Gäsp....

Jag bor hos Emma i helgen, man blir övergödd och man blir ordentligt ompysslad här kan jag säga. Jag somnade före Emma igår, YES! Idag ska vi med Julia till ett par kompisar. No idea who they are! Ikväll blir det fotbad och förhoppningsvis ska vi se klart på Män som hatar kvinnor, jag somnade som sagt igår.
Vi har hunnit skratta ihjäl oss åt Så som i himlen och så har vi gått en promenad i regnet, jag som vart så pepp men så började det regna och allt. Emma sitter bredvid mig och spelar gitarr. Emma varför har ni 8 rakhyvlar???

Nähe jag ska göra mig iordning och slänga ut den där gitarren nu så vi kommer iväg snarast!
Mwa

I'm going away to my other family for the weekend (:

Kom hem ifrån skolan för ett par timmar sen och usch vad det känns i huvudet. Tog inte med mig mina glasögon så gissa om jag fick spänningshuvudvärk fort!!!!!!
Väldigt mycket info idag och 9 stycken nya i våran klass och det blir väl vad man gör det till. Själv föredrar jag lite mindre klasser. En massa nya lärare hit och dit och iår kanske man kan sattsa på ett bättre betyg i naturkunskap än förra terminen då vi hade en ganska misslyckad lärare.... Allt var precis som det brukade vara förutom att våran charmör Sarah inte var där =( hon har nyligen flyttat till Göteborg. Jonna viiiinis och jag avslutade dagen med en liten fika och spring på stan. Imorgon flyttar jag hem till Emma över helgen och om jag förstod det rätt så var ganska många i klassen sugna på fest så vem vet om vi hänger på där! Imorgon är det ytterligare en ny dag som jag delvis ser fram emot.

Mwa

Nedräkning inför skolan ... sucks

Pojkvännen lämnade blåsiga kalmar imorse för att åka till Bulgarien. Hann ringa honom innan han skulle på planet och det känns lite skönt faktiskt. Jag känner lite ångest faktiskt, att inte kunna ringa eller smsa honom när jag vill. Jag testar mig själv den här veckan. Hur länge kan jag vara ifrån honom innan jag som sagt bryter ihop!
Lite små hängig känner jag mig. Inte nog med att Han har åkte utomlands så börjar faktiskt skolan nu på torsdag som jag inte ser fram emot. Det enda jag ser fram emot nu innan jul (som det är gaaanska länge till) är en utomlandsresa som förhoppningsvis kommer fullföljas (jag håller tummar och tår), annars har jag en jäääädrans massa pengar att spendera om det inte blir av (H). Päronen har precis åkt iväg på kalas hos min kusin så jag och BellenBuu är hemma ensamma i några timmar. Det blir väl Jag som får laga middag ikväll eftersom de äter där borta.

Mwa


ps. haha emma, det tog säkert 20 minuter för mig vad du menade med din kommentar :P märks det att sommarlovet har gjort en trög....?

Hrm, otippat indeed

Jag är så grymt ruskigt trött.... Har gått upp klockan åtta i ett par dagar nu och samtidigt har jag gått och lagt mig klockan två-tre tiden om nätterna vilket inte är det direkt smartaste. Jag ligger utsalgen på soffan, precis avklarat ett varmt och skönt fotbad, har mina kuddar och mitt täcke och min älskade laptop. Det är skönt att man inte behöver sitta vid den stationära längre utan nu är det så himla skönt att ta med datorn ut eller ligga i sängen. Sitter och glor på Cops som är det sämsta programet någonsin!!!! Inväntar Simpsons och Family Guy he he....
Jag har träffat min bästa vän vilket känns som om jag inte har gjort på evigheter nu nästan. Träffar henne igen imorgon HOPPAS JAG (håller tummarna på att hon inte är sjuk).

Nu hade jag tänkt lägga ner datorn ett tag, will probably fall a sleep.... hope so =)
Mwa

BFF

Jag saknar min syster, jag saknar skolan, jag saknar mina vänner och jag kommer sakna pojkvännen som åker utomlands men framförallt så saknar jag min andra halva, jo memme pemme pungen =( jag sitter och sörjer alla dessa problem med Abba på högsta volym. En grej som är ännu deprimerande är att skolan börjar om 10 dagar (!!!!!!!) jag vill egentligen inte tillbaks men det är ett måste, jag känner att jag vill komma fram så fort som möjligt med livet, jag vill inte sitta i skolbänken med alla dessa dåliga lärare som finns. Fast nu klagar jag kanske lite väl mycket. Jag ska klaga.

Mwa

Jobbet hemsöker ....

Jag har spenderat två nätter hos min käre pojkvän med en massa massa massa skratt, ja herregud vad man skrattar. Jag ska njuta utav min stora säng inatt och bara sova sova soooova imorgon, typ tror jag. Jag vet inte när/om jag ska träffa Emma och Elin imorgon eftersom peeeeniiiisen inte har hört av sig :P Sen ska jag slita röven av mig borta i hamnen från onsdag till söndag. Längtar verkligen inte.....

Mwa

Joooobb

Den årliga stadsfesten har kommit till stan och det kryllar verkligen utav kändisar. Igår t.ex. så hade vi turen att Lasse Berghagen uppträdde på stortorget och shit sicken publik han hade får jag lov att säga! Hela torget var fyllt. Inte nog med det så spelade Style på larmtorget senare på kvällen. Dagen innan det hade vi alla rix fm artisterna i stan och min käre far var ganska så stolt när han hade fått träffa alla lite senare nere på Byttan (restaurang). Vi har också haft sådan fruktansvärt äckligt tur med vädret och det har vart 25+ varenda dag nu, perfekt väder!
Igår låg man hemma och solade, jag låg i ungefär 2 timmar och försökte bli brun men halvalbino (som jag tror jag är) så blev jag lite röd om kinderna. Jag tackar mina kära föräldrar för det! Efter det kom Emma och vi packade med oss filt och lite smått och gått och begav oss in till stan för att käka. Precis när jag har betalat får jag se en fotolampa som blixtrar till och en fet kille på kanske 35+ blir genast röd i ansiktet och vrider ner telefonen. Är detta inte olagligt då tänker jag som lägger ming över bordet för att genast berätta för Emma. Ohyffsat att sitta och ta kort på människor sådär ;S
Bort till Kattrumpan för att bada för min del. Vi lägger oss uppe på muren och äter kladdkaka och jag inser att det är aningen kallt för ett kvällsdopp. Jag har alltså inte badat i år!!!!

detta inlägget skrev jag igår på morgonen och det blev inte mycket utav det känner jag :P det publicerades aldrig....

RSS 2.0