090922

Jag kom knappt ihåg mitt lösenord till bloggen.... Det tyder på att den håller på att dö.
Vi eller klassen blev meddelade att det är geografi prov imorgon, dvs hysteri plugg! Det fungerar aldrig dagen innan... Mitt huvud fungerar inte så, jag måste nöta in allt. Men tur hade jag allt för geografin den här gången var inte så svår. Alla Daniels flummiga lektioner lärde mig något tots allt, känns skönt! Efter en joggingrunda i det sköna svala höstvädret så tänker jag ta en dusch och läsa igenom geografin. Förhoppningsvis somnar jag gott och vaknar imorgon bitti UTAN att Emma smsar eller ringer och väcker mig. Det har hänt alltför ofta nu :P pucko....

Mwa

Hm Eriksöre

Sitter och försöker uppdatera ipoden så jag kan ha med mig den imorgon till Eriksöre. Det går inget vidare. Jag är heller inget vidare teknisk av mig och jag är så envis att jag inte vill ha någon hjälp. Det brukar sluta med att saken åker i marken och så får det ligga där. Men jag är så desperat, jag vill så hemskt gärna få det att lyckas så att den kan åka med! Jag hade vart så lycklig med lite musik i öronen istället för en massa föreläsningar och annat. Shit ingenting fungerar! Jag hade sluppit klaga, de andra hade sluppit höra mig klaga!
Två riktigt slöa dagar i skolan nu och våran naturkunskapslärare frågade om vi ville ha prov redan nästa vecka. Så demokratisk som våran lärare är blev det röstning och varenda en röstade för Inte prov nästa vecka. Puh tänkte jag. Men så sa Gabbe något ganska logiskt men smart. Vi hade bara fått ett prov på ett par sidor! Det betyder mindre prov nästa gång. Varför röstade vi Nej? Tänk så mycket enklare det hade blivit då.
Jag ger upp... Jag har gett upp matten och svenskan redan och nu detta. Jag får läsa och grubbla över en massa saker imorgon istället. Åh.
Mot duschen!

Mwa

090906

Födelsedagsfirandet är över för detta året för min del, puh. Jag har nog börjat växa ifrån det. Mina framtida födelsedagar ska bestå utav frukost på sängen på morgonen av en glad familj :P Ellen vart inte så glad när de väckte henne 07.10 imorse. Hon somnade i min säng samtidigt som mamma försökte ta kort på alla hennes söta och nyvakna barn. Jag skulle inte vilja kolla på dom när jag är sisådär 30 år.
Igår va jag och åt middag med Maja, Sarah, Viiinis och Jonna. Väldigt trevligt då jag som sagt inte hade fått träffa Sarah på väldigt länge. Många minnen och bilder drogs upp och oj, jag hade glömt så roligt vi brukade ha! :) Efteråt bar det av hem till Mickis, dels för att fixa håret men dels för att få skjuts till dit vi skulle. Långt ut i skogen bar vi av och ingen hade någon aning om vart vi hade tagit vägen. Ingen täckning på mobilen så ungefär en gång i timmen gick vi ut i det våta gräset ute i skogen och viftade med mobiltelefonerna i luften för att få täckning. Suck. Blyga och trevliga killar blev läskiga och dryga killar med alkohol i kroppen. Inte min typ av umgänge det där och då menar jag på killfronten. Det mysiga var när gitarrerna åkte fram och alla satt och sjöng, det var länge sen något sånt hände faktiskt. Inte nog med det, utan vid tolvslaget så fyllde jag år. Viiinis började sjunga hej villt och sedan rycktes alla med och sjöng varenda litet ord i Ja må hon leva. Hemma halv tre för ett par timmars sömn. Min söta lilla lillasyster hade somnat nere i min säng. Jag låg och berättade en massa historier för henne i säkert en timme och oj så lycklig den tjejen var! Få sova bredvid syrran och vara uppe så sent och lyssna på en massa berättelser och tokigheter.

Plugga matte och sedan duscha, det blir sängdax hyffsat tidigt har jag bestämt mig för!
Mwa


Födelsedagsfirande

Ikväll blir det middag med tjejerna, Jonna, Sarah, Elin och Maja. Sarah har jag inte träffat sedan vi slutade skolan för nästan tre månader sen så det ska bli super kul att få träffa tjejen igen! Vi får se vart vi tar vägen sen framåt kvällen.
Imorgon fyller jag år. Släkten kommer hit vid 3 tiden, det är tur att min älskade bästa vän kan närvara eftersom jag inte är något vidare fan av födelsedagskalas. Jag gillar det verkligen inte! Det är liksom inte troligt när släkten står och sjunger HELA Ja må hon leva i dörren innan de kliver in. Haha nä usch! Jag klarar mig utan den lilla trudelutten ärligt talat.

Mwa


Åh så typiskt

Lång dag, huh! Onsdagarna är ändå ganska roliga eller detta vart den första onsdagen på terminen men ändå...
Efter lunchen tog jonna viiinis jag och maja en sväng på stan för att fika. Stina kom förbi med hennes kompis och skratt hysteri bröt ut totalt! Jag var offret, jag brukar bli det. Åh fy så man kan skratta åt och med dessa tjejer. Det bar sedan av tillbaks till skolan för 160 minuter engelska/historia. Åh fy så drygt det var! Om inte allt skratt under lunchrasten hade utbrutit så vet jag inte hur jag skulle har mått under den lektionen :P skratt hysteri bröt ännu ut en gång till under historia uppgiften....
Jag ringde upp min käre mor efter skolan, hon berättade att min syster hade stuckit iväg in till stan med sin kompis och att jag var tvungen att åka hem för att passa snorisarna. Typiskt tänkte jag, riktigt förbannat typiskt. Både utav min syster som stack iväg sådär och att hon inte kunde ha berättat det lite tidigare. Så planerna på att åka till pojkvännen brast där. Fin överraskning får man när man ser uppfarten på våran trädgård, ja där står min systers kompis moped och allt talar för att hon precis har kommit hem. Så fruktansvärt typiskt återigen. Fast lika bra att stanna hemma kanske.... Jag är ganska trött och hängig. Fast i för sig, det kan bero på att jag blev väckt ett antal gånger inatt, både utav ensamhet och att det blixtrade och åskade utomhus. Tänkte att jag skulle kila bort till bellenbuuu för att sova där men då slutade det att åska.
Jag ska gå ner och skälla på henne nu.

Mwa

090901

Något som är riktigt förbannat äckligt jo det var när Jonna visade eller snarare berättade om den här hemsidan http://www.2guys1horse.com/ då en kille blir påsatt av en häst och dör! Jag var såklart tvungen att titta men jag har inte kommit längre än att få upp hemsidan. Puh, Emma vart modig och kollade på den idag men usch, jag vågar verkligen inte! Men vem tusan blir påsatt utav en häst egentligen?!?! Hur dum får man seriöst vara! Fast sen vet jag ju inte om den är 100% trovärdig, men jag antar det.
Dagarna rullar på och jag har prioriterat min sömn nu de senaste veckorna. Jag hade annars inte klarat att gå upp klockan 6 varje morgon. Nähe det börjar bli sovdax!

Mwa

RSS 2.0