Lärarna borde veta bättre

Lyssnar på Caroline Af Ugglas - Snälla Snälla, lite typiskt av mig att lyssna på sånt.... Jag väntar ivrigt på ett svar ifrån min naturkunskapslärare. jag mejlade henne igår om en riktigt dum sak hon gjorde. I fredags så hade vi ju naturkunskapsprov och jag var först färdig. När jag är på väg ut så ber hon mig stanna utanför för att hon liksom vill prata med mig. Hon kommer ut (eller hon står snarare i dörren och viskar) och frågar mig om jag har övat på provet. Jag svarar ja för det hade jag :P Tror du att du klarade det, frågar hon. Det vet väl inte jag svarar jag tillbaks. Jahaa mmhmm, ska vi bestämma tid för omskrivning då? Blir riktigt irriterad och säger jaha jaha öhm okej. Då säger tanten; För du kan ju inte vara bäst i klassen när du skrev det så fort! I huvudet skriker jag. FÖRFAN JAG KANSKE INTE VILL VARA BÄST! Jag svarar på hennes fråga att jag har liksom övat på provet men jag vet väl inte hur det gick det återstår ju och se när du har rättat det. Hon börjar mummla och säger att hon ska rätta mitt prov direkt och lägger ett brev till mig i klassfacket om hur det gick. Jag gick med på det.
Men i slutet utav dagen så ligger det inget brev till mig. Utan hon har sagt mitt betyg till en utav mina klasskamrater. Lärarna har ingen rätt överhuvudtaget att läman ut betyg sådär. Jag tycker verkligen inte det är acceptabelt. Även om det är ett mvg eller ett ig. Så jag skickade ett riktigt upprört mail till henne. Får se vad hon svarar. Jag SKA ha ett svar i alla fall.


Skippa alkoholen.....

Hejhå säger jag bara! Sicken jävla dag :P förutom att vädret har varit skit fint idag så har jag varit hur grymt trött som helst. Lugn lördag helt enkelt. Om jag hade skrivit den sista meningen för kanske några månader sedan hade jag klassats som skit tråkig. Jag är inte den människan som super mig full, som inte lyssnar på päronen, och som inte sköter sig. Bara för att jag inte vill gå ut och dricka så är jag helt enkelt tråkig. Men som jag alltid sagt och kommer fortsätta göra tills jag blir 18. Jag kan supa mig full och dricka och misssköta mig när jag har gått ut gymnasiet för när dessa sista skolåren är slut så kan jag göra vad fan jag vill. Då sitter ni som har missbrukat alkohol i flera år med inga bra betyg och ni kan inte jobba med det ni vill. Då är ni tvugna att söka in på komvux och läsa. Låter det kul? Men sen menar jag inte att ''skippa alkoholen och sitt hemma'', ut och dansa och ha roligt kan man ju göra! Men det börjar bli lite ändring på det. När man har roligare människor som kan liva upp stämningen så går jag hemskt gärna ut =) som med mina homies!

Mwa

Uppdateringar inför FN-rollspelet 3/3

Vi hade som en liten egen provdebatt idag och jag satt i generalförsamlingen. Jag har tänkt på det, alltså hela detta arangemanget. Det är egentligen skit roligt men det som stör mig är att det tar så lång tid! Säg att mitt utskott Mänskliga Rättigheter, skulle börja tas upp i generalförsamlingen och det kanske tar ca 45 minuter. Tänk då att då ska alla vi som sitter i det utskottet sitta där i minst två timmar till UTAN någon rast emellan och lyssna på de andra utskotten. Det är liksom självmord. Eller okej en sak till.... När tex en tjej/kille ifrån Tyskland ställer en fråga när man står uppe i talarstolen som är så nedrans avancerad engelska så att man inte kan svara. DÅ är det riktigt äckligt pinsamt. Om man liksom inte kan formulera sig rätt, om man inte hittar de exakta orden på engelska, om man inte vet landets ståndpunkt, eller om man inte fattar vad personen säger överhuvudtaget. Det är nog det värsta som kan hända. Förra gången då vi hade det svenska rollspelet satt folk och sov i aulan. Jag förstår dessa elever enormt!
Och påtal om rollspelet som äger rum nästa vecka. Vi fick ett schema igår av våran mentor om hur alla dagarna är upplagda. SÅ, inte nog med att hon läser upp schemat inför klassen utan hon ger oss också instruktioner på hur man äter och hämtar mat ordentligt.

Mentorn säger till klassen- När man äter ifrån en buffé så fyller man inte talriken helt och hållet så att det ser motbjudande och slaffsigt ut. Utan när man äter från en buffé så hämtar man lite i taget. Man hämtar lite och går och sätter sig, sedan går man lugnt tillbaks för att hämta lite mat till och sedan sätter man sig...... osv.

När hon sa detta så lät hon arg och upprörd över något att vi typ förra rollspelet fyllde talrikarna till MAX och sedan satt och slaffsade och rapade, typ. Hon var lite läskig ärligt talat.
Men liksom come on! Man får väl äta hur fan man vill. Man får väl ta hur mycket man vill. Och man får väl njuta utav maten om man vill. Jag menar jisses....... Gör en regelbok förfan så att alla kan rätta sig efter dig!
Så nu vet ni hur det ligger till med den saken. På måndag sen kväll kommer det hit en tysk (kille eller tjej har jag ingen aning om) som ska vara här och följa med mig hela veckan under rollspelet. Dessa studenter åker hem till sina länder igen på lördag morgon så på fredagen så ska mina kompisar och deras utländska studenter, jag & han/hon hitta på något. Men vi kommer typ inte på något :P Kalmar är ju inte direkt ''Staden som aldrig sover''. Detta är snarare Intrig-staden, full med problem som aldrig kommer att lösa sig. Ingen kommer fatta vad jag menar med det... ;P

Nu ska jag kila iväg!
Mwa

Ananas och choklad (Y)

Mjo just det! Jag testade ananas och choklad och fybövlens vad gott det vart =D ganska små bitar ananas och sedan 1/4 av en chokladkaka i ett vattenbad och sedan en gaffel att doppa det i.
...... återgå till pluggandet, naturkunskapsprov imorgon på morgonen.

Mwa

Bästa kompisar! SEEJ

Asså shit.... Provdebatten var skit rolig! Även fast vi inte sa så mycket. 100% lyckat.
Vi har pluggat på naturkunskapen ganska så mycket och jag började bli lite sur när dom bara satt och inte gjorde typ någonting :P Och snart kommer mina tre små gulligommor hit till mig och ska spendera natten här. Det kommer bli så satans livat (H) skit skoj! Vi ska käka och sedan hitta på något.
Nähää nu ska jag göra annat =)

Hörs senare,
Mwa

Ruttet gjort av dig idag....

OJ! Jag har total glömt bort bloggen i några få dagar nu.....konstigt.
Jonna viiinis och jag tog en sväng på stan och fikade. Vi satt och delade på en choklad muffin. Smaskens. Efter det åkte Jonna hem till pojken sin och viiiinis och jag drog hem till mig för att skriva klart öppnings talet. Hade tänkt publicera talet här när det är klart! Imorgon är det provdebatt och jag är verkligen inte pepp på det. Jag hatar detta. Jag vill inte vara med. SERIÖST! Himla cp skit.
Viiiinisen och jag snackade lite minnen, skrattade, snackade serious talk, käkade, planerade och pluggade. Dessa studenter som kommer till Sverige på måndag kväll ska vi hämta upp. Javisst! Vi ska hämta upp dom klockan nio på kvällen. Åka hem, sova direkt. Sedan vakna upp med en total främling med ett helt annat språk typ bredvid sig. Kunde dom inte bo på skolan i en dag åtminstone? Just nu har jag lust att spränga skolan i miljarder bitar för att få mitt huvud lugnt igen. Och inte nog med det! Dom åker hem tidig lördags morgon! Det betyder att vi måste hitta på något roligt med dom och vi eller snarare jag är inte kreativ ett dugg! Vad kan man hitta på med ett litet gäng från tyskland och litauen?
På fredag har vi ett litet naturkunskapsprov. Även fast det är så litet och även fast man lärde sig allt i grundskolan så vägrar jag mig själv att lära mig det som står i bäckerna. Kan det inte vara samhällsprov? Israel & Palestina konflikten tex. eller hm finanskrisen i USA?
Grey's är slut och min halvtimme med naturkunskapsboken är över. Dax att ännu än gång börja dra sig emot sängen och soooova så man är pigg imorgon. Blir kvar i skolan extra länge imorgon eftersom vi måste plugga. Värsta plugg gänget nere hos sivan, jonna sarah och viiiiinisen =) & allt det här gnället om Shakespeare och FN-rollspelet, eller inget gnäll, verkligen INGET gnäll. Vi har pratat med våra andra lärare som inte har varit berörda utav dessa två stora projekt
och dom tycker helt klart att vi borde slå näven i bordet och säga till på skarpen. Något både jag och viiiinisen skrattade åt idag då jag nämde att två elever bytte efter höslovet till våran klass men bytte sedan tillbaks till sin gamla linje för att Internationella hade för högt tempo. I början var det liksom skit bra, lagom. Inte för långsamt och inte för snabbt. Men nu! Det är som om vi skulle gå i tvåan redan och då sägs det bli riktigt stressigt. Men då undrar man ju hur stressigt det egentligen är om två elever bytte redan efter första veckan då vi egentligen inte hade så mycket att göra. Latisar. När jag tänker på det känner jag mig så jäkla stolt över att jag fortfarande går den här linjen. Men med världens trevligaste kompisar så kommer man långt.

Precis såhär ser det ut under ett FN-rollspel. Och detta är konstigt nog min skolas aula också. (hm hur kunde jag hitta bild på den egentligen....aja.) Tycker ni det ser roligt ut?


Jag har varit påväg att säga godnatt minst 5 gånger nu, dax för ett avslut på detta rätt så långa inlägg trotts allt =)
Godnatt,
Mwa

Icke sårbar

Allt detta tjärv med denna blogg alltså...... Det är inte klokt så lång tid det tar att logga in!
Jag är tröttare än någonsin  efter den här dagen. FN-rollspelet är ju faktiskt redan nästa vecka tisdag-fredag. Är det redan v.10 nästa vecka! Det går fort måste jag säga. Så nästa vecka har jag antingen en tysk eller någon ifrån Litauen här hemma hos mig. Come on! Lite måste man ställa upp iallafall.......
Trodde jag skulle slippa allt bråk och skit men tydligen inte. Jag bad bara om att få tillbaka mina två saker. Två saker som jag har behövt under typ 2-3 månaders tid nu.... hrm.
Det blir liksom nya äventyr den här sommaren =) ser fram emot det!

Godnatt,
Mwa

Haunted House

Jag satt och kollade på Hemsökta Hus med Thea. Eller Thea vågade inte kolla, hon vände sig om lite då och då då det kom såndär skräck artad musik då det typ dök upp någon ande. Jag tror på det. Jag tror på sånt. Även om det ser fejkat ut men jag blir livrädd när jag kollar på just det programmet. Det Okända som är svenskt är så boring för då får man bara kolla på när dom berättar om hur anden spökar hos just den personen eller huset.

Detta är tex en väldigt oseriös video :P men i en scen när han öppnar en dörr och det sitter någon typ längst bort i rummet ihopkurad. Han går ut och stänger och öppnar sedan igen och då står tjejen/killen upp och kollar på honom. Liknar The Grudge en aning...... Läbbigt!
Men som sagt, ni får avgöra om det är sant eller ej.



Här har ni Haunted House. Part 1


Oscars Galan 2009, ikväll 23.55 på kanal 9!

Klockan 23.55 är det Oscars Galan i Hollywood och den hade jag så hemskt mycket vilja se. Men dock börjar själva galan vid nästan 3 inatt och då ska jag ligga och sova sedan tre timmar tillbaks. Synd. Kan kanske spela in det och titta på det när jag har tid. Men ändå synd.
Jag var verkligen duktig igår minsann. När mamma och Ellen åkte till akuten så var jag hemma med snorisarna. Vi dansade, sjöng och tjoade. Det mest dramatiska var när jag hade lagat middag och Thea tjärvar med att äta som vanligt. Jag tar då till mitt fejk gråt och börjar gråta;

Jag- *gråter* Här har jag stått och lagat middag så att du ska kunna bli mätt och sedan sova gott. Är det för mycket begärt???? Det är liksom inte varje dag jag lagar middag till dig och Tuwa.....

Thea kollar ner på sin mat och börjar trycka i sig maten.
Den metoden kanske man ska börja med? För att få henne att börja äta upp HELA middagen. Och inte nog med det. När jag sa till henne att städa (Kolla inlägget Snorungarna som jag älskar) så när jag kommer upp har hon skyfflat under alla leksaker under soffan av alla ställen. Osmart eftersom det tar bara längre tid att gräva fram leksakerna igen och ta in de på rummet.

Mwa 

                 

Ben and Jerry's & Melodifestivalen

Sicket jäkla snöväder det är i Kalmar just nu. Snön vräker ner och det är inte särskillt roligt. Det är kallt överallt och det finns inte mycket att göra.
Igår vart det ju Melodifestivalen! Eller skippa utropstecknet där för varenda bidrag sög. OCH speciellt E.M.D. Bättre än så där kan dom väl? Det ända jag var lyckliga över det var att mamma hade köpt med sig Ben and Jerry's hem. Tack mamma!
Eftersom att det är söndag idag så kan man inte direkt hitta på några drastiska saker som att festa. Gå upp klockan 6 imorgon, mja, det blir inte särskillt roligt. Nähe, jag fryser ihjäl om jag ska sitta här!

Ha det så bra idag!
Mwa

Mummsfillibabba!

Vi har precis käkat middag och nu inväntar vi väl mamma och bellenbuu. Jag känner mig som en mamma ;S Aja, ska tappa upp ett bad till Thea nu.

Mwa

Snorungarna som jag älskar

Jag ringer till hem telefonen när jag sitter där nere

Thea- Hej det är Thea ( med världens gulligaste röst )

Jag- Buuuuuuuuuu! Har du städat klart uppe i vardagsrummet än????

Thea- Näääe

Jag- Men gör det då!

tyst i luren i några sekunder........
Thea- MÄH ååååh, HEJDÅ EMELIE!

Jag. Klick*

Och så hör man där uppe när Thea inser att jag har lagt på....
Thea- Meh, åååh vad jobbig hon är......................

3 minuter efter!

Thea ropar uppifrån!

Thea- EMELIE!!!!!! Jag har städat klart nu här uppe

Jag- Nej det har du inte.

Knäppttyst.

Smärtsammt! ;O

Igår var himlans roligt! Det har inte vart så roligt på väldigt länge (H) kom till Sarah runt 8 och då var redan viiiinis, basse och sandi där =) i dörren när jag kommer in ser jag hur viiiinis blir fejk påsatt imot diskbänken. Mysigt xP
Efter någon timme så kommer Sarahs kompisar och de börjar spela deras hemmagjorda tävling Squeese your titts together. Stämningen var as härlig och jag satt och snackade med Abbe som tydligen var kalmars rikaste 20 åring. Hamnade i en diskussion att pengar är livet! Försvarade mig med att pengar gör en lycklig för stunden och inte i längden och det stämmer. Men det tyckte inte dom. Dom skrek på mig och sa att Era jävla 17åringar asså!!!! Ni har knappt upplevt NÅGONTING, vänta tills ni kommer upp i våran ålder, DÅ NIH! (på ett skämtsamt sätt). Det var ingen idé att fortsätta diskutera det eftersom jag satt själv med alla dom killarna :P
Sandi och jag kom hem runt kvart i två och käkade. Kollade på Cold Case :P och sedan somnade gott.
För ungefär fem minuter sen åkte Ellen och mamma in till akuten eftersom EllaBella var med om en liten olycka. Jag, BÄSTA SYSTERN var där och hjälpte till. Ska fixa lite middag till snorisarna och sedan bada Thea. Ikväll blir det Melodifestivalen =) inte själv hoppas jag...... Och jag HOPPAS VERKLIGEN inte det var något allvarligt med BellenBuu!!!!!!

Älskar dig!
Mwa


ps. har fortfarande ögoninflammation, tror att jag håller på att få det på andra ögat också ;S jippie.....

Ögoninflammation ;S

AJ! Mitt högra öga gör riktigt ont ;O tror att det är ögoninflammation...... Blääää! Snorisarna har säkert smittat mig med något skit. Ska jag fortfarande gå ut ikväll då? Liksom trevligt när folk undrar vad som är fel på mitt öga eftersom jag ser riktigt trött ut på det. Usch jag vet inte, nu förstörde det bara ännu mer! 

Jag har faktiskt inte käkat frukost än så jag hade tänkt göra det nu =)
Mwa

Ännu muggigare

Emil gick typ precis. Han kom hit och lattjade till stämningen. Fan vilken energi  människan har! Underbart. Okej så det där med att doppa ananas i smält choklad får jag nog återkomma med eftersom jag inte har hunnit göra det än. Det får som sagt bli av imorgon kväll =) om jag inte ska iväg då förståss. Min säng ser frestande ut, vill soooova!!!! Men inte än =) ska bli kompis med min syster Ellen först innan ...... Tssss, syskonkärlek vettni. Eller snarare syskonbråk (eller vad det nu heter).

Mwa

Jerry Springer i egen hög person

Älskade älskade Jerry Springer asså.... Även de gamla programmen så kan jag inte sluta kolla. Kan inte dom där säkerhetsvakterna bara gå åt sidan så att dom kan slå varandra. hade vart mycket intressantare då. Även fast jag inte gillar våld xP aja, hänger inte ihop.... Smält choklad och ananas (Y) Toppen!!!!!

Men jag måste påpeka en sak, SHIT vad gammal Springer är :P Han har ju trotts allt sysslat med programmet sedan 1991 till 2003! Det är ganska länge.....
Nu sitter man och laddar tills The Hills säsong 5 kommer!


Muggigt

Okej, innan batterierna dör, har laddaren där uppe, orkar inte hämta den.....
Jisses vad jag hatar mitt hår. Jag tycker varken lockigt (mitt vanliga hår) och rakt hår inte alls är snyggt längre. & speciellt händig är man ju inte direkt. Men idag lyckades jag verkligen (Y)
Tuwa är på dåligt humör pga att jag glömde ta ut tutten typ tre sekunder efter att hon hade sovit, hon är på skit dåligt humör. Måste kila upp och rädda situationen! Sedan ska jag in till stan =)

Mwa

Slutat bry mig

Kollade på Grey's igår och visst var det sjukt bra!?! Äntligen är säsongen igång igen. Efter det blev de 2 avsnitt av Hemsökta Hus som jag inte kan sluta kolla på. Ellen och mamma påstår att det bara är fejkat men jag kan inte hjälpa att dra upp fötterna i soffan när dom slår på mörkerkamerorna (?) på natten. Något som glädjer mig är att jag har några Irene Huss filmer kvar inspelade på tven också (H) så det passar utmärkt att kolla på dom då jag är ensam hemma på fredag. Irene Huss är som vilken kriminalserie som helst, som Beck och Wallander, men jag vet inte, Irene Huss slår nog dom två.
Min näsa är täppt och jag fryser konstant. Vi eldade i kaminen hela kvällen igår och ändå satt jag och frös. I vanliga fall hade jag kanppt stått ut med att vara i rummet. Har jag liksom inget immunförsvar för fem öre eller!

Mwa


=D

Ellen och jag stod precis i köket med radion på högsta volym och hoppade runt och skrek till Kelly Clarksons nya låt. Riktigt roligt måste jag säga!
Imorgon ska jag träffa viiiinisen =) har inte träffat henne sen vi slutade skolan. Vi hittar nog på något!

Mwa

      



Videon med det härliga 'mans' skriket

Mja, något i den här stilen..... Jag hade skrikit så förbannat mycket den dagen att jag hade så ont i halsen. Mitt skrik låter verkligen obekant med mitt egentliga skrik. Skyller på hur ont jag hade. Och fyfan vad äckligt det var! Eftersom jag la mobilen i fickan så ser man tyvärr inget. Och ja, jag är verkligen livrädd när jag åker.


Skräck dagen på Liseberg 08

Vilken fegis jag är egentligen. Kommer ihåg då jag och en kompis åkte till Liseberg förra sommaren då vi också träffade tre schyssta killar. Hon tvingade i alla fall upp mig i tex kanonen, lisebergsbanan och slänggungorna. Nu idag när man kollar på dom bilderna kan jag inte fatta att jag har åkt dom attraktionerna. Jag kommer ihåg hur illa jag mådde och hur mycket jag skrek. Speciellt när vi åkte slänggungorna. Fyfabian! Jag har det inspelat också. Det låter som om jag ska dö. Men nu när jag börjar tycka Liseberg är aningen intressant så söker sig alla andra till typ Danmark för att Liseberg inte är särskillt roligt längre. För mig har 'åkturen' bara börjat och innan jag dör så kommer jag inte ha åkta allt. Jämfört med mina andra kompisar som åker varenda attraktion tio gånger om på en kväll. Jag håller mig till lisebergsbanan och flumride så länge tror jag..... ;D kommer ihåg att jag la ut ett videoklipp när jag la mobilen i fickan när jag åkte slänggungorna. När jag lyssnar på det nu så skrattar jag ihjäl mig! Men om jag väl sitter där uppe igen och ska åka, då är jag nog inte så kaxig. Kan kanske publicera det videoklippet igen =)

Fika,
Mwa

Världens bästa snorisar!

Somnade klockan ett igår natt. Hörlurarna satt på huvudet tryckt imot kudden i en hel timme och idag gör det skit ont.
Vaknar av att Thea (5 år) sitter och hoppas och studdsar vid datorn till Katy perry - Hot'n cold. Jag menar ofta hon kan det :P hon kan hela låten. Dock kanske inte på ren svenska xP men hon hade jävligt roligt och hon är duktigare än de flesta femårigar. Hon har liksom en riktigt cool attityd. Ingen kör över henne.
Ska gå och leka med snorisarna nu =) Tuwa har ju för gulligt leende asså.

Mwa

Heeelvete!

Jag hoppas detta förblir den sista 'lat' dagen. Jag vill inte vara hemma längre! Och jag ska inte vara hemma heller (H) ringa viiiinisen imorgon och bestämma lite saker. Men annars så ska jag plugga det sista imorgon så har jag hela hela heeeela veckan fri ifrån den skiten.
Syrran och hennes kompis kollar på Saw 5. Kan inte sluta glo på när dom sågar itur sina armar för att blodet ska hamna i dom där muggarna. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! Jag spyr. Kollade ju på premiären med Emma i höstas tror jag. Den scenen och det sista, jag vrålade så jävla äckligt det var. Men Emma lurade mig gång på gång. Jag hatar sånna filmer. Det brukade vara Emma som var rädd för att kolla på sånt men nu är det ombytta roller. Definitivt. Mår illa förtusan. När dom har sett klart ska jag än en gång gosa ner mig i sängen och sova. Termometern visar på -12 grader ute...... Jisses. Just nu känns sommaren långt långt långt bort..... Deprimerande ärligt talat.

Imorgon ska jag tydligen ut och åka pulka med snorisarna =) trevligt trevligt.

Mwa

När man vänt på dygnet.....

Detta är skiten som man får ta när man sover alldeles för länge. Alla typ sover medans jag skulle kunna göra i stort sett vad som helst. Kanske inte.....  Men ni fattar liksom vad jag menar. Kolla på skräckfilmer på tven vågar jag inte eftersom jag drömmer en massa skit. Städa rummet kan jag inte göra då damsugaren står i mammas&pappas rum. Man måste damsuga innan man städar :O asså typ checka någon gammal debatt på tven eller något. Jätte roligt. Min bästa kompis Emma var ju med i Ekdhal (?) i torsdags! Roligt!
Näe men orkar inte sitta här och skriva hur meningslöst dessa närmaste timmarna kommer att bli. Kanske ska testa att sova ändå?

Buenos noches,
Mwa

Detta har aldrig hänt någonsin i min livshistoria

Hel weirdo dag ;S Jag var så nedrans trött redan i torsdags men ändå höll jag mig uppe till tolv. Igår vart jag ännu tröttare och kunde lätt lägga mig vid nio. Men jag höll mig vaken till tre. Mamma drev 'taxi' verksamhet igår kväll här så anledningen var därför.
Men när jag vaknar på morgonen så är klockan 10, jag lägger ifrån mig mobilen och lika fort så har jag somnat igen. Gissa när jag vaknar igen?!?! Jo jag vaknar nästan halv fem! Det kallar jag utmattad till 100%. Tack skolan!
Eftersom det är middagstid så är det ingen idé att äta någon frukost.

Den här helgen ska jag bara chilla. Men på måndag, då ska vi skriva historia igen (H)

Mwa

Jag är tyst

Sitter uppe i vardagsrummet med mammi. Kollar på några filmer och snackar. Eller jag snackar snarare. Hon är mega trött och somnar snart.
Elton John - Can you feel the love tonight, Gabbe sjöng den på Shakespeare pjäsen. Pricken över i:et måste jag säga. Fyfan vad vi kämpade med den där föreställningen. Vi gick från klockan 08.10 - 18.00 vi jobbade över när vi hade sovmorgon och på resursdagar. Vi är nästan värda en applåd för det! Vad vi kämpade. Men allt det tog ut sin rätt nu den senaste veckan. Jag vet inte om jag kan säga om det är värt det eller inte. Både och skulle jag väl säga. Klassen kom varandra närmare men när detta projekt är avslutat så blir det en liten glipa igen.
Mamma ska straxt iväg och hämta Ellen och när dom kommer hem ska jag sova =) ska ju trotts allt hålla koll på småsyskonen som sover.

Godnatt!
Mwa

Fredgas mys

Prov dag idag. Gick väl som det gick antar jag :P fredag den 13. Jag menar, det är ingen som går runt och oroar sig för det. Så fredagen den 13 är bara skitsnack verkligen.
Jag valde helt fel skor idag eftersom hela Kalmar är täckt med snö. Skitkul att halka runt på gatorna och trilla. Det är liksom inte kul att gå runt med uhm kängor och stora pösiga jackor. Dock så går jag runt med jacka inne i skolan pga att jag fryser nästan ihjäl då jag inte har den på mig. Det är sjukt ;S skolan är fattig.
Träffade min moster idag också =) höll på att klämma ihjäl deras katt i ytterdörren. Klumpigt gjort av mig. Kom ihåg när det sprang förbi en hund förbi mina fötter och medans jag går så kickar jag till den här hunden så den flyger all världens väg över golvet. PINSAMT! Det var ju inte med mening. Såg inte hunden.

Ikväll ska jag mysa uppe i soffan och sedan ta ett bad =)
Jag har föresten haft lockigt hår idag.....

Mwa

Längtar till lovet nu!

Góafton!
Kom precis hem ifrån stan =) Emmy och jag följde med till Sarahs lägenhet. Satt och käkade godis, spelade x-box (som Sarah förövrigt är helt beroende utav) och garvade en jävla massa. Sjukt roligt! Dock är typ alla trötta. När resolutionen är inlämnad så är det nytt på gång. Imorgon har jag språk prov men jag har inte haft lust att öppna böckerna överhuvudtaget. Jag har haft andra mer brådskande saker att göra och ta mig tid till. Min lärare kommer bli grymt besviken...... Men något måste jag göra! Så nu tänker jag öppna böckerna och kolla igenom så mycket som jag kan innan jag somnar på soffan.
Imorgon är det sista dagen och sedan loooov!!!!  Och då blire feeeest  och massvis med mys (H)

Mwa

Ännu en dag :P

Tråkig dag idag..... Verkligen! Kom hem och fikade med mamma och syskonen. Två dagar kvar och efter det kan man andas ut i en vecka åtminstone.

Det tog längre tid än vad jag trodde att skriva ett inlägg.....  Badade nämligen snorisarna och det var jobbigare än vad jag trodde. Dom visar nada respekt för varandra i badkaret :P
Sitter nu och glor på Next på mtv för att få tiden att gå. 

Study time!!!!
Mwa


Mycket stress och lite chill

Lugn dag idag måste jag säga trotts att det började dra ihop sig mot resolutions inlämning. Viiinis och jag fixade det hemma sen så nu är jag klar efter några frustrerande timmar framför datorn som har förresten blivit sjukt tråkig.
Min älskade lillasyster Bellen kom till skolan idag för att hälsa på. Men mitt under allt så hade min lärare en introduktion på ett nytt arbete i digitalfoto i nästan 20 minuter. Ellen var ofc riktigt rastlös så hon gick sen :P förstår henne. Hade inte suttit där frivilligt ärligt talat.
Men iallafall..... Jag har inte tid att sitta här längre nu när FN-saken är klar. Dax att läsa den där boken och skriva i Shakespeare boken som min engelska lärare tjatar om.
Oh just det, imorgon har vi Mona direkt på morgonen (H) hahah!

Mwa

My bed calls!

Som ni ser så är jag fortfarande uppe. ja vad i helsike gör jag uppe ;O borde sova för länge sen! Jag har skrivit, på ungefär hm tre timmar, tre stycken 'meningar' på den inledande delen och NADA på den operativa delen.

På den operativa delen ger man förslag på lösningar.
På den inledande delen förklarar man vad problemet är.

Mitt huvud är som på ett dagis. Hög ljudnivå, irritation, ångest & stressigt. Ångest, mjaaa det hör väl inte direkt hemma på ett dagis kanske. Men asså detta resolutions arbete går åt helvete. Jag vet liksom inte om jag gör rätt. Jag har bestämt iallafall att jag ska hacka på Kina, det är ett som är säkert :P Jag säger som min lillasyster, gug vad töntigt detta låter. Men som mitt förra projekt så är detta mycket mycket mycket mer striktare och seriösare och minsta skratt och flin vid fel ställe så åker man på en utskällning :P jag kommer ihåg på det svensk Fn-rollspelet då knappt någon hade fått sova den natten och då många låg och sov i aulan under generalförsamlingen. Jag var nästan en utav dom. Lärarna vart ju inte så förtjusta i det.....
Klockan börjar närma sig åt tolv och då har jag bestämt mig för att sova. Godnatt!

Mwa


Poor poor poor us

PANIK rååååder!!!! Jag måste sätta igång med den där förbannade resolutionen och det står helt still i huvudet. Jag ångrar att jag läser Internationella linjen, jag ångrar det så himla mycket! Jag fattar inte varför jag sitter och skriver ett blogg inlägg när jag egentligen borde fixa och dona med resolutionen, FAN vad jag hatar det ordet! Jag har resolutionen (:@) skriva i den där engelska boken om hur Shakespeare har gått osv, sedan kolla igenom språk provet. Vill dom att man ska dö eller???? Att gå denna linjen är rena rama självmordet inser jag nu.

tänk positivt, tänk positivt, tänk positivt...................       


Nedgång

Ojojoj vad jag har försökt.... Det går bara inte. Jag har helt enkelt börjat inse vilka mina riktiga kompisar är och inte. Du står tyvärr inte med på vänner listan. Jävla kräk.
Bortsett ifrån allt jag har fått veta idag så är jag lugn fast ändå grymt ledsen och besviken. Ska förtränga det med en massa plugg..... Och imorgon är det företagsekonomi. Jag funderat enormt på att byta.... Visst som alla säger, det är bra att kunna. Men våran lärare dyker ju kanppt upp på lektionerna. Hon är ett typexempel av min matte lärare. Vill dom ens vara där? Kanska skulle ha sattsat på en annan karriär.
Dricker kaffe och lyssnar på Abba. Hoppas hoppas att man kan hitta någon resolution eller något statement men jag har letat som bara den och funnit i stort sett nada. Äsh. 

Mwa

Snyft,

Ligger i sängen med laptopen bredvid mig. Håller på att läsa min engelska bok. Handlar om en tjej i min ålder som man får följa från ett hälsosamt liv till att nästan gräva sin egna grav. Ganska frustrerande då man vet vad som kommer att hända. Men om jag skum läser halva boken så vet jag att jag kommer missa någon viktig liten detalj så jag kan inte göra det.
Mmmh, det doftar vanilj i hela rummet, underbart! Lyssnar på James Morrison som pricket över i:et. Det var länge sen jag pluggade såhär mycket på en helg =)

Ska käka och förhoppningsvis komma en liten bit frammåt i boken igen.
Mwa


Gå vidare! Bara gååååååå

Tjingeliding!
Medans andra står stilla så fortsätter jag vidare i livet. Det är enklast så.
Jag har lite telefonsamtal jag måste göra idag. Läsa klart boken. Städa. Och den viktigast biten, ta det lugnt. Jag börjar få mer koll på skolan igen eftersom Shakespeare förstörde hela min planering. Det blev helt enkelt jobbigare med det projektet än vad jag trodde. But im back on track again people!
En lustig liten sak igår kväll då jag gick och la mig. Jag har minneslucka. Jag kommer inte ihåg hur jag kom till sängen och somnade ;S tokigt.

Det är väl dax att utnyttja tiden, även fast jag inte har någon direkt lust att anstränga mig idag.  

Mwa

Slutet på det hela.

Det är tråkigt när man inte är precis någonting i andras ögon. Man är ingenting trotts att man kämpar för rättvisa och för lite lugn och ro. Man har lagt ner så himla mycket tid på det att åtminstone försöka göra det rätta. Men, vem orkar helt enkelt? Inte jag.

Blondinbella är ingenting.

Har tänkt på en sak..... Jag kollade in lite bloggar förut imorse och insåg att nästan Alla var modenischade. Det är den här BlondinBella som har skapat denna modetrend-bloggen. Ingen, INGEN kan eller kommer bli lika bra eller snarare få lika hög status som BlondinBella för att man skriver om mode. Man måste vara speciellare än så. Hon var väl hm typ 14 år då hon började blogga och då var det inte lika stor efterfrågan. Men nu idag, då handlar alla bloggar om mode. Typ 90% av all bloggar är om mode. det finns väl vettigare saker att skriva om än mode?
Blondinbella är egentligen ingenting utan sin blogg och hon hade verkligen inte varit lika förmögen. Hon skriver i stort sett om inget speciellt. En vanlig människas liv.

Dagens

Dagens Vill ha: Alla läxor klaaaara!  
Dagens Händelse: Har aldrig sett så trött ut som i morse då mamma väckte mig. SHIT asså :P
Dagens Låt: Lars Winnerbäck - Du Gamla Fria Nord  
Dagens Planer:  Kvällens palaner* Chilla
Dagens Saknad: Jag saknade mitt lilla homie gäng Sarah viiiinis jonna och sandi
Dagens Dummaste: Att jag har huvudvärk
Dagens Behov: Kiwi
Dagens Bästa: Att jag har jobb!
Dagens Humör: Glad och seg  
Dagens förvånade: Att huset var tomt för några timmar förut idag. Kunde göra precis vad jag ville! Glodde därför på Irene Huss (H)

Sovmorgon (Y)

För första gången på minst en månad har jag fått sova till över nio. Men oron över allt som måste göras tills på söndag kväll är inte roligt. Jag måste ha hunnit läsa klart min bok, bestämma min Fn fråga, börja skriva på resolutionen (eller halva resolutionen måste vara klar tills på söndag innan jag ska sova), måste kolla på språk provet & sedan en massa skit emellan. Jag har att göra må jag säga!
Jag funderar på att ta ett bad. Läsa lite ur boken och sedan krypa ner i soffan med laptopen och skriva lite på resolutionen. Jag hatar att skriva resolution ;S Men jag är i alla fall som tur är med älskade viiiinis på samma utskott =) så det känns lite skönt trotts allt.

Tappa upp ett bad var det jah!
Mwa

Update från soffan

Tänka sig att jag fortfarande är uppe! Jodå! Mamma Ellen och jag ska kolla Samantha, typ den ända serien eller timmen på dagen då det bästa programmet körs. Efter det ska vi sova =D sovmorgon imorgon. Frukost, chilla och sedan plugga. Jag måste läsa klart min engelska bok, plugga på språkprovet, kolla på FN-rollspelet shittet & skriva ner stödord till sammanfattningen utav engelska boken. Förhoppningsvis så tar inte detta mer än några timmar.
Imorgon kanske vi ska till Sarah banana för en liten fika. But im not sure.
Eftersom jag är så insatt i Tibet frågan så har jag bestämt mig för att ''hoppa på'' Kina i alla fall på FN-rollspelet för er som är intresserade xP Nu är jag tillsammans med viiiinis i utskottet som heter Mänskliga Rättigheter. PERFEKT för mig måste jag säga! Så det är jobba jobba jobba hårt med det nu fram till i mitten utav Mars tror jag. Hm 9/3 har jag för mig =)

Annars så saknar jag sommaren för mycket nu. Skulle kännas underbart att få gå ut och möta en såndär jätte varm vindpust. Dingla med fötterna i hamnen en vindstilla eftermiddag eller grilla med familjen ute på altanen med mammas otroligt goda sallad. Jag är så sugen!!!!!

Ska slänga in ved i kaminen och så börjar Samantha nu =) hörs imorgon eftermiddag!
Mwa
Mineralvatten, Lime & Frysta hallon       
Eller glass med varma hallon!!!!!!!

Snart smäller det! Så förbannad

Kom hem för sisådär 40 minuter sen. Utmattad.
Jag har vart borta as mycket ifrån språk lektionerna eftersom vi har hållt på med Shakespeare så pass intensivt.  Så idag var första gången på två veckor som jag i stort sett gick på språket. Det som gjorde mig så jävla fruktansvärt förbannad är att jag kommer förlora det betyg jag har pga all den tid jag/vi har lagt ner på Shakespeare pjäsen. Det är så jävla tråkigt! Så förbannad. Lärarna förväntar sig att vi ska gå ifrån 08.10 - 17.00 nästan varje dag och sedan jobba över på studiedagarna och på premiären gå från 08.10 - 21.00. Och sedan att vi ska klara av att göra läxor oxh plugga till prov. Men vem i helvete har tid att plugga till det???? Man kommer hem helt slut i huvudet efter att man sprungit upp och ner och försökt lösa problem...... Så besviken, dels på mig själv. Ibland undrar man ju om vi egentligen ska klara av allt sånt. Att vi bara är svaga och trötta tonåringar.

Mwa

FN-rollspelet......

Vad skönt med sovmorgon =) behöver inte direkt stressa såhär på morgonen. Det är härligt lugnt och stilla hemma eftersom mamma och tuwa sover. Pappa jobbar och Ellen är i skolan. Bara Thea och jag som är vakna. Kollar på barnprogram.
Jag har tjatat om Shakespeare ett bra tag nu..... Byter ut Shakespeare mot FN-rollspelet nu för DET är något jag kommer bekymmra mig över :P USCH!

Näe, dax att klä på sig och sedan gå. Ha en trevlig dag!
Mwa

Blackberry

Jag gjorde nog rätt i att inte gå ut ikväll...... Torsdagskvällarna är ju trotts allt inte min kväll direkt. Det eldas förfullt här hemma som vanligt. Det börjar bli riktigt varmt, mår nästan illa av värmen. Ska bära ner datorn strax för att kolla på senaste avsnittet av AA (andra avenyn).
Jonna Sandi och jag delade säng i natt och typ klockan fem i tre fick jag kramp i benet. Låg så en bra stund förns jag råkade somna. Riktigt obehagligt. Gaaaah jag saknar Shakespeare!!!! Och jag är inte ensam som tur är.
Sovmorgon imorgon men vad spelar det för någon roll egentligen? Jag har bestämt att jag ska anmäla mig till något slags 'matråd'. Det går ju inte längre. Maten är ju fan äcklig ;S ser ut som skit rent ut sagt! Fyfan vad vidrigt. Dom spottar säkert i skiten också....
JUST DET! Blackberry, telefonen jag har dregglat över i snart tre år (!!!!) eller den nyaste versionen av den telefonen har lanserats i sverige, eller snarare märket Blackberry har kommit till Sverige. Den är så grymt snygg!

Lyssnar på Snook - Mr.Cool. Hahah shit. Den låten uppträdde man till i sexan. Minnen dyker upp hela tiden.

Usch detta illamående....
Godnatt,
Mwa



SOMMARJOBB SUCKERS!

Shakespeare är slut och jag måste erkänna att jag saknar den där tråkiga aulan! Och alla promenader ifrån källarplan upp till D-plan typ tretton gånger om dagen. Shiiiet. FIka stunden innan THE BIG FINALE i onsdags var mysigt. Alla satt samlade för att fika och så snackade vi en massa.
Senare på dagen så vart aulan fullsatt och nervositeten ökade bland alla skådespelarna. Precis när allt skulle börja så dök tidningen upp och jag ställde upp på en intervju. Kunde inte alla efternamnen och fotografen var tvungen att gå och MINA bilder som jag hade tagit med system kameran gick inte att lägga in på datorn så Rolf fick ta hand om det. Sicket tålamod både Anna-Lena och Rolf har haft med oss! Speciellt med mig xP
Jag låg ner och hängde över scenen för att få några bra kort men shit vad svårt det var..... Utan blixt blev det suddigt och med blixt såg det lite konstigt ut på bilden. Men några bilder fick jag! Efteråt vart det städ och sedan en timme senare så var allt bort plockat.
Senare efter så for Jonna viiiinisen och jag hem till viiiinis. Sandi kom senare =) vi kollade på motorsågsmassakern (?), men både Jonna och jag typ däckade vid halv elva. Just det! Gullebarnet Jonni my ponni drar till utlandet i två veckor. =( lite tråkigt....
Förberedelserna för FN-rollspelet blir ju bara tråkigare och tråkigare. Det är så mycket! & resolutionerna ska tydligen in på tisdag ;S WTF! Vi började jobba på dom idag liksom. Så inte en chans! Hela rollspelet är aningen obehagligt.
Det är Corehouse ikväll och jag hade tänkt gå med Sandi men jag är slutkörd ;S jag tror alla är det! Men Sandi är nog mer sugen på att gå ut än vad jag är :P 
Efter Företagsekonomin så gick jag in till stan för att möta upp Emma =) vi kollade lägenheter inne hos Pontus på Fastighetsmäklarna. Ganska intressant! Massa fina lägenheter men det är så komplicerat.
Sedan hem, käka, ta det lugnt och sedan Ben And Jerry's Chocolate Brownie (Y) STOR tumme upp för det asså! Bästa och krämigaste glassen i världen.

SOMMARJOBB SOMMARJOBB SOMMARJOBB SOMMARJOBB! (H) YES!

Mwa

Im walking on sunshine ooooaaaoooh!

Klockan var lite över nio då jag knackade på dörren. Pappa öppnade och han såg direkt att jag var utmattad. Vart i skolan från tio över åtta till nio och sedan middag på stan. Allt har ordnats men jag ligger efter i några ämnen pga detta.
Jag ska i alla fall duscha sova och packa lite saker för imorgon drar jag jonna sarah och sandira hem till Viiinis för lite kvällsmys efter två hårda dagar.... =)

Godnatt,
Mwa

Rykten....

Är det inte lite patetiskt då man går runt och blir kompis med sin ovänns kompis bara för att hämnas? Är inte det riktigt äckligt vidrigt patetiskt :P Det skriker Jaaag äääär räääädd! Gaaaaah. Jag menar hur jävla tråkigt liv kan man ha egentligen....?

Ääääntligen sovdax (H)

Det börjar bli dax för sängen.... Jag känner att den mesta tiden spenderas i antingen sängen så är det i skolan eller i soffan. Det är nice, men inte i längden...... Ser fram emot onsdag&torsdag!
Godnatt

Mwa

Jävligt cool tvååring till syster (H)

Mina händer luktar skolans vidriga tvål. Tvättar händerna så ofta jag bara kan eftersom min lilla sprit-handtvätt är borttappad eller något. Kanske ligger i byrån när jag tänker efter.
Tuwa och jag körde lite moves inne på hennes rum till Mojjes skiva. Hon är två år och dansar som en gud! Näääe men hon är skit duktig. Hon dansar i takt och hon gillar bara låtar med dunkadunka i. Så jävla cool!
Jag vet inte om jag kommer komma till skolan vid tio över åtta eftersom jag inte har NÅGONTING att göra förns klockan är ett då jag får hjälp med sista innan 'tryckning'. Men lite egoistiskt kanske om jag dyker upp halv ett då alla andra har kämpat från tio över åtta. Men ALLT ska ju vara klart idag, så imorgon ska vi ha det riktiga genrepet med ljud och ljus och jag har ingenstans att vara för att hjälpa till. Då kan jag lika väl stanna hemma :P Äh jag messar Gabbe.

Mwa

Dagens....

Dagens Vill ha: Ett 'dagens-minne-för-livet' ( fick ett minne för livet i helgen xP)
Dagens Händelse: Då Emmy och jag tände och släckte lamporna i aulan tills alla blev förbannade.....
Dagens Låt: Lars Winnerbäck - Ragnar HAHAHAH Elin, du kan ju den ;D
Dagens Planer:  Kvällens palaner* Läsa och sedan chilla
Dagens Saknad: Sarah saknade jag idag
Dagens Dummaste: Då våran klass går i skolan då det är studiedag för alla andra FUCK*
Dagens Behov: Hallon och glass
Dagens Bästa: DÅ jag var bättre på PhotoShop än min lärare (H)
Dagens Humör: Seg i huvudet och allmänt trög i kroppen
Dagens förvånade: Då jag insåg hur rädd jag vart för att åka bil/buss när jag tog bussen hem förut...... Läskigt

Stagg är en diktatur

Shakespeare kan ta sig någonstans..... Riktigt hårt. Det är motgångar hela tiden och ingen vill hjälpa till. Börjar bli less på det. Nu är det jag, JAG själv som får ta tag i det hela och fixa det medans dom andra tar äran åt sig för att det är egentligen jag som fixat det. Utan mig så hade inte det där skiten FUNNITS! :P Imorgon börjar vi 08.10 ( då alla andra skolor inklusive Stagg har studiedag) och så slutar vi 20.00 på kvällen. Jag pallar inte. På onsdag är sista föreställningen och sedan städ. Jag känner att jag ligger efter i några ämnen pga detta. Det borde liksom inte vara så :S detta projekt borde har varit frivilligt för folk som har tid att stanna kvar efter skolan och jobba på detta. Frånvaron bara växer ;S satan.

Godnatt

Det är så fruktansvärt roligt att ha er omkring en! Denna energi som strålar och smittar av sig på alla andra.
Nu somnar jag.........

RSS 2.0