Detta var planerna/planen för idag

Dagens Vill ha: Ett mirakel ifrån ovan
Dagens Händelse: Då jag insåg att jag har svårt att vara själv
Dagens Låt: Lars Winnerbäck - Du gamla fria nord
Dagens Planer:  Kvällens palaner* Hämta de andra täckena så jag inte fryser och sedan sova gott
Dagens Saknad: Jag saknar Emma lite grann faktiskt
Dagens Dummaste: Då företagsekonomin inte var vad vi trodde det skulle vara......
Dagens Behov:  En kudde på historian
Dagens Bästa: Då Sarah och Viiiinis för tredje dagen i rad skrattade åt varandra. Makalöst roligt
Dagens Humör: Trött och enlig Viiiinis lite deppig :P
Dagens förvånade: Att vi ännu en gång har kickat igång detta satans obehagliga FN-rollspel, Sarah Jonna Viiiinis och jag har Syd Afrika. Och jag sitter som förra gången i Klimat utskottet. Denna gången blir det enklare att hitta resolutioner. YEEEEEEEEEEES!

Det är suddigt

En sak som jag själv har undrat över när jag går tillbaks i min blogg och kollar på mina allra första inlägg. Rubrikerna fattar man inte för att dom hör liksom inte till själva inlägget utan det ordet/meningen som fyller upp Rubrik rutan beskriver oftast min dag med jaaa antingen en mening eller ett ord. Så man kan säga att det är ett inlägg, ett väldigt kort inlägg dock. Tsssss

Min kloke far och jag har gått igenom samhälls kunskapen och diskuterar en massa saker i någon timme =) så jag läser på det imorgon bitti eftersom jag är så trött nu. Mums vad ananas hade vart gott nu.....
Jag är verkligen pepp på att dra till Sarah på lördag med de andra tjejerna =D kommer bli skitkul!!!!!!! Men annars så är vardagen grå som tusan. Lämnade ett chock besked till mina vänner imorse på historian. Dom blev lite smått upprörda, men det är skönt att veta vad dom tycker =) Trotts konstigaste och absolut roligaste relationen till Sarah Jonna och Elin så är ni fan bäst!

Värmen är av i hela huset.... Snubbarna kommer hit imorgon och gör klart det sista. Det eldas för fullt i kaminen där uppe men här nere precis under vardagsrummet är det svinkallt. Som värsta nordpolen om man tar av sig morgonrocken. Men det är nice att sova i denna kyla trotts allt.
Imorgon, (detta jävla tjat asså) är det Shakespeare igen....... Vi har egentligen sovmorgon imorgon men det är sagt att alla ska vara där vid tio över åtta. Men vi får varken kompensation för alla timmar vi har gått över och det är trotts allt fredag imorgon. Det är segaste dagen någonsin och det kommer märkas på scenen känner jag på mig. Vi får säkert också sluta tidigare pga provet. Då ska man hem och packa lite grann, mysa med la familia och sedan somna tidigt.

Klockan är nu fem i elva och jag var påväg mot sängen för en timme sen då pappa satte igång med ett intressant samtalsämne så jag råkade stanna kvar. Jag får ont i ryggen av att sitta hängandes över laptopen i sängen, riktigt obehaglig ställning måste jag säga.

Godnatt mina kära vänner, & ni andra, pfff ja ni kan dra åt helvete!
Mwa

Fan

Go kväll =)
Jag är riktigt skoltrött och har inget positivt mer att säga om skolan. Det känns som om jag inte har varit på någon lektion idag :P aja. Hade också företagsekonomi idag =) 80 minuter bara (H) och nästa vecka tisdag så har vi inget företagsekonomi och det innebär sovmorgon YES! Fast nej :S vi ska hålla på med Shakespeare från 8.10 till 18.00 FUCK :O NEJ. Shit jag kom precis på det. Men åååh. Skolan suger ännu hårdare nu ärligt talat.
Elin och jag tog en sväng på stan. Träffade Paul som höll på som vanligt...... Ringde Ellen som berättar att snubbarna som håller på att installerar en ny värmekälla i huset, att värmen är avstängd (?) Hon och jag är tvugna att sova uppe i soffan för att vi inte ska frysa rövarna av oss där nere i våra sovrum. Det är verkligen svinkallt där nere ;S Så vi eldar för fullt nu. Så tack gode gud för att vi har en kamin i vardagsrummet.
Och mmitt samhälls prov som är imorgon. Ajajajajaj. Perhaps i was wrong? Kanske inte ska ta ut lyckan i förskott trotts allt.

Plugg,
Mwa

Uppdate!

Dagens Vill ha: Jag är nog inte ensam om att lite helg skulle göra susen! Am i right ;D
Dagens Händelse: Hahah då jag såg min förra klasskamrat sitta stupfull på bussen klockan fem i tre..... Ajajajajaj 
Dagens Låt: Veronica Maggio - Dröm
Dagens Planer: Skola, plugga, plugga, plugga, plugga, äta, plugga, plugga, plugga, sova =D
Dagens Saknad: MAMMA!
Dagens Dummaste: När Viiiinis inte kunde sluta skratta på repetitionen idag xP  
Dagens Behov: 24 timmars sömn, perhaps?
Dagens Bästa: Då vi åkte hiss Viiiinis och jag
Dagens Humör: Bra humör, lite smått irriterad efter att jag somnade när jag kommit hem ifrån skolan. Mammi&Pappi märkte nog det ganska bra.....
Dagens förvånade: Att samhälls provet inte var så svårt och stort som jag trodde..... Det är ganska allmäna frågor om politiken bara. Schysst ;D + att min lillasyster fyller 2 år på tisdag. Jag är hopplös på födelsedagar, verklig

Ingen kommer undan

Det klassiska med onsdagskvällarna..... Jag glider längre och längre ner i soffan och ögonen är knappt öppna. Är tvungen att sudda eftersom jag skriver fel hela tiden. Usch jag stänger mina samhälls böcker för kvällen. Fast det är ingen bra idé eftersom jag slutar halv fyra imorgon..... Nääe klockan är över tio ser jag nu. Never att jag sitter uppe längre :O behöver min sömn eftersom min väckarklocka står på tre minuter över sex. Såg också att vi inte får sovmorgon på fredag eftersom vi ska repetera den där jävla Shakespeare skiten då! Jävla skiiiiiiiiiiiiiiiit. Jag som ville se tisdagens avsnitt utav AA också, hinner man ju inte nu! Nästa vecka blir nog lugnare men då måste jag sätta igång med mitt språk prov och sedan naturkunsakpsprov som är vecka 7. OCH SEDAN ÄR DET LOOOOOOOV! Ska inte ta ut lyckan i förskott....
Sovdax och sedan upp till tråkiga skolan =) projektet Drog och Alkohol i skolan i hm 10 (?) lektioner om jag inte minns fel. Jag tror vi redan vet innebörden utav droger och Alkohol. Men visst, men kan diskutera det. VIlka som dricker det och inte och vilka bakgrunder man har. Men annars så vet nog alla i speciellt min ålder vilka konsekvenser man får utav det. Bara onödig tid. Men visst, om lärarna och politikerna tycker att dom ska slösa bort den 'väderfulla' tiden så Go ahead! But its boring.....................................................................

Godnatt
Mwa

Samhälls pluggning

Idag blev det mycket jobb med Shakespeare...... Det börjar verkligen komma igång nu =D och det ser skit bra ut! Gabbe och Viiiinis ska sjunga och shit vad bra och duktiga dom är. Jag var sjuk igår men affischerna kom upp! Finally. Nu har vi dessa jäkla program som måste göras klart tills på måndag och idag gick det inte så fort framåt eftersom vi alltid stöter på en massa problem. Turen har verkligen inte varit på våran sida när vi jobbat med detta projekt eller snarare över det område som jag har hand om.
Sista lektionen var matte och som vanligt fick vi sluta tidigare. Jag ville verkligen bara hem så jag rusade så fort jag bara kunde till bussen efteråt. Det är på håret att jag hinner med bussen och när jag väl kommer på så möter jag en utav min gamla klasskompis ifrån sjuan. Han gick dock i min klass i bara någon månad eftersom han inte pallrade trycket..... I sjuan liksom. Nu går han nog inte överhuvudtaget i skolan..... Verkligen synd. Snarare misslyckat.
Äsh, vissa saker är bara hopplösa, saker man inte kan göra något åt. Ska hämta mina böcker och plugga =) om jag såg rätt så ringer MemmePemme mig om tio minuter. Men vi brukar vara skit dåliga på att lova sånt xP vi brukar lova sånt i kanske en hel vecka innan vi faktiskt plockar upp telefonen och slår telefonnummret. Konstigt det där :P hah

Jag är så trött, måste hinna lära mig något innan jag somnar i soffan.....
Mwa

Sämsta filmen någonsin är helt klart Twilight

Läste precis på blogg.se hemsida att den grymt tråkiga filmen Twilight släpper ytterligare en film. Filmen är fett tråkig och jag har aldrig gillat Fantasy filmer med tex vampyrer ;S Filmen är i alla fall fett tråkig och nästan slöseri på pengar.

Jag har spenderat typ halva dagen i köket med datorn och alla mina samhälls papper och böcker, kaffe och Abba. Vi har ett hm ganska stort samhälls prov nu på fredag så jag är väl förberedd.


Detta är nog den sämsta filmen som gjorts!

    

Ont i halsen!

Min hals har börjat svullna upp och det gör rejält ont. Skit också.
Johanna och jag satt i skolan en timme efter de andra hade slutat desperata över att hitta en lösning över det problemet vi tidigare hade stött på. Det gick inte att spara PhotoShop dokumentet på hennes inlogg och vi behövde ett USB grejsimojs för att kunna lägga över det på mitt inlogg och alla lärarna var på arbetslagsmöte. Skit typiskt. Aja men det gick.
Hade en fin pratstund med mammi medans jag hjälpte till med middagen. Jag pratar ganska mycket...... Pappa kommenterade det. Eller han kommenterar alltid det :P fast på ett roligt sätt.
Jag måste hitta halstabletter nu ;S det gör ont!

Mwa

När tiden räcker till

Vart på kalas hos min kusin och då träffat släkten =) härligt. Smsade Emma och sa Damn sicket kök (H) och SHIT så snyggt det var. Hela lägenheten ser ut som typ en hollywood kändis lägenhet fast fortfarande lite familje stuk på det. Stort stort stort köksbord och köket och vardagsrummet är ett och samma rum men med fortfarande detta stora utrymme så det inte känns trångt. Varför hade vi inte julafton hemma hos dom?!!!?
Imorgon bitti är det skola som vanligt. Klockan står redo på 06.03 och jag är itne direkt hipp eller ivrig på att gå upp då. Eller vem är någonsin ivrig att få gå upp tidigare än vad man orkar....

Aja =) pluggdax! STORT samhälls prov tills på fredag,
Mwa


Jag stavar det alltid med liten bokstav

Det bästa som finns är när alla i sin omgivning är lyckliga. Ingen stress, inga konflikter och ingen sorg. Nuförtiden är det så svårt att undkomma det. Ingen mår bra. Och ingen vågar egentligen erkänna det. Vissa saker är så orättvisa. Stora som små. Att se kompisen lida eller när ett flygplan kraschar. Jag är ingen troende människa även fast jag skulle vilja konventera till buddhismen. Men om det nu finns en gud, varför blir det så mycket orättvisa i världen. Varför spills det så mycket blod! Detta är en ständig dískussion mellan mig och Emma. Liksom varför 'uppenbarar' sig inte gud längre för oss? Jesus har säkert funnits och han var säkert snickare. Men inget mer med det. Han var kanske mer godhjärtad än andra. Religion är något jag aldrig kommer att tro på. Men om människor blir lyckligare av att tro på något så visst =) jag kan inte göra något och säkert ingen annan. Men Jag tror inte på något.

Bästa musiken ever!

Jag var så trött imorse att jag näst intill bestämde mig för att hoppa naturkunskapen. Men äh, den lektionen är inte direkt ansträngande så jag pallrade mig iväg till skolan tio över nio.
Något jag hatar med våran skola är att det serveras så sjukt äcklig mat. Seriöst! Det ser ut som om dom har kokat kyckling paprika och annat snusk tillsammans med toa gegga mojs, nice :S Jag blir verkligen äcklad. Varför kan dom inte göra mat som alla äter? Då slipper matpersonalen sätta ut små fina lappar där det står hur många kilo mat vi slänger i veckan. Bara för att vi ska få dåligt samvete. Men ey! Fixa bättre mat. Fixa ÄTBAR mat och inte ko mojja till gegg. Bläääää. Det är vatten sallad och knäckebröd som blir lunch varenda dag.
Inget Shakespeare idag heller (H) chill. Nu sådär runt klockan fem så har jag inga krafter kvar. Ögonen kliar och jag sjunker längre och längre ner i sängen. Sitter och fnissar åt Emmas roliga sms som hon skickar. Allt ifrån kaniner till hatade människor. Näe om jag lägger ifrån mig datorn och sätter på tven så kommer jag somna. Vad ska jag göra? Hmmm. Äh tven och Abba.
Vill ni se min blandade musik smak? Jo allt ifrån gammalt till nytt och från engelska till italienska och svenska =)

Mwa



allowfullscreen="true" width="425" height="344">allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Calm down......

Jag är så jävla förbannad att jag skakar och nästan så upprörd att jag kan börja gråta. En del saker är så jävla orättvisa. Jag älskar dig och du förtjänar inte det här. Du förtjänar bara det bästa.
Jag ligger i sängen och äter kiwi som sagt och kollar på Inside. Lyssnar också på Roxette (H) hah, härligt! Imorgon ska jag börja kolla på samhälls provet eftersom det är ett ganska stort område. Sedan språk prov, eng prov och naturkunskaps prov. Vi ligger verkligen i i skolan nuförtiden.

Nu till Veronica Maggio med hennes nya underbara skiva (H)
Ajöss
Mwa   


Pömsig

Dagens Vill ha: Fred på jorden men annars mer energi!!!!!!!!!!!
Dagens Händelse: Då vi fick gå tidigare ifrån Företagsekonomin. YES!
Dagens Låt: Abba (H) SOS
Dagens Planer: Klaga, äta, plugga & sova. Appropå plugg...... glömde boken hemma
Dagens Saknad: verkligen ingen
Dagens Dummaste: när jag stod som ett fån på idrotten... kanske
Dagens Behov: kaffe och ett rejält roligt hysteriskt-skrattanfalls-program på tven
Dagens Bästa: Då jag började skratta tills jag grät så less jag var på skolan då jag steg upp klockan sex imorse
Dagens Humör: Klagohumör men måttligt överglad
Dagens förvånade: Då jag insåg att alla dessa lastbilar och maskiner hade lämnat våran trädgård! Men det ser ut som satan nu

Det ordnar sig

Idag var det svårt att ta sig upp. Jag visste liksom redan dagen och veckan innan att detta skulle bli en sjuhelvetes dag. Vi skulle ha slutat halv fyra men med alla intensiva lektioner så tar det verkligen ut sin rätt. Man känner sig helt slut i kroppen och ingen direkt matlust.
Väl inne på Kagg, typ tio minuter försenade (vi har typ 6 minuter på oss att ta oss ifrån Stagg till Kagg) till lektionen hittade vi inte salen. Men vi hade inte börjat när vi väl kom! Och inte nog med det, läraren skulle till Orskarshamn så vi slutade kvart över tre. Precis utanför låg ett minnesrum för den tjejen som tog självmord. Jag får en klump i magen alltså.

Inget Shakespeare idag (H) jisses vad skönt! Men imorgon är jag dunder säker på att det är igång igen. Jag längtar tills nästa lov då allt detta är över. Det är så mycket förberedelser och nu har vi en sån där månad då vi har prov i alla ämnen.... Och jag har inte skrivit ner alla provdatum ;S clever!
Jag ska käka middag nu och sedan gosa ner mig med en massa kiwis och datorn = ) Jag har saknat mamma som tusan idag!
 
Mwa





Viiiipps!

Det är tufft det där projektet med Shakepseare....... Och det är fucked up svårt då alla bilder försvinner! VIpps sådär bara, precis framför ögonen på oss. Men suck. Tillbaks för att fota igen fast denna gång i studion.
Det luktade förräderi i klassen både i dag och igår :P grupp två (så som vi tolkade det) skulle få sovmorgon medans grupp 1 skulle börja som vanligt tio över åtta med Mona. Vissa var duktiga som jobbade på Shakespeare. Jag tog också dock en lite lite lite lite senare buss. Typ tio minuters mellanrum xP Efter en fortsatt sorglig dag så kändes det skönt när skolan var slut. Så Viiiinis och jag begav oss mot stan och sedan mötte vi upp emma efter ett antal irriterande sms.
Och jag har förstått Ellen, att ända anledningen du läser min blogg är för att kolla så jag inte skriver något dumt om dig. Så att du kan skrika och slå mig efter. Blääää!
Imorgon är det Kagg igen fast sista lektionen =) nästan tre timmars Företagsekonomi, shiiiiiiiiit. DÅ är det tur att Viiiinis är med mig =) hon är verkligen ingen glädjedödare ;D

Mwa


Vi förlorade någon

Vad är det som händer? En man hoppar ifrån Ölandsbron och man hittar honom inte och en tjej tar självmord.
Hur kan en 16 årig tjej vilja ta sitt liv? Vad kan ha grundat dom tankarna. Det ligger säkert år med problem bakom det. Usch det är så tråkigt. Så sorgligt att man gråter. Detta får mig att börja ta vara på mina riktiga vänner och Aldrig lämna någon.
Oavsett tjej eller kille så borde man verkligen inte ha självmordstankar. Det är så tragiskt.......    ♥

Det behövs ett lov till

Första lektionen skulle Elin och jag till Kagg. Snacka om värsta labyrinten! Vi sprang runt som små bortsprugna hundvalpar som skrattade för fullt. Tillslut hittade vi..... Dock tio minuter försenade. Stormade in i ett fullsatt klassrum, mycket trevligt må jag säga! Vi har en lärare som säger Okeeeeeeej efter varenda mening, sugigt. Men nästa termin är det bara Stagg, förhoppningsvis.
Vi jobbar förfullt med Shakespeare pjäsen och de flesta timmarna spenderas uppe i aulan med en massa förberedelser. Det är sjukt jobbigt och de flesta dagarna måste vi gå ända till fem för att jobba med projektet för att hinna klart i tid. Men det rullar på sakta. Det är mycket kvar helt klart. Men hm vi fixar det nog..... Direkt efter så kör vi igång med FN-rollspelet :P asså jag hatar dessa ''Internationella'' traditionerna. Kan inte vi få göra egna!
Imorgon har vi Mona och sedan Shakespeare..... Svinkul.

Mwa

Britneys comeback!

Jag är ett riktigt Britney Spears freak och har vart det sen många många många år tillbaks. Jag har allt med henne! Precis allt. Mamma överraskade mig till och med med konsert biljetter till hennes (en av många) världsturnéer. The Onyx Hotel Tour 2004. Det var riktigt stort för mig att få åka dit kommer jag ihåg men shit vad kul det var!
Britneys comeback nu. Jag hoppas hon stannar kvar på listorna och släpper fler jätte bra album som man kan lyssna sönder.
Jag ser verkligen fram emot en konsert i Sverige antingen detta året eller nästa.


Rösten på väg att försvinna

Lugn kväll! Aaaah så skönt. Ellen och jag fastnade vid Let's Dance och jag hade tidigare läst att Nicklas Wahlgren skulle ta över istället för Mojje som fick en hjärtinfarkt. Nicklas har nog varit min idol i många många år. Gillar hans sångtexter som i mina öron är speciella. Jag älskar alla hans låtar =)
Min röst låter riktigt dålig just nu.... Shiiiiiiiiiit! Det blir te med honung, genast! Jag ska fortsätta hosta och det blir nog sängdax snart.

Sov so gott,
Mwa

Försovning.....

Jag har försovit mig! Bläää. Lägligt :P fast denna lektion hade vi som tur var inte Shakespeare och därför kan jag pusta ut. Jag hinner inte in med bussen så jag hoppar den här lektionen och åker in efter lunchen. Då kan jag passa på att plugga lite grann =)
Jag förstår inte varför jag ska envisas med att vara uppe så länge om kvällarna. Jag får ändå lida för det dagen efter. Låg och somnade i mammas knä igår så vid halv tolv då jag näst intill hade somnat ryckte hon till och sa att jag skulle lägga mig. Jag var så arg :P för genast började pappa prata och mamma fragade mig vad det var eftersom jag typ fräste. Jag kollade på pappa och sa Du ska jämt prata! Din min är aldrig tyst...... Ååååh

Nähe jag måste gå! Annars hinner jag inte. Ha en bra dag!
Mwa

Jobbar hårt!

Jisses.... Slutar klockan ett på torsdagar, eller detta vart sista gången jag slutar ett! På en torsdag då. Alla gick sedan ut och åt förutom jag som var tvungen att nästan springa ifrån kagg till stagg. Vi hade möte och sedan upp till aulan för att fixa med Shakespeare föreställningen som äger rum v.6. Det är så många förberedelser som måste göras och vi är inte riktigt eniga om allt, än!
När jag kommer hem så ligger det ananas, passions frukt och kiwis i fruktskålen. Inget av det finns kvar ;D ont i magen..... Kanske ska tagga ner med allt detta fruktätande ett tag. Nu ska jag plugga och sedan förhoppningsvis sova =)

Mwa

Hjärnoperation på tven!!!!!!!!!!!!!

Okej skit samma.
Äntligen ett program man kan checka hur det ser ut innuti hjärnan! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! :D haha äntligen. Det var så länge sen jag såg en hjärnoperation. Dock visar dom inte så ''äckliga'' bilder..... Synd.
Shit, shakespeare går finemang! Lite mycket som är på gång och det är stressigt. Vi spenderar mesta tiden i aulan för att reptera och jag vid datorn..... rätt sugigt.
Hela familjen eller nästan är sjuka. Jag är så rädd för att bli smittad ;S Ellen vart hemma ifrån skolan idag och jag ville inte att hon skulle röra saker som jag skulle komma i kontakt med. Som tex laptopen. Spritat händerna varje gång efter jag rört den. Jag är själv förkyld och det är inte läge för feber eller influensa. Om influensan bryter ut här hemma, jaaa, då flyttar jag fan hem till typ Emma ;O hag verkligen inte tid för att ligga hemma då det är så mycket i skolan. Det låter som om skolan tänker straffa mig om jag inte kommer, men det känns bäst att veta vad som försegår. Jag har trotts allt hand om en grupp. En viktig grupp. Alla måste finnas tillhands!
Nästa vecka blir den säkert jobbigaste veckan i mitt liv. Dagarna blir längre då vi byter schema. Fuck!

Godnatt,
Mwa

Jag är ganska normal jämfört med det där.... ;D

Orkar inte blogga då den där jävla psykopaten läser allt jag skriver. Hon håller till och med koll på mig. Tack och adjö för mig! 
                Om man är psykopat stämmer många av dessa indikatoner in;
  1. Talför/ytlig charmig
  2. Förhöjd självuppfattning/grandios
  3. Behov av spänning/blir lätt uttråkad
  4. Patologiskt lögnaktig
  5. Bedräglig/manipulativ
  6. Saknar ånger och skuldkänslor
  7. Flackt, ytligt känsloliv
  8. Kall/bristande empatisk förmåga
  9. Parasiterande livsstil
  10. Bristande självkontroll t.ex. lättväckt aggressivitet
  11. Promiskuöst och egoistiskt sexualliv
  12. Tidiga beteendeproblem (före 12 års ålder)
  13. Saknar realistiska, långsiktiga mål; agerar kortsiktigt och kan inte planera på lång sikt
  14. Impulsiv
  15. Ansvarslöshet, t.ex. som förälder eller chef, dotter, son
  16. Tar inte ansvar för sina handlingar
  17. Många kortvariga äktenskapsliknande förhållanden
  18. Ungdomsbrottslighet (före 15 års ålder)
  19. Överträdelse av villkorad frigivning/utskrivning, begår t.ex. nya kriminella handlingar under permission
  20. Kriminell mångsidighet, flera typer av lagbrott bland de följande 10: inbrott, rån, narkotikabrott, olaga frihetsberövande, mord/mordförsök, olaga vapeninnehav, sexualbrott, grov oaktsamhet, bedrägeri, rymning från fångvårdsanstalt/hem

Dregllar..... MmmmmmUMS

Sitter i min soffa med datorn i knät. Jag dregglar efter ananas och kiwi! Ska upp och fixa iordning det straxt och sedan kaffe. Ingen mer dator ikväll =)
Min musik spelar på datorn hakar upp sig. Det är som om den har hicka varje 7 sekund (tagit tiden) hah. Låter så piss jobbigt när den stannar upp för några hundradelssekunder :P

Hörs imorgon suckers! ananasen kallar......
Mwa

Det är väl klart att jag är smart!

Jag trodde att det skulle bli lugnt att gå upp vid halv åtta men ICKE. Det vart svårare än jag trodde faktiskt xP vid åtta gick jag upp och hann precis med bussen som gick tio över.
Första lektionen är naturkunskap. Det är läraren som vi har klagat på jätte länge. Hennes kunskap når inte ut till oss utan det känns som om hon har en diskussion med väggen. Hennes information når helt enkelt inte fram till oss. Men det är rätt ok faktiskt. Jag menar det är enkla ämnen så man behöver inte läsa på så mycket, och man får bra betyg. Jag är så JÄÄÄÄKLA glad över att våran förra No lärare Jens tjatade på oss att göra si och så och ta upp vissa saker. För dom sitter kvar. Men dock gjorde vi så onödiga saker. Som att löda en gubbe på en bit av trä. Näe jag gillar Jens haha vad ni andra än säger. Han var duktig, trotts sin attityd.
Dom andra tjejerna i klassen skulle iväg och fika efter skolan idag men jag orkade inte. Mötte upp mamma som var i stan och åkte sedan med henne hem. Satt sedan och diskuterade om Israel och Palestina konflikten med min smarte far =)

Mwa

Fruktgalen!

Somnade i soffan och sov säkert i lite mer än en timme. Jag var så trött när jag kom hem. Jag klarar liksom av att gå upp klockan 8 men inte klockan 6. Så jävla segt.
Jag har blivit så jäkla beroende utav frukt. Jag har käkat MINST 8 kiwis kanske minst varannan dag och minst 3 ananas i veckan och en massa passionsfrukter. Det är skit bra! Frukt är fasen mycket godare än godis ;S Om frukt inehöll alla dessa näringsämnen så att man klarar sig på det så hade jag verkligen övervägt att leva på frukt. Det är någonting man aldrig tröttnar på. Så Ellen och jag promenerade ner till affären för att köpa ananas och kiwis. Våran fruktskål svämmar över (H) ser så jäkla äckligt gott ut!!!!!!!!!!!
Snön smälter bort tack vare att det är plusgrader ute. Jag som slog dit när jag skulle till bussen imorse. Snyggt. Men shit, det blåser typ storm här. Åska och storm är inget roligt.

Klockan är tio och jag ska göra mig i ordning för att sova nu =) börjar tio i tio så jag kan gå upp halv åtta. Iiiiiiiiiiiiiiiiih =D LYCKLIG!

Godnatt,
Mwa


När man förlorar hopp om någon

Att gå upp idag gick bra. Klockan ringde och 3 hundradelar efter var jag redan uppe och tände lamporna. Insåg sedan att vi inte hade mjölk hemma. Händer aldrig att vi inte har mjölk hemma men just imorse tog det extra lång tid att hitta något att äta. Klarar inte av att äta torra saker som mackor.
Sprang och bytte mitt individuella val kvikt som sjutton imorse. Från Företagsekonomi till Privat Ekonomi och nu från Privat Ekonomi till Företagsekonomi =) blir nog bra det!
Vi delade också upp oss i olika grupper så att vi sedan kan bestämma land. Detta är som sagt på engelska och jag vet inte om jag har kunskaper att ha en konversation på invecklad politik. I detta FN-rollspel får vi besök utav Polen, Cypern mm. Kommer inte bli roligt.....
Sitter nu hemma och kollar på E.T. Riktigt tråkig film måste jag säga. Ska nog göra en kopp kaffe och sedan snacka lite grann med mamma och pappa.

En sak som gör mig riktigt ledsen och upprörd är när folk skriker på mig och utan anledning är det ännu värre. Speciellt om man tex blir utskälld bland folk. Vid ett bord eller liknande... Jag klarar bara inte av det. Jag blir så fruktansvärt ledsen. En vänlig sak som man ber om att få svar på och detta tar säkert 3 sekunder för denna individ att svara på. 3 sekunder av hans/hennes liv! Är det för mycket begärt. Jag känner så igen detta beteende hos människor som är osäkra. Folk som bara vill passa in i mängden. För det är så det ska vara nuförtiden, speciellt på den skolan jag går på. Där ska man alltid ha på sig det allra nyaste kläderna, man måste supa sig full varje helg, man måste röka, man måste bete sig på samma sätt som den populära gör. Gå på samma fester och snacka på samma sätt. Göra sig hörd MEN inte för mycket för då blir 'ledaren' avundsjuk och tycker att du tar mer plats än vad hon/han gör.  Det är INGEN som har sin egna stil, det är ingen som är speciell eller sticker ut. För på något sätt så är dom precis likadana allesammans. Det är så jävla löjligt. Man ska vara sig själv. Man får säga vad man vill utan att det kränker någon annan. Klä sig precis så som man tycker är behagligast.

The hills!!!!!!!

Tiden rusade iväg igår kväll och då jag hann inse att alla hade gått och lagt sig och jag satt prktiskt taget och sov så var klockan tre. Hittade som resterande avsnitten utav säsong 4 av The Hills och jag kunde inte sluta kolla. Det händer mycket nu ska jag säga Ellen ;D  bad mamma väcka mig vid tio. Trevliga 7 timmar sömn.....

Haha läste din kommentar Emma, vad menar du då med alla dessa videos på Fejmtv? xP hahah pucko

Nu ska jag äta frukost =) satte på filmen Elf som är så stört bra. Imorgon är det skolan 8.10 inte kul. Fast två dagar och på fredag börjar vi vid tio i tio. Det är ganska lugnt trots allt. Måste börja ta tag i matten nu :P Emma får hjälpa mig. Det är ju du som har bäst tålamod med mig.

Mwa

Detta inlägget skrev jag tidigt tidigt imorse..... publicerades aldrig tydligen. My bad

När bästisen alltid blir förlåten med ett hysteriskt skratt ;D

Ellen och jag gjorde pannkakor och var allmänt störda till middagen. En timme sedan då vi var proppmätta sprang hon ner för att grabba tag i laptopen kvickt som tusan och stängde sin dörr. Jag och mamma kollade på tv. Emil ringde mig vid ungefär fem i halv nio. Undrade om jag skulle åka in till stan och äta med honom. Bussarna går bara en gång i timmen på söndagar och röda dagar så det var att bestämma sig fort eller skita i det. Så jag åkte in. Han åt medans jag babblade på. Han fyllde trotts allt år =) så Grattis Emil!
Imorgon är sista dagen för att njuta av lovet. Kommer bli mindre roligt. Men väldigt glad över att det blir en kort vecka. Så på trosdag direkt ska jag gå och byta individuellt val, DIREKT! Men annars så önskar jag en godkväll! OCH Emma, du är ett rövhål xP som la ut den bilden. Min ''bjuder på mig själv tid'' är över :P

Mwa

När man drömmer mardrömmar

Det blev en lag natt..... ovanligt. Ellen och jag släckte lampan vid typ halv tre. Hon gick in till sig och jag in till mig. Jag ligger och försöker sova då plötsligt alla dessa virus filmer dyker upp i huvudet och jag blir livrädd. Försöker sitta och klura ut någon smart plan på att gömma mig om det skulle komma in någon ''infekterad''. Tar upp mobilen och skriver till Ellen: Kan du inte komma in och sova här inatt?
3 minuter senare hör jag hur dörren knarrar upp och Ellen kommer in. PUH, jag kommer kunna sova inatt. Men nej. Ellen är tydligen sving hungrig och vågar inte gå upp för att hämta en macka så hon ligger i nästan mer än en timme och imiterar Björn Gustavsson och lägger sin arm ur led och hur hungrig hon är. Tio över fyra, ja Då börjar hon bli trött och somnar äntligen. Och som jag hade förutspått så sov vi ganska länge idag också. Jävligt smart! :P

Mwa

Vilket skit

Jag som skulle ut med Tuwa i snön och leka. Det blev inte direkt av. Just nu visar termometern på -18 och den visade det innan middagen också. Eftersom jag inte direkt har termobyxor för att ligga och kräla i snön så tänker jag inte stå ute i minst en timme och frysa ihjäl när det är så kallt. Jag som hade lovat henne. Lite dåligt samvete.... Hon sover iallafall nu.
Två dagar i sträck när jag för en gångsskull har satt på tvn har jag blivit enormt upprörd och nästan stått och skrikit och hållt mig för munnen. Igår tex när jag kom hem från Emma så visade dom Bloody Sunday på tven om Irland och deras konflikter och hur britterna sköt civila utan order och ljög för åklagaren som misstänkte de brott dom hade begått. Fyfan för religioner säger jag ibland.
Nu visar dom Veterinärerna - uppdrag Thailand. Fy fasiken vad äckligt! Stackars djur som lever där. Dör där. Får sjukdomar. Ingen mat eller vatten. USCH! Man ser ju verkligen att landet är fattigt.

Mwa

''I'll be your french maid''

Jag sitter och fryser som en dåre. Det blir liksom aldrig riktigt varmt. Skolan närmar sig och ingen verkar vara så sugen på det. Tycker själv det suger som bara den för då måste jag träffa vissa äckliga idioter. Och sen ska man till kagg också ;S denna terminen har vi att se framemot Shakespeare som tydligen har premiär v.6 och det är så så såååååå mycket jobb som det finns kvar att göra direkt när vi kommer tillbaks. Sedan har vi det engelska FN-rollspelet på våren. Jag hoppas jag inte får något liknande som jag hade förra gången, för Zimbabwe, come on..... Jag satt i utskottet för Miljö och hållbarutveckling. Vad har Zimbabwe att säga om det?

Igår träffade jag Emma.Vi missade bussar och frös dom fejkade nötterna av oss. Åkte sedan hem till Emma på kvällen och åt igen och kollade på film. Egentligen skulle vi på någons födelsedagskalas ;S varken Emma eller jag kände honom eller hur det nu var. Det blev försent helt enkelt för att åka dit. Och mjaaa Emma däckade ganska tidigt.

Mwa

Fixade designen

Efter mycket tänkande så fixade jag det...... Enkelt blev det precis som alla mina andra jag haft tidigare =) så nu hoppas jag att jaaa speciellt Emma ser vad det står :P hah

Mwa

Jag tackade precis nej till 500kr

En man kom fram och erbjöd 500 om jag ville ligga med honom. Nej så allvarligt vart det inte. Jag har blivit besatt utav ananas och det är det ända jag äter nuförtiden. Passionsfrukt, kiwi och ananas. MUMS! Mamma skulle åka och köpa frukt så att hon kunde göra juice och jag åt upp min sista ananas imorse till frukost så jag hängde med. På en av kyldiskarna låg det en plånbok med 500kr och ett presentkort. Värdiga som mamma och jag är så lämnade vi in den. Enligt Ellen sen när vi kom hem borde vi ha tagit den..... Det fanns videoövervakning Ellen? pinsamt. Jag sitter i min ensamhet nere i soffan på mitt rum med laptopen i högsta hugg. ABBA spelas högt och ljuvligt ;D ska antagligen ta hit kuddar och en filt till och sjunka ner för att kolla på världens roligast gubbe, jo Mr.Bean. Han suger. Han snackar inte ens. HUr kul är det att lyssna på en gammal gybbe som bara andas och lider av schizofreni? Men vad finns det att kolla på egentligen? Körslaget? Nope! När gränspoliserna England har premiär så blir det soft (H) hahah.
En halvtimmes Mr.Bean framöver. Dags att stänga av ABBA......

Ajöss
Mwa


ps.jag vet att färgen på min text kanske är lite svår att se, speciellt för dom som har laptop tydligen. Emma har klagat som bara den :P (jag ser dock knappt heller vad jag själv har skrivit om jag går in på min blogg sida) jag orkar inte fixa det. Eller det är tråkigt att sitta med de där koderna och försöka klura ut. När jag är på humör för sånt så ska jag fixa det så fort som möjligt. Promise.
Tillbaks till Mr.Bean som jag hoppas SLUTAR ANDAS!!!!!!!!


Glädjetårar

Om det är någon låt jag verkligen går igång på så måste det vara Ashley Simpsons låt Lala. Jag kan köra den låten om och om igen och ju högre ju bättre. Men en låt som jag verkligen gråter till så är det Ronan Keating & Cat Stevens låt Father and son. Att sitta och spela den låten om och om igen och analysera låttexten ordentligt. Jag tror alla känner igen sig.


Jag måste snart få ur mig alla agressioner....

Mår mycket bättre nu =) men jag tror inte att det är över än på ett tag. Ellen och jag satt uppe jätte länge igår verkligen och det måste bli lite ordning på tiderna nu om kvällarna. Pappa tjatar nämligen om vilket jäddrans chock vi kommer att få när vi måste gå upp tidigt igen nu när skolan börjar. Jomen visst! Jag har klarat mig innan.... För övrigt tycker jag inte att jag har något mer intressant att berätta för er. Hah!

Mwa

Baby one more time!

♥ Okej så det var kanske inte så himla kul igår. Liggandes hemma i pyjamas näst intill hela dagen med feber.... Ajajaj. Pappi jobbade så mammi och systrarna vart hemma. Jag satt mest och höll på med några projekt jag själv ska start snart =) ska bli skiiiiiit roligt!
Nähe jag ska gå och fixa håret. Det är tokigt lockigt just nu..... Fy!

Mwa

RSS 2.0