mentalt

Jag har så fruktansvärt ont i min högra hand. JAG HÅLLER PÅ ATT DÖ! Mamma berättade precis att värktabletterna är slut så jag hoppas fan ta mig att jag har egna värktabletter tills imorgon för om jag har såhär ont då, ja då kommer jag att freaking DIE!!!!!
Sprungit lite ärenden och haft möte med mnin chef imorse. Gick och la mig halv två igår natt och gick upp klockan 8 imorse, mjo det känns i huvudet och det känns i benen. Hur klarade jag att vara uppe så sent när skolan var igång? Puh. AAAAAAAAJ min hand :'(
Jag måste verkligen komma i säng snart, fast egentligen kan jag sova bort dagen imorgon eftersom jag inte börjar förns klockan 5.

Godnatt och sov så gott
Mwa

äh,

JAG SKA få igång den där förbannade dvdn. Eller det är snarare ljudet som jag måste få igång men det fungerar inte =( det är så att man får en tår i ögat. Skivan är ju så himla bra! Jag ska ge det ett femtonde försök så får vi se. Känns ganska lönlöst.

Godnatt
Mwa


Ljuvliga Abba!

Emma och jag vaknade vid 10 imorse av att snorisarna hade det roligt där uppe i vardagsrummet, som vanligt typ. De fungerar som en väckarklocka helt enkelt. Vi insåg att det bara var att somna om eftersom båda skulle upp och jobba vid fem tiden. Lång frukost blev det och jag fick fnatt på min dvd på mitt rum. Jag har nämligen hittat en cd-skiva full med en massa gamla låtar från hm kanske 2005. Låtar som man alltså vart för liten för att lyssna på men som man nu lyssnar sönder. När jag har tråkigt tänder jag en massa ljus och sätter på skivan men just idag när vi hade så tråkigt på morgonen så fungerade inte ljudet på skiten. JUST IDAG!!!!! Det är perfekta skivan måste jag säga, eller iallafall vad jag tycker. Det är alltifrån Michael Jackson till Kent och annat. Min arbetsledare ville ha in mig vid fyra redan så jag flög in till stan så fort jag kunde. En timme senare så började det spöregna och personen som skulle jobba med mig vid fem kom och sa att jag kunde gå hem. Men väl på bussen hem så börjar himlen spricka upp och just nu skiner solen för fullt, så jag undrar hur länge hon kommer klara av att stå där nere...... Veronika Maggio, Lena och Orup är nämligen på Vallen ikväll så hrm, mycket folk lär det bli nere i hamnen iallafall. Aja, jag är hemma och det känns super skönt verkligen! Ledig imorgon och sedan jobb på lördag och söndag. Var faktiskt schysst att ta åt mig några extra pass nästa vecka.

Igår hade jag och Emma riktigt roligt åt att det står på facebook att vi är gifta. Så man och hustru som vi är nu så lever vi upp till våra roller ganska så bra faktiskt. Det är gnäll, bråk, skratt, gråt och allmänt tragiskt och roligt.
Det har nu blivit dax för första måltiden sedan frukosten imorse, det är på högtid min mage kurrar nu! fast måste lyssna färdigt på Abba, det var så längesen nu och jag tror jag håller på att bli besatt utav låtarna återigen..... Ajajaj

Mwa

Risigt och dant

Kom hem för ett par timmar sen. Mitt lockiga hår, som var lockigt igår är mer risigt och dant idag. Förkylning hit och dit, det vill iallafall inte ge sig riktigt och skiten håller på att driva mig till vansinne.
Sitter i vardagsrummet här uppe och kollar på Hemsökta Hus. En timme eller två slaggandes i sängen hade inte vart fel nu eftersom man ska träffa världens bästa emma senare ikväll! Imorgon är det jobb som gäller.... Jag har haft mina 2 dagars ledighet så imorgon gäller det igen.

Mwa

Insomnia

Min lediga dag. Jag som trodde att jag kunde vara uppe så länge som jag kände för och sova hur länge jag ville idag! Men nope. Det blev riktigt riktigt vidrigt sent inatt och sedan upp halv ett. Puh. Jag ska iallafall in och jonna vid fem till elva ikväll, så himla typiskt. Jag är så förbannat trött och vill bara borra ner huvudet i kudden och somna om under en massa täcken.

Mwa

BÄSTA VÄN, du är du och jag är så fruktansvärt stolt över oss båda!

Dåligt väder

Efter 7 timmars oavbruten sömn skulle jag fortfarande behöva MINST 4 timmar till för att slippa det där onda i huvudet när man inte fått sova så mycket. Om ungefär 2 timmar befinner jag mig antagligen på jobbet med lovisa. Förmiddagspassen är alltid lika härliga när man ska gå hem för det innebär att man bara lämnar över till de andra två som kommer och ska ta eftermiddagspasset. Förra söndagen vart det så att min chef ringde mig klockan tjugo över tolv och bad mig vara inne till 1 men eftersom att det är söndag så går tex inte bussarna som på vanliga vardagar. Det slutade med att jag fick ett mindre snällt telefonsamtal när jag var tre minuter från hamnen. Osis. Jag var bara en kvart försenad. Nu ska jag göra mig iordning i god tid och sedan sitta med ytterkläderna på ute i hallen tills klockan blivit 5. Man vet ju inte OM de skulle ringa!

Mwa

Slutkörd och tom på ord

Det blev en mysig liten middag hemma hos Rasmus med Emma ikväll. Vad mycket snack det blir :P jag har super ont i halsen och då passar det väl bra att lägga sig tidigt.

Mwa

That's not a fairytale

Det här med att hålla bloggen levande under sommaren har inte direkt funkat som det flesta har märkt. Det är liksom inte roligt längre som jag brukar skriva en gång i månaden ungefär. Men som sagt, min veckas ledighet i danmark och i sthlm vart riktigt trevligt. Dock ville både jag och emma stanna kvar längre i sthlm. Underbar stad det där och även fast jag riktigt hatar folkmassor så gick det bra. Vi tog på våran låtsas sthlms attityd för att lyckas strosa runt på drottninggatan utan att folk gick på oss. Lyckat! Jo för det är sånt man måste ha, man måste ha en riktig jävla attityd för att klara av att gå på stan. Det är liksom inte som i  lilla kalmar.... En sak som inte är så nytt men ändå är att stockholmarna accepterar att man har olika stilar, sina olika liv och olika attityder. Jag kan sätta på mig en clowndräckt och ändå tas på allvar! Kanske inte men ni fattar poängen? I jämförelse med kalmar då, då är vi ena riktigt patetiska jävlar. Det räcker med fel färg på jackan och du blir utskrattad. Sorgligt.

Sitter i vardagsrummet och kollar ut på gatan. Grannarna har full rulians 24/7! Jag vet inte riktigt vilket liv de lever, dom är bara så himla irriterande. Mamman i huset har sin mamma och pappa där i stort sett varenda dag och jag menar, får dom aldrig nog utav varandra???? Jag får bara nog utav dom när hon står och vrålar på sin son som aldrig lyssnar och bara skiter i allt. Men man har blivit van eftersom att detta sker säkert 20 gånger om dagen. puh.

Men återigen till danmark och sthlm. Jag vet inte vad jag ska säga om malmö och köpenhamn, inte direkt mina favoritstäder. Ströget som alla tydligen älskar, jaaa lilla ströget..... Det vart liksom inte så roligt. En lång gata med exakt samma butiker som i sthlm. Någon enstaka affär kanske som jag aldrig sett men ingen intressant. Dock en rolig incident på Nyhavn eller hur man nu stavar till det....? När jag är ute så föredrar jag att dricka mineralvatten hellre än tex cola. Den danske servitören frågar vad jag vill dricka och jag svarar mineralvatten, alltså på svenska eftersom de är ganska bra på att förstå det :P då får jag värsta äckliga danska dialekten tillbaks som säger Vatten og bruuus? Det vidrigaste jag någonsin hört!!!!!!! Men det var speciellt, han var riktigt söt och han log som en prins. Fasen, jag borde ha tagit kort på honom när jag hade chansen, försöker skapa en bild på honom i huvudet men det går inget vidare. På väg därifrån fick man ett fint vitt leende som lyste upp hela Nyhavns gata, åh så glad jag var! Fast ännu gladare vart jag när vi satt på tåget hem och att jag kunde sätta på mobilen igen. Det var lycka till 100%! Få skriva till mamma och till pappa, till ellen och till emma, men framförallt till Arvid.
Nästa dag får jag höra att vi kanske ska åka kustvägen hem istället för de små vägarna som vi hade tagit på vägen dit. SHIT tänkte jag (!!!!!!!!!!) jag kommer inte komma hem förns sent i natt då. Lyckades få ur mig att det inte var någon bra idé och att jag skulle upp tidigt tidigt morgonen innan för att åka till sthlm. Det gick snabbt och hemresan gick smärtfritt. Hemma väntar ellen och mamma. Och man märkte direkt att ellen hade saknat mig :P
08.30 är klockan och emma och jag sitter på en buss som ska ta oss till Stockholms City terminal. De första två eller tre timmarna var OK men sen..... usch! Aldrig mer sa jag och jag håller fast vi det. Jag har aldrig haft så tråkigt i hela mitt liv och så fruktansvärt trångt. Emma somnar med sin kudde på min axel medans jag sitter intryckt emot fönstret. Det var 100 grader där inne och allt vi ville göra var att ta av oss alla kläder och lägga oss i gången, bara för att sträcka ut oss och för att få utrymme. Men tydligen så gick det, vi steg av klockan 15.00 på City terminalen varma och trötta. Bara för att ta det lite extra lugnt så stod vi där i ungefär 15 min för att coola ner oss. Eftersom att ingen av oss ville släpa vårat bagage därifrån till slussen tog vi tunnelbanan. Jag fick agera ledare men även det så lyssnade inte emma och hon bara fortsatte gå. Det blev till att skrika och hojta. Ganska roligt när jag tänker tillbaks på det. Väl på hotellet typ 2 timmar efter blev vi välkomnade av ett par irriterande britter som sprang runt med en jävla gitarr och så kärring som jag är så låg jag och skrek i en timme på dom innan vi skulle somna. Klockan var efter 11, hallå?
Dagen efter skulle vi upp klockan 7 för att komma in på Skansen men som nästan förväntat så kom vi iväg runt halv tio tiden. Både jag och emma trodde att det inte skulle vara så mycket folk vid den tiden men ICKE! När vi kom dit via djurgårdsfärjan vid kvart i tio så vart det total SMOCKAT med människor och det fanns knappt någonstans att sitta. Skansen hade alltså varit öppen i 50 minuter när vi kom. Vi hittade en bänk och där satt vi i dom närmsta 12 timmarna. Vi trodde att vi inte skulle se ett smack vad som hände men när allt väl drog igång (typ de 100 repetitionern) så kunde man se allt!!!! Vi satt precis vid gången och vi fick en riktig närblick på när Alexander Rybak gick förbi och sjöng Det gåtfulla folket. Tillbaks till slussen för mat och kaffe.
Sista dagen och vi släpade våra bagage genom Gamla stan. Det tog lite drygt 40 minuter innan vi hade kommit till Drottninggatan.
Nu har det gått en vecka och det är tillbaks till det vardagliga livet, jobbet, vännerna och familjen. Skolan får helst vänta ytterligare 3 månader eller så för det är absolut ingen brådska. Dumt nog satt jag och räknade hur många dagar det är kvar på sommarlovet och det var ingen vacker syn. Det är liksom inte alls många dagar kvar nu. Bäst att ta tillvara på dom! Imorgon är det jobb som gäller.

Mwa



Danmark, malmö och så sthlm på en vecka!

Hemkommen från Sthlm =) roligast har man med memmepemme minsann. Kan knappt hålla ögonen öppna idag och nu kurrar magen. Vi hörs väl om några veckor igen! ;D

Mwa

RSS 2.0