Vackra vackra tennisrack

Jag sitter och stirrar på mitt tennisrack. Slänger små glimtar på det hela tiden. Åååh det är så vackert! Vill ut på banan igen och träffa mina två gamla tränare. Skulle kunna sova med det.

Satt och försökte spela The Sipsons Hit and run. Det funkar ta migfan inte att spela det. Limma ihop käften, mjaaa då kanske. 
Ska lyssna sönder Veronica Maggio låtarna igen.... Puh.

''Grisar ska inte ha roligt! ''

I wan't to do this over and over again

Emma och jag gick genom hela stan. Kvällen kunde ha slutat i katastrof.


Nästa dag åkte vi in och åt lunch/middag. Totalt proppmätta efteråt!
Emma låg utslagen med fötterna på den andra stolen och ner sjunken
på stolen efteråt.



Vi tog en kaffe i hamnen och dinglade med benen


Vad vänner vi fått!


Vi tog bussen ifrån centralen & hoppade av på Ängö.


Vem vill inte ha en port telefon!


Vädret var sjukt vackert! Vindstilla och lagom varmt


Vi promenerade tillbax in mot stan igen och satte oss sedan inne på
Bistrobar där vi snackade med två snygga killar. Vi funderade på eller Emma
iallafall funderade på en spring nota x) tills pappi kom och berättade vilka
Emma och jag var. Servitrisen slet åt sig notan och rev sönder den och la
den i Emmas glas. Det blev många high-fives efteråt påväg mot bussen.


 Underbar helg och sicken tur vi har haft med vädret!

Ska jag begära lösenord på bloggen?

Sitter oh funderar på om jag ska aktivera lösenord på min blogg. Och ja, jag vet att statistiken kommer sjunka men jaaa. Något jag kanske ska ta och fundera på.....

Upplösningen......

Ellen har gjort något med datorn ;S så jävla onödigt. Kommer ju inte in på någonting......  DET SKA GÅ ENKELT NÄR MAN ANVÄNDER EN DATOR!!!!!!
Egoistiskt.

För helvete, gör något!

Datorn vad helt cp igår natt så jag kunde inte publicera sista inlägget där. Fick göra det i morse.
Vaknade för sent idag, som uträknat. Asså hur ska jag kunna sova inatt nu??? Jag menar det är skola i morgon. Skit.
Ska sätta mig och plugga matte straxt, ett riktigt tidfördriv.
Jag har ont i mina hälar.... Jag kommer att bli handikappad om säkert bara några år. Äh jag ska sluta vara så negativ.
Jag har ont i huvudet och jag har bara lust att lägga mig ner och skratta åt vissa roliga moments som hänt i helgen.





107 kilo vete för en full tank En full tank etanol i kungens bil (till höger) räcker till mat åt ett barn i cirka 273 dagar. Kungen - och Aftonbladets chefredaktör Jan Helin - kör Volvo C30 Flexifuel. 107 kilo vete går åt för att fylla tanken i en 55 liters Volvo C30 med E85. Energin i den mängden vete räcker för att hålla ett litet barn (mellan 2-5 år, vikt cirka 16 kilo) vid liv i ungefär nio månader.
Källa: Aftonbladet

Det här är helt sjukt. Jag säger som jag sa till Joakim igår, Det här samhället/världen kommer att gå under.

'Sup och svälj trevlig helg!'

Jag börjar bli trött nu.... seriöst. Inte för att jag verkligen är trött men på alla otroligt onödiga fighter. Jag är så less på det. Jag orkar inte höra på när folk bara pratar om sig själva hela tiden. Äh jag orkar inte ens ta upp det här. Ska upp och prata om det med mammi  nu.

Jag har haft en trevlig kväll eller trevlig Dag faktiskt. Den slutade med att vi var nära att springa ifrån notan tills pappa kom och presenterade mig för servitrisen som rev sönder notan och log och gick. Vi bör bli behandlade så, eller hur? ;D

Godnatt
Mwa


Tack!

Jag hade det kul ikväll! Jag fick träffa Teo (?) och jag träffade en kille vid namn Johan. Super gullig!
Vi träffade folk vi inte vill möta och pinsamheter blev till nya minnen.
Nu ska jag kila till sängs =) fredagar är trots allt ingen bra dag egentligen för mig att gå ut på.... Min hjärna brukar vara död & då menar jag total död, närmare stendöd :P
Vi kunde inte bestämma oss om vi skulle åka hem runt halv tolv eller om vi skulle vänta tills pappi min slutade, men vi var trötta och åkte hem. Jag ska somna gott och tänka på vad jag nästan gjorde idag.

Så fin himlen var ikväll alla kalmarbor! Så härlig! Vi kollade solnedgången och gud så vacker den var. Vill så hemskt gärna göra om det! TACK =D
Bussen hem satt jag och förhörde två killar som går nian på min gamla skola. Dom hade tydligen besökt pingst kyrkan och spelat pingis. Jisses vad jag skrattade. Jaaa, vissa går till pingstkyrkan och vissa sitter hemma eller går ut. Men spela pingis en fredag kväll och sedan dra hemåt halv tolv :P liv? Mjaaa, avgör du.

Tjingeling!
Mwa

Äntligen!

Idag var det en bra dag =) jag har haft kul förutom kanske lite små saker.
Ikväll ska jag ut. Med vilka vet jag ännu inte riktigt.
Jag har varit lite mer mig själv i dag faktiskt vilket känns super skönt verkligen. Jag är inte utmattad när jag kommer hem längre.
Mamma har sin väninna hemma med hennes barn och ingen i familjen (pappa&jag) orkar gå upp.
Funderar på att tvätta håret och sedan sova :P för trött är jag ändå.

& spanska läxan var tills idag. Tanja och jag läste på typ fem minuter innan lektionen och det gick galant. Även fast jag inte behövde svara på någon fråga. Handen viftade bara. Surt.

Måste kila!
Mwa 

Jag är så paranoid

Klockan är typ mycket och jag borde legat i sängen nu färdig för att sova, men det gör jag icke! Hade tänkt kolla igenom spanskan någon gång och sedan sova, iallafall innan  tio! Jag måste lyckas.
Fich en hel del stöttande kommentarer förut om gällande om jag skulle byta linje eller inte. Himla snällt! Och precis när man behöver dom som bäst =)

Usch jag har ont i armen. vet inte varför..... Måste göra något åt smärtan. Nej jag klarar inte av det här, jag är så trött och seg just nu och aningen irriterad på några saker :P Som sagt jag har förvandlats till en bitter liten kärring som klagar på allt. So get used to it!

Eller var spanskan tills imorgon??? Äh jag gör den ändå.

Mamma kommer hem ifrån min morbror nu, dax att gå.

Ha det dunder bra!
Mwa

Som om allt slutade så......

Jag sitter fortfarande här och funderar och är helt fucking förvirrad =( det är typ inte så likt mig. Jag vet vad jag vill och inte vill och jag är bra på att säga Ja & Nej. Men nu,, jag fattar ingenting. Det är liksom framtiden och jag vill vara säker på valet. Ååååh! DUMMA DUMMA MIG
Försöker muntra upp det hela med musik men vad hjälper det nu när jag tänker efter. Usch vad deppig jag är.

Jag är trött. Inte sådär särskillt ovanligt av mig att säga det nu längre. Usch jag kommer ihåg på högstadiet då jag kunde vara uppe till 04.00 och sedan gå upp 07.00 till skolan. Asså fyyy! Jag orkar kanppt med en dag om jag lägger mig redan vid tio och går upp vid halv sex. Hahah sicka i-landsproblem.
Denna dagen kan jag konstatera har handlat väldigt mycket om högstadiet och om Persson. Men det var verkligen jätte kul att få träffa alla igen =) Förutom då jag frågade Persson om jag led utav dyslexi eftersom vi gjorde ett sånt test igår. han log och bara mjaaa njaaa mjaaa. FICK PANIK! Och så skrattade han och typ aaa jag vet inte. Mäh shit liksom! Men nej jag lider inte utav det. Bara som han lurades.

Mwa

Vet ni vad JAG gjorde idag :D

Idag var det skola! Och jag tror att jag börjar bli riktigt trög. Jag fattar liksom inte när folk säger åt mig att göra någonting. Jag bara släpper allt och sedan skriker VA! Så sorry, won't happen again!
Mycket hände idag. både tråkiga och mjaaa positiva saker. Jag har paddlat och så har jag besökt min gamla svenska lärare Persson!!!!! :D Gaaaah! Underbart att få se honom igen och prata även fast det bara har gått två veckor sen skolan började. Det är så grymt sorgligt och tråkigt att veta att man inte ska gå där längre och inte ha samma underbara lärare. Börjar nästan grina då jag tänker på tex Jens. Iallafall, Ida jag och Emil idag =)
Vi har paddlat idag & javisst jag kan inte säga annat än att alla är fortfarande så super duper MEGA trevliga och söta det är alla verkligen! Men jag vet inte om jag hör hmm ''hemma där''. Det är som sagt fortfarande ensamt och jag skulle behöva någon jag asså seriöst dampa ner mig med. Jag har sånna riktigt cp aktiga sidor så det inte är sant men visa upp det för så  nya människor.... Äsh jag vet inte vad jag ska ta mig till ärligt talat. Ska jag byta linje? 

Jag sitter som vanligt och funderar.... Jag tror jag gör det lite för mycket just nu faktiskt och jag är helt slut i huvudet.
jag har lyckats känna ångest, panik, glädje & lycka idag :P allt på samma gång. Fattar inte hur det gick till. Men shit (!) vad ska jag göra (!!!!!!!!!) SERIÖST! 



Fram & tillbaka

Seg dag att gå upp på måste jag säga. Och idag är samma gamla visa om oroheten. BAJS! Ellen sitter och fixar håret i mitt rum och frågar mig om Ekosystemet, som jag typ inte kommer ihå någonting utav.... Typ druvsocker + vatten + syre och bla bla bla.

Igår efter skolan så mötte jag upp Ellen =) och senare Emil Linda och Ida. Vi lämnade Linda och Ida för att åka hem men då blev det inte riktigt. VI hoppade nämligen av vid mig med bussen och lämnade väskan hemma hos mig och senare (5minuter) tog vi samma buss som bara hade åkt och vänt. Vi hade bestämt oss för att bara åka en runda med bussen. Så hela jävla långa vägen ända ut till Berga och Norrliden tillbaks sedan hem hit och så åkte vi och vände och hoppade av när bussen för typ tredje gången var på väg in till stan med oss på. Snacka om det var skönt att kliva av bussen efteråt! Så jäkla stelt.

Skola idag, jippie! Hm njaaa jag vet fortfarande inte ärligt talat. Igår var en dag då allt gick super bra! Hoppas det blir det idag också. Naj nu måste jag kila hörrni så ha det så bra idag (!!!!) jag ska försöka, tack ;D

Mwa

And i'm not looking forward to it.....

Klockan är 5 över sju och jag har varit uppe i någon timme redan. Måste snart ge mig iväg igen för ännu en mjaaa skoldag. Har ingen aning om hur det kommer bli men japp.
Jag gick och la mig kvart över tio igår vilket jag känner idag att det kanske inte var så värst smart. Var väldigt mycket mer piggare igår när jag la mig vid nio, fast då började vi inte vid tio över åtta som idag utan tio i tio.

Men iallafall =) Ha det så bra idag! & jag hoppas det blir så för likaså jag. Lite orolig....

Mwa

PUNKT.

God kväll!
Satt precis och läst igenom mina mail då vi hade i läxa förra veckan av våra mentorer att skriva ett mail till alla i klassen + våra tre mentorer. Skickade det förra veckan och kollade svaren nyss. Jisses vad jag skrattade! Jag kan liksom höra framför mig hur som låter.
Jag hade faktiskt tänkt lägga mig nio ikväll igen så att jag orkar hela dagen imorgon så det får bli snabbt det här!

Tog sällskap med Ida till skolan idag :D så otroligt trevligt att få prata med gamla klass kamrater man inte har haft någon direkt konversation med på typ åratal!
Kom till skolan och kollade vilken matte grupp jag hamnade i :P Shiiiit asså vilket skämt. Vill inte prata om det seriöst, PUNKT.
Som sagt precis ALLA i klassen är mega söta och jätte gulliga men det är fortfarande lite sådär halv svårt att komma in eftersom många redan känner varandra och jag har helt plötsligt blivit lite ensam (?) då en kompis bytte till en annan linje. Men det är så onödigt att behöva stressa upp sig i onödan innan man ska till skolan om Vem ska man äta med idag? och många fler frågor som rör sig i huvudet. Jag vill bara gå till skolan och veta att det finns någon där så att jag inte behöver typ bli orolig.
SKIT också.

Aja, nu ska jag kila, eller jag har faktiskt inte så himla mycket mer att säga. Hörs!
Mwa

Gissa om jag är stolt!!!!

Gissa om jag är stolt!!!!! :D Gick och la mig nio igår kväll och vaknade på värsta toppen humöret redan vid halv sex!
Jag undrar hur dagen kommer att bli idag.... Lite sådär ensamt eller kommer den gå strålande som igår? Jag oroar mig för det varenda kväll och morgon. Klassen har liksom ''delat upp sig'' i olika hmmm hur ska man kalla det, gäng (?) kanske. Och det ena såkallade ''gänget'' är lite svårt att nå och prata med vilket är skit tråkigt eftersom jag vet att alla är så SUPER DUPER söta! Alla kan prata med alla och sånt och samarbeta men när det gäller rasterna så drar vissa iväg och jaaa då får man inte riktigt chansen. Jag vet att det är fler som också tycker att det är synd.....

Jag har som sagt tid över till att sitta vid datorn.... Händer inte för ofta såhär på morgonen. 
Sitter och pratar med Martin som är sjuk. Vi har konstaterat att det är roligast att kräkas i skolan och inte hemma...... SICK*

Jag orkar inte gå idag heller även fast jag inte är trött eller seg eller något sånt! Utan man vet aldrig vad som kommer att hända & det SUGER!

Nu ska jag kila! Så ha det så bra idag =D
Mwa

Jag önskar jag slapp buss aset!!!!

Bläää så galet trött jag är. Såklart hamnade jag i första gruppen (!!!!!) och var tvungen att stanna kvar idag. Varför liksom inte andra gruppen. Vi satt ute och diskuterade en Mumin saga, vilket var smått tråkigt eftersom jag höll på att däcka.
Uhm vad har hänt annars då...... Hmmm. Jag har åkt buss själv nu i ett par dagar. Panik har jag väl alltid gaft innan jag ska kliva på men aja det går bättre iallafall men det är så satans ÄCKLIGT bara att röra saker som andra redan rört. DÅ minsann, kommer min kära flaska med handsprit till väl hands :D

Nu har jag precis käkat middag & jag såg att jag inte hade ändrat statusen på msn ;S Ajajaj! Sorry!
Ska iallafall iväg på kalas nu och förhoppningsvis kommer Linda också =)


Jag önskar jag slapp buss aset!
Mwa

Kan jag inte få läsa på distans.....? snälla, mamma?

Det är skola imorgon..... Usch jag orkar inte. Har ett par saker kvar att göra innan jag kryper ner i sängen. Det stora negativa med imorgon är att jag måste ta bussen in ;S SATAN I HELVETE för bussar alltså. Mother SHIIIIIIIIIT. Aja, jag lär väl bara att få stå ut.
Imorgon så är det kalas också hos min kusin som fyller öhm, kanske 4 år. jag vet ärligt talat knappt hur gammal min minsta syster är så mjaaa, shame on me!

Usch det börjar bli suddigt för ögonen..... Dax att kanske överväga att lägga mig. Men USCH jag orkar verkligen inte imorgon. Och sedan mitt bajs skåp som jag alltid blir så makalöst irriterad på när jag alltid råkar vrida det åt vänster när det egentligen ska till höger. Men annars, mjooo jag mår bra. Jag har glitter i ansiktet, shiiiit kan det bli mycket värre. Mjaaa det kan det nog, lär väl få upptäcka det imorgon ska jag se. Men är jag inte en liten bitter kärring? Jag skyller på att jag är trött, grinig, förkyld och att det är kallt.
Förresten när jag tänker efter, jag har pratat med ALLA i klassen förutom EN. Är inte det lite synd???

Jag måste verkligen sova nu innan jag blir blind och bara ser en massa dimma för ögonen. Men ska vi slå vad om att jag lär inte somna förns tolv och sedan vakna precis innan klockan ringer och sedan bli tvungen att tvinga i mig frukost som jag annars inte ha rnågra problem med att äta på helgerna. Helt misslyckat asså. Kan jag inte få läsa på distans.....? snälla, mamma?

Bilden kommer förhoppningsvis säga er absolut Nada


Ciao bella!

Jaha, skola imorgon igen. Hmmm, jag vet inte vad jag tycker egentligen. Det är både enkelt och svårt.
Blockade upp en gammal gamling på min förra msn. Fyfan! Han är lika störd som vanligt. Det var italienaren som förföljde mig ett tag. Han skickade en massa email ett tag och trodde inte på att det var jag när jag skrev att jag inte ville ha med han att göra efter att han avslöjade både sin ålder och sina väldigt intima bilder som han ville skicka till mig. Jag är nästan lite rädd för honom faktiskt även fast jag är i sverige och han i italien. Himla bajs människa det där. & som vanligt slutade han med Ciao bella! Euuuwäääh........

Ellen och jag har suttit och kollat in en massa klipp och spelat skjutspel. Shit vad jag suger nu.... Har inte spelat det på evigheters evigheter. Aja, nörd som man är.
Naj, tillbaks till mitt markerande!
Mwa

Favvo låt heltklart!

Jag STÅR INTE I KÖÖÖÖÖN!!!!!!!!!

Tjenixen!
Vaknade mjaaa hyffsat tidigt idag nämligen lite över tio. Jag hoppas sååååå att jag kan somna ikväll bara. Shit om jag inte gör det.... ;S

Följde med mamma&Thea in till stan för att göra lite ärenden. Thea som bara är så skit jobbig säger Mamma mamma mamma mamma mamma mamma mamma mamma mamma HELA satans TIDEN !!!!!!!!!! Samtidigt som hon petar på henne också med pekfingret i takt till när hon säger mamma. Hon springer iväg hela tiden och när man får DAMP på henne och säger till henne så blir hon tjurig och försvinner så att man blir arg för det. Jag tror att detta är ännu en anledning varför jag inte vill skaffa barn i framtiden. Jag får panik på dom helt enkelt.
Och sedan i affären stod jag och väntade på mamma med en vagn. Då kommer det en ful äcklig kärring med sin tonårs häxa bakom mig och lutar hastig fram huvudet och ber mig att gå fram för att det är min tur. Med den allra käftigast attityden och ganska högt säger jag att jag STÅR INTE I KÖÖÖÖÖÖÖN!!!!!! 

Damen - Jag tror du kan gå nu.
Jag - Jaså? Va???
Damen - Jaaa kön.
Jag (jävligt irriterad) - MEN JAG STÅR INTE I KÖN! för helvete :P

Med den snobbigaste minen och sin tonårs häxa hack ihäl går dom om mig och betalar.
Nu ska jag återgå till mitt mer muntra jag :P
Mwa



telefonterrar min lillasyster

Telefon terrar Ellen..... Hon sitter säkert och hånglar sönder den där stackarn. Ena samtalet blev det Muuuuuuuuuu! Andra samtalet blev det nöff nöff nöff. & smart av mig x) jag fick bajs ont i halsen. Mäh (!) nu svarar hon inte längre. Detta tyder väl på att jag inte har något att göra vah?

 


'Världens rikaste'

Ellen är hos pojkvännen & mamma, Thea och pappa är också borta. Jag är hemma ensam med Tuwa som precis har lagt sig. Satt och kollade på en dokumentär om 'världens rikaste', ganska intressant faktiskt fast man blir bara LITE avundsjuk.
En av världens rikaste är Tim Blixseth. Han ägde två strandhus på Franska Rivieran. Han ägde 3 privatjet och så ägde han en skidort på en MEGA stor backe och 85 villor. Allt detta + mer ägde han :P erkänn, man dregglar lite???
Sedan hade vi en snubbe som var hindu och gick runt i munk kläder. han ägde Indiens största kläd-företag. han hade 35 fabriker med 60.000 indiska arbetare som var dom mest betalda i hela Indien. Han gillade att gå runt naken och målade sig varje morgon han steg upp. Vissa beter sig bara riktigt märkligt.....


   
           3 privatjet!                               Han ser faktiskt ganska normal ut
                                                                        Tim Blixseth


Pappa kom precis hem ifrån jobbet och kom ner och sa Hej.

Pappa - Är det där din lärare???
Jag -     Nej, världens rikaste.
Pappa - Vah? Är han din pojkvänn??????

jag säger då bara det, jisses............

Helt slutkörd....

Äntligen helg & första veckan av skolan är avklarad. Det går bra faktiskt, fast jag kanske inte ska vara så självsäker eftersom jag är en sådan nedrans hypokondriker... En i klassen ska redan byta linje vilket är lite tråkigt =( Men jag hoppas att hon får det bättre på den andra!
Alla är så otroligt trevliga att jag nästan känner mig hmmm bortskämd? Jag vet jag vet..... Det är verkligen inte det rätta uttrycket för det :P men jag hoppas att ni fattar! Slut om skolan nu :P

Jag har verkligen ingen lust att göra någonting. Typ bara lägga mig ner med glass och sätta på Djungelboken eller något :P bara ligga där och sova. Skallen är absolut slutkörd. Mina läggnings tider måste helt klart bli bättre.

Naj jag sätter nog punkt för idag (risk för att låta som en nyhets uppläsare) x)
Mwa

Lugn dag, men imorgon börjar skiten

Hah okej.... Dagen har varit bra. Lite små tråkig lite då och då.
Jag har fått se Peter dansa och jag ska åka till Sthlm i vinter. Jag har också fått en väldigt arg blick idag.... Jag tänkte innan jag gick till skolan att Kan vi inte bete oss lite mognare? Nej, såklart inte. Dumma förhoppningar. I vissa hjärnor finns inte ordet mogen. Och jag antar väl heller inte att jag är särskillt mogen heller? Visst, jag skrattar fortfarande åt mina egna skämt och jag retar min 1 åriga syster. Kalla mig vad ni vill....

Okej! Blev bara sådär smått arg/skratt hysterisk på det som hände idag och det är så fruktansvärt patetiskt så det inte är sant! Jag skulle ha mött Linda efter skolan och gått en sväng på stan men eftersom jag fick sluta tidigare så bestämde jag mig för att åka hem. Jag var så jäkla trött! Mötte Frida, Lydia och Bella på bussen =) himla kul att prata med dom en stund om vad de tycker om skolan och jaaa lovet och allt. Tror inte att jag har pratat med Bella på ett bra tag vilket var kul då eftersom jag fick göra det idag.
Sitter som vanligt och lyssnar på Veronica Maggio och gäspar titt som tätt. Imorgon måste jag gå upp halv sju! Jag vill inte åka buss på morgonen eftersom det är så mycket folk! Och jag grabbas lätt utav panik så därför åker jag in med mamma och Ellen.
Fick heller inte sova på soffan när jag kom hem. Vi hade besök + att jag inte kommer kunna sova inatt.



Hade tänkt sova snart, jag fattar inte att jag tänker lägga mig såhär tidigt (!) men så trött som jag är efter skolan nu, PUH, så trött vill jag inte vara.
Nu ska jag återgå till mitt hysteriska skratt och skratta hela kvällen ut.

Godnatt
Mwa

Skolan har startat ännu en gång

Hejsan!
Jag hade bestämt att jag skulle blogg så fort jag kom hem idag men det blev att jag somnade på soffan innan maten. Linda var tvungen att gå upp redan klockan halv sju och var enormt speedad. Fick panik där jag låg i sängen och bestämde mig för att ligga och snooza till sju.
Shit så nervös jag är! Men det är som sagt jag i ett nötskal, verkligen!
Klassen var strålande! Eller mja var det rätt ord? Aja, alla var super söta och så himla snälla. Ett stort + är att vi har två stycken tjejer som pratar enbart engelska! En är ifrån Tyskland och en är ifrån England. Så jag och en till har gått runt och pratat med henne hela dagen & hon är så otroligt rolig och snäll.

Efteråt så tog jag Linda, Ida & Kia en runda till stan med fika som jag inte var så sugen på. Åkte sedan hem och som sagt, jaaa jag somnade.

Det jag också fick veta var att vi ska åka till Öland i ett par dagar med klasssen. Typ tradition den linjen har. Kul att spendera två nätter med nya människor x) & dagen efter så är det staggningen..... Kan det bli mer jobbigare??? :P Men nej, jag ska vara positiv!!!! Det blir säkert hur kul som helst =)


ps. med alla dessa positiva ord så lär säkert morgondagen bli helt  misslyckad..... ska vi slå vad?

Veronica Maggios nya låtar

Veronica Maggio är det som helt klart spelas just nu i min mobil både dag&natt. Både Linda&Ellen tycker att hon suger. Men jag har väl alltid varit konstig med min musik. Jag har lyssnat sönder varenda låt känns det som.... Och hur länge dröjer det tills nästa album kommer x)  hon släppte ett precis liksom! 

Veronica Maggio - Måndagsbarn  ny




Veronica Maggio - Stopp  ny




Veronica Maggio - Havanna Mamma

Nervositeten bara ökar!

I lördags kom Linda hit och höll Ellen och mig sällskap medans dom andra var på fest hemma  hos Linda. Vi satt och kollade på skräckisar (som inte var så hemska som jag hade påstått att dom hade varit). Vi åt kräftor och låg absolut helt utslagna på soffan tills klockan var halv tre då mamma och pappa kom hem. Vi plockade iordning och begav oss ner. Linda och jag låg och snackade tills klockan blev nästan fem! Och dagen efter låg vi och sov till två x) shit  asså vilka tider! Jag är så glad över att skolan börjar nu igen så man kan få in alla rutiner. För att sova brt en hel dag är inte speciellt roligt....

Som sagt igår (söndags) så regnade det konstant hela dagen. Knappt något uppehåll.
Linda och jag blaskade runt i regnet med mitt mega paraply. Dammen i Bok skogen hade torkat ut och nu är den inte lika speciell =(

Idag (!) så eller senare kommer Linda hit och sover här. Hon ställde sånna käcka krav då hon ringde och väckte mig och Ellen i morse.
Ellen och jag stannade uppe och pratade till tre, därför sov vi länge. & jag som hade ställt klockan på 10.53!!!! MEN JAG VAKNADE INTE! Jag stängde av skiten :P Ett av Lindas små krav var att vi skulle lägga oss vid 9 men shit ;O komme rjag somna då eller????!? Äsh jag vet inte..... Antingen dör jag av nervositet eller så hinner jag läsa klart min bok i natt och sedan somna imorgon.


Jag är helt upp&nervänd! Känns inte alltför skönt :P
Mwa


Liten kräftskiva :)

Imorgon, jaaa imorgon kommer liiindsan hit eftersom hela släkten ska på 40 års fest.
Vi hade tänkt skala kräftor (jag iallafall lär få göra det eftersom Linda inte vågar röra dom) & sedan några filmer. Hoppas inte att det regnar så att vi kan sitta ute och mysa med filtar och ljus =) små tjejerna sover så det är bara jag ellen och linda.

Usch jag mår inget vidare bra.... Ont i huvudet och så mår jag skit illa. Trodde jag skulle vara tvungen att sitta ner i duschen för att klara av det. Det är nog dax för sängen snart....

Kan föresten inte vänta tills AA börjar. Som sagt, en person fick mig helt galen i den serien!  Missade ett par avsnitt från säsong 1 (& jag som precis sa att jag älskade serien, hrm) och tänkte nu då att jag skulle ta igen dom så att jag hängde med då säsong 2 börjar, men ICKE! Säsong 1 kan man inte kolla på, på internet förns säsong 2 börjar. Hur ska jag hinna med allt ;P




Hmm.... jag hoppas att Ellen skulle vara hemma imorgon?

JAG vet vem som vinner!!!!

Vad skulle ni säga om jag avslöjade vem som vinner årets Project runway?!

Det blev återigen två avsnitt Sex and the city. Hela familjen var samlad. Lyckat. Kan inte slita mig från serien nu, Inte efter filmen de nyligen gjorde!
Sent sent och jag är trött trött.

Bestämde mig för att jag måste bli lite mer aktivare i SSU nu till hösten/vintern. Måste försöka!

Naj, sängen kallar! En KALL säng också. Brrrr......

Mwa

Fusk (?) på matten.

Sitter och kollar igenom en massa bilder. Hittade då en bild på då jag tog fram kameran och fotade mitt matte prov. Hade aldrig någon lärare närvarande och jag kunde göra precis hellsike vad jag ville. Men nej, jag tog aldrig bilder och sedan satt hemma och löste talen. Herregud vilka dåliga lärare jag hade då....

Läraren brukade komma in i det där rummet som man satt själv i varannan kvart. Annars fick man gå ut och fråga om hjälp.  Läraren kollade ALDRIG om man hade mobilen med sig eller om man hade miniräknaren i fickorna när man bara säknade på A-delen. Skäms på er!


Oroa dig inte mamma! Detta foto var det sista matte provet i 9an och jag såg det inte förns nu.

Kusin vitamin!

God kväll =) är hemma hos kusin vitamin och hälsar på. Kom väääldigt sent hit eftersom regnet vräker ner över lilla Kalmar.
Igår satt jag uppe till fyra och skrev med en uuur söt kompis! Slängde också iväg ett litet mail till min engelsman. Helt knepig är han....

Linda satt och kollade på gamala filmer på tven då jag stormade in. Vi blev fastklistrade där i någon timme. Vi såg allt ifrån min fasters bröllop till en helt vanlig dag på Stensö. Typ halva min släkt bodde i samma hus då. Olika lägenheter ofc... Blev störd av Linda då hon satt och glodde på mig och gap skrattade då jag satt och log när min faster och hennes man var i kyrkan. Hah och Linda sa att hon skämdes??? Fattar inte! För det var hur vackert som helst och jag satt nästan och grät.
Filmerna väckte minnen. Som när Linda tex låste in mig på vinden. Fick klättra upp på den sky höga stegen och öppna ett fönster som satt i taket och vråla till farfar som var på gården/parkeringen. HAHA fyfan för dig Linda! x)

Som vanligt blev jag tvungen att skriva ett inlägg av Linda. Har egentligen ingen lust att skriva.



Men iallafall, ni fick en liten uppdatering.
Det regnar och det är varmt. Linda ligger i sängen och försöker härma Rihanna i musikvideon Distrbia..... Suck*

Mwa

''Jennie let me kill you''

Hela Kalmar ska på festival och jag hade tänkt sitta hemma själv med en ny bok och läsa tills jag somnar. Jo visst! Jag blir hemma med små tjejerna som antagligen lägger sig innan både päronen och Ellen har åkt =) så skönt! Men seriöst, vem vill se äcklena E.M.blask D på rad på scenen och sjunga Jennie let me kill you! Men sån är jag! min bok brukar gå före allt sånt. 

Klockan 07.56 ringde min klocka och jag kände inte för att gå upp. Jag hade tors allt lyckas somna vid två :P Jag tryckte på snooze knappen minst 6 gånger innan jag bestämde mig för att gå upp och då var klockan tjugo i nio.
Runt tjugo över tio rusade mamma in med Tuwa igenom dörren och hojtade att vi skulle åka. Satt helt svimfärdig och när vi parkerat på Larmgatan bestämde jag mig för att sitta kvar i bilen och vänta tills mamma var klar.
Jag backade tillbaks sätet, tog av mig skorna och kurade in mig i min kofta så hårt jag bara kunde och låg och vrålade och sjöng med till radion. - När änglar faller, med Kikki Danielsson (?). Jag är ju inte speciellt kristen utav mig som många vet.

Jag är trött och jag lyssnar fortfarande på Winnerbäck. Jag lär somna innan tio och shit så skönt! Men ni Kalmarbor (!) ha det så bra ikväll och ni andra också!

Mwa

Måste ha en boooook!

Jag har verkligen inte suttit vid datorn på himla länge känns det som och mina inlägg blir alltmer för sällan  nu.....
Jag har läst ut min bok ;( jag är grymt ledsen! Den var så fruktansvärt bra att jag inte ville att den skulle ta slut. Hon hittade sin dröm man kan jag säga :P efter att jag läst klart boken så satt jag minst i en timme och lusläste en utav mina fantastiska fakta-böcker, och är inte just typiskt mig att göra det. Och en helt annan otrolig sak (!) jag satt och lyssnade på Winnerbäck om och om igen. Kan nästan se Lindas flin framför mig nu. - Jävla tönt! eller - Vad var det jag sa! 

Innan min dag är slut så måste jag hinna duscha. Har lockigt hår :P snyggt va! Blääää. Önskar jag hade platt hår. Och antagligen tvärtom.
Nej nu måste jag skynda om jag ska överhuvudtaget orka gå upp 8 imorgon.

Mwa

JÄVLA ALIEN!

                                             JÄVLA ALIEN! 





Ellen och jag sitter och roar oss med en massa vidriga bilder på Google. Denna kom fram och jag börjar må illa......

Ben & Jerry's oinderligt goda glass

Väldiigt sent är det och jag har läst nu i hm 2 timmar i sträck i min fantastiska bok som jag inte vet namnet på.
Den senaste veckan har jag hunnit med att åka till Köpingsvik med Ellen =) brände mig rejält i ansiktet som jag märker av dig.... hrm.
Jag har hunnit med att träffa Linda och J och så har jag faktiskt sökt jobb :P Vilket jag har blivit väldigt bra på och det går himlans bra ska jag säga.
Idag lämnade vi små tjejerna hemma för att vi andra skulle få njuta av en middag i lugn och ro ute på restaurang. Det blev kycklingsalladen som jag mamma och ellen avgudar på en restaurang i kalmar. Vi stannade också för att köpa Ben & Jerry's GODA GLASS! Ni som inte har prövat den borde såååå testa den. Dyr är den ;D så njut!




Nej nu ska jag svara alla min mail från min senaste ''söka-jobb-dag'' =) Ha det bra!
Mwa

RSS 2.0