Jag bryr mig inte

Jag kom ut tillslut. Jo jag följde med mamma för att handla och träffade Martin x2 och Ida. Jag pekade finger åt en bilförare på E22, jag trodde han blängde åt oss. Han var bara en idiot till individ som fick se mitt finger =)
Biljardbollen vägrar släppa i halsen och varje gång jag säljer så kvider jag så ont det gör.
Nu ska jag upp för att göra familjen sällskap innan jag deckar.

Sov så gott! Mwa


Jävla mother fucking SPEEEEL!!!!!!!

Har suttit och spelat xBox i kanske 20 min och ja det är ungefär så länge som jag klarar av. Jag ska alltid ge mig fan på att jag ska klara spelet The Simpsons Hit And Run, men det spelet är typ gjort för att man inte ska klara av det. Himla cp spel. Jag har lust att gnaga av sladdarna bak på tven och sedan dra ut xBoxen och slänga skiten på golvet och sparka tills jag skrattar. *andas ut*. Jag har vrålat alla sorters hemskheter till jag har blivit helt röd i ansiktet. Jag har slängt dosan i sängen så många gånger som jag har gett upp men fortsatt spela.

Ha det så bra suckers för nu ska jag äta middag!

Knarkare

God morgon =) natten har varit tung och jag har snart förbrukat en hel flaska nässpray på tre dagar ;S
Det är mysko tyst där uppe. Mamma gick och la sig en stund för att Tuwa sover, Thea och pappa är iväg någonstans och Ellen kollar på tv där uppe. Så skönt när det är tyst.

Mwa

It always ends with a big MWA

Okej, så att vara sjuk någon gång i bland kan väl vara roligt men inte nu! Jag vill inte ligga i sängen och glo sönder varenda film jag har. Jag vill kunna sova problemfrt (!) om nätterna.Gaaah, jag vill bli fri i näsan! Det är ett som är säkert.
Imorgon hade jag tänkt komma upp någorlunda tid. Vem orkar egentligen med att lägga sig 3 och gå upp 1 ???
Ellen och jag satt och kollade på film/EM-Finalen och nu tänker jag så smått börja röra mig mot sängen trotts att jag vet att jag inte kommer kunna sova än på säkert två timmar eller mer. Jag får stå ut helt enkelt. Shit jag kom precis på att jag inte har kollat på Wimbledon. HRm. 

Sov så gott alla! Mwa

My very own slumberparty!

Hej hej! La precis på med Emma som fortfarande mår förjävligt. Emelie har också gått och blivit sjuk =(
Jag kunde sova inatt! GAAAAAH! =D Vi hade inte nässpray hemma så mamma rotade fram mina småsyskons nässpray. Från 2 månader till 2 år x) får spraya minst 3-4 gånger för att det överhuvudtaget ska typ kännas att det kommer något. Jag vaknade också med en biljardboll i halsen vilket var mindre skönt.
Bädda ner mig i sängen, ja det är vad jag borde göra. Jag har vandrat runt i pyjamas nu flera dagar, haha känns ju helt underbart!

MWA!

What's up? Pappa

Okej, jag har verkligen mått bättre. Jag har knappt sovit i natt för min förbannade näsa och så har jag drömt en massa konstigheter.
Familjen var tydligen i stan när jag vaknade. Sov som en stock då dom åkte, för en gångs skull!
Fick precis sms av pappa där det stod What's up? Pappa. Han brukar inte smsa och har precis lärt sig det. Det är ganska komiskt när man får detta sms. Och jag vet att Ellen brukar skriva Tönt.
Nej snyta näsan och försöka äta frukost står på schemat. Sedan kolla på Wimbledon!

Mwa

Jag kan se Wimbledon, jag kan se Wimbledon!

Jag är grymt mätt på all frukt jag har ätit ikväll, puh! Jordgubbar, passionsfrukt, mano...... Nu sitter jag här med ett fotbad och försöker uppdatera mig om vad som har hänt i Wimbledon idag.
Träffade Emelie i 30 minuter förut i kväll. Hann inte prata så mycket men rolig att se henne eftersom det var ett tag sen =)
Jag tror inte att jag har något mer roligare att skriva eftersom jag suttit inne hela dagen, typ....

Gondatt
Mwa

Överlycklig att kunna se Wimbledon

Jag kan äntligen se Wimbledon!!!! Överlycklig är jag nu =)
Tack så hemskt mycket! Mwa

NYA GENERATIONEN WALKING THROUGH !

Sitter här och har världens intressantaste konversation med Emelie på msn. Jag har nämligen skrivit Vissa människor förändras aldrig.  Hon ville veta vad det betydde och så skrev jag att det var rätt så eller VÄLDIGT långsökt den meningen. Jag menade iallafall att varför sitter det bara en massa jäkla äckliga skrynkliga gamlingar i regeringen?! Ja jo visst, dom har mest erfarenhet men HALLÅÅÅ, NYA GENERATIONEN HÄR VA!
Då fick jag världens sötaste lilla kommentar utav Blondie själv. Hahahaha du är så söt Emelie, du går verkligen in för det här och blir arg och sur. Dagens skratt ;D TACK Emelie, behövde det där!

Underbart sommarlov, verkligen!

Efter att ha legat i sängen nu ett tag och kollat på film så har jag äntligen pallrat mig upp för att hämta ännu mer jordgubbar. Jag har så ont i kroppen att jag dör och huvudet värker. Borde gå och lägga mig en stund....
Ringde föresten upp Emma för någon timme sen. Hon låter skit krasslig hon med. Du får krya på dig!

Jag ska snyta mig och sedan gå tillbaks till sängen. Jag har inte varit ute på hela dagen och det bara fortsätter att regna. Vilket liv säger jag bara.

Mwa

Förkylning .....

God morgon får jag väl lov att säga. Lite sent kanske? Förkylningen tog mig på bar gärning..... Som jag trodde! Jag har ont i hela kroppen och näsan vägrar att sluta rinna. Så typiskt men jag antar att jag får skylla mig själv eftersom jag var ute tunt klädd i går kväll.
Nu ska jag återgå till att kolla på barnprogram med Thea där uppe =)

Mwa

En typisk sommarnatt

Här hamnade jag igen! Fast jag kan skylla på att det är fredag och inte torsdag.
Vi var borta och åt en massa jordgubbar, ringde Martin och så har vi klättrat på rören igen. Shit vad mätt jag är! Har ätit tre passionsfrukter och en ask med vindruvor. Måste nog borsta tänderna extra noga sen.
Imorgon tänker jag inte göra någonting! Får till och med se om jag ens uppdaterar i bloggen.

Godnatt mina vänner, sov så gott! Mwa

Humlorna tar över vårat hus!

Efter att vi desperat har försökt döda ett hundratals humlor så kan jag äntligen sluta oroa mig. Jag hatar dom där äckliga små sakerna! BLÄÄÄÄ.
Mamma pappa och Thea lämnade mig Ellen och Linda hemma ensamma med Tuwa som jag hoppas ska gå coh lägga sig snart.
Skruvade upp volymen precis, Tomas Ledin gottfolk ;D hah!
Nej idag vet jag faktiskt inte vad som händer. Lovade syrran att gå bort till åkern igen för att plocka på oss jordgubbar x) kvällen igår slutade med att Ellen och jag gick bort till åkern. Väl där så skyndade jag mig på så gott jag kunde och när jag var färdig så står Ellen och rensar typ varenda rad :P hon tyckte jag var fajntig som bara ville vara där i 5-10 minuter. Jisses...... Hon plockade på sig rätt rejält också. Vi kröp i smutsiga rör och blev jagade av en katt. Jag har någon slags fobi för ute katter :P Endel katter är så förbannat äckliga. Slingrar sig runt benen med en halv öppen käft så att tänderna rispar mot byxorna.

Nej nu ska jag gå och fixa mitt hår som är väldigt lockigt...... JAG GILLAR DET INTE!

Mwa

Henrik Schyffert, är han snygg?

Okej, nu ska jag börja röra mig bort ifrån datorn. Funderar på att skita i den totalt i dag. Fast jag har väl redan glömt bort det om 30 minuter.
Måste bara berätta om då jag var i stan med Thea häromdagen. Vi var påväg ner till Koppartorget och då får jag syn på Henrik Schyffert med en massa påsar och en fru som står och ler åt honom. Han såg inte särskillt road ut. Allmänt skäggig. Det som var aningen roligt var att jag sa till mamma med ett stort leende på läpparna Guuuuud vad han är snygg! Människan är 40 år.......






Stor chock!

Väldans vad fort alla svenskar åkte ur Wimbledon! Synd.... Men om man spelar mot världsettan i tennis, vad mer har man att förvänta sig än att förlora.
jag vet inte vad jag ska göra i dag. Mamma och pappa har nog några planer men hm nja jag vet inte. Ska nog sitta och glo på min aktie ruta till höger en stund. Funderar också på att kontakta Kent igen... hm men jag vet inte, vill gärna höra hur det står till i Tibet. 

Euwh min näsa rinner och jag vill krypa ner i sängen igen. Ni får ha det så bra idag! Mwa

Kent Olsson (m) riksdagsledamot

Sitter här och läser på lite om moderaterna. Hittade också ett väldigt intressant namn, jo just det, Kent Osson! Han är riksdagsledamot och vice ordförande för Europarådet, Nordiska rådets svenska delegation. Himla intressant att se hur han såg ut eftersom jag har intervjuat honom. Intervjun gick inget vidare eftersom han befann sig i Wien. Han kom också ifrån Stockholm vilket förvärrar saken betydligt mycket. Han mummlade och hade väldigt bråttom. Jag kommer ihåg att jag satt i telefonen och höll nästan på att dö av skratt och jag sket i att fråga endel av dom frågor jag ville ha besvarade. jag kunde verkligen inte höra ett ord av vad han sa och det spelade ingen roll hur många gånger jag sa Ursäkta? Ursäkta, vad sa du?


http://www.olsson.moderat.se/start.aspx?webbid=49&menyid=584

Drama Queen

Jag börjar bli en bitter liten kärring känner jag. Överdramatiserar allt och klagar på minsta lilla. Vad har hänt med mig?! Eller jag kanske alltid har varit såhär, bara att jag aldrig har lagt märke till det.
Usch jag blir så deppig då jag kollar igenom min blogg. jag lägger numera inte ut några bilder eller videos. jag kör mitt gamla race när jag sitter vid datorn, logga in, checka mejlen, kolla om en viss person är inne, sätter på Celine Dion och sedan deppar. Min blogg, hm nja jag vet inte vad jag ska göra med den riktigt. Alla bloggar är desslika. Alla handlar de om mode och bla bla bla. Och vem fan är intresserad av att läsa om växter, blommor eller om politik?!? Jag fastnar inte på dom här mode bloggarna, jag tycker själv att dom är rätt dryga och alla härmar varandra. Det finns inget 'unikt' i allt detta. Så vad ska jag göra? Hah, jo jag skrattar faktiskt lite för mig själv, jo jag ska väl köra på på mitt egna sätt. Det hade ju varit fruktansvärt roligt om fler kunde engagera sig i politik och vad som händer i samhället. För det finns absolut INGEN att diskutera sånt med :P

Jag återgår till mitt normala jag. Hade faktiskt tänkt kolla på Wimbledon idag då jag insåg att vi inte har den kanalen. Sommaren är förstörd!!!!! Jag får inte se Andy Roddicks forehand eller Nadals backhand, jag känner djup sorg! Jag får tvinga mamma att göra ett tappert försök i att göra en kanalsökning på tven men med en turen jag har så jaaa kommer det med Stoooor sannolikhet inte att funka.
Ska jag falla tillbaks då jag var hm 12 år, då jag hade mitt rum fullt med bilder på Britney Spears. Jo jag tror jag gör det eftersom jag tänkte lägga ut två bilder på Roddick och Federer.


     



Sjusovare....

Här sitter jag med The Beatles på högvolym. I mitt huvud så knakar det så mycket som jag tänker&funderar :P det måste sluta!
Imorgon blev det lite väl sent (?) så jag sov verkligen ut idag. Om jag ska vara helt ärlig så vaknade jag halv ett. jag tror också att jag har fått sms av Linda som jag bara klickade bort, hmm får ta och svara på det. Nej en dusch skulle sitta fint just nu! Vi kanske hörs efter Mwa

Sista dagen jag är uppe såhär sent!

Idag har det varit en ganska fullspäckad dag! Thea och jag följde med mamma in till stan. Jag och Thea skulle möta upp Emma för en fika men så blev det inte. Thea fick glass och så kollade jag samtidgt efter en present åt mamma men kunde inte hitta något.
Mamma släppte sedan av mig där Linda jobbar och där satt jag och försökte underhålla henne i några timmar tills Madde tog över. Pratades i telefon på väg till bussen ser jag att jag har missat den. Följer då istället med Emma och hennes familj för att spela golf :P jag som suger på det. Emma och jag hade iallafall sjukt snygg utsikt. Tre skit snygga killar spelar samtidigt haha!
Jag blir hem skjutsad efter det och sedan är det mat dax! Slänger i mig mat och sedan pratar jag med Emelie. Vi bestämmer oss för att möta upp martin (som ringde tidigare idag) och Kim. Omogna som vi är så går vi en runda bort till jordgubbs fälten. Hamnar där i någon timme och sedan bär det hemmåt.
Har suttit och kollat på film på trean nu ett ganska bra tag och jag vill bara krypa till sängs. Usch så  jag fryser!

Imorgon blir det stan igen! Då jag ska göra ännu ett tappert försök till att hitta en present =) och som tur var så har jag mina goda vänner Emma och Emelie med mig.

SÅ, nu ska jag lägga mig! GODNATT Mwa

Jag tar med lillasystern till stan

God morgon! Sitter här och skrattar ihjäl mig åt Emmas och deras träd som har blåst iväg inatt. Kan berätta att Emma skrattar lika mycket :P
Idag tar jag med min fem-åriga lillasyster in till stan =) vi får se om det går bra. Vi ska möta upp Emma för en liten fika senare som jag hoppas Thea kan stå ut med.
Nähe, mycket ska göras innan hon och jag kilar vidare, så ni får ha det så bra!

Mwa

Blåsig dag i Kalmar

Igår blev en märklig dag, jag ballade ur allt! Klockan elva ringde jag hem och bad mamma hämta mig och Linda. Hon sov nu över hos mig istället.
Klockan 11 imorse ringde Emma och väckte oss, eller iallafall Linda väckte hon. Vi tog en tripp till stan. Nu sitter Linda och målar naglarna, som jag tänker göra senare i kväll =) vi ska nog inte göra något speciellt idag.

Ha det så bra sötingar! Mwa

Ljungbyholm next!

Hallooo =) jag kände att jag inte hade någon lust att åka in till stan och min kusin kom ändå förbi och ville gärna att jag skulle följa med hem till Ljungbyholm, fick bli det! Jag var osäker på att följa med éftersom jag är så super trött fortfarande x)
Linda står och dansar bredivd mig, vi ska antagligen se film 27 dresses som jag faktiskt inte har sett :P
Jag tror också jag har blivit lite smått förälskad i någon jag aldrig trodde jag skulle gilla alls. Kanske blir den nya sommar flörten ;D
Ha det så bra! Mwa


    Linda rekomenderar att alla ska lyssna på Rascal Flatts.

Hur botar jag mina kompisar mot beslutsångesten?!

God eftermiddag! Igår vart det väldigt lugnt, jag sov, satt vid datorn och kollade på tven allmänt trött. Idag likaså, tog en lång dusch.
Ikväll har jag absolut nada idea om vad som händer :P mina två kompisar lider utav beslutsångest, jag, ja jag hänger på på vad dom än väljer. Aja vi får se =)  Mwa

Marc Jacobs uuuurfula ballerinaskor

Sitter och kollar lite på datorn eftersom det inte finns så himla mycket annat att göra eftersom Emma och jag tagit en paus ifrån varandra xD
Hittade dessa skor som tydligen är rätt kända? Jag tycker att dom ser spyfärdigt fula ut! Varför ett mus-ansikte ???? Jo jag vet, det finns flera ansiktet på tex katt och hundar. Men dom ser UGLY ut.



Jag vill sova bort hela dagen!!!!!

Medans alla drog till tråkiga Köpingsvik igår så hade jag och Emma lika roligt hemma på start. Jag vaknade nyss, inte det minst hungrig men med huvudvärk. Seg i skallen är jag och vad är inte roligare med pappas sköna humor när man kommer upp lunkandes. Usch jag börjar bli förkyld igen ....

Idag, ja vad händer i dag??? Jag träffar nog Emma men vad vi ska göra är ännu oklart. Nej gäspningarna tar över mitt liv känns det som nu, ha det så bra så hörs vi antagligen lite senare! Mwa

Jordin Sparks everyone!

Jag har nog funnit min drömprins :P hah Michael Bublé om jag har tur...... Nej men denna videon har inget med det att göra men tyckte att den var så kul!


Jag är ett jävla nervrak rent ut sagt

Hejsan =)

Jo innan jag  börjar skriva så måste jag ta och berätta lite om min buss skräck som jag helst vill slippa!
Jag ringer alltid upp Emma och sitter och svär och skriker i telefonen om hur mycket jag INTE vill sitta på bussen. Jag blir också så nedrans nervös så jag brukar gå lite sådär 30-40 min innan bussen går ifrån stan.
Om jag inte skulle ha någon att ringa innan jag satte mig på en buss själv så skulle jag antagligen börja gråta eller gå istället. Jag är mega rädd för att trilla i gången och jag säger oftast fel vart jag ska.
Så frågan är, Hur ska jag klara av skolan sen?  

                             Det står NERVRAK ingraverat i pannan på mig.


Kom precis hem från Emma, kände att jag var lite sådär halft trött och det är skönare att sova i sin egna säng =) Midsommar blev inte så dålig trotts allt. Emma och jag har roat oss ganska så bra med både god mat och skratt.
Jag tog 23.05 bussen hem och när Emma&jag kommer fram står det en man i kanske 40 års åldern med en ryggsäck. Han är full så vi ställer oss hm kanske tre meter bort. Emma ringer Pia och samtidigt som hon pratar så förflyttar sig den här mannen närmare och närmare och tillslut blir det så obegahligt så jag börjar skrika Emma jag tror att jag ligger över hos dig ändå! Bara vi kommer härifrån fort!!!!!    Mannen stannar medans bussen kommer i samma veva. Emma tvingar på mig på bussen och det är bara jag och han där. Jag sitter nästan längst fram och han sätter sig längst bak. Emma är med mig i telefon halv vägen tills den här mannen sätter sig precis bakom mig. Jag hojtar till Emma att jag måste lägga på. Men hon insisterar på att stanna kvar. Slänger därför på luren (förlåt Emma) i örat på henne och ringer upp mamma för att be pappa komma och möta mig om den här mannen får för sig att hoppa av samtidigt som mig.
Jag klickar och ska gå av då den här mannen ler och vinkar hejdå till mig. Livrädd som jag är börjar jag skrika och känner att jag får tårar i ögonen. Rusar med stora steg därifrån och möter sedan pappa vid stora backen. Puh säger jag bara! Varför händer alltid sånt här mig och Emma? Den här mannen mötte jag också nykter samma dag då jag skulle till Emma. 


Tack för en JÄTTE trevlig kväll Emma!

Dagen i Vimmerby

Just det! Dagen då jag åkte till Vimmerby med familj  & släkt så toh jag en massa bilder. Jag tycker bilderna är mega roliga eftersom varenda bild säger något. Hann heller inte lägga upp detta inlägg eftersom våran gamla dator pajjade. 












Tidig morgon

Godmorgon!
Vaknade runt halv elva och precis ätit. Det blev lite sent igår som sagt :P
Ska inte göra något speciellt dom närmsta två timmarna, hm typ prata ihop mig med Emma om lite saker och så. Men annars så ska väl jag sitta här och spela x) jag kan inte hålla mig borta ärligt talat även fast jag suger ordentligt :P

Emma ringer .......
Mwa

Det visste jag inte!

Jo just det! Höll på att glömma en väldigt viktig sak. Jag som är en SSUare fick reda på av saraosmans om demonstrationen om FRA-lagen. Måste nog sätta mig och läsa lite om det men det får bli imorgon. Väldigt intressant det där, Tack! =D

SSU

En helt vanlig dag.....

Jag är bara för dålig på att uppdatera........ Jag suger på det!
Anledningen till att jag inte har skrivit är för att jag har varit väldigt mycket hos Emma i 3kanten. Vi har inte direkt hållt hus vid någon dator någon större tid. Men nu ikväll har jag tid! Iallafall tills Ellen har duschat klart. Lovade att stanna uppe tills hon var färdig.
jag fattar fortfarande nada på datorn men det flyter väl snart på.
Igår satt hela Emmas familj och kollade på fotboll. Ja det blev mycket skrik men det är så härligt :P satt och slumrade och var ganska tyst ett tag där. Vi hade tävling om vem som kunde äta upp en hel fefferoni och jag vann konstigt nog? Jag som är allergisk och allt. Satt sedan där med en bortdomnad tunga.... Nice....
Emma var sedan i extas så jag hamnade nerslagen på golvet medans hon i sängen.

Midsommar i morgon och vi hade tänkt stort! Båda våra familjer är borta så musik på högsta volym och Majlis (förenklar namnet) kommer ringa polisen. Nejmen det blir nog hålligång på oss två imorgon :P

Nu ska jag sova, klockan är trottsallt mycket.... Godnatt Mwa

Vi suger på Alias ;D

Emma och jag satt iförrgår och spelade Alias. Man tar ett kort och där står det 8 ord som man ska förklara innan tiden rinner ut. Ni kan ju fatta hur roligt det var? Att tex sitta och förklara navelsträng och liknande ord för den där människan som bara gapskrattar åt precis allt x)

Förklara ordet Stridsrop
Jag
- Ehm ehm ehm, tänk Andravärldskriget!

Emma
- Ehm va?

Jag
- Jaaa Andra världskriget.

Emma
- Krig? Strid? Jaaa jaaa okej! hahah

Jag
tänker..... Hur fasen ska jag förklara strids
rop?

JAG SKRIKER
GAAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Emma lägger sig ner i gapskrattar åt mitt väldigt stora infall.


Jag
- Lägg nu ihop Andra världskriget ordet där och sedan när jag skrek!

Emma
- Vaaah? :P

Skjujtspel är bara för killar :P

Bestämde nyss att jag tar nog bussen vid 16.30 och jag stannar nog där i natt eftersom det inte går några fler bussar efter 10. Jag undrar hur Sverige matchen går i dag föresten..... Aja, typ dåligt antar jag :P
Nu ska jag fortsätta spela x) guess what?! Hahaha jo Medal of Honor Airborne. Jisses så duktig jag är. Ja ni kan ju tänka mig spela det. Jag är då ingen liten sniper nisse :P och sitter och skriker och vrålar gör jag också. Jag gör bort pappas inloggningsnamn med att skriva Tea dears? och Wtf. Blev utslängd en gång med ett stort garv. Hahah folk kan ta så himla seriöst på sånt medans jag (OSERIÖSASTE) människan på planeten sitter här och larvar mig. Nej men mitt lag är riktigt tufft alltså ;D bra sammarbete och allt.


Åker till Emma

God morgon! Sitter här och pratar med Emma i telefon och bestämmer lite vad som händer i dag. Ska se om det går någon lagom buss ttill 3kanten senare i kväll eller om mamma tvingar mig att stanna på kalaset vid sex eftersom min lillasyster Thea fyller 5 år. Hade heeelt glömt bort det!

Nu sitter Emma och Aaawwwar i telefonen, måste nog börja lyssna :P Hörs senare! Mwa

Vi var tvugna att ringa 112

Hej hej!
Har inte haft tid med datorn som vanligt....
I söndags eftermiddag total vägrade jag åka någonstans. Jag orkade inte helt enkelt. Efter Emmas & mitt telefonsamtal slängde jag mig i bilen tillsammans med mamma och körde till 3kanten. Det blev att jag stannade där och vi somnade så gott på den nya gosiga soffan. Mystiskt men jag hörde banne mig någon som ropade 'hallå' ute i hallen. Alla låg och sov så vem kunde det ha varit?
Dagen efter så åkte Emma och jag in till stan. Vi besökte Emmas brossas nya lägenhet som var hur mysig som helst. Vi gick sedan från Stensö tillbaks in till stan för att äta. Hamnade på en 'glo' restaurang som jag inte kände mig redigt hemma hos. Dom glodde så in i bombens på oss..... Väl därifrån så skulle vi åka hem till mig. Så snabbaste bussen är 402. Vi satte oss inne på stationen där toaletten kom väl till hands. Handikapp toaletten var upptagen av (vad jag trodde först) två tjejer som rökte. Det visade sig vara en gammal gubbe 50+ och en kvinna i hm kanske 30+ som vistades där inne. Mannen var total naken och drog in den här kvinnan som öppnade dörren och ville gå ut. Hon skrattade givetvis och båda två var nog med stor sannolikhet fulla. Vi trodde direkt att det var våldtäkt eftersom den här mannen stod alldeles naken och den här kvinnan var full och visste nog inte vad hon höll på med. Vi ringde 114 14 (RING ALDRIG DET NUMMRET! Inspelad röst och det går hur mycket snabbare att ringa 112) Jag ringde självklart 112 där det svarade en ruskigt äcklig lugn person :P det var det ända jag tänkte på, VAR INTE LUGN MÄNNISKA!!!!!! Hon kopplade mig direkt till polisen där det gick fram ett antal signaler innan en man svarade som också var förbaskat lugn. Dom skickade fort ner en bil för att kolla vad det var.
Det visade sig inte vara något speciellt, dem båda verkade hålla ihop. Men som Emma sa, tänk om, tänk om det hade varit en våldtäkt. Tänk att se det i tidningen om en våldtäkt som ägde rum på stationen. Jag skulle aldrig vilja bära med mig det. Så vi gjorde absolut rätt i att ringa 112.
Som jag påminnde Emma om idag, varje 'heldag' i stan som vi har haft så har vi varit tvugna att ringa polisen eller liknande. För förra året åkte vi på en blottare vid sjukhuset.

Inatt så fick jag den brilijanta idén om att vi kanske kunde gå bort och ta jordgubbar. Emma nappade direkt och vi stod i en halvtimme timme för att välja kläder och sminka oss så att ingen skulle känna igen oss. Det slutade med att vi väl kom dit men vi vågade inte ens gå in på området. Anledningen var att det kom tre vita skåpbilar som levererade saker. Vägen hem blev vi också förföljda utav en svartklädd gubbe.

Emma stannade över och vi har nu tillbringat lite över 2 dygn. Vi hade tänkt åka till stan idag med men regnet öste ner så det var ingen vidare bra idé. Vi hyrde film och åt godis + att vi satt och spelade The Simpsons Hit and Run på Xbox. Jag haaatar det spelet. Förbannat frustrerande och jag skriker mig nästan hes.

Nu ska jag upp och äta jordgubbar ( inga snodda ;D) och Emma har åkt så jag sätter mig snart här igen. Jag hade tänkt lägga ut lite bilder men eftersom mamma&pappa överraskade mig med en ny dator häromdagen så vet jag inte hur någonting fungerar överhuvudtaget. Får bli någon annan dag då mamma orkar berätta =)    Mwa

Miffo dag

God morgon!
Som sagt, datorn har knappt funkat och jag har haft fullt upp. Har mest latjat med mobilen om det är något.
Igår åkte jag mamma thea tuwa och ellen till Vimmerby. Min faster och hennes man + två jämnårigabarn med Thea och Tuwa följde också med. Att gå upp klockan 7 en lördagsmorgon är verkligen inget roligt. Man vandrar upp som en zombie, upp för trapporna och bara ryter då någon ska säga god morgon. Jag gick också och la mig klockan ett vilket inte var så värst bra.
Klockan 8 var vi startklara och begav oss. Bilfärden var himla rolig första timmen men sedan började mina ben typ få fnatt och jag fick ont och ville därifrån. Jag hade alltså fullt med saker nedanför mina ben. Kortfattat, det var himla roligt!
Bilfärden hem var ju mindre rolig. Då skulle jag sitta med småbarnen i mitten där bak för att försöka underhålla dom så gott jag kunde. Det slutade med att Thea och jag var i sådan fruktansvärd extas och vi bara skrek och skrattade hysteriskt. Den sista energin gick åt till det. Hon började säga en massa massa saker som jag verkligen inte tänker skriva här för då skulle mamma skämmas ihjäl :P
Vid sex började matchen. Mamma skulle släppa av mig men telefonsamtalet med Emma, hrm aa jag vet inte men jag blev så fruktansvärt trött och tjurig så jag sa bara att Ammen jaaa vi får synas en annan dag jag kommer inte in! När jag kom hem, hm runt 7 på kvällen så la jag mig i sängen och somnade... Runt nio-tio tiden sms bombar Linda mig med 'vikitga' sms men har ingen lust att svara. Emma&Emelie ringer och checkar läget + att J smsar. Inser snabbt att jag ligger med kläderna på eftersom det blev allt obehagligare att ligga ner.
Jag sov från 19.00 till 12.00 dagen därpå med kanske tre väckningar imellan. Det första mamma sa när jag kom upp var; Nu har du alltså sovit för en vecka. Haha svar nej, jag kommer säkerligen vara lika trött ikväll igen.

Mwa

Är ni nöjda nu?

Linda har precis åkt hemåt och jag ska väl gå och förbereda mig för en lååång lååång dusch. Pappa glor på fotbollen så inget tv-tittande idag inte.
Usch så trött jag är på samma galma frågor, VARJE SOMMAR!!!!!

- Hur känns det nu att sluta skolan?     SVAR: Det känns JÄÄÄÄÄVLIGT bra! För nu slipper jag alla =D bästa fördelen!
- Vilken linje har du val?                            SVAR: SAMHÄLLE/INTERNATIONELL
- Jahaa, kommer du att komma in då? SVAR: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Så fråga inte igen.
- Har du fått sommarjobb?                       SVAR: NEJ! Inget sommarjobbande här inte i år.
- Och vad ska du hitta på i sommar?     SVAR: JAG VET INTE FÖR FEMTIOELFTE GÅNGEN!

Hoppas alla är förbannat nöjda med sina svar nu! :P För jag går in i duschen. Mwa

TAAAAAAAAAAAKE COVEEEEEER

Kom precis hem =) varit i stan med mammi Ellen och Thea. Lika pinsamt som vanligt höll jag på att säga :P Ellen tjaffsar och mamma höjer tonen och bla bla bla, jag smiter därifrån och lalalalla står fem meter bort.
Tog med mig jordgubbarna och satte mig i bilen. Kom på att jag skulle gå bort för att ta ut pengar åt mamma, slog till mig själv i huvudet och nu har jag världens huvudvärk! Tillbaks till bilen då jag ringer Emma som tydligen ligger och sover (förlåt gumman), väcker henne och skriker nästan i telefonen eftersom det står världens snyggaste (?) kille utanför :P Där ligger jag i framsätet med Emme i andra änden och skriker TAAAAAAAAAAAAKE CAOVEEEEER, och sedan låser jag bilen innifrån. Det låter högt när man låser innifrån bilen och han kollar mystiskt på mig. Ligger där och fnissar en stund tills han gått.

Har slängt i mig mat och jag som hoppades på att pappa skulle skjutsa mig till Linda. Men så mycket saker det finns att göra tills imorgon. Jag får helt enkelt sitta här och skura toaletten :P mjaa inte riktigt så tråkigt ska jag väl ha det. AAAAAJ sprängande huvudvärk! Aja, jag har gjort bort mig som vanligt idag och njuter, ja det gör jag!

Mwa

Oprah vs Celine Dion

Satt och kollade på reprisen av Oprah. Jag lär mig nedrans mycket därifrån måste jag säga ;D nejmen i går satt jag faktiskt och grät. Jag skyller på att jag är tjej!  
En tjej hade förlorat sin pappa någon månad efter sitt bröllop och dom hade just dansat till Because You Loved Me. Jag bröt ut i tårar och Ellen kallade mig löjlig. Njah visst :P Men det var så fruktansvärt fint !!!!! Hon berättade också att hon själv hade förlorat sin pappa och att det var tufft och svårt att komma tillbaks igen.  

Guuuud kalla mig löjlig men jag börjar gråta för ingenting :P
 


Vad ska man ge sin pappa i födelsedagspresent?!

Värsta sego dagen idag.... EE & jag satt och spelade Monopol hela dagen och jag är sådan dålig förlorare. Jag hade nada taktik och åkte ut fortare än Emelie hann säga HA HA :P sur var jag.... Fast ordnad senare upp sig andra omgången då jag helt plötsligt kom på något, tror det var motivationen till att vara positiv. Jag vann helt klart pengamässigt :P
Eftersom vi hade struntat i skolan i går och efter vi hade hört med de andra klasskamraterna vart vi skulle vara idag så fick vi inga direkta happy response. Vi trodde alla skulle vara sura och till början så var dom det (?) enligt mig... Vi slutar faktiskt i morgon så vem har bett dom dyka upp i skolan då?! puh, aja.

Pappa fyller år imorgon, så släkten kommer runt fem-tiden. Jag har både glömt och intre hittat något till honom att ge. Så vad tusan ska man ge till sin pappa?! Jag har alltid haft svårt med att ge bort presenter och speciellt till killar! Det är nog det värsta jag vet :P

Jo just det, det fick bli klänning idag, men det matchade väl mitt halv blåa hår :P ansikts färgen går inte bort alltså! Den sitter både på naglarna i håret och på mina vita tröjor... Gaaaah!
Skolavslutning i morgon och allt är väl i stort sett klart. Känns konstigt fast ändå inte. & Jag och Emma som hade tänkt gå runt i sopsäckar en dag. Vi hann inte det!!!!  Ska fortsätta kolla igenom mappen med förra årets skolavslutningsbilder =) alla var så söta då! Mwa

JAG TROR JAG SPYR!!!!!!!

Sitter här med Tuwa som jag precis har ägnat 30 min åt. Missade mitt astronaut program.....Så förbaskat typiskt. Mamma&pappa är och hämtar Thea på dagis och Ellen är i skolan. Vi bestämde oss för att skita i skolan idag som sagt. Woooow Tuwa är aningen förbannad x) naj måste upp, blöjbyte (klööööks) euwh så äckligt. Ha det fint! Mwa

Fotbolls hulliganer med flaggan målad i ansiktet, Thats us!

Jag har inte glömt bort er.... Och ursäkta för super dålig uppdatering nu.

Igår spelade Sverige mot Grekland och såklart satt vi bänkade framför tven och kollade. Emma och jag hade också målat ansiktet i svenska flaggan och iklädda stora sopsäckar sprang vi runt i våran lilla by och gjorde folket glada! En gammal gubbe & tant tog till och med kort på oss, så kanske vi hamnar i tidningen som värsta fotbolls hulliganerna. Var det värt det?! Hahah, igår kväll när allt skulle bort, PUH då ångrade jag allt. Nu idag, då färgerna är borta och jag har mega ont i halsen, SÅ VÄRT DET! Rösten är för övrigt inte särskilt stadig och jag är trött även mina 10 timmars sömn. Vi hade en elektriker här idag som om jag inte har fel kom från Finland. Hans skratt var så himla roligt att jag inte kunde sluta lyssna på mammas och hans lilla konversation om hur han skulle göra.

I måndags också så var det niornas avslutningskväll. Det mest segaste jag vart med om! Fast jag fattar inte hur min lärare A har fått reda på att jag ÄLSKAR politik? :P
Bussresan hem slutade med att jag hade värsta damp-energin och satt och retade Emma. Skakade stolen och hm jaa.

Jag slängde mig på datorn det första jag gjorde nu när jag vaknade så jag måste kila upp för att äta frukost. Ha det så bra idag! Mwa

Nice bajs week =D

Kom precis hem och får syn på en hantverkare (vet inte om det var rätt ord) som sitter på våran trppa utanför. Pratar ofc i telefon. In stapplar jag och ropar Vem är snubben på trappan utanför? Då finns det såklart en till 'snubbe' i köket. Klär av mig och sätter mig i allrummet och beklagar mig om hur varmt det är ute och att jag egentligen inte har tid att sitta ner eftersom jag ska iväg vid halv sex. Får då syn på 'snubben', gaaah grymt het ;D kanske kan ta en bild på honom om jag hinner.
Idag var det den såkallade ''klass-kampen'' och såklart vann vi! Jag gjorde dock missen i att kolla höjden då jag skulle hoppa ut genom fönstret (har problem med båda fötterna), det var högt och jag bet ihop min mun konstigt så jag vet inte riktigt vad jag har gjort.....

Igår, jaaa igår, vad hände igår :P allmänt segt. Emelie ringde och bjöd över mig. Vi gjorde egentligen inte så mycket utan provade lite kläder och sånt. Sådan perfektionist människan är! x) Jag var hela tiden tvungen att vråla; BARBIE TALAR BARBIE TALAR. Nawww du är så grymt söt Emelie! =D

Har faktiskt inte tid mer nu att skriva..... Måste hoppa in i duschen och spana in vårat 'nya' kök =D Vi hörs imorgon! Mwa  

Värsta sköna sittsen att hamna i ..... Jooo verkligen!

Om det är något jag inte gillar så är det att hålla reda på alla dessa koder och lösenord. Jag menar jag har 100tals med lösenord och hur många pin-koder till skit många telefoner att hålla reda på. Det är som när man ska ta ut pengar, jag övertalar nästan mig själv till att glömma koden :P vilket har hänt ett antal gånger. Och tex mammas samsung som jag fick låna tillfälligt för att min telefon var antagligen för gammal eller brist på funktioner, den glömde jag bort lösenordet för bilder-videos-musik, vi fick den då inte såld. Hon var måttligt sur på mig efter det :P Bästa tipset är ju då ändå att skriva ner alla koder och lösenord och lägga lappen i blånboken. Jovisst, det är den allra smartaste lösningen! Vad kul det måste kännas då plånboken är borta och kontot är tomt. Hamna aldrig i den sittsen ..... Men varför allt detta tjohoo, jo jag är så ofartbart stolt över att jag har lyckats hålla koll på alla mina förbannade koder och lösenord :D

Tven är ockuperad där uppe av min fotbolls tokiga fader och jag har precis vräkt i mig jordgubbar samtidigt som jag har smidigt en plan tills ikväll. Tanken är nu bara att få tag på Emelie så att den kan genomföras. Men jag vet inte om jag har mod till att göra det...
Nu ska jag fortsätta driva runt på datorn. Undra om S är inne? Mhaha jo dum fråga, det var han! Får skriv-trakassera han ett tag tills Emelie svarar.
Jag måste också hitta på något som får mig att bli trött, för vid datorn händer det ingenting. Jomen smart jag är ;D

Vi hööörs ;D Mwa

HUR FAN SKA JAG KUNNA SOMNA I KVÄLL?!?!

Härlig start på dagen ... Jag vaknar klocan 12 av att Thea står vid min sängkant och skriker GÅÅÅ UUUUP!!!!  Sedan ligger jag kvar i ungefär 3 minuter och hör att Thea sprutar nyckelspray på datorn. Shit PANIK! Det stinker i stort sett hela källaren. Ellen tog senare med henne in till stan så jag slipper gnaga huvudet.
Nu är frågan, HUR FAN SKA JAG KUNNA SOMNA I KVÄLL?!

Fick världens hejdundrans hallå idag utav en kill kompis. Heej älskling! (Är det tillåtet att spy?)

Nu ska jag såååå härifrån! Ut på gården bort från allt, puh, långt kommer man inte... Jag ska ut och läsa helt enkelt.

Ha det bra! Mwa

Jag gjorde det jag inte skulle gjort

Jag låg ändå ute och solade idag, var så gott som tvungen! Att vinna över Emma skulle kännas skönt. Det är föresten bara jag som tar tävlingen hårdast x) det känns som det iallafall. Tror Emma vinner.
Nej jag ska ta en dusch nu =) och sedan krypa ner i sängen och kolla på film som jag inte har gjort på ett bra tag.

Vi hörs imorgon! Mwa

Fried up x)

Hallooo =) har inget särskillt att berätta idag faktiskt. Jag ska bara vara hemma och ta det lugnt eftersom det var länge sen jag gjorde det. Ska nog sätta mig ute och läsa igen.
Usch vad de svider och känns stelt i ansiktet. Jag blir alltid brunast i ansiktet och nu har jag väl nått gränsen :P brände kinderna ..... Not good! Allmänt stel dag idag x) Jo just det mamma och pappa ska ju på dop så Thea och Tuwa blir hemma med Ellen och mig. Jag ooooorkar inte!!!!

Ut i solen bär jag av! Mwa

topless solning & nudist bad

God kväll! Sitter här med Linda som desperat försöker spela på piano. Går inge vidare måste jag säga ;D

Denna dag har varit sjukt jobbig OCH otroligt roligt. Kan ju börja med det roliga, vi eller Emelie fick den galna idén att bada naka ;D och Emma hänge på. Bestämde mig också för att ta ett dopp och jaaa, badkläderna åkte av. Efter det så blev det solning, topless of course :P man var ju bara tvungen! Vi har spelat Gyllene Tider & Tomas Ledin hela dagen + att Emma hade med sig lite reagge.
Till det sjukt jobbiga.... Ellen hade sin cykel som jag har lånat nu när vi har cyklat, men idag behövde hon den själv, IGEN! Det slutade med att jag frågade pappa om hans cykel. Den är för liten, stång i mitten, elit-sadel (liten hård). Jag låg alltså praktiskt taget på cykeln vilket slutade med att jag hade ont på alla möjliga ställen vilka jag inte ska nämna här x) JAG GÖR ALDRIG OM DET! Linda hade ringt mig innan och frågat om vi skulle va så hon körde moped bredvi och hotade att köra på mig om jag körde för sakta, vilket jag gjorde :P rullade knappt fram.

Nu sitter jag och Linda här, jag försöker iallafall svalka av mig och hon sjunger I'm a Barby Girl. Puuuh, döda mig!!!!!
Ha det bra ikväll! Mwa

Seniiiiiiil

God morgon! Det här är tidigt för mig att gå upp en ledig dag. Har vart och ätit frukost och skrattat ihjäl mig för att min syrra behöver hjälm när hon ska cykla :P förlåt .... Sitter också här med världens lockigaste hår men shit the same.
Kommer inte ihåg när Emma skulle komma hit, äh jag får ta och ringa upp henne. Det är så typiskt att hon inte svarar. Lämnat telefonen för att gå ner och äta frukost :P eller var det halv elva hon skulle komma?! Får pröva att ringa Emelie :P avstängd mobil ...... Gaaaah vad är de här!!!! Aja då kör jag min dag i min egna takt.

Idag blir det stranden och hm det känns som om någonting kommer att hända. Typ som att jag cyklar ner i ett dike, eller tappar kontrollen över cykeln och trillar. Jag har dålig balans eftersom jag nu har trillat/snubblat MINST 50 ggr i våran trappa i år. Trappan kommer att bli min död!

Call my manager!

Sitter i telefon med Emma just nu, hon har lagt telefonen i vardagsrummet och förväntar sig att jag ska prata min värmländska dialekt inför hela hennes släkt, eller iallafall familjen. Haha kommer ihåg då hennes familj fick sitta och höra närjag sjöng. Går inte på den igen Emma ;D

Imorgon blir det stranden igen. Just nu vet jag heller inte vem utav Emma eller mig som leder sol tävlingen :P
Nämen hörrni! Nu ska jag soooova i min stora mjukgosiga säng :D Så sov så gott så hörs vi tidigt imorgon! Godnatt Mwa

' Jag är på väg, ta ett djupt andetag .... '

Shit sicken dag det va vart! Går upp klockan åtta, äter frukost sitter vid datorn och samtidigt väntar på Emma. Emelie befinner sig redan inne i stan. Emma skickar sms där det står;;; Jag är på väg, ta ett djupt andetag .....
Rynkar näsan och skrattar sedan ihjäl mig. Emma kommer 3 minuter för sent men idag gjorde det verkligen inget. Jag packar ihop mina grejer och sedan går vi ut för att hämta min cykel, eller rättare sagt Ellens cykel. Då är ju hon på expedition med sin klass på Ekö och därför kan jag inte ha den. Rotar sedan igenom nyckelskåpet som säkert inte har blivit rört på åratal x)  hittar pappas nyckel och går sedan ut för att försöka. DET GÅR INTE!!!!! Jag blir galen medans Emma skrattar. Vi skiter i det och går sedan ut för att sola. Kom senare på att om jag ringer Ellen och frågar när dom ska åka hem så kan väl hon ringa mig när hon är halvvägs så kunde Emma och jag ha åkt bort dit för att hämta cykeln. Ellen skriker i telefonen att jag ska ''ta bussen i stället för helvete''. Emma och jag sitter och pratar&skrattar och sedan ringer jag upp Ellen igen, det visar sig att Ellen är tillbaks på skolan. Jaha, Emma skjutsar bort mig dit på hennes cykel och vi får sedan syn på våran klass på fotbolls planen, PANIK RÅDER!!!!! Vi cyklar tillbaks i skratt ;D

Väl på Långviken så får vi faktiskt tag på en ''privat'' strand. Vi ligger väl där i kanske två timmar och sedan förflyttar vi oss ut på en brygga. Mot slutet spårade det ut totalt. Emma & Emelie kämpar desperat för att slänga i mig i vattnet eftersom jag inte hade badat. Oh herregud så jag kämpade för att hålla mig torr. Skrek och skrek, ÖVERFALL ÖVERFALL ÖVERFALL! Men inte en ända idiot kom för att hjälpa till. Helt onödigt att lära ut speciellt tjejer att skrika när dom tex blir överfallna, INGEN KOMMER! Detta slutar med ett BLÖTT vattenkrig. Jag med mitt vita linne var inte så glada. jag var nerdränkt i vatten och jaaa det var EE också. Vi rullade försiktigt ner till Kalmar sundsparken för att kolla om toaletterna var öppna och visst det var dom. Ockuperat!
Imorgon ska det tydligen bli snuskigt varmt och vi cyklar in igen. Jag har verkligen fått en jämn bränna iår och behöver egentligen inte kämpa längre för att bli brun. Och bränt mig har jag inte heller gjort! Ska upp och prata med ''päronen'' haha (!) för att se om dom nu ska iväg. För om, så måste jag ta hand om småtjejerna ett par timmar. Åååh då lägger jag mig ute för att läsa en stund =)

Dagen har varit ruskigt rolig & TUFF. Samma visa får inte hända imorgon :P
Ha det så bra! Mwa

Det svåra ordet 'Adjö'

Okej, jag har fått och förlorat vänner men väldigt många som jag inte har sagt ''Adjö'' till. Jag har aldrig klarat av att ta det fjantiga steget. MEN så tänkte jag nu då när jag är på sådant himla bra humör (!) att jag ska nog ta och radera lite saker. Och jag vet att ni läser min blogg också, SÅ tack och adjö! Ni var ändå inget att ha.

Vad är en dag på stranden

Idag blir det som sagt ingen skola även om det är det. Varför ska lärarna dra ut på allt?!
Vi ska ju istället roa oss på stranden Emma Emelie & jag. Kom på att jag inte direkt har någon cykel eftersom vi skulle cykla in idag och lillasyster skulle på någon expediton med klassen, varför just idag? :P aja men jag får trampa på någt annat.
Igår satt Emma och jag ute på skolan för att sola, typiskt Emma att bli AS bränd på bara 10 minuter. Vi kom på att Twist And Shout med The Beatles får bli våran låt! Lite smått roligt. Jag är ju iallafall en riktig Svensson-fantast. Stort fan av både Ledin och Gessle x) får fylla mobilen och sedan terra Emma! =D vilken rolig sommar. Snart kommer hon föresten så jag måste nog kila. Ha det så bra idag! Mwa

Skolkisar? Njäää

Gaaaah, somnade ute i solen allt för länge! Lunkar in super sur och lägger mig i sängen. Då ringer Emelie och säger att hon ska med i morgon & sedan ringer Emma bara för att typ höra om jag bara säger mm jaa mm för vem är på humör när man ligger och sover? :P Ska iallafall ringa upp henne och GAP SKRATTA  i telefonen så ska vi se om hon gillar det ;D Hahaha! Nejmen så förbannat dumt av mig att somna i solen ..... Kommer ihåg då jag var utomlands och somnade en timme uppe på soldäcket PUH säger jag bara.

Imorgon så är det skola, fast jag & emelie emma ska inte gå. Nope vi ska inte gå, fattar inte varför lärarna ska dra ut på allt??? Vi hade kunnat sluta redan i tisdags, tycker jag då. Vi har inget att göra. Men iallafall, vi cyklar in till Stensö för att sola oh förhoppningsvis bada med en massa jordgubbar och choklad. Emma och jag har ju en tävling om vem som blir brunast till avslutningen nästa vecka fredag. Kan säga att Emma leder just nu .... :P hon är brunast på armarna, benen och jag är brunast i ansiktet av oss två. Så vi får se! Kanske jag kommer i fatt om hon solar fel i år igen x)

Mwa

Vem kunde ana att jag skulle mogna :P

Sitter och kollar på en gammal film jag har spelat in på Emelies kamera för hm rätt länge sen (?) haha hoppas jag! Usch så barnslig jag har varit. Är så mycke vuxnare nu än vad jag var i julas. Små saker böjar falla på plats och plötsligt blev allt mycket djupare hah! Sicka miner jag gjorde, herregud, och den sista också! jag dör av skratt. Och inte minst sagt Emelie som säkert låg dubbelvikt över bordet och skrattade haha. Känner att jag är full med saker som jag behöver säga men det får Emelie stå ut med senare ikväll för efter Gossip Girl (Emelie är Gossip Girl nörd ;D) så träffar jag henne. Får se till att jag inte trillar i ännu ett dike ;D

Nämen ni får ha det så bra, detta är antagligen sista inlägget för idag! Godnatt
Mwa

Busringningar är alltid roliga mitt i natten! Här har du mitt nummer ....

Tjohooo! Kom precis hem och har hunnit dricka vatten, vädret är inte så värst fint idag men inget jag direkt klagar på! Vi har ju haft riktigt varma och fina dagar nu ända sen förra veckan. Passar nog bra med en dag som blåser som denna fr på fredag ska det bli äckligt varmt tydligen, enligt mamma :P Då åker jag och EE för att bada. Passa på att sola igen x)

Sitter här och lyssnar på Emmas och min sommarplåga Billy Talent - Fallen leavs passar väl inte in så bra eftersom det är sommar :P kollar också på min fina ''fejk tatuering'' som Emma har målat idag på min vänstra arm, I X, för namnet lär jag då inte skriva ut av andra skäl ;D Visst är det moget? Jorå! Så moget som det bara går att bli. Men jag lät henne göra det!
Tydligen så hade någon Calle ringt upp Emma mitt i natten då hon är som roligast att prata med :P ringde upp honom för att reda ut ett par saker och att han inte skulle göra det igen. Tänkte också ringa upp David för att göra min röst hörd, men han svarade inte .....

Allt i skolan är över och vips så byttes låten till Aerosmith - Crying, GAAAH älskar låten!!!! Jag kan äntligen somna gott om kvällen.
Är så himla glad att mammi min hjälpte mig då jag inte orkade mer :P TACK! Och till Emma som tragglade den där jävla skiten med mig både då jag grät och skrattade av frustration. Åååh, jag ångrar då ingenting. Alla kvällarna och allt det roliga jag missade förra sommaren.

Måste upp! Min paranoida syster tror att jag har tagit något utav henne x) VILKET JAG INTE HAR!

No more shit, finally!

Hej & Hå ännu en dag har gått och jag sitter nu här helt förbannat lugn, för första gången på minst två månader så kan jag andas ut. Inget mer behövs göras och jag kan till och med strunta i att dyka upp i skolan .... Äh nej inte riktigt så bra ska man väl behöva ha det men inget mer nu.

Jag tycker jag blir brunare och brunare och mitt hår blir allt mer ljusare :P hoppas det blir lika fint imorgon som idag!
Tänkte bara skriva ett ''godnatt'' inlägg eftersom jag vart så dålig på att uppdatera kvällstid. Men hörrni godnatt och för mig återstår det bara att skriva ut mitt sista Eng-arbeta. Jihuuu!!!!

Mwa

UT MED BJÖRN GUSTAFSSON

Solat och pluggat, vad mer finns det att göra? Emelie är på match i Trekanten och Emma gör antagligen någonting hemma hos sig, skulle följt med till min kära morbror som jag inte sett på dölänge! Får ta och ringa upp Emma för att prata av mig en stund.
Läste igår på aftonbladet om Björn Gustafsson. Hej och hå vilket surt rabarber snack det är om honom nu då. Är han inte bara för mycket? Melodifestivalen räckte, punkt slut.

Björn Gustafsson fick fly kaoset, senaste nytt från Expressen!!!!



Men ut med dig!

En typisk dag för miss Krull

Legat ute och solat med musik på högsta volym, så underbart härligt! Och samma visa blir det väl imorgon. Ne nu har jag lite arbeten (engelska) som jag måste skriva, så roligt att jag dör!

Lockigt och over-size

Hejsan hejsan! Datorn retar mig, kommer inte in någonstans hrm..... Kan inte läsa mina majl som jag verkligen behövde göra idag, JUST IDAG! Var i stan idag med mamma och Thea då det hände en liten insident en väldigt obehaglig sådan som jag skriver om senare :P Och Emma, gissa vad de handlar om (?) en apa. Förvånad? Nej jag tror inte alls du är förvånad :P

Provet för övrigt gick bra, Emma satt och tragglade det med mig en lång stund eftersom jag vart så slarvig och inte övat igår. Eller jo jag hade övat men inte så mycket, höll mest på med engelskan eftersom det ska in två arbetan imorgon. Snart slipper jag det!!!!!

Solen står på topp ännu en halvtimme och jag ska väl ut för att ta igen gårdagen. Visst har jag blivit väldigt brun men ännu mer går att bli!
Pst, hade förövrigt också lockigt hår i skolan idag :P aaaah säger jag bara. Men jo det var väl snyggt! Mina söta klasskamrater (de jag inte pratar med så ofta) gav väldigt fina kommentarer direkt när jag kommit in innanför dörren. Och de lockiga passa väldigt bra till mina Over-size brillor från Usa ;D NÖJD! Lite Nicole Richie stuk på det hela kan man väl säga.
Datorn dampar sig ytterligare nu men bra är väl det för annars blir väl jag kvar här en stund till. Ha det nu så bra och fortsätt njut utav solen! Mwa

Solen sliter på en

God eftermiddag!
Har legat ute och solat nu i nästan två timmar och det bränns, puh! Det är så fruktansvärt varmt och jag sitter nu hellre nere för att kyla av mig.
Ett glas vatten och en dusch är vad som står på schemat seanare plugg. Har inte gjort ett smack den här helgen och visst har den gått fort???

Nu har jag saker att göra! Mwa

RSS 2.0