Lars Winnerbäck i Kalmar

Det var fyra dagar sedan sista jag skrev nu men jihuu statestiken håller sig fortfarande uppe =) Tack!

Vädret här i Kalmar har varit så himla skönt de senaste dagarna men idag var det nog rekord. Klockan 3 stod temperaturen på 29 grader i skuggan och allt var så himlans kvavt.
Jag och Linda hjälpte till eller det var egentligen Linda som skulle hjälpa till :P vi hjälpte till på Lars Winnerbäck konsterten (vilken dag kommer jag inte ihåg x) Visst han suger men det var mest upplevelsen. Linda och jag hade väldigt kul med killen som hette något men kallade sig för Anton. Han snuskade till sig rejält där en stund :P senare mot kvällen började jag må dåligt (det håller i sig än) och det gick upp och ner. senare på kvällen så kom också J och Ellen =)
Linda och jag fick faktiskt en skymt av honom när han satt i cafét bredvid där vi stod. Men är vi säkra på om det var han Linda?

Som sagt jag mår fortfarande inte bra. Antingen är det för att jag har ätit för dåligt eller för att jag har stoppat i mig något jag inte tål. Klockan är liksom snart åtta och jag har varit SKIT trött i nästan tre timmar nu.

Måste gå! En lite update fick det där bli =)
Mwa

Det är helt jävla stört

Kom precis hem ifrån nästan 3 för långa nätter med Linda. Varav Robin har varit med oss i nästan en dag om jag inte tänker fel. Linda har som sagt huset själv så det finns hur mycket saker som helst att sysselsätta sig med. Som igår färgade jag hennes hår, tyå klockan 1 satte vi igång med det. Klockan halv tre inatt kom Robin och på något märkligt sätt så stannade han hela natten. Klockan var nog lite mer än sex då vi slutade prata.
Linda skulle också jobba 13.00 idag så efter nästan 5 timmars sömn så bar vi iväg.
Dagen innan var vi uppe till fem.....

Idag ska jag ta hand om småsyskonen =) jag har saknat dom så! Och imorgon åker vi till Karlskrona (får dock se om jag följer med).




Det är en sak som rullar i huvudet hela tiden. Var det bara jag som märkte något? För precis allt var så förjävla patetiskt gjort. Påstår att jag är den som är mest egoistisk av oss alla och att jag vänder kompisar emot folk. Vad var det som precis hände??? Få det som att låta som om hon är offret. Nej varför ödsla sån energi på sånt skit nu? Det är ju nästan skrattretande för tusan......



Sex and the city!

Tidig god morgon!
Linda och jag åkte in en runda till stan idag vid 4 tiden och sedan mötte vi upp Ellen&Emelie för att se på Sex and the city. Och gissa vad (!!!!!!) haha jag somnade inte! Helt otroligt. Och mitt i allt träffar jag Paul x) som börjar med detta ''barnvagns-prat''. Filmen var riktigt bra! Men som sagt, en riktigt chic film minsann :P inte filmen man går och ser på med sin pojkvänn kanske....
Linda och jag satt och skrattade hysteriskt till att nästan börja gråta.
Jag har förälskat mig ytterligare i serierna/filmen.



Nähe som sagt, checka tiden jag publicerar detta, ganska ganska sent. I ett ensamt hus ska jag och linda sova inatt + katt jäveln.

Idag har jag nog faktiskt insett att det finns bättre saker här i livet som jag inte direkt har tänkt på.

BUMS I SÄNG!
Mwa

Från Böda i norr till Ottenby i söder

Helluh =)
3 dagar sen jag skrev nu och jag har inte direkt känt att jag vill eller behöver.
jag har umgåtts redigt mycket med min lillasyster Ellen dom här dagarna. Men visst, endel dagar börjar med att vi blänger åt varandra och skriker och andra dagar så är det helt lugnt mellan oss.
Medans alla var i Bergkvara igår så hjälpte jag Ellen på ''jobbet''. Och ja, först trodde jag att det skulle bli skit tråkigt men icke! Ellens andra pass då vi satt några meter ifrån restaurang personalen som hade flyttat ut deras saker, sååå grymt snygga!!!!! Ellen jobbar förresten under föreställningen Lånta fjädrar med Robert Gustafsson Suzanne Reuter & Peter Dalle + många många fler! Trodde det skulle vara pensionärs varning på de föreställningarna (alltså att föreställningen skulle suga!) men alla dessa skämt som rullar på en efter en. Men lyllos Kalmar (!) föreställningen visas bara här ;D
Och eftersom Ellen jobbade två pass igår så såg vi första delen två gånger. Ellen sitter bredvid mig och mimar deras repliker eftersom hon har sett den huuur huuur många gåner som helst innan. Ser fram imot att få se andra halvan på lördag. Jag behöver också inte betala något :P haha.
Jag bönade och bad Ellen om jag fick följa med på hennes nästa pass nästa helg och visst sa hon med ett leende för att hon fattade vad jag var ute efter :P


Så eftersom jag typ aldrig lägger ut bilder (klagomål från Ellen och Linda) så får jag väl lägga upp en bild på ''Lånta fjädrar'' eftersom hela mitt inlägg handlar om det :P



Eftersom vädret har svikit större delar av Sverige i sommar så finns det inte så värst mycket att göra. Ellen har tjatat om att vi skulle åka upp till Öland men det blåser och regnar så på onsdag får det bli. Funderar på att åka hela långa fricking vägen upp till Böda en dag och sedan tar vi andra vägen och åker hur jäkla fricking långt åt det andra hållet åt typ Ottenby eller Mörbylånga :P helt onödigt i know! Men vad ska man göra!!!!

Ha det så bra!
Mwa

Dagens första&sista

Det får bli dagens första och sista inlägg som vanligt.
Igår hade jag det jätte kul. Speciellt på kvällen då jag kom på mig själv sittandes i ett halvt mörkt kök och  bara stirra in i väggen. Tillslut tog jag fram Aftonbladet och började läsa i skummet.
Pappa och jag satt uppe sent sent och kollade på en film så nu imose så blev jag kvar i sängen. Segt.
Följde också med Linda när hon jobbade. Jag förstår fortfarande inte varför jag sitter där frivilligt x) Vicki dök upp senare.

Innan middagen så låg jag ute på studsmattan och läste med morgonrock och filt =) det är varmt även fast vädret suger så det funkar väl..... Kom på precis att allt ligger kvar där ute. Hmm nja jooo jag lägger mig nog där igen.

Imorgon ska jag träffa släkten, länge sen nu. Jag tycker inte att det är så himla kul att gå på kalas och sånt och varenda gång jag fyller år så får jag dåligt samvete att alla kommer hit då jag inte har dykt  upp på deras.... Men vad ska man göa??? Sitta i ett hörn och bara glo? Nej då kan jag lika väl ligga hemma och sova. Men det är väl inte det som räknas.

Nu ska jag återgå till mitt liv igen, då jag ligger där ute och stirrar upp och helt plötsligt fastnat med blicken på solen då det svider i ögonen.... ''Man kan faktiskt bli blind'' säger farmor....

Mwa

The Beatles freak!

Även fast jag inte bloggar så  mycket längre så håller jag ändå min statestik uppe =)
Hej får jag väl börja med att säga!
Uhm det har som sagt fortfarande inte hänt så värst mycket eftersom jag har dragit mig undan ett tag nu.
Igår satt jag ensam hemma. GRYMT SKÖNT! Det händer liksom inte för ofta. Satt och kollade på två avsnitt av Det okända och senare på kvällen Paranormal State. Gissa om jag var livrädd för att gå ner och sova sen. Tog med hunden ner, ingen bra idé....... Ellen skulle komma och skrämma mig när jag hade släkt och hunden fick fnatt och ställde sig på sängkanten igen och bara skällde rakt ut.  TACK Ellen!

Straxt kommer Lindsan hit och jag har inte en aning om vad vi ska hitta på ärligt talat :P jo vi kan sitta och glo på aktie kurserna x) Nasdaq ligger back :P
Jag har verkligen fastnat för The Beatles igen :P det ända jag går och nynnar på nu är Lady Madonna osv.

Nej nu ska jag kila!
Mwa

Drogad som aldrig förr x)

Hej hej hönni!
Jag vet inte om det har hänt så värst mycket.... Ellen och jag satt uppe till nästan halv tre igår natt och kollade på film. Det var så varmt och Ellen fick mig att börja skratta tusentals gånger. Helt drogad var jag kändes det som. Somnade sååå gott!

Nu tänker jag återgå till mitt deprimerande liv =)
Mwa

Out with the old stuff and in with the new

Jag har tänkt på det.... Ibland är det sååå skönt när folk går vidare. Det är liksom Out with the old stuff and in with the new. OCH nej, det är inte bara jag som känner eller uppfattar saker och ting såhär just nu.


ÄNTLIGEN!

''Motherfuckers''

Halloooo där!
Väldigt mysko dag idag verkligen. Jag vaknar på Stensö inatt runt hm 5 på morgonen av att jag har trillat ur soffan. Slog i huvudet i både bordet och i golvet. Ajajaj! Och så kommer pappa och hämtar mig vid halvtolv också.... Detta var inte planerat.

Igår satt jag och höll Linda sällskap på jobbet. Tror jag åt MINST 3 liter jordgubbar + att jag åt minst lika mycket i dag. Så fruktansvärt ont i magen jag har haft. NOT GOOD!
Jag har också bestämt mig för lite saker nu. Vilket jag inte kommer att avslöja eller berätta om här. För det är ytterst hemligt.  Och ja, visst är jag dum i huvdet som skriver det när jag inte ens tänker berätta det??? Min humor!

Aja, jag finner det här inte längre roligt att skriva här. Ni suckers är ju inte intresserade. Bara av dess fula och dumma mode bloggarna. 

Blääää nu skriver Jonte och frågar om  jag är OK. JAG ÄR INTE OK!


Värsta hypokondriker programmet....

Nätterna bli bara längre och dagarna blir bara kortare och kortare. Jag bestämde nyligen med Linda att vi skulle träffas idag. Vad vi ska göra har jag ingen aning om. Det är väl dax att börja göra sig iordning då kanske.

Just nu är Ellen och jag ensamma hemma med Thea och Tuwa. Så tråkigt fast det är sååå skönt när småtjejen ligger och sover för då blir det så otroligt tyst i huset.

Igår var det programmet Hypokondriker bla bla bla någonting. Mamma blev super orolig och var helt allvarlig då hon tog kontrollen och kollade på mig.

- Är du säker på att du ska kolla på det här?!?!! DU lovar att inte bli sån där då!

Jag sitter och flinar och är nästan på väg att börja skratta hysteriskt. För enligt mamma så är jag hypokondriker. Vilket inte är bra.

- JAA jag lovar!

Programmet var iallafall rätt så bra och det påminnde mig om endel saker. Fast dom som sökte hjälp var ju i enormt behov av det. En kvinna påstod sig vara förlamad i båda benen :P en tjej trodde hon hade cancer öveallt i kroppen. En kille var rädd för att bli Hiv-positiv då han rörde blod och han skulle aldrig kunna stå ut med att om han smittade sin dotter eller fru. Han dog hellre. Det var också en kvinna som fejkade hjärtattacker hela tiden....

Nu måste jag röra på mig =) Ha det fint! Mwa

''Idag är Peking en världsstad''

Av någon lustig anledning sitter jag och lyssnar på P4 Kalmar. Torbjörn Lodén, professor i Kinas språk och kultur gästar dom tydligen i dag i Almedalen på Gotland. Politisk tradition att alla partiledarna träffas och talar.
Sicken jävla dialekt! OCH sicken jävla skit!

- Vi vet för lite om Kina. Vi borde läsa Kinesisk litteratur.....


Sähär svarade maud Oloffson på frågan varför Centerpartiet kunde rösta igenom försölaget om FRA-lagen.

Vi måste klara av att få ett beslut som både säkrar skydet mot yttre hot och integriteten för den enskilde. Det finns många som kan vilja skada vår demokrati men vi måste också ha ett tydligt och bra skydd av integriteten. Det tycker jag att vi fått och vi kommer att följa den här frågan också framöver inte minst utifrån integritetssynpunkt.

Och såhär svarade Jan Björklund (fp).

Jan Björklund säger: Sverige behöver även i framtiden ha en underrättelsetjänst. Vi har haft FRA i 60 år, men egentligen utan en tydlig lagreglering. Nu får vi en tydligare lag, också med tydligare kontroll av FRA än tidigare. Vi måste hålla koll på bl a Ryssland, hoten från islamistisk extremism och den spionageverksamhet som främmande makter riktar mot Sverige.


Lite halvtaskiga bilder från Göteborg

Jag har inte hunnit lägga ut några bilder från Göteborg ännu. Emelie har nog nästan alla på sin kamera eftersom jag på något sätt har tappat bort min för kanske 20:de gången den här månaden. Tror att Emma kanske har den.


Emelie var på väldigt bra humör och smittade av sig. Morgon var rätt seg...
Så en timme eller två så var man igång! Det var ganska jobbigt att åka bil.



Emelie fick lära mig hur man spelar Kalaha. Har kunnat spela det innan
men jaaa, minnet är ganska kort....



Väl framme (!) så tvingar Emelie upp mig direkt i Kanonen. Jag fattar
fortfarande inte att jag har åkt den där?!?!?! Jag är inte den som direkt
gillar att åka sånt.



Fick för mig först att den här bilden är tagen över Sthlm, men icke!

Vi skyllde på Thea för att få vara med och leka...

Jag hade det riktigt roligt igår (!) även fast lek ''palatset'' var  gjort för 2-12 åringar. Är jag klassad som tönt igen, Linda?




En sak jag inte fattar är att rutchekanan har 90 graders lutning. Hur åker man ner?! Ellen och jag vågade oss inte på det..

Svenska regeringen SUGER!

God morgon! Eller jag har faktiskt varit vaken i nästan två timmar nu, har bara inte orkat sätta mig vid datorn.
Jag skulle egentligen har åkt in till stan men tydligen glömde mamma och Ellen väcka mig och jag hade också glömt att ställa klockan. För en gåns skull hade jag sovit tungt. Aja..... det kommer fler gånger :P
Satt nyss och åt frukost då jag lästa Aftonbladets Söndagsbilaga från igår och jag måste bara säga att Svenska regeringen är kass! Att moderaterna sitter nu, jaaa det gynnar bara dom rika. Dom inskaffar FRA-lagen men inget mobil förbud när man kör bil tex. Jag skulle lätt kunna sparka Reinfeldt i röven! Det är ju bara att inse att moderaterna INTE kommer att sitta kvar i nästa val.

Ja där fick jag ur mig det! Men visst är det helt sjukt!

Nej jag har andra saker jag måste sätta igång med nu =)
Mwa

Wimbledon finalen spelades idag och jag missade den såklart.....

Jag hade ingen aning om att Wimbledon finalen spelades i dag! Gaaah jag missar allt. hRm. Jag fick en liten update från Chrille för kanske 15 minuter sedan att Nadal hade vunnit med 9-7. Äh, sicket skit.... Federer skulle ha tagit hem det iår igen. Aningen surt.

Jag har suttit och fixat Ellens hår i nästan 2 timmar. Helt stel i kroppen fortfarande och ändå har jag duschat efteråt. Nu ska jag själv fixa håret och måla om naglarna =)

Ha en fortsatt revlig kväll! Mwa

Dagen i Lessebo

Hejsan!
Mamma var inne och väckte mig 10 imorse och frågade om jag skulle följa med till Kosta. Jag hade egentligen bara tänkt att vara hemma men ah skit samma, jag följde helt enkelt med. Åt värsta cp frukosten också.
Dagen slutade med att runt fyra tiden så hittade vi VÄRLDENS roligaste lekpark inne xD tänker lägga upp bilder på det senare. Skit kul hade vi det. Och som tur var så kunde vi skylla på att vi skulle vara med Thea.

Pappa ropar, maaat! Jag är inte ett dugg hungrig. Tänker knapra panodil istället......

Mwa

Grillkväll med släkten

Jag gjorde mig lite halft iordning och följde sedan med familjen till Ljungbyholm. Jag såg verkligen ut som en rishög. Det var ganska trevligt att träffa alla eftersom det var länge sen. Jag funderar också på att gå bort till Emelie i ett par timmar. Strosa runt på Dokumentan eller vad som helst, bara jag kommer härifrån! Jag är trött fast väldigt glad och pratglad.

Visade också mamma videon på mobilen som jag senast la ut här på bloggen och hon skrattade och låg dubbelvikt över diskbänken medans hon gjorde sallad.

Kvällen var för övrigt då väldigt trevlig =) Ha det så bra ikväll! Mwa

Hysterisk video!

Emelie och jag åker släng gungorna. Jag har lagt mobilen i min ficka så det är ljudet som är mest intressant :P


En dag med Blondie i Göteborg :D

God eftermiddag!
Här sitter jag, precis klämt i mig frukost som gick ner väldigt bra trots att jag inte får i mig frukost på morgonen. Idag ska hela släkten till Ljungbyholm för att grilla med släkten. Jag vet inte om jag orkar det eftersom jag har blivit ännu mer förkyld och jag känner mig sååå risig.

Igår åkte Emelie och jag till Liseberg. Jag var fast bestämd att jag inte skulle åka något förutom dom åkattraktionerna som jag åkte för 3 år sen då jag senast var där. det blev mer än det! Innan jag visste ordet av stod vi i en lååång låång kö till Kanonen. Precis den jag absolut inte ville åka!!!!! Jag var livrädd och skrek som bara den. Jag klarade det iallafall men jag skakade säkert 1 timme efteråt.
Sitter också och lyssnar på hur jag skrek andra gången i släng gungorna. JAG TRODDE JAG SKULLE DÖ! 10 åringar satt helt jäkla lugna framför oss medans jag satt och skrek. Tror jag lägger upp det video klippet lite senare så får ni höra.
Sedan Lisebergsbanan. Jag försökte med precis ALLT för att inte vilja åka. Totalt livrädd här också sitter jag och skriker och skriker och det är bara jag som hörs, typ.

Så medans Emelie kunde räkna upp allt hon hade åkt på minst två händer så höll jag mig till ena anden.

En kort samanfattning av allt det här är att jag är klassad som tant. Liseberg/Grönan är INGET för mig.

Framåt 11 tiden på kvällen så träffade vi ett gäng killar som vi var med resten av kvällen. Dom var hur trevliga som helst!

Tack Emelie för en himla bra dag! Även fast jag inte åkte Balder, uppswinget,uppskjutet, höjdskrcäken, spin rock, tornado, båten (?)......ja, listan kan göras lång.

FRA-lagen kan dra åt helvete

Efter att ha pratat med Abel i typ cirka 10 minuter så gav jag upp! Nu sitter jag här och pratar med Emelie i telefonen medans Linda typ förhör mig om FRA-lagen som jag tycker kan dra åt helvete.
Innan jag lägger mig vid tio så ska jag fixa håret och måla naglarna + att jag ska fixa med lite andra saker. Bäst att jag börja röra mig härifrån nu.

Ni får ha det så bra tills på lördag för då är jag tillbaks!

Mwa!

Bedårande spansk talande spanjor ;D

God eftermiddag!
Åååh bad mamma speciellt igår att väcka mig vid nio. Jag fick inte sova mer än till nio. När telefonen ringer så är klockan minst 10. Åååh snacka om panik!
Ellen och jag har haft det ganska roligt idag. Mamma tog med små tjejerna ut på en lång promenad så vi var hemma själva en stund.
Vi låg ute och solade på solsängarna och så fick jag gymnasiebeskedet idag ;D Jag brakade också ihop i en utav solsängarna. Försökte rulla mig ur den när vi skulle in för att äta lunch men hela skiten bara vek sig. Så där låå jag på gräset och skrek och skrattade då man hör Ellen gapskratta framför mig. Aja olyckshändelse. Jo just det, jag fick vräldens skrattanfall så det sprutade cider ur näsan :P det gör fortfarande ont.....
Näsan min vill fortfarande inte sammarbeta med resten utav mig. Jag knarkar nässpray just nu. OCH det är fortfarande nässprayet för 7 månader - 2 år. Men med en liten överdos på 5 spray så fungerar det.

Och herregud!  Pratar med Abel. Han slutar skolan snart. Hur länge har jag känt honom då.... Hmmm. i typ 3 år. Första gången jag pratar med honom på kanske nästan ett år och han kommer ihåg mig! Gaaah.

Ha det så bra!
Mwa

Förkylning är banne mig dödens!

Go kväll!
Lugn dag hemma måste jag säga att det har varit. Solat, passat Tuwa som är så charmig när hon ler.
Gömmer mig tillsvidare här nere för att min morbror&flickvän + att min moster och två barn är här.
Min näsa är banne mig för jobbig nu.... OCH jag hoppas att det har gått över tills på fredag för annars är jag bara dödens! Jag kom på inatt att om jag sprayar fem sprut i vardera näsa så håller det i sig till morgonen. Snacka om stolt jag var i morse. Det var liksom wooow, detta måste jag testa igen. Jag är härmed stämplad NO LIFE.

Så grattis Mammi!

Mongo hund säger jag bara!

Hejsan!
Vi var uppe sju för att gratta mamma i morse men gick och la mig igen direkt efteråt. Nu har vi också mormor och Uwe på besök en liten stund.
I morse kom Thea ner för att väcka oss igen. Hunden blev tokig då hon hörde att någon öppnade grinden där uppe och ställde sig på m in sängkant så ståtlig och fin och bara skällde. Jag fattade inte vad som hände eftersom jag var helt yrvaken. Cp hund i bland.

Idag ska jag nog passa på att få lite färg =) så jag ska gå, INNAN solen går ner ..... ;D

Mwa

Jag gillar nog bäst att vara själv....

Det blev en riktigt trevlig dag idag! Jag har umgåtts med Ellen och så har jag träffat Emelie Martin och Kim hela kvällen. Jag har också nässlat upp min högra hand på jordgubbs fältet, säger bara SMART FLICKA! Emelie och jag fastnade pratandes med Martin sittandes ute på gatan vilket var mysigt =) att bara prata.
har gått runt och hållt handen med han hela kvällen x) han är ju faktiskt lite mysig :P

Ska sova straxt men huvudet knakar för mycket igen. Jag har så mycket att tänka på nuförtiden!
Hunden ligger och gosar ner sig/dregglar ner sig i min säng just nu, mysigt eller hur?! Bläääää! 


Duchess
ligger så otroligt bekvämt i sängen, nästan lite för bekvämt.


Ja jo choklad glass är ju alltför gott! Men i små mängder Emelie xD


Vi tog världens sötaste bilder då vi smetade runt glass i hela ansiktet



Efter att Emelie hade sprungit hela Dokumentan runt och efter all glass så
bar vi hem till mig =) där vi träffade Martin&Kim




Jag börjar längta mer och mer efter skolan nu. Ny start som verkligen behövs!

If you wanna be my lover....

Hej och hå nu är jag hemma igen efter att ha varit på stan med pappa och Ellen. Träffade också Dennis som jag egentligen inte känner, vi har pratats vid lite på msn förra året och tydligen kom han fortfarande ihåg mig efter att jag träffade han och hans föräldrar i stan. Han har faktiskt blivit lite söt :P och påtal om söt ;D hans kompisar som jag också konstigt nog känner igen från någonstans var också super söta. Där hade man kunnat sitta och dreggla i timtals!
Pappa Ellen och jag mötte upp Mamma och småsyskonen i hamnen. Mamma var nämligen inne på Baby Comfort och kollade på en ny vagn åt Tuwa. Gubben som jobbade där var heeelt energisk. Han skulle visa allt på vagnen och vara lite såhär cool och svara konstigt på frågor. Han skulle också böja sig ner och när jag kollade ner så står det en gubbe på 45+ och showar sitt ass. Trevligt!

Bestämde mig efter det för att sätta mig i bilen. Ellen kom också och satte sig och sedan Thea och Tuwa. Vi spelade Spice Girls - Wannabe högt och sjöng och dansade i bilen.
Nähe nog om det, mamma ropar och det är matdax! Vi hörs senare

Mwa

100% Kalmarbo '' /

Hallooo där allesammans! Stolt som jag är så vaknade jag tio idag (tror jag) då jag bad mamma väcka mig tidigt igår kväll. Thea kom ner redan vid nio och skrek och gapade och slog på mig. Nice syrra!
Idag så händer det inte så mycket utan jag och Ellen ska följa med in för att träffa Issa och Robin (min moster) och sedan gå en runda på stan var det tänkt. Vädret börjar ta sig nu men lär säkert inte hålla i sig vidare lång stund. Typ till fredag eller något sånt. Synd.... För när alla börjar bli friska så har det börjat regna.

Igår blev det också bestämt att jag ska till Göteborg med Emelie på fredag =) Emma har inte riktigt bestämt sig ännu. Vad härligt att få komma bort från Kalmar för något dygn för här händer det inget speciellt direkt.

Ha det så bra!
Mwa

Pinkpower or not?

Jag funderar på att göra om min blogg igen för den är verkligen PINK POWER! Vilket är sött, men det är inte det ända jag vill få fram. Så vad är det egentligen jag vill få fram? Jag tror jag får fila lite på det innan jag sätter mig och PhotoShopar lite imorgon. Ska den vara rosa? För ärligt talat så gillar jag inte att ha den där skon som bild.

Sitter och kollar på Rascal Flatts på youtube. Jag lyssnade jätte mycket på dom för några år sen men har börjat nu igen eftersom min kusin är störtkär i denna grupp.
Speciellt denna låt får jag på sätt och vis fram minnen.




RSS 2.0