Vänner kommer och går, ilska

Jag har länge trott mig veta hur en äkta vän ska vara. Att man kan/ska förlåta vännen i fråga om och om igen, jag har trott mig veta hur man ska underhålla en vänrelation. Det spelar ingen roll hur länge man har stått brevid sin vän i både ljusa stunder och i mörkare stunder. Har man förlåtit om och om igen så får det faktiskt vara slut på det. Man slösar energi, man pratar bakom ryggen på den andre och man spyr bara en massa galla runt omkring sig. Ingen vill höra på det men det är ju så roligt att höra vem som hatar vem och vem som älskar vem. Vänner kommer och går och jag erkänner att jag har Aldrig haft någon tur med vänner, enkelt sagt. Är man inte 3 i ett gäng så är man fyra och alla bara motarbetar en.
Detta är mitt sista jullov, mitt sista sportlov och påsklov. Jag tänker inte slösa energi på vänner som jag ändå aldrig någonsin skulle tänka tanken på att umgås med efter skolan trots alla ''planer'' man har smidit upp. För i närmare eftertanke så vill varken den ena och den andre ha med varandra. Den tredje i gänget ja...! Jag tycker synd om den tredje, hon/han hamnar alltid i kläm. Personen får höra skitsnack från båda sidorna och får sedan ta ställning utifrån det. Jag åker till alla dessa platser själv än med någon 08 som är fast på högstadiet. Det fungerar liksom inte riktigt.

Det är tidig Juldagen och jag sitter och kokar utav ilska. Jag vill bara möta de personer som jag bara hatar. De personer som blinkar illrött på min ''Dödarlista''. Jag vill alltså inte bokstavligt döda de som står på den listan men jag bara hatar dom. De har gjort sig förtjänt av att få blinka längst uppe! Mitt nyårslöfte är att Lägga ner energi på de personer som jag älskar mest, vårda de relationer som  jag har. Jag tänker vara egoistisk för i slutänden så är hälften av mitt umgänge dåliga människor och det kommer sluta illa.
Jag är rätt glad ändå, jag har fått fira Julafton med den mest speciella och underbara familj och släkt någonsin. Åren går så fort så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Om bara 1 vecka kära studenter år 2011, så är det Vårtermin i skolan och när vi inte vet ordet av så är det påsklov och då banne mig pustar jag ut. Resväskor ska packas och jag ska bege mig ut!



Julbord in my ASS

Jag sitter och kollar på den där norska filmen på Canal+, där ett område är hemsökt utav nazisoldater. Fyfan så jäkla B och satan så otäck. Vilken pajas har lagt ner massa stålar på att samla ihop ett team som är villiga att ställa upp på något sånt här? Just det Död Snö heter den, Norsk skräckfilm som spelades in år 2009. Jag mår bara illa. Stoppar granater i magen på människor och hur ena killen hänger i tarmar nedför ett stup med en nazisoldat som biter tag i halsen och blod sprutar hej villt. Just nu sitter det en kvinna i ett träd med en jäkla kråka på armen och två nazisoldater är på väg upp. Ammen ge er nu killar! Norge kan skriva låter men INTE tillverka filmer. Så sant som det är sagt.

Julen är här och det ligger paket under våran doftande gran här i vardagsrummet. Tänk att det är julafton om mindre än 2 dagar, det är helt sjukt, dock känner jag ingen direkt julanda och egentligen vill jag bara få det överstökat. Jag vill att det ska vara vårtermin i skolan och att studentmössan ska levereras så att man kan stå framför spegeln minst 1 månad innan studenten och kolla hur fantastiskt jäääävla bra man ser ut! Jag och Vi har förtjänat det! Jag ska skrika mig hes och inte skämmas för något jag säger eller gör. Den dagen ska jag leva, leva som jag aldrig gjort förut och nästa dag ska jag inte på Arbetsförmedlingen och skriva in mig. Pfff näe, jag skippar det... Det tjänar ingenting till, än.

På julafton kommer jag äta tills jag spricker, jag ska spy om det behövs. Julbord är egentligen inte riktigt min grej, skolan har liksom förstört det hela. De serverar ALLT som färdigfabrikat, till och med potatisarna kommer i vakumförpackade plastpåsar ungefär. Äggen, ja vad gör de med äggen egentligen???? Hur kan ett ägg smaka som om man tuggar sig genom gummi? Jag förstår inte hur de bär sig åt. Man kokar ett ägg i 8 min och sedan delar man det och lägger antingen på majonäs och räka eller ingenting. Julbord in my ass att det är! Och rester får vi i två dagar framöver som lunch. Rapa köttbullar med brunsås är inget att rekommendera.

Jag skulle vilja vara kille, med snopp

Vänner som bara tar och tar är inget att ha. Personen i fråga giver aldrig något tillbaka och vad är det för en vänrelation egentligen? En person som man vill ska lyckas en peroson som man vill bäst. Ljuga och dölja sitt hat bakom ryggen är inget att föredra. Vi lever på tvåtusentalet, hallå??? Kan man inte uppföra sig normalt och iallafall bete sig som 18, för jo faktiskt så är vi 18 detta år. Människan kan man säga har stannat i växt och bara irriterar människor i sin omgivning. Du må tro att du är en stark och självsäker människa som suger in all uppmärksamhet du kan få, men som ''kompis'' så ser både jag och andra nära personer i omgivningen att egentligen så är det en människa med noll självkänsla och har egentligen ingenting i ryggsäcken. Jag börjar tro att du är mytoman, stämmer det? För allting du berättar verkar vara aningen bättre an allt annat. Lite to good to be true kanske? Tjejer, tjejer och återigen tjejer. Varför kan vi inte bara vara snälla emot varandra? Jag vill vara kille ibland. Kunna beställa in en öl och bara sitta där och snacka med grabbarna. Inte det här att jag ska in till stans hetaste nattklubb och ta en drink och catcha upp med kompisen som är på besök från Stockholm. Seriöst, vi försöker bygga upp en drömvärld som absolut INTE existerar. Det bor en liten mytoman i oss alla, speciallt oss tjejer. Jag önskar ibland att jag hade en snopp. Köra en handtralla inne på skolans toalett mitt under ett nationellt prov i aulan och sedan komma gåendes med ett stort flin så att alla precis förstod vad jag kanske hade gjort på toaletten.

Vi byter pojkvänner, vi ligger med allt och alla, vi lägger hela studiebidraget på alkohol, vi fyller 18, vi tar körkort, vi byter kompisar, vi bryter med kompisar, vi älskar intriger och drama, vi älskar att tigga om pengar av päronen. Allt detta är sanning, vi är de svarta fåren. Vi är inget att ha, vi är som trasdockor. Vi har inga känslor och vi har inget sunt förnuft. Vi är äckliga.

RSS 2.0