=)

Jag och många fler är riktigt trötta på skolan nu..... Och det kännsi kroppen helt klart. Jag har inte samma motivation längre känns det som. Jag saknar alla dess schemabrytande sakerna vi gjort denna termin! Men det är väl bara att vänja sig nu  :P nästa termin blir det bara två rollspel och sedan vanliga lektioner. Imorgon är det prooovdax igen!

Nu ska jag kila till sängs =)
Mwa

Hemma ifrån dopet

VI åkte hemifrån tjugo över tio, kom hem för en timme sen. Puh lång dag. Var så nära på att inte följa med, men besvikelsen i mammas röst när hon väckte mig och jag sa att jag inte skulle med fick jag ändra på. På 30 minuter var jag färdig.
I kyrkan (obehagligaste stället ever) fick jag springa runt och jaga Tuwa som inte kunde sitta stilla. 90 minuter i en kyrka..... Det kändes som ett år! Jag var riktigt less på situationen. Kyrkan såg ut som en amerikansk kyrka eftersom den brann ner för några år sen och återuppbyggdes med ganska modern stil. Kyrkan var ENORM innuti. Men usch.
När vi kom hem till min mosters hus så var det mer folk än på julafton. Det var packat med människor från släkten. Vi är ju ganska många när jag tänker efter..... Jag slocknade på min kusins säng med BellenBuu bredvid. Låg och tjattrade och skrattade åt Ed, Edd och Eddie på Cartoon Network. Den kanalen var populär när min familj bodde inne i stan då det bara var jag och Bellenbuu.
Sitter och läser Aftonbladet och det känns som om jag måste börja plugga snart. Måste leta fram min svenskabok osv.

Mwa

Härlig lördagskväll at Sarahs place ;D

Helt fantastisk kväll! =D kom till Sarah runt sju tiden. Jonna stod i köket och lagade middag till oss alla fem. Och ojojoj, flicka lilla, det var skiiiiit gott. Människan älskar ju ölkorv men snällisnäll som hon är hade hon också med sig shiiiiiit jag har tappat ordet!!!!!!!!! Men sånt där fint kött, börjar med fläsk....... och sedan något mer xP aja. Himelskt gott!
Och FYFAN vad duktiga vi var!!!!!!! Vi körde Eart Hour. Okej i en halvtimme bara men alla mina kontakter i mitt rum vart urdragna. Så där satt vi och körde ''Squeese your titts together'' med en massa stearinljus. Mysigt. Synd att man vart tvungen att gå så tidigt eftersom jag ska på dop tidigt tidigt imorgon bitti. Ser inte fram emot det direkt xP Ska lägga mig.

Mwa

Earth hour

Har precis kommit hem ifrån morfar. Vi har käkat en massa gott och vi har snackat en jäkla massa om typ allt och lite till....
Egentligen så skulle jag skynda mig hem för att sedan åka till viiiinis med jonna och ha myskvällis. Men nu verkar det ändrat och istället ska vi på fest hos sarah och sebbe. Länge sen jag träffade sarah =D så det ska bli ruuuuligt. Kameran är fan laddad den häg gången så du ska få dina jäkla bilder BellenBuu!!!!!! :O

Ha fortsatt trevlig lördags eftermiddag! Och glöm nu inte att det är Earth hour klockan 20.30. Betyder att all el ska stängas av i 1 timme. Ska övertala mamma!

Mwa


Australien, Canberra 2008

Scaaaary

Uuuuuuuusch, jag sitter och kollar på the hills have eyes. Alldeles själv! Så jävla disgusting. Ellen är helt väck och hon är den ända i familjen som älskar skräck filmer. Näe nu byter jag kanal. Ska ändå snart sova så varför skrämma upp mig själv med en egentligen så himla patetisk film :P

Godnatt
Mwa

Let's Dance flipp eller flopp?

Ligger i sängen med laptopen och med kaffe. Let's Dance är såklart på tven! Känner mig förövrigt helt utslagen xP Isabella dansar och hon suger! Förstår nu varför hon åkte ut. Med dom pinnarna till ben så förstår man att hon inte kan röra sig något speciellt bra.
Måste messa viiiinis om imorgon! Puh kommer glömma det och då kommer Jonna bli tokig på mig.

Grattis till Gabbe som fyller år idag också!

Nu ska jag kolla på let's dance. Ha en fortsatt trevlig fredagskväll!
Mwa

Gå tillbaks i tiden känns ju ganska onödigt nu när du mår så bra!

När sanningen nu har nått ifatt dig så finns det inget du kan göra. Du är som ett avklippt grässtrå, torrt, ensamt och deprimerad. Men det positiva, vad roligt du måste har haft det!!!!! Nu är det istället andra som sprider rykten ''/

Man fick veta en och en annan sak idag.... tråkigt nog. Jag vet inte hur jag ska sätta ord för det egentligen men allt är så överdrivet och patetiskt, jag har inget att säga.
För att sluta tänka på det dåligaste som hänt mig på länge så ser jag fram emot våran lilla girliegirli night imorgon. Och imorgon tar jag med mig thea och ellen till morfar för att käka lunch. Det är jäääävligt roligt att snacka med dom eftersom jag delar (hahaha) några intressen med dom. Och nu är det såhär att min morfar sitter inte i rullstol, han är inte pensionerad så jag skäms inte för det. Att vi har en del gemensamma intressen. Ellen ska iväg till tjejkompisarna ikväll så det kommer bli lugnt idag (Y). På söndag ska jag iväg på dop med familjen. Min lilla super söta kusin ska döpas. Dock så haaatar jag att gå in i en kyrka..... Visst obehag. Sedan måste jag plugga en massa. Jag vet inte vart alla mina skolböcker tar vägen! Dom bara försvinner. Skrivböcker till engelskaböcker och nu har jag inte hittat min naturkunskapsbok på sisådär ett halvår. Vart kan den ligga????

Mwa

Give peace a chance

Paul McCartney - Dance tonight
Hääääärlig dag! Vädret har vart skit dåligt och inte förns när man skulle hem så sprack vädret upp och det blev klarblått. Det hade haglat och snöat en halvtimme tidigare......
Jag har kommit in i The Beatles perioden igen xP Inte för att det är något negativt, snarare något positivt eftersom dom är så jäklans bra! Vi hade också i läxa att ta med någon låt som har med pengar eller politik att göra till samhällslektionen idag. Så klockrent! Jag tog med Johnny Cash - When the man comes around. En sådan självklar låt var det och jag tycker att det var den bästa låten som någon av oss tog med till lektionen idag =)

Ska iväg och handla med mammi alldeles strax så vi hörs!
Mwa

Johnny Cash - When the man comes around Och ja, det är intro till Dawn of the dead =)


Time changes everything

Som vanligt åker jag alltid hem på onsdagar för att käka lunch. Jag är verkligen inget fan av lunchen i skolan. Det smakar rent ut sagt skit.
Jag är hemma själv så det är oinderligt skönt!

Mwa

Pluggdax

John Lennon - God.
Jag vet inte riktigt vart jag har hållit hus de närmsta dagarna. Har inte haft någon vidare lust att blogga ärligt talat.
Idag vart det resursdag och givetvis så ska vi på en föreläsning som börjar 8.30-10-00. När vi väl satte oss och lyssnade så var det jätte intressant så jag ångrar mig faktiskt inte att jag steg upp så tidigt. En sak som jag alltid lägger märke till när man ska på föreläsningar är att de sista minutrarna så börjar alla ta på sig ytterkläderna lite smådiskret när det vilket fall hörs SKIT väl i hela salen. Ganska irriterande eftersom personen som höll föreläsningen inte var färdig, det måste ha varit ganska irriterande för honom. Man kan väl åtminstone sitta still i 90minuter..... Det tycker jag inte är för mycket begärt.
Jonna och jag fikade på stan efteråt och sedan var jag tvungen att åka hem för att plugga på historiaprovet som är på torsdagen. Jonna var tydligen sugen på att bubbla så hon fick med sig viiiinis sarah sebbe och alex också :P
Men att plugga när man kom hem blev inget med det. Jag somnade på sängen och vaknade av att Tuwa desperat försöker komma upp i min säng. Nu sitter jag och kämpar med historian, eller jag kämpar snarare med årtalen, resten kan man nästan. Dax att återgå till fördjupningen utav franska revolutionen. Det hade faktiskt vart roligare att läsa det på engelska.

Mwa

Kvällen igår

Det hände ganska mycket på den korta tiden jag var hos Sarah igår. Lite kul att jag för en gångs skull hade med mig kameran (Y) men såklart dog den ju.... sugigt.. Hade glömt ladda den. 
Har kollat på ett par avsnitt utav Hemsökta Hus med Tuwa, vi är nu inne på vårat tredje avsnitt. Ska fortsätta kolla nu annars missar jag det roliga!

Mwa

Fest!

Fiiiesta med bananerna ikväll! Kommer bli grymt roligt =D ska straxt in till stan och möta upp jonna och viiiinisen. Hörs imorgon, för då är det dax för plugg igen xP (för att dämpa stämningen lite nu då)hah.

Mwa

Sarah, viiinis & Jonna igår =)

Bästa dagen på veckan

Fick veta igår när jag kollade min mail att vi skulle på någon utställning på naturkunskapen. Riktigt riktigt roligt......hm. Näe men hm jag vet inte :P det var nog inte så roligt. Efteråt hade våran knäppe naturkunskapslärare förhör med varje grupp om olika tidsperioder och årtal. Jag kom ihåg 1876, då elen för första gången testades i Sverige. Efter att jag sagt det behövde jag inte säga mer. Puh.
Samhälls lektionerna känns bara så meningslösa på något sätt. Inget man egentligen kan grotta ner sig i som min historia lärare brukar säga om olika arbetsområden. Vi läser nämligen om samhällsekonomi. Inte världens roligaste arbetsområde.
Imorgon ska jag äta lunch/middag med släkten hemma hos mormor =) och sedan ska jag till sarah på fest med de andra gosisarna =D har huset för mig själv i någon timme så jag ska passa på att kolla på Hemsökta Hus och dricka kaffe och sedan slå en liten pling till Jonna. Ha en fortsatt bra eftermiddag!  

ps.vädret var lika underbart som igår fast nästan ännu skönare!

Mwa

Riktigt bra dag!

Schysst utav Ellen att väcka mig halv fem imorse..... fyfan vad människan ska få när hon kommer hem. Jag ska spela världens hejdundransspratt! :D något hon aldrig ska glömma.
Jisses vilket fint väder det är ute nu! Dock lite väl blåsigt men mja jag klagar inte. Det är så ensamt när bellen inte är hemma. snyft. Jag ska gå upp och göra päronen sällskap innan jag ska sova. Jag har ju lite nya tider i skolan och imorgon har jag ingen sovmorgon som jag har haft förut, så jag måste vara i skolan tio över åtta..... Roliiiiiiiigt!

Sov så gott!
Mwa

BellenBuu reser =( vem ska nu blänga åt mig på morgonen? hah

Nu ska vi åka och lämna min lillasyster Ellabella. Hon ska ju nämligen åka till Sälen, till kyyyyylan! Medans vi äntligen har fått lite försmak på vårvärmen här (Y) sedan ska jag börja på svenska upsattsen så att jag får lite skrivet imorgon bitti på 'provet'. Shit jag har glömt att lämna in loggboken också..... Har inte skrivit ut dagarna än eftersom jag slarvade bort mitt skrivhäft. Har hittat det nu :P

Ellen har också lovat mig att hon ska terra mig med telefonsamtal och sms hela natten........ Dom tillbringar natten i bussen nämligen och hur mycket kommer dom att sova egentligen? Jag ska hämnas på ungen om hon ringer mig mitt i natten. Fytusan vad hon ska få. Jag ska seriöst göra något riktigt fult emot henne. JAG LOVAR!

Mwa

Knepig dag =)

Sjukt mysigt väder ute idag! =D äntligen säger jag bara. Solen skiner och det är inte så kallt. Jag har flängt fram och tillbaks idag.... Hemma sen skolan, sedan hem igen och sedan skolan. Kunde inte missa språket eftersom det var dagens viktigaste lektion. Och imorgon har vi svenska upsatts som jag inte har kollat på än, eller snarare jag har inte valt vilket ämne jag ska skriva om.
Idag vart det tanken att sarah jonna viiiinis och jag skulle sova och typ ha disney kväll xP men viiiiinisen är sjuk så jag vet inte eller ingen utav oss vet vad vi ska göra nu. Hrm lite synd ''/ =(
Näh jag ska tillbaks till skolan igen om någon timme för att ha matte (sista lektionen) så jag måste få i mig något att äta nu! Jag sa väl att jag missade bussen också? Shit, ringde mamma som inte blev allt för glad sedan gav hon luren till pappa som inte heller lät så fruktansvärt glad. Jag blev så irriterad att jag la på och satt och tjurade i väntan på nästa buss som skulle kommer om 25 minuter. Då hade mitt språk börjat och kul att rusa in där. Läraren är minst sagt 100% seriös gällande undervisningen. Men 5 minuter efter så kommer pappa i bilen och skjuttsar in mig. Tur det! & tack.

Maaaaaat
Mwa

Bitter dag

Jag har jobbat super duper bra idag (!!!!!) spårade ut litegrann kanske sista lååååångs lektionen då vi hade en mini redovisning om Napoleon. Jag kände mig ganska opepp på det. Mötte upp mamma och Ellabella på stan och sedan åkte vi hem och åt med resten av la familia. Nu måste jag sätta igång med pluggeriet fort som tusan så att jag kan sova tidigt ikväll =)
Förkylningen har inte försvunnit än =(

Mwa

Jag kallar er idioter

Jag är förbannad, förvånad? Hah näe. Men min jävla företagslärare eller snarare föredetta lärare (tacka fan för att jag inte har henne längre) hon svarar ju aldrig på mitt förbannad mail!!!!!!!!!!! Lägga en bomb i brevlådan hos henne borde man göra. Shit. Lärarna säger ju att vi elever ska ta mer ansvar och kolla den där jäddrans mailen minst en gång varje dag, JAG GÖR DET! Men varför gör inte lärarna det? Varför ska det dröja tre dagar efter att man skickat mailet.....

God morgon!

Arctic Monkeys - Mardy Bum. Jag har börjat lyssna på Arctic Monkeys igen :P
Skola nästa sen ska jag försöka övertala söta viiiinis att stanna kvar någon halvtimme i stan efter skolan, får se om hon vill sammarbeta med mig. Men nu ska jag kila igen!

Mwa
ps.det är väldigt många som itne förstår vad Mwa är. Det är alltså en kyss =)

Buenos noches

Borsta borsta borsta tänderna! Det är det jag ska göra sen ska jag soooova :D ingen vet om det är grupp1 eller 2 som har svenska imorgon bitti..... Grupp 1 tror att det är grupp 2 som har svenska och grupp 1 som har sovmorgon och bla bla bla bla. Jag har snackat med Lovis som vanligt idag och vi eller jag har snarare kommit fram till att vi har lite samma musik smak han och jag. Han har skickat en massa låtar som jag Aldrig har hört innan och jag tycker dom är skit bra, lustigt nog fög jag lyssnar inte på den sortens genre eller hur man nu stavar det egentligen. Ojojoj vad långt det är kvar till oktober..... För varje dag som går så längtar jag bara mer och mer och mer.
Så imorgon, hm, jag vet inte om jag har sovmorgon eller ej och det är försent att skicka iväg ett mail till svenska läraren för han skickar så käftiga svar tillbaks som; Kom till skolan imorgon så ska jag berätta och bla bla bla bla. Han skriver aldrig det man vill ha svar på i mailet. Allmänt konstigt tycker jag. OJ klockan drar iväg! Borsta tänderna var det.... Varenda gång jag borsta tänderna så tänker jag på dig Emma. Du som riktigt haaaatar det ljudet när man står i samma badrum som dig och ska borsta tänderna. Hahah! Mega härligt.

Tjenixen pixen
Mwa

Kylig eftermiddag

Jag sov så länge jag kunde idag. Blev som sagt inte så länge eftersom snorisarna är uppe och springer så tidigt på morgonarna. Jag åkte in med Thea till stan för att göra lite ärenden men innom en halvtimme så var jag klar så vi gick till kattrumpan för att leka på lekplatsen en sväng. Kattrumpan ligger ju som sagt vid havet och det blåste förjävla mycket. Har nog inte fryst så mycket på ett bra tag! Sitter nu nere i min kära soffa med huvudvärk och kallsvettas. När ska detta sluta? Förbaskade förkylningar som bara kommer och går. Aja, jag ska duscha och äta innan jag ska sova =)

Godnatt allesammans
Mwa

Näh, vet ni vad!

Vad tiden går fort när man har roligt, he he. Jag har bloggat i snart ett år och det känns som om det vore igår jag försökte nischa in mig på mode (?) men det spårade ju ut ganska så rejält. Att göra en blogg som bara handlar om mode och fest fungerar inte och det borde väl dom flesta fatta? Alla gör tyvärr inte det och mja då går det som sagt yber dåligt. De flesta 'typiska' tonåringarna skriver om hur hårt dom festat i helgen eller 'dagen outfit'. Det är inte så jävla roligt att läsa om det hörre ni nih. Vem bryr sig om hur du trillade på fyllan? Eller när du kom in på krogen då du var 15! Jag gillar själv att äta marsipan och kolla på Antikdeckarna eller Hemsäkta hus på tv4+. Är inte det minst lika roligt? Man klickar bara bort era meningslösa bloggar med mode som huvudämne. För vet nih vad! Ni är så tråkiga så det inte är sant. Det är ta mig tusan roligare att läsa om hur jag kollar på antikdeckarna. SÅ HA EN ROLIG DAG IDAG, FÖR NU SKA JAG SOVA! godatt

Mwa ♥ 


Det börjar bli dax att lilla Kalmar får hit lite värme..... Det börjar bli aningen deprimerande här nu utan dig solen, våran vän!
      

Lördagskväll

Somliga säger att det är tråkigt när man är själv och inte har något att göra. Jag tycker nästan precis tvärt emot. Jag tycker det är så himla skönt att koppla av själv eller med familjen. Eller om jag är rastlös så är det ju hur sjukt kul som helst att festa med tjejerna! Fast jag tycker det är roligast när alla är samlade och det blir inte så mycket det nuförtiden.
Pappa har eldat förfullt (!!!!!!!!!!!) det går seriöst inte att sitta där uppe längre. Ellen och jag sitter nere i källaren desperata för att kyla ner oss. Vi har gått ut ett antal gånger och kylt oss utanför men det hjälper inte i längden om man ska in och sätta sig i vardagsrummet igen.
Sitter och lyssnar på Joni Mitchell och samtidigt försöker jag skriva ihop ett schysst mail till Ina som svarade idag. Jag hoppas så oinderligt på att jag/vi åker till Tyskland i höst. Men jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva..... Mailen blir bara kortare och kortare känner jag. Äh jag får babbla på om något bara. Jag är nog rätt van vid det nu vid det här laget.... Och hon förstår nog det =) näh nu ska jag fortsätta skriva! Ha en fortsatt bra lördagskväll!

ps.shiiiiiiiiiit sicken tur att inte Snälla Snälla gick vidare..... Vilken skam det hade vart! Vad hade dom trott om oss svenskar när hon börjar sjunga i Moskva? Dom tror ju redan att vi är dumma i huvudet här.

Mwa

Godmorgon!

Det har verkligen inte gått att sova imorse eftersom Tuwa har vart på världens hemskaste humör och bara skrikit en massa. suck. Jag tänkte att när dom sticker till stan så kanske man kan somna om en stund. Men vid halv ett fick jag nog och gick upp och åt frukost, 10 minuter senare åker dom till stan.
Förövrigt så satt viiiinis och jag och beklagade oss över hur tråkigt det var igår. Jag pallade inte sitta uppe något vidare längre så jag gick och la mig runt elva tiden. Eftersom jag nästan precis steg upp så har jag inte så mycket att berätta ännu. Ha en underbar dag! För här vill det sig ingen sol eller värme....

Mwa :)

090313

Låten Where you lead med Carole King spelas högt högt högt nu! Just nu är jag så jävla glad =D på måndag ska jag på arbetsintervju och det hoppas jag på att det kommer gå finnemang. Men som jag brukar säga, ta ALDRIG ut lyckan i förskott, då brukar man alltid få sota för det..... Olyckligtvis. Men nu hörrni ska jag fortsätta hoppa upp och ner och fara uppåt! Ha en jätte bra fredagskväll mina vänner =D

Mwa

Jobbig dag

Sitter och pluggar samhälle..... Asså shit, vad är det med den här jävla huvudvärken???? Den vägrar försvinna. Och imorgon har jag ingen sovmorgon som det står på schemat utan eftersom jag har hoppat av en kurs och börjat på en annan så måste jag tydligen gå imorgon.... Typiskt. Eller jag måste snarare gå varje fredag(!!!!!!!!!!!) när alla andra är hemma och typ sover.
Den där reklamen med den där kända skådespelerskan som gör reklam för pensionssparingar. Hon säger typ; Man ska ju ha råd att leva, man ska ju inte vara överleva! Det hon säger är så jäkla klokt! Det är nog den bästa reklamen på länge. Fast nu beskrev jag verkligen reklamsnutten och skådespelerskan väldigt dåligt men aja, jag fattar iallafall! HAAA! Nähe Medium slutar snart och jag ska duscha =) kanske kanske kanske ska på arbetsintervju imorgon vet inte säkert än. Vi får se hur det går!
Har snackat en massa med lovis de här dagarna och han är nog en av dom roligaste jag känner. Han är sådär cool, lugn och verkar ta allt med en nypa salt. Ser fram emot att träffa honom igen i oktober =)

Äh nu är det dax att dusca och sedan sova!
Godnatt
Mwa

Huvudvärk, ajajajajaj!

Skooola idag blev det allt. Ångrade mig på historia lektionen då huvudvärken letade sig in i huvudet. Shit vad ont det gjorde. Alla är så super duper mega sega så det inte är sant och visst det är jag också, men det är så tråkigt!
För första gången på jätte länge så var faktiskt idrotten rolig idag (!!!!!!!!!!!!) men det var väl för att vi bara var 11 utav 23 där :P Kom också precis hem, ska käka middag alldeles straxt och sedan plugga så att jag kan somna tidigt ikväll. Får hoppas att det blir av bara!!!!!

Dinner!
Mwa

Ingen höjdar dag

Jag steg upp som vanligt imorse, fast vid halv sju istället. Aningen stressigt men jag kunde gå lugnt till bussen faktiskt. Under dagen så får jag konstant huvudvärk och den vägrar släppa även fast jag tog huvudverkstabletter. Så jag åkte hem. Somnade på bussen ett antal gånger och det var tur att jag hade sagt till busschauffören vart jag skulle av. Så väl hemma så gick jag och la mig och har sovit fram tills nu. Det blir nog lätt att sova ikväll ändå, det är det som är så skrämmande att man kan somna djupt sen också! Börjar man bli för gammal eller är det skolan som tar på en så mycket? Usch i alla fall. Ellen har laptopen så det innebär att jag är fast vid den stationära datorn..... kul. Nu ska jag prata lite med lovis =)

Mwa

Tråkig tisdagskväll måste jag säga

Gäsp gäsp gäsp* framåt klockan fyra tiden på eftermiddagen så är det det ända man gör tycker jag..... Gäspar. Har kollat på Desperate Housewifes och Christine och nu börjar Borthers and sisters, dessa tre serierna är veckans höjdpunkt! Men nackdelen är att Brothers and sisters börjar och slutar så nedrans sent..... Hinner nästa somna. Det är riktgit segt.
Okej så imorgon tänkte jag lägga ut någon video och ett par bilder ifrån rollspelet eftersom jag fick min digigtalkamera tillbaks idag =) hittade lite någorlunda bilder där. Men jag har inga på tyskarna :O inga på Ina, inga på Lovis och inga på typ Steffi..... Måste bli bättre på att ta kort för mina inlägg är lika torra som sahara öknen.
Nähe jag ska väl kolla färdigt på Brothers and sisters och sedan krypa till sängs. Imorgon ska man som vanligt upp bid klockan sex. Fast jag är peppad på skolan nu =D jag är hellre i skolan och har lektion än att sitta här hemma och kolla på Brothers and sisters.... haha.

Buenos Noches
Mwa

Mja någorlunda dag

Sicken MEGA DEGA LÅNG DAG i dag asså! Det käns som om jag har svält mig själv hela dagen. Skolmaten är ju det mest vidrigaste jag smakat och sett, sedan glömde jag pengarna i min andra jacka så jag hade inga pengar med mig. Lyckost mig som har halvsovit på sista, veckans längsta lektion pga näringsbrist alltså :P Äh samma misstag gör jag ju inte om igen kan jag ju lova. Haha inte en chans.
Efter skolan så vandrade jag jonna viiiinis med Sarah hem en sväng. Jag var så förbannat hungrig så jag stannade bara någon timme. Så nu sitter jag här och käkar middag och ska straxt plugga några timmar. Vad sugen jag är på att skrämma upp mig själv med Haunted House! Men snorisarna kollar på Bolibompa i säkert någon timme till och jag har läxor och en inlämning jag måste hitta som ligger begravd bland alla andra papprena. Suck. Bäst jag sätter igång så jag kan bocka av allt ifrån min lista idag!

Mwa

Idag pratades det framtid och minnen

Har tillbringat dagen vid ett par avsnitt framför Haunted House. Varenda gång jag ser det programmet blir jag så nedrans sugen på att ta fram videokameran och typ dra iväg till Kalmar slott och film. Jag vill se om det är sant så som det går till i serien.
Sedan har jag träffat Emma och Emil. Fikat, planerat och skrattat. Vi har planerat att vi ska tälta på Gotland Visby i sommar och jag får se hur det blir med det =) hade vart grymt roligt! Men med mina planer efter sommaren så undrar jag om jag ska lägga pengar på det.... :) Sitter och små pratar med Lovis som alltid är så go och glá! Jag är skitglad över att jag har fått träffa honom.

Men usch så min mage kurrar.... När jag tänker efter så har jag bara käkat lunch och fikat idag... Bra jobbat Emelie! VERKLIGEN.

Mwa

Rollspel i Tyskland?

Det börjar bli dax att sova nu känner jag. Kommer somna kvikt också! Precis som jag gjorde igår. Idag har jag snackat med Ina och Lovis så det kändes faktiskt aningen skönt =) det känns som om detta är människor som inte växer på träd och att man verkligen måste ta hand om vänskapen. Så i oktober bär vi antagligen av till Tyskland för att träffa dom och medverka i deras rollspel. Kommer bli enormt roligt! Fast, jag ska inte ta ut segern i förskott. Det kanske inte blir så att vi åker..... Det brukar bli så (iallafall när jag tar ut segern i förskott) att det aldrig blir av sen. Vet inte varför men men. Så ja, vi får se!

Jaha sängen var det!
Imorgon ska jag träffa Emma =) Godnatt
Mwa

Nya äventyr

Jag klarade utan att somna tidigt igår. Jag var ju helt slut i kroppen och i huvudet. Så det var jätte skönt att få sova och jag somnade snabbt. Vaknade för sisådär lite mer än en timme sen. Känner mig inte direkt utvilad men piggare. Det är skönt att vi har studiedag imorgon eftersom jag är skit förbannad över att vi har missat två (!!!!!!!!!!!!) resursdagar för att vi har sysslat med Shakespeare och FN-rollspelet. SÅ nästa vecka sätter vi igång med normala lektioner och det är faktiskt lite tråkigt att sitta i skolbänken och inte göra några schemabrytande saker. Men aja =) sommarlov! Nästa termin bär vi av mot Romoch Tyskland på nya äventyr. Looking forward to it!

Mwa

=´D

Det är seriöst värsta depp dagen. Jag ligger i soffan med halvslutna ögon och beklagar mig inför mamma hur tråkigt jag har just nu. Jag hade ju kunnat följa med till Tyskland. Allt för att komma bort från lilla hålan Kalmar, för seriöst, vad erbjuder Kalmar egentligen?
Jag tycker synd om tyskarna som måste färdas 17 timmar med tåg idag. Dom åkte tåg härifrån 07.07 och dom är hemma i Tyskland lite efter 23.00 ikväll. Shit säger jag bara. Det är jäkligt lång tid.
Det är helt otroligt att jag har kunnat vara uppe så pass länge ikväll som jag gjort! Nu tjuter Tuwa, hon har slagit sig på handen. Dax att stänga av laptopen nu.

Mwa

Dagen är bitter och långsam

Asså jag är riktigt deppig idag...... Mitt kaffe har liksom svalnat och jag har ingen direkt att prata med längre. Fan vad jag ska bombadera henne med mail sen asså! :D riktigt depp dag. Har inte käkat frukost och jaaa, kaffet som sagt, det är kallt. Perfekta kaffet görs i stugan ute i 3kanten hos emma och den perfekta kaffe latten gör mamma. Men varken mamma eller emma är ju här just nu. Jag får fortsätta klunka i mig kaffet för det är de ända som som håller mig uppe förtillfället.
Kollar flygresor, det är välsigt intressant! Jag hoppas det blir av =) Oh just det! Ina gav ju oss presenter och varav en var choklad med marsipan innuti. Jag som ÄLSKAR marsipan! Speicellt den tyska eftersom uwe brukar ta med sig det från Tyskland. Klockan är bara tio..... jisses. Alla ligger typ och sover. Så det är ingen idé att ringa viiiiinis än.

Mwa

Tack!

I något utav inlägget så ifrågasätter jag mig själv Om detta verkligen är värt det! SÅ IN I HELVETE ATT DET ÄR =D

Lämnade precis Ina på stationen =(

Jisses vad vi somnade fort igår! Och FYFAN vilken rolig vecka. I oktober åker Vi till Tyskland istället och medverkar i deras MUNOG.
Värsta sorgliga morgonen. Jag ställde klockan på halv sex så jag gick upp och gjorde mig iordning och sedan käkade vi frukost. Jag satt på samma stol och hon på samma stol som första gången vi träffades i måndags kväll. Jag kunde inte sluta krama henne på stationen innan de skulle gå mot tåget. Klockan 23.00 är dom hemma i Tyskland igen. Lång resa må jag säga......
Inte nog med det så har jag fått chansen att träffa fler människor =) den underbara och charmerande Lovis! Han är också ifrån Tyskland och förhoppningsvis så får vi träffa honom i oktober igen.
Jag kramade om honom på stationen och han plockade fram ett vykort som var så otroligt gulligt att jag nästan började gråta. Men jag måste erkänna, det speler ingen roll vem det är men jag blir så otroligt fäst vid nya människor som jag lär känna. Väldigt fäst! Det är lite ensamt. Ska tjata tjata tjata på dom att komma hit nästa år igen. Då ska vi planera upp det mycket mycket mycket bättre än vad vi gjorde den här gången.

Elin ligger och sover, jag ska vara stark nog att inte gå och lägga mig så kan jag förhoppningsvis sova gott inatt =) nu ska jag städamitt rum och fixa iordning Inas säng. =( *snyft

Ha en jätte bra dag så lägger jag ut lite bilder och videos ifrån FN-rollspelet senare idag.
Mwa

FN-rollspel The Finale Day

Okej, så denna veckan var inte så svår trotts allt! Allt negativt förvandlades till något positivt och detta är nog det roligaste jag någonsin gjort. Att komma folk närmare är så grymt roligt och jag är nästan aningen stolt att jag är en 'ambitiös' internationellare. Imorgon klockan halvsju åker vi och lämnar Ina på stationen igen. Jag hatar det verkligen eftersom hon är världens mest söta och omtänksamaste människa jag nästan har träffat! Även att hon var tyst i början så var hon grymt gullig. Nu, tex idag, så har jag snackat konstant och jag är helt inställd på engelska, INGEN svenska. Om jag hade fortsatt såhär i kanske någon månad till så hade jag till 100% snackat engelska flytande =)

Vi hade lite problem idag...... Litauerna & tyskarna och vi deras värdefamilj skulle hitta på något! Men det blev ju inte av. Vissa åkte hem och några festade och andra träffade andra och jag och Ina mötte upp Steffi och Elin för att fika. Shit vad vi skrattade och vad vi pratade. Det är ingen tvekan om att jag kommer ta hem studenter nästa år igen =D ingen tvekan överhuvudtaget.
Dagen börjar lida mot sitt slut och snart står vi värdfamiljer på stationen kl.07.07 för att vinka av tyskarna. Buhuuu. Så förbannat tråkigt ärligt talat. Kan hon inte bo här? Ina, du är världens mest gulligaste människa jag träffat! Fortsätt vara precis som du är.

Jag tror jag måste sova nu. Shit jag är fortfarande inställd på att inte säga Jag och istället skriver jag i tredje person. Om sisådär 5 timmar är vi uppe igen. Hade aldrig trott att detta skulle bli så kul!

Godnatt!
Mwa

FN-rollspel Dag: 3 (glömde bort dag: 2)

Sitter i skolan och skriver eftersom att vi har tre timmars rast (!!!!!!!!!!!!!!!!!) alla internationella eleverna + alla utländska studenter lunkar runt och sover på bänkar osv. Det är riktigt seg att sitta här....
Vi 16.00 så ska vi upp till aulan allesammans för då kör vi igång med Generalförsamlingen som håller på från 16.00 - 18.30. Inte kul säger Elin & detsamma tycker vi andra. En kopp kaffe hade jag velat ha nuuuuuu!!!!!! Sedan är det den där förbannade jävla buffén som vi har fått strikta regler på. Vi får ju inte äta som vi vill här på den här skolan som sagt. Helt stört. Jag har ingen ork längre.

Igår kom Ina och jag hem ganska så sent. Var också tvungen att duscha och fixa håret så vi släckte lampan klockan tolv prick! Jag gick upp klockan 06.00 imorse. Asså jag vet inte om det är värt det :P det tar på en otroligt mycket att vara här även om man knappt anstränger sig. Vi sitter bara i aulan, skrattar, löser suduko (?) leker 'Sharp eye' och äter. Man måste sitta rakt upp i stolen och inte ihopsjunken. Håret uppe i en hästsvans så det är inte direkt skönt att luta sig emot stolen. Som tur var sket jag i att sätta upp mitt hår idag =)
Har gått 2 timmar nu! Sista fria timmen och sen väntas det nästan 3 timmars Generalförsamling i aulan. Skilkul! Jag är hungrig också, som satan! Middagen är 18.30 ikväll.

Ha en bra eftermiddag!
Mwa

FN-rollspel dag: 1

Det blev inte mycket till uppdatering där inte! Näh!
Igår runt halv elva så åkte vi in för att hämta henne då. Hon heter Ina =) hon är hm ingen direkt 'skönhet' men hon är så jävla glad och go. Hon var lite rädd igår och imorse men jag förstår henne, sitta i köket hos en främling som hon träffat i kanske en timme. Lite mycket begärt. Jag var skit orolig inatt och kunde knappt sova. Jag tror hon kände likadant för runt tre så var både hon och jag vakna. DOCK så snackade vi inte. Innan jag släckte så tjöt ett litet Good Night ifrån min mun och det lät så himla överdrivet så det inte var sant :P pinsamt.
Så idag kickade vi igång skiten och det gick väl bra! Även fast jag inte skulle göra något idag så vart jag ändå skit nervös.

ÅTERKOMMER SENARE! DET ÄR DESPERATE HOUSEWIFES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Pauuuus!
........ Vi satt väl i aulan lite för länge. Fast det gick snabbt =) detta året är det roligare! Ryssland, Kina kommer ifrån Stagg så det är grymt kul.
Efter allt så vart det middag och sedan så gick alla litauer och tyskar och vi som är värdefamilj för att fika. Vi var ett gäng på säkert 40 pers. Hamnade vid bordet när viiiinis och min student satt med sina andra kompisar. Vi satt och snackade om sverige och tyskland och sedan på bussen hem nämner jag att jag inte gillar tyskland och att det ända jag gillar är deras autoban (stavningen är inte korrekt). Hon började skratta och svarade inte på det. Niiiice.
Börjar också bli förkyld, går runt och snörvlar och håller på. Imorgon sitter jag i aulan när det blir lobby verksamhet. Kommer bli skitkul! Det är torsdag som jag minst ser fram emot nu xP men vad ska man göra..... Jag har haft kul hitintills!

Godnatt kära vänner! Jag sitter vid datorn och Ina läser sin bok =) umgänge kallar jag det!

Mwa

Klockan är 18:48

Börjar ångra mig.... det kanske inte var någon stor idé att ta hem någon? Blir säkert skit tråkigt och jag tappar min förmåga att snacka engelska hyffsat bra. Suck* nästan fyra timmar kvar nu..... måste messa viiiinis. Fan vad vi kommer garva ihjäl oss på stationen när vi träffas. Hah shit. OCH nej.... Tänker skriva ända till klockan tolv inatt! OCH förresten xP ännu en rolig grej. Det är vanliga lektioner fram till 13.00 och jag börjar imorgon klockan 09.45. Skulle verkligen inte förvåna mig att dessa studenter som kommer ska vara i skolan klockan 08.10. Fan också.

Imorgon bosätter vi oss i aulan allesammans!

Hela dagen har varit okej. Missade min buss ;S kom till skolan runt halv elva..... Synd. På engelskan så sprang vi runt som dårar och för några minuter var vi tvugna att stanna upp och skrika på varandra att chilla. Okej, så resolutionen är klar, öppningstalet är klart, Inte position paper dock. Jag har som sagt lite att stå i nu idag innan jag får hem min lilla gäst! Fick veta att det är en tjej iallafall och det känns någorlunda skönt =) men jag funderar ändå på att sova inne hos ellabella.
Var uppe i aulan förut idag, vi tänkte liksom om man kunde få bestämma vart man fick sitta. Det är ju liksom inte kul att sitta i mitten mitten utav aulan för då blir det bara sånt bök med microfonerna som ska slängas överallt. Då kanske man tappar bort sig och glömmer det man ska säga. Så allt är klart, och det kändes skit läskigt att gå in i aulan när flaggor och generalförsamlingens bord stod uppställt på scenen. Tänkte att Shit pomfritt...... Nu är vi här igen! Fast denna gången med bättre delegation! Fasen vad jag snackar en massa om detta rollspelet. Men ni kommer få höra EN MASSA av det nu i veckan och hur tysken lever här. Fjantigt det där lät.... Men aja =) Ska kila iväg och äta eftersom jag kom hem precis ifrån skolan och sedan sätta igång och göra det sista. Tysken kommer 22.45 ikväll och då hade jag egentligen velat sova. Typiskt. Men som sagt, ibland får man offra sig!

Mwa

Godnatt!

 Håller på att fixa och dona med det sista nu tills imorgon. Allt ska vara perfekt! Har hm ganska mycket kvar att göra till klockan slår nio imån kväll. Lite små pirrigt. Jag har alltid tyckt att tyskar är så torra människor att man inte riktigt kan snacka med dom. Hoppas detta är en anti social människa och ingen tysk torrboll =) hade vart för sorgligt annars. Tjej eller killer vet jag inte heller än. Om det är en kille tänker jag sova inne hos ellabella annars så sover jag i min egna säng. Men det kommer bli grymt kul! Att ÄNTLIGEN få kunna använda sin engelska utanför engelska lektionerna.
I och med detta rollspelet så kommer jag inte komma hem förns sex varje kväll och på torsdag är jag hemma nästan vid elva! Men som sagt..... Det jag minst ser fram emot är tre timmar i sträck i aulan. Men eftersom jag har mina älskade homies i min delegation så kommer det livas upp! Men er andra, ni som har studiedag (!!!!!!!!!!!) fubbigt säger jag bara!

Om det är någon som har gjort bra låtar så är det banne mig Joni Mitchell och Ingrid Michaelson. Det är det som spelas just nu =)

Godnatt och sov så gott! Imorgon väntas en mer betydligt lugnare dag med kort dag och sovmorgon, i jämförelse med de andra dagarna.

Mwa



Joni Mitchell - Blue


Ingrid Michaelson - The way i am

RSS 2.0