No harm done? Harm done!

Länge sedan jag var med om en sån respektlös människa. Kallar man såna för vänner verkligen?

Slickar i mig sista garlic dippen med ett hejdundrans jävla leende pä läpparna!!!! Det ska ni veta

Jag är så trött att jag håller på att dö bokstabligt talat. Mamma var snäll och körde förbi McDonalds innan vi begav oss hemåt. Älskar livet just nu, till 100%. Känns som att skolan tyngde ner mina axlar alldeles för mycket och för länge. (FYFAN, kan fan inte skriva, måste skriva om varenda ord. sjukt))) Vallen ikväll var stört skönt och Jenny nyström måste jag säga har riktigt goa människor so går där i jämfört medd kagg och stagg som bara ör svinigaa.
M^STE lägga mig nu.... ÄR SÅ FÖRBANNAT LYCKLIG!!!!!!
ps.Livt börjar på onsdag,. då packa rjag alla mina saker i varenda väska/resäska hjag har och flyttar upp till öland över sommaren sen får vi se vart kosan tyr till höste. Kan bli precis vart som helst! Helt underbat.
"VEM VILL GÅ I 2:AN NU??? INGEN INGEN!!!! FÖR VEM VILL GÅ I 2:AN NU INGEN INGEN ALLS! INGEN INGEN ALLS, INGEN INGEN ALLS, FÖR VEM VILL GÅ I 2:AN NU INGEN INGEN ALLS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Tack för 3 underbara år klassen!

Älskade vänner, skolan är nu över och i tisdags tog jag och resten av Stagneliusskolan studenten. Vi radade upp oss fyra och fyra klassvis vid den stora entrén och vi var näst först. Stå där inne och skrika sig hes och bara känna det lyckoruset strömma genom kroppen var helt fantasstiskt och en helt ny nervositet som jag aldrig har upplevt fanns där också. Jag trodde att jag skulle ett antal gånger spy bokstavligt talat. Vi sprang ut till Chelsea Dagger och ÅÅÅÅH vad jag vill göra om det igen!
Promenerade i stan alla klasser och kom på mig själv att jag gick runt själv med alla mina grejer runt halsen och skrek och sjöng och visslade i min visselpipa, själv liksom? Vart typ helt borta. Trots att ljudet inte fungerade på vårat flak så skrek vi som IDIOTER ett par varv runt stan. Och en mycket märklig grej. Jag har ju haft så himla ont i halsen nu i flera veckors tid och hade tänkt ringa vårdcentralen nu efter allt studentfirande men efter en massa galet skrik, sen natt, massa alkohol och skratt så försvann mitt halsont. Och då har jag ändå låtit bli att prata för mycket plus att jag har gått runt i jeans och vår/höst jacka när det har varit ett antal plusgrader för mycket ute. Men inget av det hade hjälpt. Alkohol har sina positiva effekter trots allt!
Nästan hela min släkt kunde vara med och fira och vad överraskad jag blev när det vart så många av dom som kom och såg när jag sprang ut! Mamma och pappa hade gjort världens godaste mat och presenterna var hur fina som helst.
En mer lyckad dag får man fan i mej leta efter, det var toppen rakt igenom från klockan 6 på morgonen till klockan 5 morgonen därpå. Jag somnade som världens lyckligast tjej både i förrgår och igår. Jag skulle vilja göra om det här varenda år med klassen. Fy vad jag kommer att sakna alla!

Kreativiteten flödar gällande bakverk

Min halsjävel har inte förbättrats ett dugg (!!!!) och dumma jag har gått runt i ett blåsigt Kalmar idag... Smart? Eh nej! Usch jag känner att jag börjar få panik. Om jag inte vore förkyld och det så skulle det inte finnas några som helst hinder eller någonting imorgon. För ja, imorgon smäller det som baaara den! Som sagt på onsdag morgon kan jag vakna upp med hes röst eller till och med ha tappat rösten, eller hosta hosta hosta, eller feber eller vad som helst men varför dra på sig en MEGA förkylning innan? Har som tur var fler kompisar som också är små förkylda. Det är bara att bita i det sura äpplet och jag gör det mer än gärna.
Jag brukar bli som ett litet barn när det närmar sig födelsedagar, julafton och till och med nyårsafton (av någon konstig anledning). Har gjort upp ett schema för vad som ska uträttas idag och jag ska vara i säng till halv nio nio ikväll. Nördigt mmhmm. Är också rätt nöjd med min kreativitet som oftast brukar svika mig i viktiga samanhang. Ingen visste vad som skulle bjudas imorgon till efterrätt och jag kom på att morotskaka, lime cheesecake och turkiskpeppar och choklad macroner fick göra susen och OM det blev bra.
Kameran är laddad, skorna står redo, klänningen hänger färdig och klar att dras på och studentmössan ska börjas plocka upp. DET ÄR STUDENT 2011!

Förberedelser till mitt livs längsta dag på TUESDAY!

Allt klart i skolan och förkyld som jag har varit nu i veckor så valde jag att stanna hemma idag. Hade bara en lektion men att vara ute i regnet och med stor sannorlikhet bli ännu sämre så hoppade jag det. Steg upp hyfsat tidigt ändå. Glass till frukost och filmen Morning Glory. Filmen avbröts när hela min dator krashade.... Mycket märkligt. Fast sen så har mitt virus skydd gått ut för ett X antal månader sen och har inte orkat fixat nytt så jag antar att jag får skylla mig själv lite grann.
Är hemma själv fram tills i eftermiddag och tänkte koppla in högtalarna och sedan städa städa städa!!! Det kommer bli en hektisk helg och en hektisk början på nästa vecka. ALLT ska vara perfekt enligt mig. Är ite besviken på vädret och att jag egentligen skulle behöva ligga ute och pressa i solen för att få färg på mina ben som har en vana att stöta ifrån sig solstrålarna på något sätt. Dom är ALLTID vita lilksom.
Ska göra mig iordning och kanske slänga i mig något annat än en glass till frukost! Varvar nysningar med att snyta mig och hosta. UUUUSCH! Varmt te med honung i gör susen mot halsen.

Byxelkrok, Öland

Det blev en välbehövlig helg uppe på norra öland men ack så arg jag blir på mig själv. Förkylningen går upp och ned hela tiden och precis när jag tror att jag håller på att blir frisk så blir jag ännu sjukare. Vad är problemet liksom? Jag har alltid på mig jacka och jag tänker mig för så att det inte blåser för kallt mot halsen. Hur kan det komma sig att jag har haft bihålsinflammation som gått ner och sedan har jag fått det igen och det har gått ner och just nu har jag haft en golfboll i halsen sen i början av helgen. Börjar bli riktigt trött...
Det börjar snart bli dags att packa alla sommarläder och liknande. Känner att jag inte riktigt har någon ork att tvätta ALLA mina kläder. Det tar ett par dagar... Och gud nåde den som gör så att jag blir förkyld till både studenten och till sommaren för helvete vad jag ska jobba röven av mig!
Gladast utav allt är att bästis kommer upp midsommarhelgen och spenderar den hos oss!!! Iiiiiih ♥

YES !!!

JAH, OCH DÄR SKICKADE JAG IN MIN SISA UPPGIFT!!!!!!!!!!!!!!! Fan så gutt

RSS 2.0