Känner inte du som jag att du bara vill nita henne?

Mitt svenska prov som jag hade i onsdags gick ju inte alltför bra. På första sidan stod det att 3/4 var tvugna att vara korrekta för betyget godkänt. Jag kunde ett utav de 9 namn! Ett namn.

Och rubriken får tala för sig själv =)  Dö dö dö dö dö

Mwa


Memme Pemme!

Emma hängde på mig hem. Hon somnade innan hon stack till Rasmus. Skrek på henne att gud nåde dig om du dregglar i min soffa unge! Hon stack sedan till Rasmus och då somnade jag i soffan, sittandes. Äsh asså min rygg ;S
Köpte med mig klementiner hem. Mums! Emma blev förvånad.....

- Ska du äta upp 12 klementiner eller?!?!?!

- Mamma blir galen om jag äter 4 klementiner om dagen....

Imorgon är det rugby och sedan swinget. Vi ska inte gå på ågot utav det.... Synd att vi speciellt inte träffar Sarah och Jonna och sedan de andra. Men jag är inget fan av Adam Tensta direkt....

Jag tycker synd om di älskling, som behöver stå ut med dom där falska äcklen. Du förtjänar så mycket bättre. Samhälle/Internationell? ;D

Sov dax!
Mwa

I skolan

Ganska stressig morgon. Klockan ringde vid sju och jag blev sur. Riktigt sur. Emma ligger fortfarande kvar och jag orkar heller inte ta mig upp. Klockan blir halv åtta och ingen rör på sig förns Emma tar insiativet till att lunka upp och sedan jag efter. Jag kunde ha sovit till kvart över åtta och tagit bussen till skolan vid halv tio. Suck :P
Nu har vi estetisk verksamhet och jag har ont i huvudet. Imorgon är det svenskaprov och jag fattar ingenting. Blä.

Mwa

Hos Emmaaaaaaaa!

Sitter hemma hos Emma nu. Vi kom knappt med bussen och jag glömde en sak och pappa var s grymt gullig och sprang och lämnade det ända bort till Dörby där Emmas buss går. TACK! <3
Annars är jag jätte trött och vill ta en dusch men ack, vattnet fungerar inte. Läcka någonstans här ute på landet. Gå runt ofräsh imorgon blir trevligt.
Vi måste plugga sen, får se om det blir något av det. Fast jag måste plugga eftersom jag har svenska prov på onsdag och Emma har politik prov på fredag.

Men hörrni vi hörs!

Mwa

Söndagen spenderades hos Emma

Åkte till Emma sen =) lång buss resa :P vi har käkat och snackat väldigt mycket idag. Bestämde att jag skulle sova hos henne imorgon. Ska bli kul!
Vi lyssnar på Gyllene Tider och försöker sätta upp två hyllor i hennes rum men det var mer komplicerat än vad jag trodde det skulle bli.

Miffot målar på väggen nu xD HAHA SMART!

Aja ska stänga av datorn nu :P

Mwa

Random kväll

Fyfan vilket liv..... Min lillasyster har haft sin kompis här över natten och sjutton sicket liv dom har fört. Jag låg begravd i sängen tills klockan blev halv tolv men ingen blund fick jag. Härligt.
Mamma och jag satt och kollade på The Game igår kväll. Skit bra film. Jonna ringde imellan och pratade. Du skulle ringt tidigare så hade vinis och jag kunnat komma in! Som Jonna brukar säga; Pilla dig i stjärten ;D

I fredags dock slutade kvällen lite dramatiskt. Emma och jag åkte in till stan runt nio och kom sedan fram till Elin och dom andra runt hm tio tiden. Det var inte direkt något ös eftersom typ alla var trötta. Fredag, hallå! Jag hade somnat redan vid sju om jag fått bestämma. Det dog ut och jag elin therese och en kille tog taxin in till stan igen efter att elin tagit på sig fel jacka. Mjo inne i stan hände det inte för mycket heller. Det var Palace och emma och elin skulle in. Ingen idé tänkte jag och drog bort till Bistrobar tills Emma kom. SVIIIIIIIIIIIN kallt (!!!!!!!!!!!!!) vart det och vi gick bort till Café Corner och åt chokladbollar. Det visade sig sen att Elin hade vandrat runt i stan så vi bestämde att hon skulle hoppa på den bussen som vi satt på vid Skvallertorget. Ungen går ut och vinkar till sig bussen och typ inser sen att Oj det var inte den bussen Emelie&Emma satt på och sa att hon inte skulle med. Tre sekunder efteråt då bussen håller på att svänga ut inser Elin att det är den bussen och jag skriker stanna. Chaffisen stannar of course inte och kör. Elin bestämmer sig för att gå tillbaks till micky.

Elin säger i telefonen att jag ska ringa henne om 15-20 minuter. Emma får panik på bussen och tänker om något kanske händer henne. När vi väl kommer hem ringer jag henne ett ANTAL gånger men hennes mobil är fucked up och stängs av ibland. Klockan hm typ två ringer hon och meddelar att allt är bra. Tack! Skönt att höra.

Jag funderar på att åka till Emma om någon timme =) så vi hörs.

Mwa


En helt vanlig dag i mitt liv

I förrgår var nog den bästa kvällen på länge tror jag. Emil som är i Thailand förtillfället var inne på msn. Han ville prata i mic och cama. Jag får liksom inte igång min mic och jag kan bara höra Emil men han inte mig. Han går ut och röker medans jag börjar testa att Skicka ett ljudklipp istället. Jag verkligen vrålar och skriker massa ord. Och han har inte stängt av camen heller. Helt plötsligt när det här ljudklippet har kommit fram till hans dator i Thailand på ett internet café så hör precis alla i rummet vad jag har sagt på ljudklippet. Och givetvis så tycker ju jag att detta är hur kul som helst så jag fortsätter att SKRIIIIIIIIIIIKA som en jävla galning tills alla thailändska kvinnor kommer fram till Emils dator och börjar peka och skratta. In kommer Emil, tillbaks ifrån sin cancer klubba helt fucking illröd i ansiktet och skrattar, DU ÄR HELT JÄVLA STÖRD I HUVUDET SÄGER HAN! Och självklart ber han mig skrika ännu mer ;D jag var taskig också. Emil bad en thailändare att komma och säga något på thailändksa till mig i micen. Då kläcker jag ur mig i något med detta ;;;;; PLEASE SUCK HIS DICK! HE CAN PAY YOU A LOT OF MONEY!............. ångrar det. Tssss naj! Jag hade kul. Och OFTA jag kommer träffa dom?

Annars så är det fortfarande riktigt lugnt i skolan. Mona lektionen i morse var som vanligt helt störd. Typ ingen fattade vad hon sa eller skrev. Jag fattade dock :D nöjd! Sedan träffade jag och Elin Emma för att gå en sväng på stan.
Det var tänkt att vi skulle ut ikväll. Eller iallafall Emma och jag. Men efter det som hänt så är nog ingen av oss sugna på det.  Jag älskar dig

Mwa

ps.din falske jävel!

Irriterad på bussen i eftermiddags

Vi fick sluta tidigare på matten idag eftersom halva gänget var och dansade. Satt på bussen hem när det sätter sig en liten tjej bredvid mig. Hon käkar godis så det bara sprutar runt omkring henne. Lite smått irriterad när jag bli helt täckt utav hennes godis pulver. Inte nog med det, hennes klass kamrater sitter i sätena bredvid. Dom retar henne och kallar henne fet ett antal gånger. Bara jävlas med henne helt enkelt. Jag blev så sur att jag petade till den här tjejen och sa att hon skulle definitivt inte ta någon skit ifrån dom. Aldrig någonsin! Men dom fortsatte även fast dom hade hört vad jag hade sagt till henne. En utav killarna hoppade av på samma ställe som jag och jag små sprang lite efter honom och hojtade Vet din mamma om att du mobbar folk? Han säger nej, lite sådär kätigt. Då blev jag förbannad och hotade honom. Vet du att du kommer ligga jävligt risigt till en dag om du fortsätter så. Ni pojkar lever i problem fria världar där ni kan säga och göra precis vad ni vill. Det är här skönhets idealet kommer in lite grann. Ska inte behöva vara såhär.

Bortsett ifrån detta missade jag bussen imorse. Precis när jag gick ut såg jag den komma. Fast det var en traktor lite längre fram så trafiken stoppades upp. Hade kanske hunnit men i stället stod jag nedanför sten trappan och glodde på bussen. Ska jag gå, ska jag gå in, ska jag gå, hinner jag? Jag gick in. Inte först vid fem över åtta kom den andra bussen och jag kom försent till dansen i idrottssalen. Hängde inte med överhuvudtaget och Elin blev svin förbannad på mig ett par gånger.
Efter middagen ska jag börja med svenskan, SHIT, som jag lämnade kvar i skåpet ;S aja. Får göra historian. Ska nog börja med det direkt.

Mwa

Indeed!

Jag skulle lagt mig nu vid tio, som igår, fast nope.
Jag njöt i sängen imorse asså. Gick och la mig tio igår kväll och gick upp kvart över åtta imorse. Tog den sena bussen in till skolan och hann precis. Ska nog bli en vana att ta den bussen. Oooufh så skönt det var!

Okej så Emmas och min lilla goda gärning blev till Emmas min & Elins goda gärning. Mer om det någon annan dag.

Imorgon är det typ dans i skolan. Vi hade det på våran gamla skola och redan då var jag väl inte direkt förtjust idet..... Annars så har det inte hänt något mer. Bara en väldigt lugn start på veckan =)
Nu blev badrummet ledigt :D ska göra mig iordning och sedan sova. BEHÖVS!

Mwa babes

Fortsätt simma Fortsätt simma, simma simma

Bra dag i skolan idag =) Jonna Sarah och Elin håller på som vanligt. Längtade som vanligt inte till engelska lektionen på måndagar men idag var det faktiskt OK. Vi fick jobba fritt! I ungefär 40 minuter och sedan diskussion dom sista 30 minutrarna. Annars så står hon vid tavlan och snackar. Ganska tråkigt att bara lyssna och inte få göra något. Strikt som satan. Och imorgon har vi engelska prov så det är helt okej då med! :P

Varannan vecka slutar jag ett och idag vart det den dagen. Så oerhört skönt att få åka hem tidigt, men imorgon är det lång dag som vanligt.
MÅSTE plugga. Over and out

Mwa

Jag har nog problem med relationer

Usch vad jag är rädd. Jag har nog problem med relationer. Snarare väldans problem med det.

jag har pluggat engelska och spanska. Grymt tråkigt. Det blev äntligen lugnt i huset efter att dom hade åkt. Har också kollat på reprisen av Grey's och sedan Gossip Girl. Det har blivit en vana att jag kollar på Gossip Girl på söndags kvällarna. Den serien har liksom aldrig riktigt funnit mig i smaken.
Satt och stirrade på mobilen en lång stund. Vad skönt det hade varit att bara få slänga den till sjöss. Hade ångrat det på stört.

Mwa

Ut ut ur mitt liv!

Mamma har sin väninna här. Stökigt som fasen. Jag som skulle sätta mig med engelskan men istället får jag begrava mig i hög musik.
När jag åkte till Stockholmi onsdags så tänkte jag inte på någonting. Jag ville bara fram och ha roligt med Elin och de andra. Jag små pratade med Emma lite då och då men inte mer. Det ända jag gick runt och tänkte på var Elin som skrek när alla duvor närmade sig eller när Joppe babblade i ett. Först när vi satt på bussen på väg hem till Kalmar så förvånade det mig ganska mycket att jag inte hade tänkt mer på folk här hemma. Jag är tex värsta mamma grisen och hatar att vara ifrån mamma och pappa. ´

Det är lite lugnare här nu =) ska kolla på svampbob och sedan plugga, kommer gå fintfint!

Mwa

Bli medlem

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=156354

Tråkigt och åter tråkigt

Jag måste iväg ikväll. Jag har ingen lust med det. Jag har engelska prov på tisdag och jag trodde jag kunde allt tills jag hittade prov lappen. Det var betydligt mer att läsa på. Och veckan efter är det prov på antiken i svenskan och jag förstår ingenting. Mytologi? Have no idea. Jag vill inte åka! åååh





Vargar är utrotningshotade

Drog precis fingret på bläck patronen och kliade mig sedan på kinden, smart. Får man bort sånt?

70 pers hade inte fått biljetter igår hörde jag. Men de flesta jag kände hade fått. Snyggt av fula Kagg att rulla in en bil i matsalen. Riktigt onödigt måste jag säga :P och det gamla vanliga ordet Puder luder som står målad över hela skiten. Ni har ingen framtid där borta.
Det har vart en ganska ok dag idag. Elin stack efter språket. Hon skulle nämligen till Borås. Lovisa och jag satt och spelade Rixdax på samhälls lektionen. Ganska nyttigt spel. Lärde mig bara att motion är ett förslag :P
Annars sitter jag här och lyssnar på The Killers. Skulle egentligen in till stan efter skolan med Emma men hon ville att jag skulle strunta i halva samählls lektionen + mentorstiden :P jag ville gå på det. Fick även skäll på mentorstiden utav Peter. Jag och Sarah är klass mammor (?) och Sarah är i Sthlm med Jonna fortfarande och ingen av oss har direkt tömt klassfacket på en himla lång tid. Idag sa Peter att vi skulle utse en reserv. Jag höjer handen i vädret och tjoar att det är liksom Sarah och jag. Han ber mig surt tömma klassfacket. Kommer tillbaks och smäller skiten i bordet precis framför honom. Fast på ett komiskt sätt =)

Emma och jag har hittat ett väldigt intressant litet jobb. Fast no money. Vi ska träffa dom på tisdag nästa vecka =) en god gärning bara. Få lära känna nya människor och för att det är så roligt!
Imorgon ska jag antagligen till Emma. Vi får se =)

Annars idag så var naturkunskapen helt slöseri med våran tid. Hon babblar ett helt annat språk och slänger ur sig engelska termer hela tiden.
Emma har bytt till min språk grupp och vi har äntligen en lektion tillsammans. För första gången tyckte jag det var kul på lektionen och kunde mer än gärna sitta och jobba övertid. Hade dock sett mysko ut eftersom jag egentligen hatar spanska :P

Mwa


Borta bra men hemma bäst

Tänkte spendera dom närmaste tio minutrarna vid datorn. Smsar med Gabbe som sitter med tjejerna utanför Stagg och köar. Sicka överlevare om dom orkar gå på natur lektionen imorgon bitti. Vi har trots allt sov morgon till 09.45 men minsta lilla så gör vi verkligen allt för att slippa Monas onödiga lektioner.

Ojojoj. Vart ska jag börja? Jag har haft det otroligt roligt och spänande hela resan. Kvällen igår slog nog minsann allt ;D har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Det toppar liksom allt. Lite granna tråkigt var det att Sarah och Jonna stannade kvar i Sthlm. Men tack för skorna!

Jag är så grymt trött och har så ont i ryggen. Har somnat i alla möjliga konstiga positioner på bussen. Och jag är nog allergisk emot damm.

Nu ska jag sova =) det blit trots allt så att vi ska gå på Monas lektion ialla fall. Dom kommer att ångra sig imorgon bitti, jag kan lova er det ;P

Mwa


Klockan kvart i sju imorgon

Det känns jobbigt att åka iväg imorgon. Jag vill faktiskt stanna kvar hemma i Kalmar. Fast det är dåligt väder här. Blåser storm ett stup i kvarten. Jag ska hinna plugga och packa och sedan sova vid åtta.
Jag tror detta kanske kanske blir det sista inlägget innan sthlm. Det är djupt tråkigt att sitta framför datorn :P hoppas det blir mer finare väder när man kommer hem igen.

Mwa

Sthlm nästa!

Sitter och lyssnar på The Killers. Orolig för att jag ska glömma något tills imorgon när vi åker till Sthlm. Usch så påfrestande det kommer att bli. Väldigt strikt schema nämligen.... Och sedan när vi kommer tillbaks till Kalmar så är det köning direkt. Jag ska faktiskt inte gå =) så jag kilar hem direkt efter att träffat Emma en sväng. Hoppas jag!

Mamma drog upp mig redan vid sju imorse. Glömde att vi skulle lämna snorisarna på dagis innan vi åkte till skolan. Riktigt tjurig blev jag när jag kom upp till köket :P jag kan verkligen inte vara en lätt människa att ha å göra med. OCH med den meningen vet jag precis vad Emma tänker ;D
Pappa är så jävla härlig alltså.Jag satt fram i bilen idag. Brukar alltid vara han annars eller mamma. Shit, han är som en liten unge :P inte växt upp. Hah! Aja nu ska jag kila iväg och göra lite nytta och kanske slå en pling till Elin Pelin.

Mwa

The Killers framträdande på EMA galan i torsdags

Jag kollade på EMA i torsdags (?). Har verkligen börjat lyssna på The Killers och jag gillade deras framträdande enormt!

 

Hatar denna blogg! Gargh

Sitter hemma hos Emma =) hon står i duschen óch jag försöker roa mig så gott jag kan med hennes laptop. Glömde bort fars dag idag =( skit. Varken Ellen eller jag är hemma. Man kan väl liksom ge sin pappa frukost på sängen iallafall. Känner mig usel just nu. Ringde upp pappa runt tolvtiden för att säga grattis :P men jag hade nog ändå glömt bort att ringa om inte mamma hade skickat en massa sms. Jag vet inte ens när min familj fyller år! Emma och jag har kollat på lägenheter. Mamma, jag vet, du sitter säkert och skrattar när du läser detta :P Vi hittade riktigt snygga men vem har hmm ca 3 miljoner? Inte vi. Och vi vill inte flytta ut till Berga, Funkabo eller Norrliden. NEVER! Det verkar gå att blogga nu iallafall. Men vissa funktioner har försvunnit. Emma klev precis ut kanske ska ta och lägga ner datorn. Hm nej. Hon är aningen seg. Tycker synd om Ellen som sitter bredvid någon idiot på bussen nu.... Usch.

Snyggt!

Bloggen cpar sig

Något är verkligen fel på min blogg. Får undersöka detta senare idag. Allt raderades igen! FUCK

Favoriten!


Okej vecka

Hallå, Mona är = riktigt störd i huvudet. Jag skulle vilja ta tag i hennes huvud och banka det i bordet och riktigt skratta samtidigt. Elin och jag gav verkligen upp. Ingen av oss hade glasögonen med oss så vi sog inte. Och Mona höll på att göra ljud ifrån sig så vi ville inte störa henne.
Sista timmen och alla var hungriga och gnälliga men ändå på skratt humör. Elin och jag smyger iväg i någon timme och sitter och snackar snusk nere i caféterian med Jonna och Sarah. Kommer upp till samhälls lekonen som Elin och jag lämnade en timme. Hittar hela klassen samlade vi det stora bordet i biblioteket. Den grå vita damen som jobbar där kommer fram och undrar vart vi har varit och jag börjar bli varm. Svarade att vi hade uhm varit nere vid en dator och sedan tog en nypa frisk luft. Jaha säger kärringen och frågar vart jag har all min information då eftersom jag inte hade någon bok med mig. Jag sa käftigt att Det ligger lagrat uppe i vänstra hjärnhalvan. Sätter mig ner. Elin sitter tvärs över bordet åt höger. Hon börjar flina och jag brister ut i gap skratt och får hela bordet att skratta. Och pricken över i-et. Våran samhälls lärare säger åt oss (klassen) att tacka bibliotikarien tack för att vi fick vara där och att hon tog sin tid till att visa. Då brast jag ut i skratt. Jag sa Att det är det sista jag tänker göra!

Nästa vecka bär vi av till Sthlm hela gänget och det är något att se fram emot. Förrutom att jag är livrädd för att åka buss/bil. Panik.
Annars idag fick jag en trevlig överraskning när jag kom ut efter att jag snytit mig ;D hah


Emma letar desperat efter en plattång och är ganska uppriven efter att ha frågat killen där jag köpte min. Han hade förklarat att dom aldrig hade haft en sådan innan. Hon har ringt mig ett antal gånger och frågat hur min ser ut och bla bla bla. Hela köret :P måste nog ringa henne.

Mwa



btw.
börjar bli lite orolig över det nästa FN-rollspelet som har börjat förberedas. Usch!

Obamas tal

God afton
Jobbigt att ta sig upp idag, indeed! Det var inte bara jag som kände så imorse. Hela klassen klagade idag :P
Kollade på valet i USA igår natt. Eller jag snarare kollade då jag vaknade till och inatt var det rätt många gånger. Obama vann. Härligt! USA kommer få en riktig country make over nu och det glädjs nog det amerikanska folket utav tror jag. 

Det börjar komma sådär jätte jobbiga prov nu igen. Den där månaden med bara läxor och absolut inga prov är över nu. Buhuu. Men väl efter den här månaden kan man andas ut igen!
Måste tillägga att Sarah Jonna och jag går i världens sjukaste matte grupp :P läraren är helt kokkobeng verkligen. Vi kan skita i nästan hela veckans matte lektioner utan att bli uppskrivna och vi får alltid gå tidigare, hon sticker alltid iväg antingen i början av lektionen eller i mitten för att  fika eller hämta kaffe. Jisses. Mer ordning på den läraren kanske? TACK. För övrigt satt Jonna och Sarah och sov :P

Satt och grät när jag kollade på nuheterna i morse av Obamas tal. Amerikanarna skrek One for all and all for one.

 

Mwa

Lovet är slut, äntligen?

Jag vågar liksom knappt kolla på sidan! Usch. Ja, min blogg ser precis lika dan ut som den gjorde igår kväll. Suck.

Mamma och pappa lämnade mig själv för några minuter för att gå och fixa lite grejer. Satt kvar och kollade på skräckfilmen jag envisades med att se innan pappa skulle gå ner. Det visade sig inte vara den bästa filmen. Det blev många knivhugg lite här och var och några sekunder efteråt började jag gråta. Jag klarar inte av sånna filmer längre.
Ellen ville kolla på Motorsågs masakern med mig imorse och både hon och jag har sett den innan. Men usch näe. Tvingade henne att stänga av efter en kvart.

Måste sammanfatta den där nedrans engelska texten till Mona lektionen på onsdag. Och så har jag matten som jag tänker fräsha upp minnet med.
Jag berättade igår att jag längtade tillbaks till skolan. Jag tar tillbaks det :P jag kommer sakna dom sena nätterna och dom långa morgonarna (?)

Mwa

Min blogg alltså......

Nu vet jag varför jag aldrig har vart något stort fan av bild lektionerna i skolan........ Min blogg ser förskräcklig ut och jag har liksom inte tid att fixa den :P så den får vara såhär! Enjoy.

Ska upp och pussa Tuwselina!

Mwa


GaaaaH!

Vi klev av och klev på straxt efter. Märklig kväll :P and it was my fault, again. 

Emma hade en dålig start på morgonen. Hon skulle egentligen jobba och hon skar sig på bröd kniven. Vi satt i nästan två timmar och kollade på ''Spök program'', som hemsökta hus bla. Är dessa program trovärdiga? Deras skräck och upplevelser ser så verkliga ut.

Höstlovet börjar gå mot sitt slut och det ska bli skönt med skolan igen. Fast samma gamla rutiner ska ändras på. Jag får ingen fritid om man ska satsa på plugget till 100%. Medans mamma och pappa tjatar om att det är värt allt detta slit. Jag får hitta ett sätt att kompinera och prioritera rätt :P
 
Mwa

RSS 2.0