Misslyckad solning

Länge sedan jag spenderade såhär mycket tid med familjen =) och väldigt förvånande så är det fortfarande ganska svalt ute. Har sträckt min rygg så inget hoppande för mig på ett tag. Synd!
Fick ett himla roligt sms från Linda om att en av min föredetta kompis var på Springbreak.
Och föresten, jag har solat FEL IGEN! Det tåras i ögonen :P Framsida jag är brun men inte ryggen. JAG GLÖMDE BORT RYGGEN! Emma och jag har en tävling om vem som kan bli brunast fram till avslutningen v.24. Så visst, det är någon vecka kvar men tanken på att jag solat fel blääääää.

Linda - X är på Springbreak
Jag - Haha vad ska jag göra åt det tycker du? :P
Linda - Haha komma
Jag - Jag hatar Springbreak :P aldrig att jag kommer dit!


Haha jisses, hade du tråkigt då du skrev det?! :P

Springbreak är så nedrans tråkigt

Medans halva Kalmar är på Springbreak sitter jag hemma :P nej men blä på det! Jag HATAR Springbreak haha!  Och JA, jag har varit där.

Vad härligt det är nu när solen skiner!!! Nästan helt vindstilla och målnfritt, packade mig ut i solsängen och la mig där från 12 till 3 :P Jag är hur härligt brun som helst. Jag har ju som sagt väldigt svårt att bli det (nästan albino varning) men har nog kommit på hur jag ska bli brunare fortare.
Mitt hår ser förjävligt ut eftersom vi badade igår natt. Mitt normala hår är ju stora ''hollywood'' lockar, men inget jag är särskilt stolt över.
Har precis vräkt i mig kycklingsallad och kollat på när mina småsyskon har badat. Tuwa som är minst älskade det och kunde verkligen inte sluta skratta och man skiner verkligen upp när man ser henne så himla glad.

Emelie ringer bye bye Mwa

Segaste morgonen jag någonsin varit med om!

Bra start på dagen att vakna såhär sent. Jag fryser och är allmänt seg så jag undrar hur den här dagen kommer sluta .... Kaffe morgonrocken och tven kommer att vara mina bästa vänner idag!

Vi får se om det blir stan idag =) vi hade tänkt åka in och grilla om det var fint väder och ja det är det verkligen. Men usch, orkar jag??? JA! efter mina 10 minuter av tystnad efter den sista meningen så har jag ändrat mig x) JAG VILL HÄRIFRÅN!
Haha Emelie sitter som vanligt och skrattar ner sig åt mina roliga uttryck :P
Nej nu kom resten utav familjen hem, dax att börja röra sig härifrån. Ha det så bra idag! Mwa

Emelie

bara tshirt, kofta och mjukisar


Emelie ^

jaha okej


Emelie ^

det är rätt mkt ändån!


Emelie ^

och ändå fryser du?


Emelie

hehe jaaa, fryser som en naket får!

Emelie ^

HAHAHAHHAHHAHAHAHA


  
                                                                         
                                                                                                                                                
   


Nattdopp på Långviken

Usch, jag tror att jag har ätit minst 3 liter jordgubbar idag och det känns verkligen i magen! Är hur mätt som helst.
Emelie och jag cyklade in för att bada och sedan för att träffa min kusin Linda som jobbade. Himla trevligt fast jag trodde inte att det skulle bli så länge. Jo en trevlig sak var att det gick förbi en himla massa killar som man kunde tjoa på :P haha jo emelie och jag tyckte utsikten var fin ;D 
Vi stack sedan till långviken för att ta ett natt-dopp. Trodde att det skulle vara super duper kallt men icke! Det var lagom. Cykel turerna var så otroligt sega idag och jag cyklade både dit och hem i bara ett linne och en tunn kofta. OSIS! För jag är redan förkyld, hur kommer jag då må imorgon? Fint att bli förkyld och sjuk nu sista skolveckan.

Har gjort iordning sängen och burrat upp med en massa täcken och kuddar. Imorgon får det bli lockigt hår *puh*, lär banne mig se ut som en fågelskrämmar eller något x) NEJ herregud jag fryser ihjäl! Godnatt Mwa

Samma gamla dialog med Emelie :P

Mammas väninna har åkt hem och nu råder tysthet i huset. Sköööönt! Eftersom hon har två barn i Theas och Tuwas ålder så är det alltid ett fruktansvärt liv.
Jag har super duper tråkigt fast jag har en massa saker att göra. Det går liksom inte att gnälla och fråga mamma om det finns något man kan göra för då kommer hon alltid på att jag kan passa Tuwa eller hjälpa till med maten. Jag vet inte vem jag ska gnälla för.... Jag undrar om Emelie är hemma??? Åååååh HOPPAS DET! Får slå henne en pling numed detsamma!

- Hej det är Emelie!

- JAG HAR TRÅÅÅÅÅÅKIGT !!!!!!!

- Haha jasså, har du tråkigt?

- JAAAAAAAA!!!!! JAG KOMMER TILL DIG EFTER MIDDAGEN!

- Hahah jag har också tråkigt! OKEJ! =D

Pratar med Emelie nu i telefon och vi båda har minst lika tråkigt :P nej nu orkar jag inte skriva mer ska kila härifrån. Mwa

Ännu en dag i helvetet x)

Jag njuter verkligen nu av de sista tre veckorna. Jisses så underbart! Men om jag känner mig rätt så kommer jag att längt efter läxor och tidigt morgonar redan första veckan.
Vi hade prov idag, gick skit/bra. Fick också tillbaks svenskan. Man blir så orättvist behandlad i bedömningarna av lärarna. Det var flera som var super dåliga och kunde ingenting medans tex jag och EE var hur bra och duktiga som helst. Ändå fick vi bara VG då dom andra får MVG för sitt sugiga arbete. Jag kan glädja mig åt att de har inga liv medans jag och EE har det x)
Vår lärare J som inte gillar mig kom och kaxade upp sig vid lunchen. Vi brukar alltid äta direkt efter idrotten eftersom vi har en super duper lång UTP med honom efteråt. Han såg tydligen att vi satt och åt då och kom senare fram till oss efter UTP:n och gapade om att; Sitter ni och äter nu igen?!?!   Jag blev vansinnig på han. TÄNKA SIG ATT VI GÖR DET VA!   Och så glor han på oss över sina glasögon och suckar och sedan går. Han drar också till sig en nedrans uppmärksamhet. Och jag blir fortfarande irriterad och säger att han är ta mig fan helt jävla störd. Han borde bli mat-polisen själv! Puh, han hörde det som tur var inte!

Igår blev det inte alls mycket pluggande eftersom jag gick och la mig 8. Emma skickade sms och väckte mig runt 11, Tack! ;D försov mig sedan till halvåtta men hann ändå till 8 då Emelie kom. Rekord!

Om jag inte hittar på något med EE ikväll så ska jag och Martin leka töntar. Vi ska spela yatzy på blip och snacka på Skype. Höll på att skratta ihjäl mig då han föreslog det. Men jaaa, vi får se :P

Nu ska jag ut och hoppa! Mwa

Jag suger inte!

Fick den himla fina kommentaren utav min kusin igår att jag verkar suga i skolan :P haha! I NO suger jag verkligen men i dom andra ska jag väl inte klaga. Och speciellt i engelskan så är jag INTE dålig! SÅ SUG PÅ DEN LINDA! =D
Hur segt som helst att gå upp. jag har börjat lägga mig senare och senare nu. Kom upp iallafall till sju. Teknik passet idag gick jo någorlunda bra, som förväntat. Jag är sjukt trött på hans lektioner. Satt och hängde ut över fönstret i 25 min tills lektionen var kvar.
Struntade i sista lektionen eftersom jag trodde att jag skulle spy. Jag var helt vimmelkantig och mådde illa. Satte mig direkt i solstolen ute i trädgården eftersom det är så fruktansvärt varmt.
Har historia prov imorgon och jag har bara övat på geografi delen, har då historia delen kvar med en jäkla massa. Puh, snart är detta över! TÄNKT SÅ EMELIE SÅ ÖVERLEVER DU!

Mwa

Underbar dag!

Igår kväll satt hela familjen bänkade vid tven för att kolla på film. Jag satt dock med musik på och boken i hösta hugg. Jag kan verkligen inte slita mig! Som tur var så har jag läst klart den =) började på en ny idag som heter Goodnight Mr.Tom (?) har ingen aning om den är bra. Fjantig låter den iallafall x) tog sedan en dusch och fixade håret, så jag gick nog till sängs runt tjugo över elva igår.

Idag teknik i 70 min. Lektioner med J är rena rama pesten som jag nog har skrivit om förut. Jag kan inte sluta vara uppkäftig för han är så elak och irriterande. GAAAAAH!

J - Är du helt dum i huvudet P !!!! Kan du inte läsa eller ????

Jag pratar med Emma och Emelie - Asså är J helt vrickad eller, ofta man säger sånt till en elev? Någon borde sätta honom på plats. SERIÖST!

J - Emelie vad håller du på med egentligen?!

Jag - INGENTING! JAG KAN INTE GÖRA DENNA SKITEN! JAG ORKAR INTE! JAG LÄGGER AV! (röd i ansiktet av värmen och magen som kurrar slänger jag sakerna i bordet och plockar ihop mina saker medans J glor på).

J står och kollar på mig en stund och sedan suckar och går.

Jisses säger jag bara........ JISSES! Hur irriterad blir han på mig imorgon då???


Följde sedan med Emma in till stan. Bussfärden var smått rolig faktiskt. Halvvägs in så kommer det på en gammal gubbe. Han står precis bakom oss och får till VÄRLDENS host. Vi blir först helt ställda och sedan så börjar Emma GAPSKRATTA. Jovisst, precis framför den här gubben som just skämde ut sig inför alla på bussen.
På väg hem så möter vi två ''apor''. Dom synar Emma och mig och frågar sedan vart vi ska och om vi vill följa med dem hem. Två män i 30-35 års åldern. Det gör mig spyfärdig!

Klockan är 21.15 och jag måste börja röra mig mot sängen. Godnatt! Mwa


Boken går före mitt liv

Jag skulle ju som sagt egentligen ha varit på middag just nu men backade ut i sista sekunden. Jag valde istället att sitta hemma och plugga och läsa min fantastiska bok ''Doing Time in the Bangkok Hilton''. Hennes bok finns också på film som Nicole Kidman spelar huvudrollen i men nej, jag tycker verkligen att man ska läsa boken. Jag föredrar numera böcker på engelska än på svenska faktiskt, riktigt bra övning! Jag tror också att jag håller på att falla in i något. Jag prioriterade precis mitt pluggande och min bok framför en middag med tjejerna. Jag har dock lite dåligt samvete, men äsh, dom överlever!

Nu ska jag roa mig med min engelska uppsats och sedan upp för att tillbringa lite tid med familjen. Var länge sedan eftersom pappa har jobbat =) 


         image69



Föresten! Min granna gillar verkligen att blotta sig. Euwh! Grannarna mina har precis bytt alla fönstrena i huset och därför har de inga gardiner eller växter i fönstrena. Alltså, deras sovrums fönster är riktat åt vårt kök, gubben dyker upp i fönstret naken (?) det vet vi inte men han visade upp överdelen ganska rejält. Haha!  

RÖTT RÖTT RÖTT

                                        image68

Haha guuuuud vad jag ''stress bloggar''. Lägger ut såhär nästan 10 inlägg på mindre än 30 minuter.        

Nu ska jag passa på att titta igenom ett prov jag ska ha imorgon medans jag gör om mina naglar. Eftersom jag är helt inne på rött nu så får det bli det igen =) Hörs senare!


För första gången är alla samlade!

               image67



Imorgon är det middag med alla tjejerna. Vi får se hur kvällen börjar och slutar eftersom EEE inte är direkt vana att vara med dom :P det där lät lite märkligt/konstigt. Hrmm, berättar mer om det senare.... Men iallafall, imorgon så är det nog blankt i min blogg 27/5 eftersom det är hem ifrån skolan sedan direkt iväg. Så imorgon önskar jag er en härlig tisdag!


En avkopplande timme ...

Vad är inte mysigare än att tända upp ljus och rökelser i rummet och sedan sitta till lugn musik med en kopp te eller kaffe. Nu vet ju jag vad jag ska syssla med ikväll ;D efter allt stressande så är det hur mysigt och ganska avkopplande och kul att latja till det lite extra. 


image64image65image66

Oseriösa till 100%

Det blir mer och mer ofta nu att jag inte skriver godnatt i mina inlägg eftersom jag går och lägger mig så pass tidigt. Tråkigt ....

Lugn dag i skolan. Jag har verkligen varit på bra humör dom senaste veckorna. Om det beror på att det är sommarlov eller att jag har gått och lagt mig tidigt, have no idea! :P
Måndagar är nog den bästa dagen på veckan trots allt. Vi filmade på hela matrasten men varken Emma eller jag kunna vara speciellt seriösa då vi skulle filma sista tagningen. De små-snuttarna vi har filmat in är total flumm och hoppas ingen får tag på dom någonsin! :P

MAAAAT! Mwa

Ja tack!

Sitter här och njuter av tystnaden som råder i vårat hus. Ellen står i duschen och Tuwa sover. Resten är hos min farmor&farfar för att fira Mors dag. Erbjöd mig att laga middag till hela familjen och det tackade mamma verkligen inte nej till.
Emelie kommer kanske också förbi en stund, vem vet Emma kanske också kommer =) måste bli klar med min musik tills imorgon också. Annars ligger jag risigt till !




                 image63

Så igår, Eurovision, totalt fiasko. Björn Gustavsson dyker upp och ska dela ut poäng för Sverige. Jisses.... Han
''dumförklarade'' Sverige. Det är ju bara vi svenskar som fattar hans humor.
Nej men jag tyckte att rätt land vann,det var ganska rättvist fördelat med poängen där



 

LÄGG NER EUROVISION

Eurovision, hm jag vet inte vart jag ska börja. Men jag kan säga som såhär, DET SUUUGER!!!!!  Liksom Sverige röstar på Finland, Norge och Danmark, England eller för att göra det lättare så röstar Storbritannien på sina grannländer och bla bla bla. Jag får ju faktiskt lov att säga att det var faktiskt många bra låtar. Tycker inte att det har varit det förut. MEN, min favorit vann! Haha Ryssland.

SOV NU SÅ GOTT!    Natti natti

Kommer Charlotte lyckas ikväll? nja jag tror inte det ......

Vädret är sådär, vet inte riktigt vad jag ska hitta på förutom att skoböckerna ligger och skriker på mig :P Jag ska nog sätta på musik och sedan hoppa ihjäl mig på studsmattan. Haha!
Ikväll ska nog Mammi och jag kolla på Melo, som Emma kallar det. Alltså Eurovision. Är inget dirket stort fan av tt glo på det, men vad annars finns det att kolla på tven? Typ nada!  Och jag tror heller inte att Sverige kommer att lyckas särskilt bra. Efter all kritik från de andra medlemmarna. Men vi får väl hoppas!

Ha en underbar kväll. Mwa

Super tråkiga jag x)

God eftermiddag =) klev precis ur duschen. Linda anlände sent till igår kväll. Det blev bara att ta det lugnt eftersom att jag är så tråkig x) och så var det ju fredag. Jag orkar iallafall inte med fredagar :P medas resten utav familjen satt och kollade på Talang så satt jag med musik i öronen och med boken i högsta tag.
Nej hönni nu kom Linda ut ur duschen :P så jag ska väl gå och göra mig iordning. Ha en bra dag, får se när jag får tillfälle att skriva mer. Mwa!

Otäckaste landningsbanorna i världen

Satt och läste på Aftonbladet (som jag gör varje dag) om de mest otäckaste landningsbarnorna. Vem egentligen sitter och tar reda på sånt där??? 

http://www.aftonbladet.se/resa/article2522018.ab

Vetti tusan varför jag tar upp det där men aja :P hah!

Plugg på en fredag, Jippie!!!

Sitter här och börjar vänja mig mer och mer med brillzen. Om jag fick bestämma så skulle jag ha gått och lagt mig, men det är för tidigt. Jag ska roa mig med min bok och lite historia arbeta som behövs göras. Jag låter som världens tråkigaste människa just nu, men jag är verkligen inte den som går ut.

Imorgon känner jag för att åka in och sola. Undra om Emma är på?

Mwa

Jävla glasögon x)

Lilla tråkiga jag ..... Kommer att sitta hemma ikväll (kanske) för att Emelie och Emma ska ut ikväll och jag har ingen vidare lust. Skolan tar hårt på en nu. Appropå skolan, jag har ju skaffat nya brillz och hon i affären sa att man kunde känna som om man flög och att man kunde känna sig lite rudis (gissa om Emma gapskrattade när hon sa det). Jag har iallafall snubblat HELA DAGEN! Slog dit så in i tusan på vägen hem från skolan. Gör piss ont i foten. Allt detta eftersom att jag har annan skärpa på glasen. Jisses ..... Hur ska jag klara mig? Jag får ta det med en nypa salt som Persson sa idag. Men det positiva är att jag ser väldigt mycket äldre ut ;D Haha!

Får se om jag tar bussen till Emma senare ikväll. Vi ska nämligen se när Emelie spelar.
Känner också för att stanna uppe länge ikväll =) brukar inte göra det utan jag går alltid och lägger mig 10.

Nu ska jag ut och hoppa på studsmattan med systern som skuttar ivrigt. Ha det så bra! Mwa

Eurovision?

Nu säger jag tack och hej! För nu ska jag och syrran bänka oss vid teven i mitt rum =) haha Eurovison såklart! Så upp för att göra kaffe och sedan ner hit igen. Ha en fortsatt trevlig kväll för vid tio så går jag och lägger mig måste nämligen vara pigg och glad imorgon
 
        Mwa.

ORM VARNING !!!!!

God kväll! Km precis hem ifrån stan =) vart där med Emma idag. Skulle in för att boka tid för Emmas klippning och för att sola. Vi tog också en glass i hamnen. Väldigt mysigt! Kunde ha varit lite lite varmare kanske ....

Vi hade också orientering idag. Jag trodde det skulle gå bra (?) men nejdå!!!! När vi var borta vid kontroll 7 så började jag stampa eftersom jag är super rädd för ormar. GISSA VAD JAG FÅ SYN PÅ ??????? En jävla orm ;O Jag skriker hysteriskt och helt plösligt börjar Emma skrika och börjar springa. Haha, hon trodde heller inte mig först när vi kom ut på stigen då hon bara log och skrattade åt mig x) USCH!
Ska upp och göra mig kaffe och sedan finslipa lite på svenskan ;D Sätter mig nog därute eftersom det är fortfarande fint väder =) Ha det så bra! Mwa

Orientering imorgon, bläää

Har precis målat naglarna som håller på att torka. Har också hunnit med att prata med Emma och Emelie som snabbast. Jisses, nu skriver B, måste gå ´haha! Mwa

Just det! Vi har om-orientering imorgon, på sjuornas bana. Är inte det enkelt så säg!


Var sur på mig istället

Hej och hå! Kom precis hem från stan =) var där en sväng med Emelie. Fick reda på när jag kom hem att Ellen som spelar basket hade träffat mitt ex, hon hade sagt hej och han hade bara blängt åt henne och inte heller sagt hej. What's the problem??? :P aja.... Hur som helst så sprang Emelie och jag genom stan. Jag vet inte vad det var med mig men jag var smått stressad. Ska upp och äta och sedan sätta mig för att läsa en stund. Ha det så bra så länge! Mwa

Fishman&Co?

Förra inlägget var ett skämt. Eller jo, jag fick ett mejl om jag kunde lägga ut en bild på mina fiskar vilket är himla konstigt eftersom det bara är fiskar. Dom pratar inte :P Och jag har heller inte döpt dom. Så avklarat!

Sitter här ensam =) små tjejerna sover, mamma pappa och Ellen är i stan och jag sitter här själv och fryser. Mysigt, eller hur? Nähe hönni hejdå så länge  Mwa

Mina bedårande vänner Fishman&Co

Haha hej hej! Igår var det alla filmerna på mobilen, nu är det alla filmerna på datorn jag har kollat igenom som snabbast. Ellen sitter och förvränger mitt konstiga skratt borta i min säng. TACK!

Fick också världens mysko mejl om att jag borde lägga ut bild på mina små bedårande saker, nämligen mina två fiskar! Jommenvisst ;D lätt ordnat. 
Nej nu ska syrran och jag kolla på Dom tre vännerna och Jerry. Det blir säkert jag själv som får sitta och kolla på det eftersom hon alltid har myror i brallan och kan aldrig sitta still.


image62

Ska vi slå vad om att Linda kommer att skratta ihjäl sig åt denna bilden!
                           



Uber tjuriga Emma =D

Hejsan hejsan! Kom precis hem. Tråkig som jag är så slänger jag mig direkt på datorn x)
Skolan har varit bra. Fått saker gjorda. Och så har jag haft min bok i högsta hugg hela tiden. Jag börjar faktiskt komma någonvart med det nu.
Som sagt, idag hade jag min speslektion sista timmen. Satt för det mesta och roade mig med att reta Emma tills hon blev yyyber tjurig. Läste min bok sprang på taket med EE. Trotts allt detta så fick jag faktiskt saker gjorda! Tro det eller ej.

Ska upp för att hålla pappa sällskap =) resten av familia är inte hemma ännu. Så vara social, middag, plugga, MIN UNIKA DAG! =D     Mwa

Mr.Vibrator

Har suttit nu i 30 minuter och bläddrat genom alla mina miljontals videoklipp på mobilen. Från resan till Sthlm till att jag skrämmer ihjäl Emma på toaletten och när Emelie får sin bäste vän på hennes födelsedag ;D Ojojoj, sicka minnen! Det är så himla kul att se sånna tillbaka blickar.

Det är ganska fint väder ute =) jag mamma och syskonen var ute och blåste bubbor. Eller iallafall Thea gjorde det. Jag beklagade mig över hur töntigt det var eftersom hon skrek så det ekade i samhället.
Har gjort lite historia och städat lite. Funderar på att ta ut hunden? Hm nja, jag vet inte om jag vill vara med om det som hände i vintras. NO thank you! Emelie du vet vad jag snackar om :P och det var ju inte kul?!?

Nu ska jag skriv-terra Bryn. Mwa mwa

Tonåring i nöd!!!!

Jag glömde of course min mobil imorse. Så besviken jag var.....  Jag som såg fram imot att sitta och lyssna på musik. Buhuu. Vi hade fortfarande redovisningar i dag och MOI gjorde ju det i fredags! Skönt att det var över. FAST, jag var inte nervös :O inte ett dugg!!!! Proud or what ;D

Nyss hemkommen från skolan. Ska ta det lugnt och sedan det gamla vanliga, nämligen plugg. Vi får se hur det går för har ingen direkt lust att sitta med det idag igen. Så nu ska jag invänta Thea som straxt kommer hem ifrån dagis så ska vi slänga oss över vindruvorna som mamma lovade oss igår :P haha! Sett fram emot det idag ;D

Mwa


Nick Pitera sjunger 'A Whole New World'





Linda visade mig ett youtube klipp från när Nick Pitera sjunger 'A Whole New World'. Han liknar väldigt mycket en föredetta kompis till Emelie Emma och mig, känner ni igen honom?

Misslyckad morgon :P

Var med Linda hela dagen igår. Hon ville ju som sagt få med mig ut. Men nej. Hon tvingade mig att kolla på Brokeback mountain. Har aldrig sett den filmen. Och nja... Den var inte så värst bra. Även fast Linda satt och stor bölade och jag skrattade.
Vi vaknade kvart i ett idag vilket inte skulle hända! Jag skulle gått upp klockan nio idag. Så sur? mmh. Vet inte hur jag kommer att somna ikväll. Eller jo, för jag måste slänga mig på mina skolböcker och börja plugga igen. Gaaah!

Hej och hå ha det så bra idag =)    Mwa

Dagen börjar bra ...

Dagen börjar bra med att min kusin Linda ringer och väcker mig. Tänkte först inte svara men kände att jag var tvungen. Åkte in för att hålla henne sällskap på jobbet. Lite smått hysteriskt...
Sitter nu hemma hos Linda som tänker gå ut ikväll. Hon försöker få med mig ut men jag känner att jag orkar inte eftersom jag har haft fullt upp i två veckor. Sömn, mat och lugn och ro (!!!!) det är vad jag behöver. Låter som en gammal pensionär... Haha jag får låta som en då! Jag får sitta och läsa eller roa mig med datorn och min bok. Väldigt trevligt =)

Nej hörnni vi hörs säkert senare! Mwa

Trekanten/Smedby

Hej igen! Sitter och rynkar pannan åt min kompis som precis skrev till mig.   - Hey babe
Jag mår illa !!!!!

Tror att Emma och jag ska bort för att kolla på när Emelie spelar =) och speciellt sånna här matcher är roliga att kolla på eftersom vi vill att Trekanten spöar skiten ur Smedby.
Fick också sova en stund som jag verkligen behövde. I 30 minuter låg jag och blundade. Inte tillräckligt för att all gäspningen skulle försvinna men lite gladare och kryare känner jag mig.
Ha en trevlig kväll! Mwa

Mitt mini föredrag gick super!

Oj så det gick bra! Skulle nästan kunna skryta med att det var en baggis ;D eller nja, jooo det var det.
Har fortfarand dåligt samvete fö en sak som jag gjorde igår. Usch! Mer om det någon annan gång. Idag så äntligen kan jag ta det lugnt. Det har varit för mycket pluggande nu dom senaste veckorna men det börkar smått att trappas ned. Har historia prov på måndag och svenska in lämning på måndagen där också. Så visst, saker finns det att göra, men nu ska jag bara slappa och njuta av att inte gör någonting!

Orienteringen igår tog hårt på mig. Min hälar klarade inte av det. Jag har ju som sagt problem med dom. Fruktansvärda problem med dom. Vilket inte är så värst kul.

Dax att gå =) hörs senare! Mwa

Värsta dagen!

Värsta dagen någonsin! Orientering står på schemat i lite mer än 2 timmar. Visst, orientering är himla roligt men inte på så kort tid. Vi skulle ta 12 kontroller på 2 timmar. Och med allt skratt, surhet och skrikande så hinner man inte så värst mycket.
Jag kom iallafall hem fort och slängde mig in i en varm dusch och sedan tillbaks till skolan. Två lektioner hade vi kvar. Och jag mådde grymt dåligt på teknik-passet. Där jag inte kunde rå för att bli lite käftig mot våran lärare J. Märks det föresten när jag inte mår bra??? Det är nästan tionde gången en lärare kommer fram och säger
- Emelie, du mår inte så bra va? Man svarar Nej och får svaret - Nej jag ser det. Du ser lite blek ut. Min svenska lärare känner nog mig bäst.
Har nu suttit i soffan och kollat på Gilmore Girls. Måste ta fram böckerna nu och börja plugga. Har massor kvar att göra innan jag går och lägger mig. Är jag tillräckligt frisk för att gå imorgon?

Nu kilar jag! Mwa


Dax att knäcka ryggen kanske?

God eftermiddag! Normal seg dag. Skolan till stan och sedan hem. Är grymt trött. Tror jag börjar bli väldigt skoltrött nu. Men tur att det här är över snart (för ett par veckor iallafall) =) Jag har svenska och historia jag måste plugga idag så det är väl bara att sätta igång direkt efter middagen...

Usch, jag borde gå och knäcka ryggen hos en naprapat.... Liksom när jag vrider på överkroppen så hör jag kotorna eller vad det nu är som rispar.Sjukt äckligt ljud!

Vad måste jag mer göra idag? städa ...... Småsyskonen har dragit fram en hel del i mitt rum. Jag som trodde jag skulle slippa det.
Nej nu ska jag gå =) Mwa

Gång på gång försöker du =D

Jisses.... sitter och skrattar åt Emelie. Du borde kanske bli äktenskapsrådgivare? Nja jo varför inte =D du skulle med stor sannorlikhet lyckas.
Sitter också och hjälper Emma med att kolla laptop. Det är ju inte himla enkelt måste jag säga eftersom man gärna vill ha en så personlig dator som möjligt. Emma är ju väldigt THINK PINK av sig =) så får se om hon tar mina goda råd.
Och som vanligt har jag missat AA (Andra Avenyn). Får sätta mig nu till helgen och kolla igenom de hmm 8 avsnitten som jag har missat. Äsh...

Tillbaks till pluggandet! Mwa

Värsta dealen med läraren

vart frammeHärlig dag idag även fast solen inte direkt har . Lugn dag i skolan men sista timmen som vanligt orkar ingen med på tisdagar. Det gör jag inte iallafall! Det är ju den lektionen jag bara sitter och tramsar och förstör för Emma och Emelie. Min lärare var på mig hela tiden. Men jag gjorde upp en deal. Om jag gör klart det jag håller på med nu två lektioner till så slipper jag komma på den sista. Haha, så uuuber snäll som hon är så gick förslaget igenom. Jag känner mig verkligen som en liten damp unge som vägrar att sitta still och göra som läraren säger åt en.

Vi filmade idag också =) Det gick inte som förväntat ;D hah väldigt mycket trams! Men det satt ett par gånger. Hakade också upp mig på ett par tjejer som härmade det jag sa när vi gick förbi. Och ni som känner mig vet att jag inte gillar sånt :P var som sagt tvungen att säga något tillbaks (a)

Nu ska jag mata mina underbaringar :P Ha det så bra! Mwa

2 veckor till

Har fått sova ut en aning och känner mig mycket bättre. Har pratat med Emelie och pluggat hela kvällen. Det finns inte så värst mycket att göra eftersom att vädret suger och schemat fullspexat. Näh, okej inte direkt fullspexat men det är ganska mycket att göra =) två veckor till tår  jag väl ut med en massa prov. Kommer blir så skönt att slippa allt det där sen.

Imorgon, ja vad händer imorgon? jag vet faktiskt inte. Mer plugg antar jag *suck*. Har heller inte träffat släkten på ett bra tag. Jisses... Kom precis att tänka på det. Mycket som far i huvudet just nu måste jag säga :P hah!
Plugg dax! Hörs senare Mwa

Orienterings fiaskot 2007

God eftermiddag! Rätt så lugn dag idag. Ingen redovisning idag. Varken för mig eller EE. Men på fredag är det min tur, så äntligen kan jag andas!

Jag vet inte vad det är med mig men jag mår sjukt dåligt. Har så fruktansvärt ont i huvudet att jag skulle vilja tippa på att det är migrän. Usch! Inget smärtstillande har jag ätit heller.
Emma ringde och väckte mig imorse. Prick tjugo över sex ;D For upp som en raket som vanligt. Men faller sedan tillbaks i djup sömn tills min egna klocka ringer som alltid står på 06.36. Och föresten! Hur blev det med havregrynsgröten som jag skulle äta varje dag fram till avslutningen. Gissa vad som händer!!? Jo mikron går banne mig sönder :P koka gröt  är ju ett alternativ men usch det orkar jag inte.
På torsdagen blir det också orientering. Jag som älskar att orientera ser inte så värst ljust på det. Emma och jag ska orientera i år igen :P hoppas det inte blir som förra gången då vi fjantade i 2 timmar. Vi fick göra om hela rundan och springa den med sjuorna uppe vid ok-stugan. Pinsamt???? OH YES!    Men kul allt var det. Mitt på en öppen äng så rusar Emma före och stupar rakt ner i det höga gräset. Haha! Vilken syn alltså.


Nu väntas en massa plugg, för vädret är ju inget vidare. Fast först ska jag upp och knarka panodil! Ha det bra Mwa

Suckande småsyskon (inget jag vill ha)

God morgon! Brukar inte sitta framför datorn så här tidigt :P känns smått löjligt. Ellen gick precs förbi mig och suckade stort. Hon har sådan fjortisperiod där allt och alla suger, ungefär. Är lite trött på sånt beteende.

Tråkig dag idag. Solen skiner inte. Men som tur var blev jag väckt utav Emmas hrm trevliga (?) röst. Jodå, imorse var jag iallafall inte på mitt vanliga morgon humör. Alltså käftig och - Fatta dig kort!
Jag och mardrömmar... Puh! Om jag inte drömmer att min syster åker in i en flygplans motor så drömmer jag att gamla damer skär upp magar på folk. Vad kan man mer säga än att det är sjukt!

Tiden går och jag har egentligen inte tid att sitta här. Emeie kommer som vanligt vid 8. Ha en bra dag! Det lär jag inte ha ;D Mwa

Jag ska sluta tänka på det där, jag bara ska sluta!

Sent är klockan ..... och jag har fortfarande lite saker kvar att göra innan jag kryper ner i sängen. Ooops nu skrev Jonathan också ;S äsh, strunt samma!

La precis på med Emma =) snackat lite om svenskan imorgon. Och att ingen av oss är särskillt förberedda. Men liksom skit samma :P vem som helst kan väl stå därframme och prata i 10 min? eeeh eller????

Trevlig lugn dag idag. Precis vad jag behövde. Eftersom allt körde ihop sig med svenskan och det så träffar vi Koffe och Jacob nästa helg och den här gången är det faktiskt bestämt ;D
Isället så satt jag ute i solen och läste. Skönt att bara koppla av! Fast det känns som om jag har haft väldigt mycket tid över på sistone. Nej tänk inte på det igen!!!!!! Ååh.

Nu har jag en del saker jag behöver uträtta, som att duscha och plocka ihop mina arbeten som ligger utspridda över hela sängen.   Godnatt Mwa

Pladder Emma ;D

Jag har blivit graden brunare ;D YES! Äntligen säger jag bara. Har legat där ute i klänning idag i nästan 2-3 timmar. Himla mysigt. Emma har pladdrat på i telefonen hela dagen och vi har haft ständig kontakt. Hur orkar jag imorgon? haha! Nejnej, det är så att jag tröttnar aldrig på mina kompisar =) ärligt!

Har skrivit klart (nästan) reflektionsdelen till svenskan. Jag börjar bli smått nervös nu. Men äsh, det ordnar sig nog. Nu ska jag upp! Orkar inte sitta här. Mwa

Fortfarande halv albino

Puh, sicket fint väder det är ute! Vaknade av att Thea stor tjöt i vardagsrummet. Tuwa hade tydligen hoppat på Thea och skakat huvud med henne, ajaja.
Ida åker klänningen på, iallafall så länge som jag ligger ute och solar =) det är hur varmt som helst! Emma ringde och pladdrade med mig i en timme och lite till. Hah, under hela samtalet så märkte jag så otroligt käftiga vi är mot varandra :P det är jag mot Emelie också....  ;D
Emelie är på match och Emma, jaaa vad gör Emma? pratar med Jacob kanske. Jag ska iallafall ut och sola igen. Springer liksom från vattenkranen och ut, vattenkranen källaren och ut. Inte undra på att pappa ser så otroligt brun ut, eftersom han oftast sitter ute och steker med aftonbladet.

Ciao! Mwa

Solning på landningsbanan

Idag var Emelie och jag som sagt och solade på landningsbanan =) där låg vi i kanske 2 timmar (?) eller något.
Jag blev inte alls brun ;O jag måste ju vara värsta albino eller något! Inte roligt.
Det var rätt varmt idag faktiskt. Ungefär 25° ute i skuggan. Vi cyklade sedan till stan eftersom jaaa det var så fint väder. Linda (min kusin) började jobba idag med att sälja jorgubbar. Passade då på att hälsa på henne och Ida. Blev så sur när J svarade på Lindas smsatt ; Skicka iväg henne då! Otrevlig prisse det där. Vi satt iallafall där ute sedan och latjade. Vägen hem så pratade jag och Emelie väldigt mycket om J. Vilket hjälper att komma över honom mer och mer =) vilket resulterade i väldigt mycket.

Usch så trött man är nu. Och skolan börjar också snart. Jag längtar faktiskt :P Hah!
Imorgon ska ja träffa Emma, Emelie och kanske Jacob och Koffe. Ms.Blodie ville också bjuda med E, som jag tycker låter som en bra idé. Det tycker säkert Emma också =)

Klockan slog precis över till tio och jag ska gå till sängs. Hehe, nu ska jag mata mina underbaringar till fiskar :P Tack för samtalet Emelie på hemvägen =)      

Godnatt!    Mwa  

Fika på landningsbarnan

God morgon =) har varit vaken ett tag men har inte orkat sätta mig här förns nu. Mamma var och petade på mig imorse om att jag skulle upp och visa pappa glasögonen :P puuh. Satte mig sedan vid tven då dom visade Englas begravning. Där satt jag och grät medans pappa gick runt och var ledsen/förbannad över det som hände henne. Usch, tänkt om typ min lillasyster Thea skulle försvinna? Jag vill inte ens tänka den tanken!!!!



Igår så blev det som sagt ändrade planer :P (som vanligt). Emma var hemma med familjen och Emelie och jag cyklade till landningsbanan med fika. Det tog 15 min att cykla ;O och vi trodde att det gick snabbare att gå den biten igenom åkrarna borta vid Dokumentan. Vi hade så fel!
När vi kom dit så satt vi precis framför banan, som vi alltid gör :P såklart kommer det väl ett flygplan susandes över våra huvuden och vi börjar springa som galningar. Som tur var det bara ett propellerflygplan....
Vi dansade, skrattade och pratade en himla massa! Kom sedan två killar på mc (?) som kollade på oss. Dom stannar lite längre ner på vägen och tänker vända tillbaks till oss men då flippar jag ur och börjar skrika hysteriskt :P Don't ask me why? 
Vi bestämde att vi skulle åka dit och sola idag, haha! Eftersom det är så öppet där och vindstilla. Det blir dagens planer. Nu ska jag gå och göra mig i ordning och ringa Emelie och förhoppningsvis Emma om hon vill prata med mig =)

             Ha en bra dag! Mwa


image61


Pathetic or what

Blir helt irriterad på bloggen :P igår gick det inte att gå in. Eller sidan frös hela tiden. Försöker nu igen att skriva.

Igår hände inget speciellt va? Hmm näe, inte vad jag kan komma på. Orientering, efter det var man helt slut.
Idag var det orienteringe fast vi gick inte på den pga ett samtal vi skulle på. Biologi lektionen eller Utp:n var också tråkig idag :P vi kollade på film! Det är därifrån jag har fått min huvudvärk. Kul! Den vägrar att försvinna.
Ikväll kommer Emma och Emelie hit. Vi ska väl hitta på något att äta och bara prata och skratta en massa. Sånt som vi alltid brukar göra.

På måndag är föresten mitt föredrag om Tibet. Nervös? Nej! =D

Usch så sorglig jag är, sitter nämligen och lyssnar på Whitney Houston - I will always love you. Det var liksom inte meningen att den skulle börja spelas! :P näe, nu stänger jag av den! Ska fortsätta läsa min engelska bok, en fredag eftermiddag, hrm....

Ha det bra ikväll!´För mig blir det sängen tidigt =) Mwa

Sexiga sjuksköterskor (not)

Det hände en lite insident i skolan idag som jag tror att jag inte ska prata om här. Synd att det blev så iallafall! Vi hade vårat 'spex' foto idag. Herregud, sicka fula bilder det blev! Jag tyckte att jag såg huuur mycket snyggare ut i verkligheten än på bild :P så bilderna SÖG. Vi hade vita fina rockar på oss och jag hade brillor och tre pennor i fickan som satt utanpå rocken. Vi hade också tuperat vårat hår och massor med hårspray. Rött nagellack + läppar. Bestämde mig senare för att sätta upp håret för jag tyckte det såg förjävligt ut rent ut sagt. Fick många fina kommentarer om att man praktiskt taget kunde tro att jag var läkare :P Emelie påminde mig om det hela tiden kan jag säga ;D Emma och Emelie var mina sexiga assistenter som alltid gick bredvid mig. Det blev väl någorlunda roligt. Lite för varmt kanske. Skulle nämligen in till stan med mamma och Ellen efteråt.
Där står jag i uppsatt hår, knall röda läppar och med leggins och med min I love NY tröja.

Väl hemma så står min granne ute och klipper gräsmattan för typ åttonde gången den här veckan i bar överkropp. EUWH! Han vinkar glatt med värsta leendet på läpparna. Jag säger då det, akta er för han.

Nu sitter jag och väntar på middagen. Har inte ätit något sedan 11 idag och det var lunch. Har super ont i huvudet men det är väl inte så konstigt då. Ha en fortsatt trevlig eftermiddag =) Mwa

Kladdkaketårtan går i tradition

Hade nada att göra idag. Dagarna går så segt fram, och visst är det typiskt eftersom vi slutar snart. Vi ska köra våran mini tradition EE och jag. Vi gör kladdkake tårta med grädde på och sedan en massa jordgubbar. Sedan våran årliga rap-tävling som spelas in på film. Mysigt or what?! =D

Emelie och jag pallrade oss ut till gungorna. Där vi såklart träffade M&M och Ida. Förlåt Martin föresten! tsss.
Vi stod där ett tag och tjaffsade men sedan blev det dags för Desperate. Nu sitter jag här och pratar med Boa och Martin =) snart dax för sängen. Kommer att somna hur bra (?) dåligt (?) som helst idag. Have no idea. Säkert dåligt .... Sicket svammel inlägg detta blev. Haha aja. Godnatt på er! Mwa


Sexiga forskare, det vore väl absolut något?

Usch vad jag gnäller! Gnäller och gnäller hela tiden :P men det är väl inte undra på vad som har hänt. Men jag får väl skylla mig själv, som alla säger!

Första grillningen i år (!) hemma. Mysigt! Vi har inte kunnat grilla pga att ingen har orkat bege sig ut för att göra iordning men nuså. Våran NYA fräcka utegrupp står så fint på den andra altanen =) i helgen så funderar jag (fast EE vet redan om det) på att bjuda hem tjejorna på mat. Fast det krockar med ena än det andra :P så vi får se, det är ju trots allt två-tre dagar tills dess.

För er som inte visste det så går ju jag fortfarande i 9an. Det innebär att vi gör alla dess 'fjantiga' traditioner med att gå på middagar, dansa och klä ut oss. Imorgon på schemat så står det klart och tydligt MASKERAD! :P jag säger maskerad för det blir nästan som det. Emelie hade tänkt låna våra No lärares rockar för att vi sedan ska kunna klä oss som sexiga forskare :P hah! Jag vet inte. Dom vill att jag ska tupera hela håret med en massa hårspray och vax. Himla roligt att gå runt sådär imorgon isånna fall. Bild får vi allt se om jag lägger ut :P annars hänvisar jag till en annan sida.

Nu ska jag försöka få i mig min banan, har ingen vidare aptit. Måste sätta mig och plugga igen. Sicket liv man har egentligen.  Nu ska jag gå och bli ännu smartare än vad jag redan är!  (skämtåsido)

Emma har växt om mig!!!

Herregud herregud! Emma har visst inte slutat växa :P igår var hon och jag på stan för att kolla jeans. Då hon går för att pröva underkläder. Då får man höra hur hon gapar innne ifrån klädhytten att DOM HAR VÄXT!!!!!. Haha, jag blev hur ledsen som helst. Vad tråkigt? Hon har växt om mig! Och idag kommer hon och säger att hon behöver ha en storlek större. Jag är väl bara för töntig när jag håller på såhär ;D haha!

Härlig dag i skolan! Varmt, vindstilla men dock var det inte målnfritt. Synd!  Jag tar mig igenom dagarna smått segt. Mycket tänkande just nu. Men lite halvdana stöd ifrån vännernas sida :P (haha EMMA). Jag är nog en väldigt förvirrande människa som inte vet riktigt vad jag vill. Aouch

Idag blir det ännu mera plugg. Ser någorlunda fram emot det faktiskt. Musik i öronen, penna i handen för att kluddra ner varenda blad och sedan min humor. Sitter ibland och skrattar ihjäl mig och den lilla indianen på sidan 308 i historia boken eller åt kängrun i geografi boken. Igår satt vi föresten och skrev på engelskan. Hade nadaaa att skriva om! Men senare föll allt på plats ;D Jag skrev om att Emelie Emma och jag hyrde en buss på Cook öarna för att se ön. Emma körde på en kängru och fick sådant dåligt samvete att vi åt upp den. Djuret dog en fruktansvärd död. Haha måste skriva ner det så ni får läsa :P min lärare satt tydligen och skrattade åt den. Jag som trodde att den inte var seriös (?) att hon skulle tvinga mig göra om det. Men tur hade jag!

Dålig uppdatering

Detta får bli världens kortaste inlägg :P nej inte riktigt men jag har lite bråttom. Sitter och pluggar och kom att tänka på bloggen som jag inte har uppdaterat på hela dagen! synd synd synd.

Var i stan med Emma idag. Beslutsångest NUMERO 1. Det blev iallafall ett par jeans som hon köpte. Och lite annat. Nej hörreni nu måste jag kila iväg till mina böcker igen. Har såååååå mycket att göra nu! Skriva klart med tjuriga Emma ;D frågade fel fråga. - Nej det är han inte ......   

Mwa på er!

Back home

Hejsan hejsan alla kära läsare! Det här var en aning länge sedan. Kom hem fårn Stockholm igår natt med sådan värk i fossingarna och med påsar under ögonen. Var hur sjukt trött som helst. Tåget kunde heller inte köra ända fram till Kalmar C så vi fick åka buss från Emmaboda till Kalmar, segt värre.

Fredags, Ellen hade stält sin klockan på en sjuk tid nämligen 03.30. Mamma tyckte att det var sjukt tidigt.
Vi åkte taxi till centralen eftersom vi inte ville dra upp hela familjen.
Jag hatar verkligen centralen i sthlm. Så mycket folk och jag är ju inte van från vår lilla by Kalmar. Så pinsamt. Det var liksom : Ursäkta!   Ursäkta!   URSÄKTA!!!!!!!!!!!  
Jag mådde så dåligt. Mådde illa hit och dit, hade ont i huvudet. Men inte undra på, vi gick trots allt upp fyra.
På kvällen senare efter vi hade varit ute och ätit så gick vi upp för att hm jaaa kolla på film och sova :P hade inte pratat med varken Emma eller Emelie på hela dagen så jag gick online på mobilen för att kolla om dom fortfarande var inne och vakna. Emelie var inne men inte Emma vilket var synd eftersom jag hade velat prata med båda. Små pratade med Emelie tills hon skulle gå och sedan fick jag det tråkigt. Skrev hej till J för att fråga hur han mådde eftersom jag inte hade hört av honom på några dagar. Han sjönk visst lika lågt som jag gjorde förra gången. Visste inte om jag skulle gråta eller skratta? tror jag gjorde både och.

På centralen när vi skulle åka hem så störde jag mig Rejält (!!!!!) på försäljarna från Citi Bank. Unga killar i kostym med långt lockigt hår, ungefär lite som Björn Gustavsson. - Ursäkta! Gillar du att resa?    och om svaret blir ja, - Då ska du komma med här!     FÖR MÅNGA gick på det där. Mamma satt och räknade ut den effektiva räntan om man skulle låna 100 000 kr. Ojojoj, det blev mycket ;D inte så jävla kaxiga när mamma blir frågad och hon frågar.




Jag hade det hur trevligt som helst i Sthlm med mamma och Ellen. Bortse från hur dåligt jag mådde på ditvägen.


Västsahara???

Säng dax vid tio ikväll och jag har jätte många saker kvar att göra. Måste kila bort med Emelies hi-bok vid nio och efter det måste jag duscha och fixa håret, hade också tänkt att ringa Emma om det inte blir för sent. Det blir nog inte sängdax vid tio ikväll som det var sagt.... Jag håller aldrig det jag lovar.

Iallafall, något kul som har hänt idag är väl att jag kanske kanske kanske ska åka till Västsahara. Mamma kommer att sitta och rynka på pannan när hon läser detta (om hon läser detta) :P

Nu måste jag lägga över lite bilder från mobilen till datorn, har knappt något minne kvar. Så hej svejs på ett tag! =)



Kom igen!

Kom igen nu för tusan! Börja kommentera. Jag ser ju hur många som kollar in min blogg.
Jag vill ju höra era reaktioner av det jag skriver =)


Pappa bakar

Jo tjena! Pappa bakar. Han går i farfars fotspår. Mamma hade varit och handlat allt som han skulle behöva och ställt fram allt i skåpen så han inte behövde rota igenom. Men ändå ropar han på henne

- Vart ligger kanelen?
- Den står i kryddskåpet precis framför näsan på dig

- Vart ligger brödkaveln?
- Under skåpet där vi har kastrullerna. Där vi alltid har haft den.


Sitteer och väntar på att Emelie ska komma hem så jag kan låna hennes Historia bok för att kopiera några sidor. Är lite otålig eftersom jag vill att allt ska vara på sin plats och att allt är under kontroll. Freak jag är :P
Ha en bra dag för det här blir nog kanske det sista för dagen. Och otur mig som måste upp vid 04.00 imorgon. JUST DÄRFÖR skulle jag inte ha sovit till klockan 10 idag. HRM ....

              Mwa


Indiens galna traditioner med att kasta spädbarn på 15 meters höjd

Sitter här och rynkar pannan åt den här videon som aftonbladet har lagt ut på en väldigt konstig tradition i Indien. Dom kastar spädbarn från 15 meters höjd. Dom kan ju bryta ben och armar ;S

           http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article2383669.ab

Goodbye Kalmar and hello Stockholm

Ojdå, sa visst att jag skulle skriva tidigt igår. Hah, vaknade vid tio =) undrar hur sent jag somnar ikväll då?
Igår blev det väldigt trevligt. Frågade Emil ungefär 40 minuter innan jag skulle sticka till Emelie om han ville hänga på. Och såklart ville han det! =D gissa vad han dök upp i ???? I T-SHIRT BARA!!!!!  Hahah människan är inte klok. Jag hade iallafall på mig en skjorta och en kofta över men en t-shirt. Haha.


Världens dummaste kommentar detta år.
Vi borde ta bort alla homosexuella från jorden!

Killen som sa det tyckte det var OK att tjej och tjej var ihop men inte kille och kille. Jag vet inte vad man ska kalla det? Fördommar till 100% iallafall.

RSS 2.0