Näh nu jävlar

Det har vart full rulle! och + att internet har gått från att fungera till att inte fungera. Stor omställning i våran familj vill jag lova :P
Igår vart det Springbreak men innan det skulle jag jobba i 6 timmar. Jag hade lovat Emma att jag skulle ringa vid halv sex tiden för det var då jag skulle sluta. Men allt drog ut på tiden och jag var inte klar förns vid halv sju. Jippi! Alla hade ju börjat förfesta redan vid tolv (!!!!) och vissa (de vi skulle till) vid fyra fem tiden. Vi missade alltså det..... tack vare mig. hrm. Det var trubbel på jobbet hela dagen men även det så flöt det på ganska så bra. Vid åtta tiden tog vi oss in till stan. Käka, hinna med alla bussar och ha roligt :P framåt natten blev det dock aningen segt eftersom det var så fruktansvärt äckligt kallt ute, OCH jag fattar inte hur folk kan gå runt i kort korta kjolar, jag skakade så kallt det var.

Idag steg jag upp halv åtta för att fixa iordning frukost på sängen åt mamma. Hon blev jätte glad! Efter att hon hade ätit upp smög jag ner och somnade igen.
Hela dagen har jag och Ellen legat ute på verandan och pressat. Det har ju vart skit bra väder ute och hålla sig borta kunde man inte. Jag har tusentals saker att göra nästa vecka som jag borde ha suttit med hela dagen idag men jag prioriterade annat (a). Kommer ångra det stoooooooooort på fredag. Näh nu ska jag kolla på alla bilder som togs igår!

Mwa

Man lär sig liksom leva med besväret

För varje dag som går så vill jag bara bort bort Boooooort ifrån skolan, det finns liksom alla möjliga sorters anledningar till varför. Jag vill jobba röven av mig och träffa trevligt folk. Trevligare människor än vad man är omringad av just nu,
Shit vad varmt det var vart och SHIT vad det har blåsigt det är ute! Nähe jag har några skoluppgifter jag måste göra tills imorgon.

Mwa

Trubbel i det såkallade paradiset

Lugn dag idag. Jag började tydligen klockan tolv idag och ändå steg jag upp halv sju..... Slutbetygen i kurserna strömmar in och mer och mer glad blir man! HImla skönt att vi fick sluta tidigare idag, jag hade dött annars....
Igår efter föreläsningen orkade varken jag eller Emma gå tillbaks till den korta 90 minuters passet, så vi drog iväg och åt lunch i stan. Tiden bara flög iväg och vi var tungna att åka hem och plugga. Vi har ju språk prov imorgon båda två.
Internet krånglar som tusan. Dax att gå!

Mwa


Föreläsning...

Vem orkar blogga när det är så grymt fint väder ute???
Härligaste dagen på länge vart i onsdags. Emma och jag åkte in och käkade middag. Dock vart det aningen kyligt framåt kvällen och inte ens värmelampor och en filt hjälpte. Men det var värt det!
Idag är det förövrigt någon ruskigt tråkig föreläsning om alkohol. Jag tror vi fattar innebörden med det va? Tröga politiker...
Eftersom att iallafall jag tycker att man inte får så mycket gjort i skolan så gör jag som nästan alla andra och sitter hemma med svenska arbetet. Så det betyder att jag inte hade vart tvungen att stiga upp halv sju för nnu börjar jag klockan kvart i elva. Osmart.

Mwa

Jag kan somna nöjd

Snacka om att man har jobbat flitigt idag eller! Jag kan pusta ut litegrann känns det som och jag känner mig inte lika kvävd med en massa saker som måste göras. Puh säger jag bara. Klockan är halv tolv och jag skakar nästan så trött jag är nu. Det är verkligen dax för lite sömn så att man kan koncentrera sig på att faila på matte provet imorgon bitti :P det är ju som sagt mitt sämsta ämne och det kommer fortsätta vara det tills studenten.

Godnatt
Mwa

Är det OK att en lärare slarvar bort en elevs prov?

Jag blir förbannad på detta bredband! Tydligen var vi tvugna att byta och nu är det helt kokkobeng. Tappar anslutningen var femte minut.....
Det är lite små trubbel i skolan, en utav mina lärare har slarvat bort ett utav mina prov som läraren inte har kollat på eller betygsatt. Det är helt sjukt :P dock tänker jag inte ta upp kraven han ställde. Är det OK att en lärare slarvar bort en elevs prov? Det händer kanske inte så ofta men när det väl händer så blir man ju ruskigt förbannad och irriterad.
Jonna Sarah viiiinis och jag satt över två timmar i skolan för att få ihop engelska redovisningen som vi ska hålla imorgon.
Har gått runt och fryst som en dåre idag i skolan. Dom har förfan ingen värme där inne, tycker jag då. Så jag går runt med en tjock tröja och fryser ändå. Är det fel på mig?

Mwa

Vad några meningar kan göra en gladare!

Jag tog med snorisarna för att köpa glass. Shit vad tråkigt det var. Jag sprang nästan hem och Thea hann knappt med. På vägen hem så blev vi stannade av våran granne eller marianne som bor lite längre upp på gatan här. Hon började babbla om en massa saker och sa Oj vilka fina flickor du har! Bra jobbat. Innan jag hann snappa upp vad hon sa så sa jag Oh ja tack så mycket. Och direkt efter typ 3 sekunder när hon var påväg att gå så stannade jag henne och sa Ja men eeeh jo näe det är inte mina. Mamma är hemma he he he he. Äh fy vad pinsamt att få den frågan.
Jag sitter och kollar på Agenda. Alla 7 partierna är samlade för att snacka om hm t.ex. skatter och småföretagande. Fredrik står bara där, hans ögon rullar hit och dit och verkar inte hålla fästet på nånting. Mona håller på att somna och Maud är som en tiger. Hon är på hugget. Eller säg nångång då hon inte är på hugget..... Jag tror jag håller med folkpartiet gällande att gymnasie elever inte borde sitta i skolan och läsa teoretiska ämnen i 3 år (!!!!!) utan att man ska få in en fot i arbetslivet och få kunna jobba praktiskt. Men då vill socialdemokraterna sätta akademiska krav på när gymnasieelverna går ut. Så komplicerat men Sååååå intressant. Jag fick och ett jätte fint litet meddelande ifrån min tyske kompis för några minuter sen. Shit vad glad man blir av att prata med honom!

Nu ska jag hoppa in i duschen så att jag kommer i säng hyffsat tidigt ikväll.
Mwa

Han liknar ju dig Räven!

ESC var så frestande igår att jag kollade på Hela utan att somna. Och jag säger som alla andra, Shit vad Norge var bra! Det bästa var nog Alexander Rybaks charmiga leende och violinen :P

haha nu vet jag vem han liknar stört mycket! Han liknar ju dig Räven!



Haha näe nu ska jag plugga, efter att jag har skrattat färdigt.
Mwa

090516

Sådär 1 månad inna loven brukar man eller i alla fall jag bli riktigt less på skolan. Det är riktigt tufft att ta sig upp. Men hah 1 månad till ska man väl ändå överleva?
Igår åkte vi till Sarah efter skolan och innan dess så somnade jag så skönt i sängen i ungefär 2 timmar. En sak som jag tycker är himla roligt är när man får sms från nån man knappt känner, som man vill kanske lära känna bättre, eller någon som man precis har träffat och som messar. Varenda gång blir man positivt överraskad!
Låg och sov länge idag eftersom det vart så tyst här hemma. Mamma och snorisarna hade åkt iväg runt halv elva tiden om jag inte minns fel.
Näh nu ska jag gå och göra annat =)
Mwa


Hoppas det blir soligt nu i helgen!

Jag orkade knappt ta mig ur sängen och det är faktiskt få gånger som det händer när jag ska till skolan. Jag brukar ju vanligtvis vakna och gå upp samma sekund som klockan ringer. Den där hemska signalen som man inte orkar lyssna på, man vill bara skicka klockan rakt i väggen. Jag vart sååå såå såååå nära på att missa bussen imorse och om jag hade gjort det så hade det slutat illa. Jag hade ju prov direkt på morgonen och min lärare hade nog inte vart glad alls!

För övrigt så vart det en ganska intressant debatt i aulan idag. Emmy jag och viiiinis satt och lyssnade hela debatten ut! Direkt när vi kom in så såg man vem som var moderat och vem som var sosse. Haha fyfan vad ful han var. Bakåt slickat hår, den där vidriga stockholms dialekten och slips och skjorta och hela köret. Sossen, ja hon var uppklädd. Rak i ryggen men hon såg ändå inte otrevlig ut, hon var skit trevlig och kände tydligen Emmy. Moderaterna bjöd på druvsocker (?????) men när viiiinis läste på baksidan att det stod MUF la hon genast tilbaks skiten i påsen. Hon försökte ivrigt få mig och Emmy att också lägga tillbaks det.
Imorgon ska vi hem till Sarah och ha myskväll alla fyra. På lördag far vi ut med båten och åker vattenskidor alla fyra igen :P och senare på dan eller på söndagen ska jag träffa Emma. Kommer bli en lugn och rolig helg hoppas jag på :)
Vi måste också fundera ut vad vi ska klä ut oss på staggjakten eller vad det nu heter. Det går upp och ner gällande det. Ena stunden så tycker jag , WOW shit vad kul det kommer att bli. Och i nästa så wooooow ha ha ha så kul det kommer att bli...... (suck).

Oj, är klockan halv sju redan! Nähe ja då ska jag nog kila.
Mwa

Det är nu man ska gå och bli moderat, he he

Vilka rykten........ Det är ju genom ryktesvägen som allt förvrider sig och blandas ihop. Jag satt på bussen, en man lite längra fram pratar i telefon med en kompis (antar/tror jag). Han pratar om självmordet på min gamla skola. Då pratar han om att man har hittat en till (!!!!!!!!!!!) person som har hängt sig, på skolan givetvis. Jag slänger mig på telefonen och messar min lillasyster som fortfarande går där. Det stämde ju inte alls...... Ingen hade begått självmord igen. Men dock har man fått reda på varför den här personen mådde och gjorde som han gjorde. Jag säger bara det, FUCK religioner. Det tjänar ingenting till att tro på något så absurt. Det är förfan vidrigt.

Jag är jätte förkyld och matte provet imorse idag var rena rama pesten. Om jag hade fått så hade jag gärna gått ut uhm 1 gång var tionde minut. Men istället satt jag där och förde en massa oväsen och kunde inte alls koncentrera mig. Vi fick också sluta innan lunch idag och det vart ju skit kul :P den ända dagen då man var tvungen att sitta över tiden för att plugga. Sånt är vidrigt det med! Imorgon går jag till halv fem. Eller mja, jag tror det. Lång dag. Kan inte vänta tills nästa vecka då vi är lediga torsdag och fredag. Niiiiice. Fast dock måste man lida på tisdagen. Det är den värsta dagen på veckan. Eller torsdagar och tisdagar delar lika! Dom är lika förjävliga båda två.
Jag har också föreställt mig varenda gång jag ska gå i sten trapporna på Stagg att jag snubblar och slår ut mina framtänder. Jag är skit rädd för att det faktiskt ska hända ;S

Massa plugg, ofc! Så det är bara att sätta igång och plugga hela kvällen lång. Nej inte riktigt. Min paus blir vid 9 ikväll då Grey's börjar. Annars råååå pluggning!
Mwa

Planering

Emma och jag satt i telefon och kollade tågbiljetter på datorn samtidigt som Emma gång på gång gick ut på toan för att snyta näsan och annat :P medans jag satt och hostade och harklade mig som en gamling. Det är tur att båda är förkylda för då kan man inte klaga på att man inte hör den andre.
Vi vill i alla fall hemskt gärna åka till antingen sthlm eller götet i några dagar så det beror på vad vi hittar för skojsigt! För mig spelar det faktiskt ingen roll. Hittar bäst i sthlm än vad jag gör i götet helt klart :P inte en chans att jag hade hittat där. Föredrar sthlm (eftersom jag knappt har vart i göteborg).
Sitter och lyssnar på Erik Hassle medans jag sysslar med lite plugg på datorn. En massa skriv uppgifter som måste göras så det är skönt att man har haft dagen på sig idag att slutföra vissa av dom. Har även glott en massa på the hills. Så tråkigt att Lauren ska sluta =( för övrigt så kom det ut en alldeles nytt avsnitt som jag ska kolla på lite senare när jag är klar med pluggandet. Ska förhoppningsvis städa lite grann om jag hinner det eftersom mamma har en överraskning till mig? Som hon har haft nu i några dagar. Så jag hoppas det blir av ikväll :P
Nähe tillbaks till skrivandet. Har skrivkramp i handen. Brukar oftast bara hände när jag skriver prov.... hm.

Mwa

Köpenhamn 11 juli

Jag hade fruktansvärt ont i halsen igår och + exkursionen som innebar att vandra på det blåsiga Öland gjorde inte saker bättre. Jag stannade hemma idag för att kunna få bort det här halsonda. Hade fått ett sms utav min morfar runt nio tiden också. Jag brukar inte höra när jag får mess när jag sover och knappt om det ringer. Emma har någon konstig grej för sig att väcka mig typ varenda lördag klockan 9-10 tiden :P antingen är jag sur så att hon ger upp och ber mig ringa tillbaks då jag har vaknat på rätt sida eller så fnissar hon om hon är på bra humör. Men den 11 juli blir det i alla fall att jag åker till Köpenhamn för diverse skit roliga saker som det kommer bjudas på! Jag stört längtar verkligen men lite brister finns dock. Jag åker själv.

Nu ska jag ta det lugnt en stund och sedan plugga =)
Mwa

Minnesstunden var jätte fin r.i.p

Jag har varit förkyld sen i mars och nu tydligen har det brutit ut ordentligt. Usch vad ont det gör i halsen och det är helt upp och ner vänt i halsen. Deppig som bara den och har inte lust med något.
Alla samlades och hade en tyst minut. Det var så fint. En massa massa blommor och ljus och bilder och säkert 40-50 människor var där för att visa att de brydde sig. Men eftersom ingen har varit med om något sådant innan så flög det upp kameror som skulle fota alla dessa blommor osv. Kunde man inte ha väntat tills åtminstone nästan alla hade gått?

Eftersom jag tänkte vara hemma imorgon så ska jag plugga hela dagen. Jag tänkte ta hjälp utav min riktigt smarta medie mammi till hjälp så jag hoppas jag kommer få nytta av henne xP näe men glad är man att man har sådana smarta päron som man har! Det underlättar mycket.
Ska ta en kopp kaffe och kolla på tv med mammi en stund.

Mwa

Detta jävla samhälle

Med tanke på igår så kan jag väl säga att jag inte har varit så uppåt idag. Önskar att jag inte åkte ner dit och såg allt jag fick se.

Jag pallrade mig upp klockan 6 imorse som vanligt men hann knappt med bussen som gick halv åtta. Stod och väntade i korridoren eftersom ingen hade kommit. Konstigt tänkte jag, det kanske var resursdag? Men precis när klockan slår hm omkring 8 eller fem över så kommer några. Puh, jag hade inte tagit fel datum trotts allt.
Jag hade ju tänkt ta lite bilder idag men nope. De bilderna jag tog idag kom vi fyra överens om att dom skulle hamna i ''minnen'' mappen och inga skulle läggas ut. Så visst!

Ikväll blir det minnesstund för han/hon som dog igår. Det är bara helt ofartbart.
När det händer sånt här så blir jag mer och mer förbannad. Är det inte dax att någon jävel kör näven i bordet och ändrar på det här snart!

Mörkaste och dystraste kvällen på länge

Ellen berättade Dom senaste nyheterna om vad som hade hänt i våran lilla by. Tydligen så hade någon begått självmord och det var en person som alla kände i trakten. Äsh tänkte jag, det är bara någon som sprider något sjukt sms till alla.
Vi möter upp Ellens kompis för att cykla ner till min gamla skola och min systers och hennes nuvarande skola för att se om det verkligen är sant. Jo sant var det. En liten folkmassa på kanske 20 ungdomar, alla kände personen, som stod och kollade på hur dom försökte få ner personen. Det blev som värst när man såg den formade liksäcken läggas upp på en bår in i likbilen. Jag höll på att kräkas och jag skakade något fruktansvärt, jag ville bara därifrån. Det sista man får höra är att någon säger till sin kompis är att - Han/hon var helt blå i ansiktet!

Jag mår dåligt, ledsen, orolig, förskräckt, förvirrad. Jag undrar bara hur personens familj känner sig just nu =( och jag vet jätte många vänner som sörjer just denna minut.

Don't bring flowers after i'm dead

Är det någon mening med att ha vänner då man bara blir ledsen? Dom bara hoppar på en med en massa skit och anklagelser.


Jag har hellre en bästis än 100 kompisar.....

Jag har försökt blogga i några timmar nu men har inte lyckats komma in på sidan men nu ser det ut att funka äntligen!
Sova ut den här helgen är väl knappast något man fått göra även om det var den högsta prioriteringen den här helgen. Jag får sätta det högst upp på listan till nästa helg också.
Jag är desperat efter en ny telefon och jag vet precis vilken det är jag ska ha. Men den kommer aldrig in i affärerna!!!!! Jag vill ha efterföljaren. Min nuvarande telefon bara hackar och tydligen hade jag beställt något på mobilen så i fyra månader har dom dragit 100 spänn :P fyfan. Satt i minst 30 min igår i kundtjänst och försökte få tillbaks mina pengar. Men nej, eftersom att det är flera steg man måste gå igenom och att jag knappast hade ''råkat'' beställa denna tjänsten. Då är frågan, Vem fan är det som har beställt den? Av tidigare erfarenheter brukar jag inte knappra in på internet på mobilen så jag förstår inte varför.

Imorgon är det skola och klassen ska på exkursion till Öland, Glömminge (tror jag det var). Ibland undrar jag om jag läser samhälle eller om jag läser natur? Vi spenderar mer tid ute i skogen än vad vi läser samhälle...... Hör det liksom till? Jag tror vi ska gå Ääääääända till Haga park också och det är en jävla bit att gå. Hm undrar om min knasboll till lärare har rört ihop lite namn här, det känns som det. Jag hade också tänkt cykla imorgon som vanligt faktiskt även om vi ska gå en bra bit imorgon. Hoppas bara det inte blir sådan fruktansvärd motvind hem! Då dör jag.

Nu är det middagsdax och jag är vrålhungrig! Har varken käkat lunch eller något annat.
Mwa

puh. det är 19 grader ute! iiiiiiiiiiiiiiiih

090509

Ojojoj vad trött jag är! Jag gick och la mig klockan halv ett igår och sedan skulle jag upp vid nio tiden imorse för möte och sedan jobb. Så himla mycket stående och jag har så ont i mina fötter..... åh skulle kunna somna direkt känner jag men det är väl alltför sent för att sova någon timme?
Ikväll är det Logen men jag känner inte för att gå haha även om der lockar lite grann! Missade också tjejkvällen hos Sarah igår =( Emma och jag skulle ju på Erik Hassle men det blev inte av pga åldersgränsen ''/

Nä nu har jag lite små saker jag ska göra innan jag däckar..... Måste komma i säng tidigare ikväll!
Mwa


CYKEL KAOOOOOS!!!!

Min lillasyster är dum. Jag får inte låna hennes cykel längre. Jag vet inte varför. Mamma var och pumpade sin cykel igår så att jag kunde få använda den om jag skötte att låsa den och det. När jag gick ut imorse, med solbrillorna på, humöret var på topp och det skulle bli så skönt att cykla och få upp flåset så får jag se att mamma har höjt sadeln! Panik! Jag är bara 168 cm medans mamma är hm 175 cm tror jag...... Jag nådde knappt ner till pedalerna och jisses så mycket jobbigare allt blev då.
Inte nog med det. Sadeln var upphöjd och det vart motvind hela jävla biten hem. Jag var så förbannad och skrek ihopp om att liksom någon skulle höra mig och trycka på en knapp så skulle all blåst bara försvinna! Men jag gjorde det! Jag cyklade som en jävla galning. Och i alla nedförsbackar som jag annars hade njutit utav (när det är näst intill vindstilla) då skrek jag. Högt och ljudligt! Jag skulle egentligen ha gått till halv fem i dag men slutade kvart i tre. TÄNK om jad hade cyklat i det vädret vid den tiden.....? Jag hade fan ta mig dumpat mammas cykel i skogen och hämtat den när jag hade haft lust igen. Om det hade blåst lite mer så hade jag lipat. Jag var så hungrig och mina problemfötter värkte som bara den. Usch! Tanken på att jag ska cykla imorgon igen gör ont asså..... Jag känner inte för det! Men jag SKA upp även om jag nästintill står upp när jag cyklar pga sadeln.

Har pluggat samhälle hela dagen och jag klagar inte. Det är roligt att man får lära sig alla dessa begreppen (SOM MIN SUGIGA SO-LÄRARE ALDRIG LÄRDE OSS) så att man kan följa med på ekonominyheterna :P
Om jag inte minns helt total fel så har jag för mig att Jonna räknade ut att det bara är 21 dagar kvar i skolan innan lovet nu. Shit vad det har gått snabbt fast egentligen inte. Det har gått jäkligt långsamt och snart är det höst och ännu två år kvar tills friheten. Det är inte bara att fylla 18 som är kul men att också ta studenten och dra härifrån är det jag mest längtar efter. Att få ta sitt pick och pack och dra vart man vill! Aja, jag ska fortsätta dagdrömma med samhällsboken i händerna.

Förresten imorgon blir det Erik Hassle. Får se om han är något att ha! Tydligen är det Almas syssling. Det visste man inte!

Godnatt nu =) och sov så gott! 

Mwa


     asså om det blåser imorgon igen...... jag ska ha ihjäl någon i sånna fall!

090506

Det har vart en sjuuuuuukt trevlig dag idag! Träffade flickorna i skolan och sedan bar det av på föreläsning. Vi fick se allt ifrån äckliga gräshoppor till målade gräshoppor och till JÄTTE uppstoppade svanar..... Det står en man med typ 30 hinkar framför sig där han ska plocka upp gräsjopporna och märka vissa som är hanar eller honor. Viktigt jobb må jag säga.
Efter det åkte vi alla till moskogen för att kolla soptippen. Väldigt intressant! Bussen som lämnade oss där ute bland all skog kom inte tillbaks, eller jo, efter 20 minuter. inte nog med det! Efter att hela min grupp hade snott kaffe av de stackars gubbarna på sopstationen, de längsta 30 minuterna i mitt liv så dyker bussen upp. Det har regnat hela dagen och alla så förjävliga ut. Skit risiga och alla ville liksom bara åka hem. På bussen hem så hände det ju hm ganska intressant saker. Det blev slagsmål. Jonna och Viiiinis rök i hop som satan (på skoj) även fast det såg ut att vara riktigt hårda slag. På lunchen visade båda stolta upp sina rivmärken och blåmärken efter bråket :P
Mötte sedan upp Emma för att gå till morfar. Hann med att gå i lite affärer. Jag kommer nog byta min sony ericsson till en blackberry bold nu innan sommaren. Längtar lite. Lite av ett teknikfreak.
Vi åt middag och fikade hos morfar och anna, blev mycket prat. Var nog inte på hugget idag kändes det som. Jag var så trött och seg. Måste erkänna att FYFAN vad tråkigt det är att blogga :P vad är meningen? Att en massa shitheads ska sitta och läsa om min dag eller om hur jag klär mig? Fysatan vad trist. Snacka om kul att 90% av alla bloggar handlar om mode. Kul! Bra jobbat!

Skolarbete på soptippen

Pratade med Emma förut. Det kanske blir Sthlm i sommar ändå! Fyfan vad roligt och skönt =D konsert och bara få umgås.
Emma och jag har kommit på världens bästa idé! Eller Emma har det snarare, jag hängde bara på. Detta är våran nerskrivna framtidsplaner tillsammans;
- Emma syr klänningar och jag gör smycken + styling.
- Vi gör en hemsida som gör oss framgångsrika.
- Vi öppnar en butik som döps till ''Em's'' som sedan flyttas till L.A (vi hänger på)
- Efter en tid med framgång då stora stjärnor ses bära våra klänningar och tiaror på sin bröllop, bestämmer vi oss för att starta en egen tv serie (som The hills, fast mycket mycket bättre!)
- Efter mycket tänkade döper vi den till.... ''Em's production in L.A''
- Vi går i pension stenrika och lever loppan på Ibiza!
(detta var Emmas snygga minimerade lista på hennes blogg)

Haha men visst låter det kul och spännande!

Imorgon ska vi som sagt till sopstationen i Kalmar. Eller jag tror faktiskt vi har tre stycken..... Hm. Lustigt att jag vet det. Sedan ska jag och Emma hem till morfar och förhoppniongsvis så ska vi bestämma en liten tripp till Sthlm nu i juli. Fyyy så spännande!
Jag var ju på Britneys konsert för hm 5 år sen tror jag med mamma. Jag var så himla glad och stolt och full med förväntningar. Lite ledsen blev jag då hon knappt sjöng en ända låt live. Men i alla fall. Efter den konserten så svor jag på att jag ville gå och se på nästa europa turné och nu är hon tillbaks i Globen den 12 juli om jag inte minns fel. Även om jag inte är ett särskillt stort fan av henne längre så tänker jag hålla det löftet! Så jag ska banne mig gå.

 

Sov så gott allesammans så ska jag förbereda mig inför mötet med soptippen imorgon bitti! Uuuuuusch! Hoppas inte lukten sätter sig i kläderna för då spyr jag bokstavligt talat.
Mwa

Äckliga Jerry Springer

Ligger i sängen med laptopen och alla skolböckerna bredvid mig + att det står en stor skål med kiwis bredvid. Mumsfillibabba!
Läser om Sverige under medeltiden, en uppgift jag tydligen har glömt lämnat in eller om jag vart sjuk, men i alla fall, jag gör den nu och det är det som räknas. 
Jerry Springer är på. Repriser bara himla tråkigt. En fet man gillar att kombinera mat med sex. Smörjer in typ flera liter majonäs på sin älskare medans flickvännen kollar på. Fyfan vad äckligt......................... Det programmet sjunker bara lägre och lägre ner det är samma smörja varenda gång. Döttrar som ligger med sina föräldrar eller så är det flickvänner som säljer sig och inte vågar berätta det för sina pojk/flickvänner.

Det blir många små inlägg nu men jag har nog inget vettigare att skriva om tror jag.

Imorgon ska vi till sopstationen (fördjupnings arbete med skolan i naturkunskapen, mindre roligt...) och efter det drar Emma och jag till morfar och anna.

Mwa

090505

Vaknade imorse och mådde inte särskillt bra tänkte att det var lika bra att stanna hemma än att lida i skolan till tio över fyra. Så jag tänkte ta igen lite plugg idag, sånt som jag har förträngt under terminens gång som verkligen behövs göras nu. Fick värsta paniken när jag skulle somna igår kväll på allt jag har kvar att göra innan jag kan slappna av. Men en hel del ska eller borde jag hinna klart idag =)
Det är jätte många som messar mig men av någon anledning svarar jag inte tillbaks. Hm fråga mig inte varför asså..... Jag svarar bara när Emma messar. Äh aja.
Men jag hade tänkt börja plugga nu! Vädret är skit mysko idag, det är inte alls som igår. Det är mulet och bara 9 grader ute. Tur att jag inte är i skolan då. Det är solen som lyfter upp ens dag nuförtiden!

Mwa


Pömsig

Usch så trött jag är nu..... Ska straxt göra mig iordning och sova =)
Har vart lite smått sjuk idag. Jag har vääääldigt låg smärtgräns tror jag men alla är ju olika. Satt och kollade på Yes Man med mami och papi för en stund sen och Jim Carrey vet precis hur han ska få tittarna till att skratta hysteriskt. Hans film Liar Liar är också stört bra och påminner väldigt mycket om Yes Man. Jag delar lite samma humor med han tror jag.
Ojoj klockan börjar bli mycket och jag har kämpat med det här lilla inlägget jag vet inte hur länge, sorgligt. Men nu hade jag tänkt sova! Eller om jag nu kommer kunna sova. Vi hörs imorgon!

Mwa

    

920504

God eftermiddag!
Jodå jag pallrade migiväg runt åtta tiden på cykeln imorse och visst det gick smidigt och bra i typ 15 minuter men sen typ brast allt :P äsh, någon dag går det väl sämre och andra går det bättre =) that's life!
Idag måste jag fortsätta med allt plugg som bara ligger och dammar. Det är lite grann Mycket snack och lite verkstad känner jag men det har väl alla. Måste bättra mig!

Nu ska jag in till stan =)
Mwa

090503

När man kollar på statistiken så fattar man precis vem det är som har kollat flest gånger på bloggen. Kanske någon som vart bortrest på sistone? mjaaa kan nog vara det. Någon som inte kan släppa mitt alldeles för fina liv. Sorgligt och mjo lite patetiskt. 
Tog en runda på stan med Emma idag eftersom det var så härligt väder (det börjar bli riktigt tjatigt nu med detta härliga väder i den här bloggen känner jag). Det var liksom varmt även fast det blåste som in i sjutton. Vi käkade glass som är ett måste och jag berättade om mitt generösa erbjudande för Emma ;D vilken tur att hon har mig! Shit, världen skulle gå under! hm mja inte riktigt va :P
Pluggat en hel del samhälle idag och det är så tråkigt. Eller i alla fall det ämnet vi läser just nu.

Emma och jag var ju och köpte popcorn för några dagar sen då vi låg ute på solsängarna och snackade en massa. Min lillasyster hade någon vecka innan köpt med sig en massa massa godis hem och jag fick inte smaka for some reason.... När Emma och jag ligger där ute på solsängarna får jag ett fint litet sms där det står om hon får ta en påse men jag skriver nej. Sedan dess har jag knappt träffat henne och hon pratar inte med mig.... Och om jag frågar något snäser hon åt mig. Över en popcorn påse? Det finns större problem än det.

Mwa

090502

Det har vart en riktigt lugn dag idag. Vädret har varit toppen och jag har umgåtts med härliga människor hela dagen.
Åkte in till stan runt halv elva eftersom jag hade möte vid elva på bistro. Tänkte att jag kunde åka in med päronen så slapp jag gå upp så tidigt. Men jag anade att jag skulle ha tagit bussen eller cykeln in. Vid rondellen stoppas vi utav civila människor som har stoppat upp hela jävla trafiken för att ett stort jävla gäng med motorcyklar ska få köra förbi och visa sina budget motorcyklar. Varför ska man stoppa upp motorvägen för det?!?! Och civila med någon gul väst på sig får ju förfan inte heller stoppa upp sån trafik det måste polisen göra. Jag hade ju möte och vart jävligt pissed off. Kul att komma försent till det..... Men vi tryckte oss igenom det sablans skiten och jag hann med väldigt god marginal. Min chef var också försenad så det gjorde inte så mycket  :P 
Åkte hem och käkade och sedan satt jag och kollade på Emil i Lönneberga med snorisarna och jag tycker att det är lika underhållande i den här åldern som när jag var liten. Man följer automatiskt med i låtarna.
Sedan blev det hem till Emma. Vi satt ute på verandan och snackade och tjoade =) det blev att jag stack hem vid nio tiden eftersom det blir så mörkt och jag hatar att gå hem ensam ifrån bussen den äckliga vägen.
Nu sitter jag i soffan och huttrar med hosta som bara väääägrar försvinna. Känns som om jag inte har kvar några lungor och det gör skiiiiiiiiiiiiit ont.
Ska stänga av datorn och fokusera på filmen som går på tven. Kommer inte ihåg vad den heter men det är en våldsam och splatter film..... Kroppar styckas och fy vet vad. Aja.

Imorgon blir det stan och plugg =)

Mwa

God morgon!

God morgon!
Jag snoozade jag vet inte hur många gånger idag, hrm, inget jag vanligtvis brukar göra. Ska in till jobbet runt elva tiden och sedan (hoppas jag) möta upp MemmePemmePungen i stan =)
En riktigt sorglig sak hände precis. Emmas och min australienske kompis skrev och en massa minnen flashar tillbaks just nu. Det är så otroligt sorgligt att jag fortfarande har kontakt med honom trots allt han har gjort. Eller Erkan..... Puh, jag blir äcklad bara av namnet.

Det är minst lika fint väder ute idag så jag ska skynda göra mig iordning och sedan gå ut en sväng innan jag måste sticka.

Ha en jätte trevlig dag (=
Mwa

aaa okej då.... lite dåliga bilder men men....


Mmmh stressfri dag (H)

Vaknade tidigt imorse. Eller om man kan räkna halv elva tidigt? Det kanske man inte gör :P käkade frukost och gjorde mig iordning för att sedan åka ner till stranden och spela volleyboll och grilla. Det vart skit härligt väder och solen stekte på som bara den!
Emma och jag tog en runda förbi min farmor och farfar för att säga hej. Som alltid blir man erbjuden värsta maten men det blir lite mycket om man säger ja. Man får alltid något avancerat tillagat. Vi tog en typ powerwalk från stensö till stan för att komma med bussen hem till mig. Stannade förbi affären och köpte med oss popcorn också. Det är ett måste när man har Emma på besök ;D vi drog ut solsängarna, filtar, dricka, popcorn och ljus. Där satt vi och skrattade och åt och hade det mysigt ända fram till tio ungefär då det blev way to cold. Man kunde känna hur rösten höll på att försvinna där ute i kylan efter ett tag så det vart bara att gå in.
Jag övertalade mig själv att ta med min ADHD hund ut eftersom jag är rädd för att gå ensam. Pffff fyyyyyyy vilken dum idé. Hon drog och drog och drog hela vägen! Mina fingrar är röda även fast det var 1 timme sen jag var ute med henne.

Näh nu måste jag hoppa in i duschen, jag ska ju in till bistro imorgon på ett litet möte =) ska bli kul att träffa alla! Men mindre kul att dyka upp med det hår jag har just nu...... För pinsamt för att ens visa det. Usch. Mamma tycker jag är löjlig.
Bläääää vad kallt det är! Måste kila.

Godnatt
Mwa

Sommaren är på G

Det ser ut att vara en fin dag idag men jag vet inte om det kommer bli så pass varmt som det var i t.ex. onsdags här. Hade ju vart jätte skönt om det kunde bli uppemot sådär 16-17 grader ute.
Usch har legat och drömt om The Frontiers hela natten..... Blä. Emma och jag såg ju den för något år sen och den filmen sitter verkligen kvar i huvudet. Likaså hm 28 dagar, jag tååål dom verkligen inte! Speciellt inte virusfilmer jag tror bara att det kommer inträffa på riktigt. Jag ligger vettskrämd om nätterna och försöker komma på en plan om det skulle komma ner någon på mitt rum. Ska man gömma sig under sängen då?
Svininfluensan som har nått fas 5 börjar dock skrämma mig ordentligt. Jag förstår inte varför man inte kan stänga av alla flygplatser, speciellt i Mexico. Tydligen har någon dött i Norge pga svininfluensan. Och jaaa det sägs att Sverige är redo att handskas med det. Men äsh, nu ska jag gå ut och lägga mig på en utav våra solsängar och sola. Vet inte riktigt ännu om Emma och jag skulle mötas i parken och fika framåt ett eller två tiden =) vi får se helt enkelt.

Mwa

RSS 2.0