Heidi och Spencer på mardrömssmekmånad i Mexico

Mjo alla The Hills fan har väl inte missat att Heidi och Spencer har gift sig bara för några dagar sen och skulle fira sin smekmånad på ett lyxigt hotell i Mexico. Nu hotas världen av en pandemi, alltså svininfluensan som har dragit till sig all uppmärksamhet runt om i världen.
Enligt en radiokanal i USA skulle Spencer har ringt in och berättat att paret är isolerade inne på sitt hotellrum och bär ansiktsskydd. Han sa också att eftersom denna smekmånaden inte blev som dom hade förväntat sig så skulle dom efter att han kommit hem från Mexico åka på sin andra smekmånad till antingen Thaiti eller Hawaii.
Jag tror många håller med mig om att Spencer är ett litet dräggel och att hela deras äktenskap är byggt på en massa lögner, svek och tveksamhet. Hur länge kommer det att vara? Som Britneys 50 timmars långa äktenskap eller.......

   

jag har blivit så äckligt besatt av The Hills och The City på sistone, och fyfan vad dessa serierna är bra!

Sommar i kalmar

Jag klev upp halv sex imorse, gjorde mig iordning i lugn och ro. Skönt när ingen annan är uppe =) gosade med vovven och sedan cyklade jag iväg. Jag har aldrig tagit tid på hur lång tid det tar för mig så jag cyklade hemifrån runt tio över sju. Kommer inte ihåg när jag kom fram.......
Det har vart otroligt varmt och skönt ute idag att det nästan känns som sommar. Som vi har längtat! Det är på tiden att värmen kommer nu.
Okej så det är Valborg imorgon.... Hm. Har inte riktigt bestämt mig för hur jag ska göra. Antingen åka till öland eller stan. Aja det återstår och se imorgon.
Näh nu ska jag ut och promenera med snorisarna i någon timme sen ska jag lägga mig i min soffa och dö xP

Man har äntligen fått lite färg!
Mwa

Veckans längsta dag är avklarad (H)

Längsta skoldagen på veckan och jag är hm ganska nöjd med dagen, ja okej då, bortsett ifrån engelskan då vi var tvungna att komma på en liten mini teater på max 3 minuter om Imperialismen. Jag är ingen teater människa, jag VAR en teater människa för ganska så länge sen då jag och ett gäng i min klass gjorde teateruppsättningar var och varannan dag praktiskt taget. Jag hag nog tappat det förmågan litegrann nu..... Det är heller inte så bekvämt att stå där framme med repliker man har fått lära sig på  mindre än 20 minuter! Dessa 20 minutrarna innebar; Hitta dom man skulle jobba med, sätta sig ner och snacka litegrann innan, börja spekulera, improvisera och sedan börja skriva ner. Tror ni att jag klarade det eller? Nej. Jag var tvungen att gå och snyta mig när det vart 5 minuter kvar och jag vet inte riktigt om dom hade bestämt något medans jag var borta men när jag kom tillbaks så var vi grupp 1 och skulle visa för dom andra i klassen vad vi hade kommit fram till. Jag kunde min första och andra replik men inte min tredje. Jag visste heller inte när jag skulle ställa mig upp eller inte :P Jag kunde inte hålla mig för skratt heller. Jag som är så bra på att hålla minen egentligen! Sedan 80 minuter Historia på engelska om Imperialismen.......... Var man glad att man kom därifrån sen eller? Pffff.

Vädret idag har vart äckligt kvavt, nästan som om det väntades åska och regn. Men det var fruktansvärt behagligt och snart är sommaren här! Alla blad börjar slå ut och det är grönt nästa överallt, super härligt!
Vi passade också på att käka lunch i stan idag =) riktigt mysigt.
Imorgon är sista dagen i skolan på den här veckan och hm jag vet inte om det är bra eller dåligt? Det är så mycket som händer i skolan just nu så det känns som om man måste vara där varenda dag.
Eftersom att det var så himla fint väder idag så tänkte jag faktiskt cykla in imorgon bitti. Det innebär att jag måste gå upp halv sex för att hinna i tid och + att vi har prov första lektionen. Vad skönt det ska bli! Jag vill verkligen ha en egen cykel....... Är tvungen att antingen ta mammas eller Ellens cykel och tänk om någon blir stulen? Jag har ju redan fått en utav min mammas cykel total slaktad..... Efter det dröjde ett riktigt bra tag innan jag fick låna någonting utav henne. Tssss.
Ska göra klart lite arbeten idag som i t.ex. historian och engelskan och det blir bara fler och fler uppgifter i mediaproduktionen nu. Jag har saker att göra minsann! Som att läsa ut en riktigt tråååkig medeltids bok tills imorgon. Suck.

Och jag vet, det är dåligt med bilder.... Min kära syster har redan klagat på det. Men det har varit dåligt med fotandet nu.

Mwa

Svenska plugg och dagdrömmande

Tagit hand som snorisarna ett bra tag nu och äntligen sover dom. Eller dom ligger i alla fall i sina sängar hoppas jag. Ska kika efter om Tuwa gör det. Hon har lärt sig att kliva ur sängen nu. Men nog om dom, usch det får mig att låta som en Ung mammas blogg. Bläääää, inte än på typ 10 år!
Okej så det är Valborg på torsdag och då trooor jag att Emma och jag skulle grilla, eller hur? Uhm och sedan på fredagen ska det bli fint väder i stan så då bredar vi ut oss på en filt med en massa mat och solar oss i parken. Men innan dess så har jag ett svenska prov på onsdag och tydligen får vi har böcker och det med oss in.... Hm vad är det för ett prov tänker jag. Men våran lärare hade typ sagt att eleverna ska eller borde snarare inte behöva läsa in så mycket. Vi går ju i skolan för att lära oss? Men när det gäller svenska provet så gör det mig inte ett skit. Det kommer säkert inte ens komma frågor som man kan hitta i boken ändå så det spelar väl ingen roll.......
I grundskolan hade vi en riktigt utbränd naturkunskapslärare som bara hatade vissa elever som inte visste vad de ville bli. Antingen skulle man säga att man ville bli läkare eller veterinär men inte poolskötare eller uhm kassörska på Ica. Då var man riktigt körd. Han brukade vara så otydlig med vad man skulle läsa på när vi skulle ha prov. Men allt nötande och allt det slit jag var tvungen att dras med under dom åren, mja allt eller typ allt sitter kvar och nu behöver man knappt plugga när vi har naturkunskapsprov. Försöker motivera Ellen men det funkar inte...... Det blir ju faktiskt enklare med åren =) Naturkunskap A och B är ju precis som i grundskolan med vissa fördjupningar.
Världens tråkigaste inlägg...............................................

Men aja ;P åter till svenska pluggandet!


Mwa


Solen lyser & himlen är blå

God morgon!
Slängde mig upp för att käka frukost (det bästa målet om dagen enligt mig även fast jag knappt klarar äta något) och sedan kolla termometern. Här ute på landet är det omkring 16 grader ute idag så det är på med solskyddsfator och gå ut och lägga sig en stund i det fina vädret. Som sagt, solen bärnner mer nu än vad den gör i sommar så nu är det ju dubbelt så viktigare att smörja in sig ordentligt. Jag brände mig igår på den lilla timmen jag låg ute. Kinderna var total röda och mina armar gjorde också ont. Och då var klockan halv tre och inte tolv :P då solen står högst upp.
Jag ska försöka få med mig Ellen ut och sedan får vi se om Duchess är sugen på det. Det är jäkla massa humlor och skit i gräset. Upptäckte en stor bålgeting inne i våran uteveranda igår och blääää vad äckliga dom är. Dom är så stora att dom skriker DÖÖÖÖÖÖÖÖ. Näh så en kudde någon filt och  musik ska jag ta med mig ut nu! Familjen ska på kalas tydligen ikväll och då hade jag tänkt sätta mig och plugga dom timmarna dom är borta så man får lite lugn och ro =) 
Vi hörs ikväll!

Mwa

Slappdag står på schemat

Jag låg ute och solade i någon timme och nu efteråt så känner jag hur det har tagit sig.... Typ bränt mig på armarna och då har jag ändå knappt solat armarna ett dugg. Och denna jävla förkylning asså! Ååååh när fan ska den försvinna? På morgonarna vaknar man alltid äckligt stel i kroppen och kan knappt röra sig, allt pga förkylning! Näh så jag ska klä mig varmt när jag ska gå ut.
Rysningar i kroppen när det luktade grillat och midsommar minnen ifrån förra året kom tillbaks. Det blev kul ändå, även om vi inte hade planerat att det skulle bli sådär =)
Ska ringa Viiiinis nu hade jag tänkt. Ha en bra kväll!

Mwa

Fyfan vad äckliga dessa filmer är

Usch nu visas Kill Bill 2 och jag är ju måttligt förtjust i dessa filmer. Dom är ju våldsamma och så sticker dom ut varandras ögon. Det är en sak för mycket som  jag itne tål där riktigt så jag hoppas över det.
Vi hittade riktigt gamla cd-skivor i bilen för inte så länge sen som är väldigt intressante faktiskt. Det är låtar som spelades på lågstadiediscon när man gick i typ 3an eller 4an. Ni har hört den, det är jag nästan 100 på! Den är så gammal men ändå så att man inte riktigt kan stå still. Usch, låten är hemsk! Full med en massa minnen ifrån en massa skit när man vart liten och umgicks med alldeles alldeles fel människor.

Nu är det verkligen läggdax, det har vart det i nästan sex timmar nu! ='( inga Hemsökta Hus avsnitt inatt....... Buhuuu.

Mwa


Härlig dag!

Det är typ 3 dagar sedan sist jag bloggade nu.... Halvdåligt.
Öst och jag satt och stekte i morgon solen innan nationella provet i engelska idag innan alla de andra hade kommit. Provet vart huuuur tråkigt som helst och det sög jet balle. Man skulle antingen skriva om Datorn i samhällets perspektiv eller vad Datorn är för dig. Skit tråkigt ämne...... Men för övrigt så har jag gått runt och skrattat och hållt på så jag kan verkligen inte klaga på den här dagen. Den har varit perfekt!
Viiiinis och jag promenerade bort till Sarah för att snacka och lite sånt. Det slutade med att jag blev sååå frestad att diska (som jag alltid typ brukar göra när jag kommer hem till dom) och så rengjorde jag deras köksluckor. Snällare kompis kan man inte hitta! =D
Imorgon blir det grillning och fest med en massa härliga människor! Det ska bli såååå fint väder också så det kommer bli super.

Äsh min mage gör ont, dax för lite middag!
Mwa

GRATTIS TILL DET NYA JOBBET MEMME PEMME PUNGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vilken dag!

Riktigt upprörd imorse..... Dessa jävla bussarn ute på landet som jämnt och ständigt ska krångla. Varför ska det sitta en fet busschaufför som knappt får plats i det där sätet och som bara schyfflar (????) in människor i bussen tills alla typ ligger på varandra och så blir´den feta gubbe sur och irriterad då det är tillräckligt med människor i bussen så att man är tvungen att stå innanför den gula linjen precis där han kör så att han blir irriterad och ryter åt en. VARFÖR TAR HAN IN SÅ HIMLA MÅNGA DÅ?!?!?!? Det är så varenda gång! Inte nog med det men när jag skulle åka hem så steg jag precis på bussen och får se hur busschauffören tar sig i skrevet....... Nice.

Jag har naturkunskapsprov imorgon direkt på morgonen och jag hade med den till skolan imorse så att jag kunde plugga. Nu glömde jag den i skolan så jag kan inte plugga..... Ännu en riktigt irriterande grej. Mamma pappa och jag satt också och spelade tre omgångar Buzz till 1 inatt och det var inget roligt att stiga upp klockan 6 imorse.
Aja inte mycket jag kan göra! Nu börjar Desperate Housewives, ha det bra ikväll & godnatt!

Mwa

Pluggelliplugg

Gick gick och la mig en stund efter att ha kollat på hemsökta hus. Jag är verkligen fast vid det programet och sedan får väl var och en tycka vad dom vill. Om man tror på det eller ej.
Sitter och rå pluggar som jag inte har gjort på en hel vecka nu (H), känns skönt men nu när jag inser att jag har lite saker att göra så tycker jag nu att jag borde ha öppnat böckerna lite tidigare. Vi har i stort sett 1 prov varje vecka nu framöver. Ska bli riktigt nice :P och sedan slutspurten då lärarna lägger ALLT på samma veckor när vi ska sluta skolan. Klantigt typiskt av lärarna.
Snackade med min naturkunskapslärare innan jag hade mötet imorse om vad som kommer på provet. Hon tar oftast bara med random saker som kanppt har nämnts. Jag fick inget riktigt tydligt svar ifrån henne så jag sitter helt förvirrad. Har också ett svenska prov på onsdag och jag har slarvat bort lappen som jag fick innan lovet..... Fyfan vad jag skäms :P har jag inte bättre ordning på mina saker?
Har heller inte träffat varken viiiinis sarah eller jonna på lite mer än en vecka så det ska bli kul att träffa dom imorgon igen :)
Jag ska fortsätta råplugga till halvtio sen ska jag sova. Usch nä nu började Olsen Brothers låt Fly on the wings of love....
Hm lite nytt rekord här..... Min lillasyster bellenbuu sätter i sig en hel chokladkaka på mindre än 15 minuter och hon är också laktosintolerant (?), mysko människa. Aja ont i magen kommer hon ju få :P

Mwa


Vad är jag för en kompis som glömt när ens kompis fyller år?!?!?! Jag hade blivit förbannad om någon jag kände väl hade glömt bort min :P Jag som tänkte på det innan jag gick och la mig igår att jag skulle säga grattis......

GRATTIS Emma! Hoppas alla andra kom ihåg att säga grattis =) dålig jag är....

Första skoldagen

Vaknade imorse av att mamma kommer in och väcker mig runt tio över sju. Jag hade ju glömt att sätta på alarmet igår kväll men hon väckte mig ganska så tidigt så jag hann ju med bussen och till min ända lektion idag som var svenska. Vi gick igenom lite små saker och fick sedan sluta 35 minuter senare. Roligt. Stressa upp för att hinna med den ända lektionen som började vid 9 och sedan invänta pappa som skulle komma runt elva tiden. Nähä tänkte jag och åkte hem. Åkte sedan in för mötet.
Som jag skrev igår så börjar all skit idag och det förklarade jag mer än gärna på det där mötet idag med min mentor. Jag har två prov nu på onsdag så det är bäst jag sätter igång nu.

Mwa

Toppen vecka!

Fjantig jag är OCH mörkrädd. Jag vågade inte gå den snabba vägen hem när jag brukar hoppa av den bussen som kommer ifrån 3kanten. Jag tog en sådan omväg att jag har riktigt ont i benen och i axeln. Jag gick runt och bar på en stor bag och sedan musik i öronen. Varför bar jag min mobil i handen hela vägen?
Efter att har gått förbi byns totala inkompitentaste gäng som står vid väg kanten och grejer går jag förbi med bestämda steg men innombords skiter jag nästan på mig. Jag vet ju vad dom kan göra om dom har en tillräckligt dålig dag. Jag går förbi och klarar mig undan. Det kommer inte bli något av detta gäng. Dom kanske har roligt nu och kan leva på alla sina små äckliga spratt dom gör mot detta samhälle men om några år så HAH då är dom fan ta mig ingenting. Då är jag glad över att det är jag som går förbi, hem till en trygg miljö.
Jag har haft en toppen veckan och inte nog med det så vart kvällen igår den roligaste på jag vet inte hur länge! Jag har skrattat och jag har blivit totalt övergödd med mat så det inte är sant! Huvudet snurrar när mat kommer upp i huvudet.

Så imorgon är det skola igen...... Jag vet inte om det är Bu eller Bä ärligt talat. Jag vill dels till skolan för att få sommarlov fortare men jag vill också kunna vara hemma och kunna bestämma och planera vad jag ska göra dagarna långa och inte bara tänka på när mamma jämt säger; Tänk nu på att du har skola imorgon och BLA BLA BLA BLA.
Näh nu ska jag sova =) upp halv åtta imorgon och då börjar väl det verkliga livet igen med en massa tråkiga rutiner och skit. Sov så gott allesammans!

Mwa


OJUSTE! Det är Hemsökta Hus på tv4+ alldeles straxt har jag för mig, ett måste för mig att kolla på innan jag ska sova. Haha!

Kill Bill suuuuuuger

Om det är någon film som jag hatar mest så är det Kill Bill filmerna....... Fyfan säger jag bara! Det sprutar blod hela tiden och fötter kapas av, nackar knäcks och mjaaaa. Sånna filmer är inget för mig men jag kollar nog hellre på det än Animal planet.... Nä usch, ögon som åker ut, Näh nu har jag fått nog!!!!! Ska nog börja zappa igenom kanallistan ihopp om att hitta något bättre skit att kolla på.
Jims värld får det bli. Godnatt på er alla & sov så gott!

Mwa

Kvällen igår

Vi skulle som sagt grilla igår. Blev inte mycket av det :P vi satt en stund vid slottet och frös med en massa massa fåglar som cirkulerade ovan oss. Så förskräckligt äckligt! Det skriker fågelinfluensa bläääe. Redan innan vi började gå mot slottet så visste vi eller kanske inte Emma men vi andra att vi skulle hamna på någon restaurang eftersom det var så kallt. Och jo, visst hamnade vi inne i stan igen. Jag åkte hemifrån sommarklädd men hade med mig en tröja som jag INTE tog på mig även kylan.
Imorse när jag vaknade var hela halsen uppsvullen och usch så det gjorde ont. Gå utan strumpor och bara skinnjacka på kvällen är nog ingen vidare bra idé. Man lär sig definitivt utav sina misstag ;D
Emil hängde sedan med mig hem och vi satt och åt popcorn medans Grey's var på tven. Han satt och läste Horoskop HÖGT! Blev tokig efter ett tag och började med Gå härifrån frasen. Han kan fortfarande inte säga det utan att brista ut i total gapskratt :P  
Träffade Emil förut idag medans han höll på att göra sig iordning inför hans arbetsintervju eller vad det var. Eller om det var någon prov dag för att checka om han var lämplig för jobbet. Shit så nervös han var när jag lämnade honom hahah! får hoppas att det gick bra i alla fall (=

En ganska rolig incident som inträffade förut idag. Jag satt i vardagsrummet där uppe och kollar på Hemsökta Hus (då ska det vara absolut tystnad i huset och volymen ska vara på nästan MAX så att man kan höra precis allt som händer). Då kommer Thea min lillasyster in efter att ha hjälpt pappa där ute med att sätta upp staket med en stor speta i handen. Hon skriiiiiiiiiiiiiiiiiiiker för sitt liv och skriker att JAG VILL INTE DÖÖÖÖÖ! (gråter) JAG VIIIIILLL INTE DÖÖÖÖÖ! Mamma höll fast henne medans pappa försökte dra ut skiten men bara halva fick han bort. Hon går nu runt med en speta i handen och tror att hon kommer dö. Jag hotar henne med att om hon inte drar bort den så kommer den där lilla spetan vandra runt i kroppen och punktera antingen lungorna eller hjärtat. Inte för att det gör det.... Men hon börjar ändå fundera.


Det har gått typ 3 timmar sen Emil åkte iväg och jag vet inte riktigt vart han har tagit vägen....... Han lovade att han skulle ringa och meddela om det gick bra eller inte men jag har inte hört något från han än. Kanske ska slå en signal :P slår vad om att han sover eller något.....

Mwa

En vinnande motivation

Var inne i stan och träffade Emma och Emil igår. Fint väder men solen låg alldeles för mycket bakom alla molnen. Vi satt i hamnen och käkade glass och snackade. Hade feber igår men eftersom det var så länge sen jag träffade Emma så spelade det ingen roll.
Jag följde sedan med Emma hem för att grilla och äta god mat =) vi kollade igenom en massa massa roliga bilder och videos ifrån när i vandrade till Haga Park för ett par år sen. Vi gjorde en himla rolig video efter det och den är rolig än i dag ska jag säga er.
Idag kanske vi skulle grilla inne i stan Emma och jag och hennes kompisar. Kanske ska gå ner och kolla min mobil :P Det är lika fint väder som det vart igår. Puh, skönt!

För övrigt så åkte min föredetta klasskamrat Mariam till NY och Washington. Hon hade ett Irak-projekt i skolan men istället gick hon in på Säkerhetspolitik.se och svarade på 20 frågor och skrev en motivering om varför hon skulle få åka dit. Någon vecka efter ringer det och hon får veta att hon har vunnit. Jag säger bara Satans lyckost!!!!!!! ;D Hon åkte i alla fall till USA igår kväll tror jag för att besöka Senatorn i Washington tror jag och för att besöka FNs högkvarter på Manhattan och givetvis ett besök i Vita Huset. Sånt här får mig att tänka på att Allt är möjligt.

Nu ska jag göra mig iordning och ringa Emma om jag inte glömmer bort det.
Ha en bra dag!
Mwa  

typiskt...... hittar inte bilderna ifrån igår heller.


Finns det andlig aktivitet?

Okej, ligger med laptopen i knät nerbäddad i sängen, ska nog sova straxt. Hittade guldfärgat nagellack som jag tänkte testa på men hm, färgen var aningen genomskinlig så det sket sig väl. Dubbel avsnitt av Hemsökta Hus på Tv4+ också. Det är så skrämmande att jag bara vill fortsätta kolla och kolla på varenda avsnitt. Dock är vissa avsnitt väldigt svåra att tro på. Som om dom verkliiiiiigen har fejkat alltihop. Hela min familj tycker det är en 'töntig' serie och dom fattar inte att jag kan gå på det. Jag spelar ju in typ varenda avsnitt om nätterna så sitter jag och kollar på dom på lördags förmiddagarna. Så ska en riktigt lördag se ut! Skrämma upp sig med Hemsökta Hus. Jag brukar vanligtvis inte våga gå ner till mitt rum efter att jag kollat på det. Och nu efter att jag har kollat på det här avsnittet så kommer min lampa att få vara tänd inatt. Så fjantig och klen är jag.
Jo just det! Igår låg jag också och kollade på The Pianist. Den filmen kollade vi på när vi läste om Andra världskriget i skolan. Fyyyyyyy vad läskig den är!!!!!!! Jag vågade inte kolla på hela filmen när vi såg den i skolan för något år sen. Jag stormade ut så rädd jag var. Jag är inte lika immun emot läskiga filmer längre. Nu är det mardrömmar som plågar mig om nätterna när jag kollar på läskiga saker. Det är ju riktigt obehagligt. Min lillasyster Ellen bara äääälskar att kolla på sånt och hon skrämmer mig mer än gärna när jag är som mest oförberedd på det.

Hemsökta Hus
http://www.livingtv.co.uk/shows/mosthaunted11/ 

TAPS Ghost Busters
http://www.the-atlantic-paranormal-society.com/


Haha varenda gång jag ser dessa efterlängtade serierna så tänker jag på hur det skulle vara att spendera en natt på Slottet här i stan. Pappa brukade berätta historier för Ellen och mig när vi var små att man kunde se vålnader i fönstrena. Men äsh, jag vet inte. Hade ju faktiskt vart coolt om man hade vågat sig på en hel natt på Slottet. Det är kanske så att man skulle överväga det? Fast INTE själv ofc. Perfekta teamet hade såklart vart jag, pappa, emma, emmas mamma och mariana.
Näh nu börjar ännu ett avsnitt..... sen ska jag banne mig sova. OM jag kan sova.

Vissa tycker detta är patetiskt att man kan överhuvudtaget tro på det eller bara tar sig tid att prata och diskutera det. Men jag säger som med religionen. Det är precis samma grej! Försök inte påverka våran tro om det paranormala när gud inte existerar. Sådeså!


 


The Hills säsong 5

Jag kom på att The Hills säsong 5 skulle ha premiär i april & visst hade det det! Två nya avsnitt. Var inte säker på om jag skulle titta på dom eller inte eftersom två avsnitt går rätt snabbt och sedan tar det någon vecka eller fler tills det laddas upp fler. Men i alla fall, två intrigavsnitt av The Hills blev det ändå! Typiskt att detta är den sista säsongen..... Kan ju lova att denna säsongen kommer innehålla mer drama än de fyra senaste säsongerna tillsammans :P så gå in och kolla på mtv.com. Våran svenska mtv är så otroligt sega med att uppdatera sina serier så det är ingen idé att kika in där ihopp om att hitta något......
Middagsdax!
 
    

Påskafton????

Det vart ett enormt missförstånd imorse innan vi skulle till mormor och Uwe på lunch. Jag skulle ju ha cyklat in men det fanns knappt luft i mammas däck så det blev inget av med det. Och sedan det stora missförståndet som är alldeles för oviktigt att dra upp här. Dom åkte i alla fall och jag var arg :P slutade med att jag rusade till bussen och fick gå en jävlah bit för att komma till mormor. Men idag har det vart himla fint väder, igen! =D träffade min moster och hennes sambo som alltid har lika roligt att förhöra mig om mitt liv. Och så träffade jag min favvo kusin Sebbe, (ja jag favoriserar mina kusiner, men pfff inte undra på......).
Påskägg hit och påskägg dit. Av mammi och pappi fick jag en bok som jag har velat ha i ett tag nu istället för att påskägg. Av mormor så jaaa..... fick jag påskägg. Dom ända som kan ge normala påskägg är nog min moster och morbror och min mamma. Boken är förövrigt himla bra!
Jag ska nog slå Jonniiiii en liten pling snart, har inte hört av henne på jätte länge nu :P så ha en fortsatt trevlig påskafton (??????) det är väl Påskafton? Jag visade inte så himla stort intresse när lärarna snackade om jesus och gud på grundskolan..... Onödig skit tänkte/tänker jag. Men lika glá är jag för det! =D

Mwa

Du är värd allt!

Jag blir inte klok på lärarna på skolan....... Dom är bara 100% inkompetenta dessa dårar. Dom får för sig en massa skit som dom inte ens vet. Dom vet inte ens vad dom snackar om!
Hela Kalmar ska eller i alla fall alla i min ålder ska ut ikväll till Skälby på fest. Om jag har rätt så kommer det vara piss mycket folk som det var på Bistro för några månader sen att man knappt kom in eller ut. Men å andra sidan så har jag aldrig vart på Logen så det kanske funkade..... Polisen lär antagligen komma :P men aja! Det blir nog kul =)
Imorgon ska vi grilla, jonna sarah viiiiinis jag och antagligen sebbe och alex också. Det ska bli dunder bra väder imorgon så det blir nog en höjdare! Näh nu ska jag fortsätta njuta av min film en stund till. 

Ha en bra kväll =D
Mwa

ps.shiiiiiiit. kollade in våran FejmTv sida........ FYFAN vilka videos på oss xP

Det blir inte bättre än såhär!

fantastiskt ;D

zzzzzzzZZZZzZzZZzz

Satt och kollade ut genom fönstret när solen värmde som mest. Var ensam hemma så jag satte på musik högt.
Nu sitter mammi och jag och kollar på Talang. Vilken skam Kalmar är egentligen :P fast jag har själv inget jag skulle vilja bidra med..... Men ändå! Det suger ju. Näh Kalmar det funkar inte :P
Hallonkladdkaka som smakade skit. Mamma gillade det. Pappa ''gillade'' det men sa att han inte orkade. Typiskt föräldrar det där. Doggen ligger och drägglar på vardagsrums golvet. Riktigt nice. Usch jag gäspar förfullt. Sovdax snart!

Mwa & godnatt!

Trubbel i byn!

Ett problem har inträffat på våran lilla gata som består utav 5 hus. I huset längst bort bor det två tonårskillar i hm 14 och 15 års åldern. Dom är sport tokiga och när dom börjar spela landhockey utanför på gatan, Ja då är det banne mig vår! Dom sopar rent gatan och dom drar ihop en hel jävla folksamling ibland för att spela. Dom brukar också ha turneringar och då är dom kanske 20 pers som spelar morgon och kväll start fredag eftermiddag till söndag kväll. Jag tyckte det här var as roligt när jag var liten för dom har hållt på med det här en tid nu =) brukade rulla ut med klubba och inlines för att vara med och spela.
Nu i höstas flyttade de gamla paret ut som bor i huset bredivd oss och detta paret är enormt stela och aningen konstiga. Dom håller på att bygga en ny altan och därför står det två bilar ute på gatan som förhindrar att killarna kan spela. Fetknoppen till granne vääääägrar flytta sina bilar bort från gatan även att hans infart är tom. Han har ringt polisen för att få rättvisa. Killarna har gått och knackat dörr för att höra allas åsikter och om vi störs av att dom spelar. Och nej, självklart inte! Grannen hävdar att han äger gatan........ Där fick ni dagens roligaste händelse...... pff knappast. Varför lägga ner tid och energi åt att bjäbba om så onödiga saker när han bara kan flytta sina bilar. Killarna har ju trotts allt spelat på den där gatan i säkert 6 år nu. Får se om polisen dyker upp snart då.....

Mwa

Timmarna i köket

Ellen och jag gick till affären. Vi skrek. Vi skrek skit högt! Hääärligt!!!!!!!!!!
Var tvungen att baka tills imorgon xP känner mig som en hemmafru..... Har vart i köket nu ett par timmar och donat. Ont i fötterna. För att vara torsdag så är jag himla pigg faktiskt. Imorgon innan skolan ska jag upp coh träna! =D ännu piggare blir man då! Nu ska jag kila!

Godnatt
Mwa

Soooolen skiner

Ooooufh så härlig dag det har varit i staden! Dagen kunde dock inte har startat trögare än med att vi hade 2 timmars Gränser första lektionen. Det känns som om vi diskuterar onödiga saker. Saker som vi liksom redan vet och kan och förutspått!
Det är väldigt mysigt att man kan njuta utav våren ute nu med solbrillorna på och tjattra med tjejerna. Vad jag längtar till sommaren nu.
Jag gick till halv fem idag..... Som jag alltid gör på torsdagarna. Det är den segaste lektionen jag vart med om någonsin :P till slut sitter man nersjunken i en utav dator stolarna och lyssnar på musik från alla världens hörn. Fast idag höll jag mig till svenskt. Lyssnade på berghagen och gyllene tider och en massa annat :P det är min stil det (H)
Imorgon åker vi till Öland. Vi ska käka middag och ha det roligt jag viiiinis sarah jonna sebbe och alex =) roliiiiigt! För övrigt så fyller min lillasyster BellenBuu år på söndag så då ska jag väl vara hemma. Även fast hon antagligen inte bryr sig om att jag är där eller ej. Otacksamt.
Näh nu ska jag skriva klart min svenska rapport! =D

Mwa

Dagen i korthet

Ina hann svara på mitt mail. Tycker det är så himla roligt att skriva till henne! :P
Mötte Emil på bussen som följde med mig på mina sista lektion som vart matte. Tydligen vart det lite för komplicerat för honom.... I alla fall, vi hoppade av på dokumentan och gick sedan hem =) min svarta skinnjacka kunde jag kyssa adjö för det var för varmt helt enkelt. Jag har väldigt lätt för att frysa helt klart men inte idag!
Efter middagen ska jag nog börja skriva på min svenska rapport som ska in den här veckan men den var ganska enkel så det går nog fort. Funderar också på att gå och lägga mig skiiiiiiit tidigt ikväll så jag kan gå upp tidigt tidigt imorgon bitti och göra min dunder succé.

MIDDAGSDAX!
Mwa

No problemas!

Som vanligt har jag kilat hem för att käka lunch =) idag serverades tydligen spagetti och köttfärssås..... Inte det godaste den skolan har gjort precis. Geggamojja.
Ehm för övrigt så flyter väl allt på ganska så bra. Fick precis ett mail ifrån Ina som jag tänkte svara på =) dom sista veckorna nu innan påsklovet så är det super lugnt i skolan. Men direkt efteråt så har vi en period med en MASSA plugg och en massa prov att göra. Men öhm det fixar vi väl! Snart är första året avklarat och det har gått bra. Känns skönt med ett efterlängtat sommarlov som kommer innebära jobb mys med tjejerna och lite 'inrikes' resor här och vart. Nu ska jag ut och hämta posten!

Mwa

ps.vädret i kalmar idag är huuuuuuuuuuuuuur underbart som helst! Kan tänka mig att nästan hela Sverige får uppleva det idag. Äntligen!

RSS 2.0