av Victoria Secret's på tven. Helt fantastiskt vad glad man blir av att kolla på allt! Bra artister, massa färger och en hel del kändisar. De lyckas toppa varje show år efter år, helt sanslöst!!!!
Jag blev tipsad om en riktigt äckligt barbarisk film av Jonna idag i skolan, Serbian Film heter den. Hon har nämnt en hel del scener så jag undrar om jag vågar titta..... Verkar vara den mest störda filmen jag någonsin har hört talas om! Tydligen så får den inte visas i vissa länder pga att den är så brutal och barbarisk. Så jag antar att jag varnar känsliga tittare innan ni laddar ner den! Filmen är inte riktigt som Saw filmerna även fast det är slakt och sådan med i. Tydligen är det mycket psykologiskt, vilket jag inte gillar.
Vi kollar efter och ser..........

Glider i stan

Uppblåsthet och illamående i all ära denna fina dag! Jag har hunnit med att vara i skolan, bakat kladdkaka med choklad frosting på och träffat bästis samt varit på ''hemmafest'' och träffat pojkvännen. Helt fantastisk givande dag!
Imorgon spelar tydligen Kalmar ff borta och jag har lovat att kolla på matchen på Krögers med pojkvännen samt vänner. Trots det låga intresset gällande fotboll följer jag med för att gos med honom istället!
Klockan tickar på och jag måste nog få mina timmar inatt! Småtjejerna brukar använda vardagsrumsgolvet hyffsat flitigt tidigt på morgonen samt att deras morgon humör inte är det bästa... Jag har dessvärre mitt rum precis under så det blir en hel del smällar och skrik/gråt. Hoppas på en god natts sömn denna natt!
Godnatt (:

Flooooooow

Har värsta flowet just nu, idag mår jag bra, vet inte varför i och med att vi hade 5 timmars nationella prov i Svenska b. Har bryggt kaffe och hällt över det i värsta bigga koppen och har höjt Alexandra Burke - All night long i hörlurarna. Bästis är det enda som fattas (i och med att pojkvännen kommer senare) tsss.
Har hämtat alla mina skrivböcker mad anteckningar som ligger bredvid och ikväll ska jag radera saker på min Ligger efter med i skolan lista jag så fint har organiserat upp i ett Word dokument. Hade glömt allt som skulle behövas göra om jag inte hade gjort det från första början so lite cred iallafall. Från Alexandra Burke till U2, svävar som på moln! Tog mig även upp super tidigt imorse, var först upp! Mötte bästis i stan för lite prat innan skrivningen i aulan. Ämnena som vart med i texthäftet var verkligen inget att ha... De var verkligen super tråkiga. Fick välja en text som hette Smälta in eller sticka ut. Det var den enda texten jag kunde relatera till. De andra handlade typ bara om vampyrer. Vampyrer av allt som finns att skriva om? Är ingen Twilight nörd så ne.
En artist som jag glömt bort är Mika! Hörde hans låt som ett soundtrack i någon film förra veckan och satt o diggade som en retard. Kom verkligen inte på vem det var som sjöng! Han blev rätt uttjatad där ett tag precis som Scissor sisters - I dont feel like danci'n. Nu är det nästan roligt att höra den låten på radion igen när den råkar dyka upp! Kommer ihåg när man satt i bilen och bokstavligt talat spydde på den här låten genom fönstret. Usch den var inte populär. Kommer till och med ihåg att jag skrev hat mejl till RixFm och ville banne hela den radiostationen. Som tur var så har vi Kanon Fm och Mix Megapol. Jag är lite gammaldags av mig när det kommer till musik. Eller kan man vara det? The Beatles, Cornelis Vreeswijk, Lasse Stefanz, Abba, Björn Afzelius, Povel Ramel, Lasse Berghagen? Och så har vi ju självaste Brittan Spears i den kategorin! Haha.
Men nu har jag suttit här ett tag. Kollat in de gamla vanliga, gjort sina rutiner. Kollat facebook, aftonbladet, bloggar, mejlen och allt det. Flowet som jag beskrev ovan börjar tyna bort. Ooops. Dags att sätta igång innan jag tappar allt helt och hållet. H-A-R S-Å M-Y-C-K-E-T A-T-T G-Ö-R-A

När något gott blir till ont

Det är sällan som folk står för vad de säger nuförtiden och det går mig verkligen på nerverna. Det dyker upp någon som en gång har stått en kärt om hjärtat och som man har pratat skit om i nästan 3 år. Du bestämmer dig helt plötsligt för att sluta hata trots att det bara var några veckor sedan som du uttalade så fula ord om denna människan till mig. Du skakade på huvudet varenda gång och du sa fula ord. Har känslor bolmat upp igen må tro? Börjar tvivla på allting.
Varför ska folk bli så käftiga och uppnosiga när man får höra deras extrema drömmar och att man ger kommentaren ''Men alltså det kommer aldrig att gå!''. Återigen så står folk inte vad de säger. Blir så förbannat trött på att höra på falska saker over and over again.

Katastrof i Småland!

Mitt i städningen finner jag alla smutsiga glas som står ståendes på mitt vardagsrumsbord. Försöker samla alla glas i händerna och begöer mig uppåt till köket för att diska vinglasen för hand. När jag nu står där och ska diska dessa vinglas (mina finaste vinglas som jag har fått i födelsedagspresent) så tänker jag på hur jag skulle må om jag råkade krossa eller förstöra något av glasen. Några sekunder efter när jag ska ta tag i båda vinglasen så råkar jag krocka dom och en stor reva i hela glaset plus att en liten glasbit från kanten där man dricker har fallit bort. Nu fick jag fan i mig allt känna på hur det var iallafall. Jag känner bokstavligt talat för att gråta en skvätt. Jag som brukade ta fram dessa vinglas och beundra dom! Dom är ju så förbannat fina!!!!! Hur kunde detta ske??? Mina finaste vinglas........ Åh ångest panik jag vet inte men fan vad ledsen jag blir. Jag har letat överallt efter ett par likadana, jag har liksom till och med åkt till Kosta Boda för att kolla men finns ej där. De hade förmodligen utgått. Sorgligt för tusan. Sorgen övergår till att vara arg, på mig själv.
Hitta ingen passande bild från google eller liknande som liknar de glaset jag tog sönder. FUCK

9/4 2011

Var helt slut inatt då jag gosade ner mig i mina täcken runt fyra halv fem. Fy sjutton vad kul man kan ha i en bil, bästa vännen och jag. Kände på mig redan igår att jag skulle vakna upp med en liten förkylning och med tanke på att vi rörde oss ute hela kvällen igår typ sommarklädda i praktiskt taget storm så gjorde det bara saken värre. Jag fick bokstavligt inte upp mina ögon när klockan slog 12. Somnade om och var tvungen att kuta upp då någon knackade på dörren. Ingen var ju hemma.
Sitter i soffan på rummet som man knappt kommer in i längre. det ligger kläder överallt och smycken ligger huller om buller. Glas och lokaflaskor här och var. Jag har mycket att stå i! Ska även det göra rent mina fönstren och bädda rent i sängen. Bästa känslan är ju att få gå och lägga sig nyduschad och få sova i en nybäddad och ren säng. Längtar tills jag får få och lägga mig inatt igen!!!!!
Måste börja röra på mig, annars får jag snart inte uppe ögonlocken igen!

S-L-A-K-T på hög nivå!

Jag slaktas i skolan var dag känns det som. Bland allt detta med studenten, balen och allt vad det innebär så tappar jag mig själv. Jag fokuserar framåt, det gör jag men jag är inte här. Jag glömmer att för att man ska kunna ta studenten så måste man faktiskt köra ända in i kaklet. Hade gärna velat borra ett stort fett hål i det kaklet men jag ska inte ta i nu!
Samtidigt som man ska plugga, leva, sova, äta, tänka normalt och inte falla in i en psykos så lovade jag min lärare igår att jag skulle komma in idag vid kvart över sex för att ge information till de ettor som ska börja gymnasiet till hösten. Kan ni gissa vem som ångrar det stort??? JAG. Varför erbjöd jag mig detta? Det är Grey's ikväll plus att jag är redan super trött och då har jag ändå ett filosofiprov på måndag och ett matteprov. Jag ska kämpa mig igenom två böcker och skriva klart en rapport. Är det ingen som förstår?!??
Måste bara berätta en hemskt rolig grej som hände igår! Min guldfisk som jag haft i vårt och tort i en stor skål i fönstret dog i förrgår. Bad därför min pojkvänn att hjälpa mig ta ur fisken och allt sånt. Inte nog med detta så tar han ner mina två småsyskon som ivrigt vill kolla och peta på den här stackars döda fisken. Han hovar upp den och de går på ett led i rask takt in till badrummet för att spola  ner den i toaletten. Min pojkvänn tycker att det passar sig bra att säga ett par snälla ord om fisken och börjar därför sjunga någon påhittad fiskvisa högt och ljudligt medans småtjejerna står och fnissar. Därefter tar de farväl av fisken och spolar ner den. Han borde kanske bli begravnings entrepenör?
Sitter barnvakt till minstingen just nu som springer in i väggarna med huvudet före. Knäpp unge. Gud vad jag skäms att jag glömde bort tiden för när jag var tvungen att meddela min lärare om jag inte kunde komma ikväll. Skäms verkligen........ Pinsamt.

Svårigheter att kontrollera ilskan

Jag har så jäääääävla mycket att göra nu i dagarna att jag återigen snart går in i väggen. Jag sitter i min säng och försöker plugga på ett genetikprov vi har nu på onsdag men en syster som sitter och knapprar på den stationära datorn lite mindre än 6 meter ifrån mig. Detta driver mig till absolut fucking vansinne. Visar ingen som helst respekt den äckliga människan. Inte nog med det så har jag en far som sitter i vardagsrummet ovanför mig och pratar hur högt som helst! Jo jag glömde nämna att jag inte har någon dörr intill mitt såkallade rum. Nej jag har ett fallfärdigt skynke som har hängt eller snarare halvhänger i mitten i rummet på källarplan. Detta är en utav anledningarna till varför jag vill flytta hemifrån. Jag vill komma hem till en lugn och harmonisk lägenhet som förblir lugn hela dagen. En lägenhet med stora öppna fönster med massa växter och blommor i och med super fina gardiner. För allt detta har jag tyvärr inte. Små skit fönstren som man inte kan se ut ifrån, plus att de ligger i takhöjd och i markhöjd. Jag kan inte ha gardiner och jag kan inte ha några växter eller färgrika blommor eftersom att det sällan är direkt ljus ner hit. Jag får bara helt enkelt panik. Ilskan bubblar och känner mig förbannad. Att motivationen till att städa rummet försvann för ett bra tag sen och det resulterade i att det ligger omkring fyra klädhögar i rummet. Det är helt sinnes. Känner mig bitter och som en total kärring.
JAG VILL BARA FLYTTA HEMIFRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅN NU NU NU NU NU NU NU NU NU

Svåra tider innan studenten

Jag har så himla många grejer kvar att göra klart i skolan men tar inte riktitt tillvara på den tiden efter skolan till att plugga. Idag ska jag dock försöka få lite gjort, typ läsa en engelska bok som det går lite halvsegt med, rätta till några fel på en rapport och ett par religionsuppgifter. Klarar jag det innan dagen är slut? Så att jag kan sudda ett par saker från min Måste göra lista som jag har skrivit i Word. Då kan jag äntligan känna mig lite nöjd att det iallafall faller bort saker och mer energi och motivation att göra klart allt det andra.
Nu väntar frukost, jordgubbsfil med russin i och proviva. Inget bröd här inte!

RSS 2.0