Gott nytt år!

Tog en promenad med Thea för en stund sedan :) jätte skönt! Det ända som återstår för mig är att önska alla ett riktigt Gott nytt år!

Mwa


WARNING! WARNING!! WARNING!!!

Sitter uppe i allrummet och nästan sover. Gyllene tider spelas högt och ljuvligt i mina snygga hörlurar. Min huvudvärk vägrar släppa och jag börjar längta till skolan nu. Jag är uttråkad. Jag vill inte kunna sova hur länge som helst och jag vill inte kunna vara uppe så länge jag vill.
Något jag har reagerat på nyligen är att vilka jäddrans psykfall jag har på msn. Folk som skriver Jag älskar dig! Jag vill att du ska vara min framtida fru. Finns det någon framtid för mig och dig i ditt liv efter skolan tror du? Bläää säger jag bara. har vi ens träffats? Öhm nej. Det är lite varnings stämpling där. Helt sjuk i huvudet är denna personen.
Nähe om jag inte ska förflytta mig ner till min soffa istället för att ligga här uppe och dreggla.....

Mwa

Älskar dig Ellen ;P

Det vart middag igår och det var jätte mysigt =) jag satt länge och väl och pratade med min morbrors flickvän som själv har gått på samma skola som mig. Vi satt och pratade om Mona och om Barvestad x2. Hon hade nästan samma funderingar och pratade likadant som mig. Pratade om allt mellan himmel och jord.
Pappa jobbade så vi hade fjärkontrollen själva! Vi satt och kollade på film till ett då Ellen och jag begav oss neråt. Hon sov i min säng igen....... Gick och la oss runt fyra. Chocken var att när jag kollade på klockan så var den två. Ellen ville in till stan och eftersom detta inte är storstan så stänger allt här klockan fyra på en lördag. Hon envisades med att vi skulle hinna så vi gjorde oss iordning. Tio över tre vart klockan då jag nästan var klar. Vi gav upp. Vi satt och kollade på tre avsnitt av Andra Avenyn. Tog en promenad och nu frossar vi i frukt.

Jag ska hjälpa Thea nu! Tjingeling

Mwa

Imorgon är det en ny dag

Mjo tre timmar senare så var den första middagen avklarad. Pappa och jag satt och drog en massa dåliga skämt fram mot kvällen.
Imorgon ska vi på middag nr2. Fortfarande på Stensö men förhoppningsvis lite roligare. Jag saknar min kusin Sebastian lite grann. Jag ser honom inte så ofta längre. Tror inte han hinner kommer hem tills imorgon.
Annars så har jag och Ellen kollat på Ensam hemma 4 :P wow. Nu sitter jag och pluggar lite grann. Inte så roligt kanske. Nähe om jag ska ta och fortsätta......

Mwa

Juldagen suger detta året....... Med stora marginaler

Julafton igår blev, vad jag tycker men inte Ellen, en väldigt lyckad en! Kanske lite trångt men det fixade sig. Jag somnade inne hos min kusin Eddies rum runt fyra. Vaknade lagom till jultomten skulle komma. Väldigt nöjd med presenterna och sällsakpet.
Ellen och jag satt och spelade monopol igår kväll och mamma höll på med något på datorn eftersom jag var så ivrig med att testa. Vid halv tre kom jag i säng. Åååångrar!

Nu idag, om sisådär några minuter ska vi åka till farmor och farfar och äta med den andra släkten. JAG VILL INTE! Så himla onödigt. Orkar inte träffa dom. Det är liksom juldagen och dom bjuder på mat klockan två. Suck* önskar jag kunde skrika lite till på mamma när hon kom och väckte mig imorse. Jag vill verkligen inte åka dit idag. Verkligen INTE! Bläääää
Aja snart måste jag åka =)

Mwa

God jul!

Mamma och jag var i stan. Bara hon och jag. Mitt i all stress. Emma smsar. Det är inte ofta man får sms av Emma om det inte är något riktigt VIKTIGT. Dom har krockat ;S fyfan tänkte jag. Ligger hon på sjukhuset eller vadå ;S innan julafton. Man ska alltid tänka på det värsta. Hon hade ont i ryggen men väl inne på Maxi var hon samma gamla ateist som innan. Puh, skönt det!
Jag ska ut och möta Emil nu. Länge sedan jag träffade honom! Typ senast då jag satt och skrek i micen när han befann sig i Thailand. Åh fyfan vad roligt jag hade då minsann! Nähe vid halv skulle jag träffa honom så jag måste börja röra på mig nu.

Mwa

jag tänker ta vara på er nu!

Traditionerna är dom som är roligast

Det är julafton imorgon. Som säkert många har insett :P Oooufh vad jag ser fram emot det. Världens trevligaste släkt. Vi följer dom traditionerna vi har haft i evigheter.
Min lillasyster Thea ska få sova  nere hos mig inatt för första gången. Ska övertala Ellen till att ligga på soffan. Världens trevligaste jul.

Ha en riktigt God jul och krya på er ni som är sjuka! (vilket är väldigt många som är nu =(

Mwa ♥

Gäsp*

Ellen och jag la oss tre igår. Av tradition så spelar vi alltid monopol någon dag innan julafton så igår passade det bra. Hon vann dock med 190 000kr. jag suger alltid.
Hon frågar om hon får sova i min säng. Jo jag svarar ja. Hrm, dummaste jag gjort. Det var kallt och trångt och hon ligger och dregglar ÄVAN fast jag har hotat med saker. Euwh. När vi går upp, ja då börjar pappa damsuga såklart. Vi snackar damp på riktigt här. Han är som en femåring som inte har någon alls kontroll över sin hjärna. 

Mwa

Lyckad dag

Var hos morfar igår med Ellen. Herregud vad vi ångrade oss när vi vaknade den morgonen. Ingen av oss ville dit. Men det gik väl hyffsat.
Det har blivit sena kvällar nu..... Och innan jag skulle sova inatt så tänkte jag skrämma upp mig totalt med att kolla på Hemsökta hus, dubbelavsnitt. Det var det dummaste jag någonsin gjort. Minsta ljud och jag frös till under täcket och vågade inte röra mig. Det sägs att om man tror på det tillräckligt så kommer man att se. Hemskt!
Ska upp till Ellen och visa en gammal dagiskamrat till mig. Har inte sett henne på åratal!

Mwa

JA EMMA JAG SKA RINGA DiG :P CHILLA!

Pfff

Jävla idioter. Jag pratar om i torsdags. Kan jag hjälpa att blåsinstrumenten kanske var fel? Eller kan jag hjälpa att ni säger att ni är nyktra men ni i vilket fall var onyktra? Eller kan jag hjälpa att dansgolvet var så fulsmockat med människor att det inte gick att dansa? Kom inte till mig och klaga. Klaga inte att min pappa ''inte gjorde sitt jobb''. Utan gå till Bistro. För det är dom som gör reglerna. Dumma människor!

Det som alla har väntat på

Det är äntligen jullov! Emma och jag tog bussen tillsammans till skolan. Sedan mötte jag Viiinis påväg till fikat där dom andra satt. Tårta och julmust ;S klockan nio? Det stirder emot mina mat lagar faktiskt :P och tårta är så vidrigt snuskigt äckligt så det inte är sant!
I aulan då Gabbe spelade piano. Han är ju grym! Och sedan fika på stan med sandira, Jonna, Sarah och Elin :D
Ellen vill dra in till stan igen men jag vet inte om jag orkar det. Skulle behöva sova. I typ hundra år. Jag ska ligga och mysa i soffan ikväll och se på film med Ella bella =)

Mwa

ps.Frida! Roligt att du skrev =D länge sen

Och tuffa Sarah som kommenterade efter sitt namn 'Bäst i världen' ;D

Orättvist!

Asså godnatt säger jag ifrån min lya. Im off to bed right now. FOR SURE. Jag har aldrig varit så seg i huvudet som denna veckan. Jag har inte barit så nedrans förbannat ledsen som idag på typ åratal. Jävla skit. Efter regn kommer det väl sol, eller?
Imorgon blir det Bistro med bästis! Jag hoppas också på att Elin och Jonna är på :O tror Sarah redan har bestämt sig för att inte hänga med. Om det inte blir Bistro imorgon så drar jag med mig Emma in till stan :P eller om det inte blir tvärtom.... tssss.
Sitter också och kollar på den där dokumentären om den gravida ''mannen''. Det är så fruktansvärt kränkande för dom när människor ringer upp och hotar och skriker. Och där kommer kristendomen in i bilden. När präster ringer upp och säger med hotfull röst att Det ni gör, det kommer ni att få brinna i helvetet för! Låt kristna leva efter sin tro. Gå efter bibeln. Följ guds ord. Men klanka inte ner på andra människor som inte följer samma tro. Det är så orättvist. Men som sagt, vi är människor, individer, och om ingen hade kommenterat något här i världen, ja pff då hade det inte hänt ett skit. Hade kanske vart bättre med en ''tyst'' värld?

Shit...... klockan är över tio ;S MÅSTE sova! Somnar fort som en kärring också.

Mwa

Klagobloggen? Kanske... :)

Medans jag snackar med en mijon på msn och sedan försöker få in detta; Penelope - Odysseus hustru. Nemesis- Straffets gudinna. Peripeti- En oväntad händelse. En om kastning. Misstag utav tex hjälten mm.
Det är kyligt. Med morgonrocken blir det för varmt och utan blir det för kallt. Hur ska jag ha det? Kanske ska döpa om denna blogg till Klagobloggen? Det passar eller hur :P

Det är två dagar kvar. Andas. Andas. Andas.

''Cornelis Vreeswijk''

Skulle jag ta bussen till farmor eller inte..... Det var stora frågan då jag missade min buss och insåg att bussen som skulle gå till Stensö gick precis då jag kollade klockan. Slängde mig på bussen till farmor&farfar eftersom farmor fyllde år =)
Nu sitter jag hemma och pluggar på det sista provet denna terminen. Super duper skönt! Då kan jag äntligen få lite julstämning i mig för den är absolut noll nu.
Vi hade matte prov B delen. Fyfan vad jag är sämst asså :O riktigt äckligt dålig! Vi har en vikarie till tönt. Lockigt hår (stort lockigt hår, brillor och sånna typ armé kängor och stickat med t-shirt under. Värsta propaganda bilden på. Stor framtänder. Under speciellt matte proven så börjar jag nästan lipa så less jag blir på mig själv när jag inte kan sånt som jag verkligen BORDE kunna. Blääääääääää!
Jag måste sitta hela kvällen och försöka få in en massa grekiska ord i skallen..... Och sedan terrorisera Ellen.

Mwa


Börjar bli en vanlig dag

Agressionsproblem (?) jo man tackar. Jag gick och la mig på söndags kvällen riktigt förbannad. Skit förbannad på skolan. Jag hade riktigt bestämt mig för att hata skolan idag usch så arg jag var. Jag blir arg då jag vaknar minst sex gånger på en natt och då klockan står på 05.52. Jobbigt värre att veta att om exakt 11 minuter så ringer klockan och Abba börjar spela. Jo, jag har Abba - SOS som alarm signal. Man stänger av skiten och stiger upp. Hjärnan sätts på och jag fryser så jag hackar tänder. Så frustrerad. Börjar slå med foten på sängen tills jag liksom viker mig och får riktigt sablans skit ont. Ringer och väcker Ellen som sover typ tio meter bort. Hon är otrevlig i telefonen. Hon bad mig också att väcka henne klockan sex SHARP! Och då har hon gåavstånd till skolan. Jag blir arg på hennes otrevliga attityd och istället för att skrika och slå henne stänger jag dörren och och börjar slå på min säng igen. Fyfan vilken morgon. Aldrig att jag väcker dig igen klockan sex en måndags morgon!

Shakespeare. Ingen gör något. Jag har klart för vad jag ska göra men det är andra som måste sätta igång med sina arbeten för att tex jag ska ha något att göra. Jag funderar på att göra det ultimata. Byta linje.

Mwa


-

Go kväll!
Mamma Ellen och Erika är i stan en sväng medans jag sitter bredvid Tuwa och Thea. Tuwa kämpar för att få plats i theas stol.... Hade tänkt låta dom få baka ikväll om det inte blir för sent :)
Thea gillar att kolla på när jag spelar Super Mario som jag har blivit riktigt beroende utav. När jag dör så är det hon, min fem åriga syster som ber mig att lugna ner mig när jag sitter och skriker. Min fem ¨åriga syster ärmognare än mig.... :P

Mwa

Tack BUDDHA för det

Jisses..... Emma bad mig gå online, på hennes och mitt lite okristna sätt. Wooow, till min stora förvåning hade hon skickat youtube klipp till mig, som hon alltid brukar göra.... :P Det är seriöst hennes hobby att sitta och plocka ut de klipp hon skrattar mest åt och sedan skickar hon dom till mig. Sedan är det tanken att jag ska gilla samma klipp som henne.....

http://se.youtube.com/watch?v=lJwgP44Ap9E

Kommentaren till det första klippet var iallafall ;

Emma säger:

Fan :O nån har filmat dig och mig och lagt ut på youtube!!



Tankeställaren den själv

Artists such as Mr Buckley who's contribution should be remembered like a master piece performance.


Året om....

Helt otroligt. Jag sover i tre tröjor varav två är långärmade, två pyjamasbyxor och strumpor, ett duntäcke och ett vanligt över. Elementet är på högsta OCH ändå vaknar jag av att jag hackar tänder. Det spelar ingen roll hur mycket jag klär på mig! Brrrrr.

Mwa

Lucia diss

Jag hatar Lucia. Jag verkligen hatar det.Varför ställer man upp på det? Ingen passar som Lucia ändå. Ingen!
Jo vi hade Lucia idag i skolan och sedan pysseldag. Jag har ingen direkt kreativ hjärna men jag väljer fasen det över ett Lucia tåg. Ibland undrar jag vad det är som är roligt här i världen. Hmmm. Det måste nog tex vara Emma på morgonen. Eller Emma på kvällen. Eller Emma då hon pratar om någon kille. Eller Emma när jag rakade hennes ben xP du är sån härlig person! Så med Emma kan jag dela detta fira-lucia-skiten.

Appropå skolan! Våran matte lärare kom in idag och bad om ursäkt. Hon hade ringt upp Sarah och Jonna men inte mig. Men det löste sig nu, hoppas jag.

Mwa

Fucked up!!!

Vilken sjuk dag detta har vart! HERREGUD. Jag skulle ha matte prov, eller hela åk 1 skulle ha matte prov. Det blev inget med det och istället skällde våran matte lärare ut Sarah Jonna och mig som uti Satan! Nej, vi skolkade inte. Men invecklat var det. Inte nog med det går hon på mig i korridoren och börjar tjabba igen. Lite mera lugn den här gången. Jag var livrädd men röt ändå ifrån.
Emma Elin och jag gick på stan efter en riktigt rolig och annorlunda idrottslektion. Lite orolig innför Shakespeare och matten nu...... Hur kommer det att sluta? Jag har slut på inspiration.

Mwa

KABOOOOOOM

Jag kom att tänka på Amy Diamond. Jag har alltid hatat henne och det har jag gemensamt med Emma min kära kompis. Min högra hand och min vägledare här i livet. Jag hatar Amy och jag fattar inte hur hon kan få skivkontrakt när det finns andra som sjunger bättre. En liten gris som påminner om en föredetta klasskamrat till mig som hoppar runt på scen med axlarna ända uppe vid käk linjen. Spratt.

Elin och jag tog en sväng på stan efter lunchen. Komma bort från skolan en stund. Jag kommer ihåg precis när jag började skolan i höstas att hela skolan exploderade eller när jag drömde att någon sjuk jävel hade skjutit varenda elev på skolan förutom Mona som denna personen dyrkade. Creapy. Det slog mig att just den lilla biten tillbaks till skolan då jag babblade som mest med Elin som antagligen inte lyssnade, jag önskade att skolan skulle explodera. En tanke jag bara har haft idag :P hade kännts skönt då men hm näe. Jag är nog rätt glad över det ändå.
OCH imorgon tänker jag ta upp diskussionen, igen, om att starta en sektion med dom andra och det ska banne mig bli av!
Annars är det matte prov som jag inte fattar någonting utav. Jag lider nog utav matte dyslexi (?) har för mig det finns ett speciellt ord för dem som inte kan matte riktigt. Jag är nog sorgligt en utav dom. Tar det med en nypa salt. Jag är GRYM på andra saker!

Ha det bra!
Mwa


Varför inte hylla dagen med en spypåse och en Amy Diamond video, Emma ;D

Engelska är det vi är bäst på!

Sisådär halv bra dag idag. Blev orolig då bussen var typ tom imorse? Tänkte har jag tagit sju bussen igen, jag som var så sen ;S kom hem, tänkte sy, då jag insåg att nålen fortfarande är av.....hrm.
Shakespeare är i full fart nu! Ska jag skratta eller gråta? Klassen börjar också oroa sig inför det engelska FN-rollspelet nu i vår. Varför obligatoriskt?
Jag har miljontals med saker att göra men ändå sitter jag här. Kanske ska ta tag i det innan det blir för sent!

Mwa

Godnatt

Godnatt allesammans! Nu ska jag höra av mig till Emma och skratta för fulla muggar åt det patetiska meddelandet. Puh.

Mwa

Sluta försök

Gjorde jag inte klart för dig att jag inte vill ha något med dig att göra? Det spelar ingen roll hur mycket jag förklarar för dig men Du, ja du kommer aldrig att förändras. Du kommer vara samma dominanta människa som alltid kör med folk och utnyttjar människors svaghet. Du har kört med mig för länge nu och det är inte bara jag som tycker det. Så nej, jag tänker inte säga hej till dig, jag tänker inte hälsa när du går förbi. Så sluta med det du håller på, sluta prata om mig och sluta ta kontakt med mig.
Ja otur är att vi är kusiner. Men jag ser dig som ännu en främling jag aldrig kommer att prata mer med igen.


''Kung av sand''

Jag kan inte hjälpa det men jag kan inte sluta lyssna på Gyllene Tider. Det går bara inte!
Somnade på soffan i sisådär nästan två timmar. jag drömde om vår värld fast väldigt mer mordärniserat. Jag har ju också en tendens att hallucinera ordentligt, speciellt när jag är sjuk. Jag fick iallafall inte tag på mamma eller pappa i drömmen så jag rusade upp till mamma och kramade om henne och sa - Skönt att du inte är död iallafall!

Det är äntligen helg! oooufh så skönt. Fast på onsdag är det prov och jag tror till och med det är prov på tisdag också om jag inte minns fel.... Riktigt jobbigt eftersom vi har en ganska konstig lärare i naturkunskapen. En riktig virrpanna så man vet inte riktigt vad man ska läsa på. Fast det mesta kunde man innan =)
Viiiiinis var tillbaks i skolan idag. Dubbel dubbel roligt! ;D Dock var inte Sarah här. Alltid någon som fattas =(

Mwa

Du lyckas aldrig

Det blir allt svårare och svårare att ta sig upp ur sängen och riktigt irriterad bli man då man inser att klockan är tre minuter över sex!
Jag blev sur på vårat historia seminarium i morse.... Jag var så glad att jag hade gjort allt det i tid. När vi sitter där inne och liksom får frågor så räcker man upp handen. Men då sitter det någon annan som får ordet och säger typ ALLT! Vad ska man säga då? Personen sa liksom allt. Jag satt och tänkte på Elin som hade blivit förbannad xP Och imorgon är det spanska prov. Så nööööjd! Jag är nöjd med terminen.
Jag hamnade inne på min kusins blogg. Första gången på typ evigheters evigheter. Varför ska jag läsa den egentligen.  Så jag säger en gång för alla, Jag har inget att säga dig. Och det är väl klart som Fan att du ska sluta slå mig.

Dessa satans tisdagar

Okej, jag måste säga att den här dagen SÖÖÖÖÖÖÖG typ jet balle! Jag har nästan fått sova tio timmar. Kommer till skolan lite försent kanske (a) 15 minuter. Lunch direkt efter. Ingen är hungrig ;S klockan tjugo i 4 dör iallafall jag utav hunger och har ingen ork att göra någonting. Vi fick också bestämma vad vi ville ha för roll i Shakespeare som vi ska spela. Vi ska hålla på med det tills vecka 6. Kommer nog bli kul men jag lär inte få mitt första val.
Trodde jag missade bussen men inte. Jag fick kuta som in i helvete för att hinna. På centralen hoppar det på en mamma med tre barn. Jag får panik. Hon gråter och den andra sjunger och lill killen sover och håller på att ramla av sätet.
Jag är så irriterad som det bara går att bli just nu. Jag håller fast vid att tisdagar suger bäst. Jag hatar tisdagar. Jag har prov på fredag tydligen men idag lär det inte bli mycket till pluggande. Jag lär ju bara somna ;S Aja....

Mwa



Elin tycker att jag är töntig xP men jag kan inte hjälpa att jag lyssnar på fel sorts musik. Ditt utbrott på mig när vi satt och skrev på Stagg då vi hade FN-rollspelet. Hahah
Inte riktigt Lasse Holm kanske....


Symaskinen åkte fram

Jag har sytt. Jo tack jag kånkade fram symaskinen idag igen. Satte mig på golvet tills Ellen tyckte att jag såg alldeles för handikappad ut som var tvungen att sitta med vänster hand på gasen. Inte nog med det så gick nålen sönder..... Så jag vet inte när jag kommer kunna sy igen :P kanske ska ta fram stickningen när jag ändå är igång! Har suttit och sytt för hand i en timme nu. Fun.

Imorgon är det en såndär lång dag som jag inte ser fram emot. Börjar med matte sedan digitalt foto och sedan historia/engelska i nästan tre timmar. Våran engelska lärare är så ruskigt elak och skäller på oss om vi inte jobbar in i det sista. Suck suck.

Inte nog med allt detta så fick man sig iallafall ett halft gott skratt då jag rotade fram ett par riktigt gamla bilder på tex mamma och pappa. Eller när Ellen fyller 5 år. Minst roliga var nog när jag hittade en döds annons. En riktigt god vän till mamma och pappa.

Jag har kollat på CBS 60 minutes som jag glömde kolla på i lördags morse. Intervju med Barack Obama. Han inte kolla färdigt, pappa ville se Färjan :P

Mwa

Ännu en plågsam morgon

Jag kommer knappt upp om månarna. Jag är så äckligt less på att åka buss varenda dag, typ. Buss chaufförerna är alltid så vidrig otrevliga. Man tror att dom liksom har fått sova ut på natten och det men nej. Dom är piss otrevliga och man borde nästan skriva in och klaga.

Jag hittar nya intressen nästan varje dag så idag ska jag testa på något :P jag spelar ett speciellt ögonblick i huvudet om och om igen och jag skrattar hysteriskt. Sicka tider.
Så idag har jag fullt upp! Jag ska som vanligt plugga och imorgon är det sovmorgon så vi börjar inte förns tio i tio. Tänk sen när individuella valet börjar ;S shit. Måndags eftermiddagarna är bäst, ett extra + är om grupp 2 har svenska sista timmen. Mohahah! Nej men spanska och engelska. Hm och lite sånt =)
Förresten, min matte lärare är helt störd i huvudet. Hon försvinner varenda lektion. ''Jag ska bara hämta kaffe'' ''Jaha då glömde jag A-kursen, vänta så kommer jag tillbaks'' ''Jag är sen jag vet, men jag var tvungen att hjälpa min kollega välja glasögon som hon ska köpa'' ''Kan du säga till dom andra i matte gruppen att jag sitter i telefonkö hos en resebyrå. Jag ska avboka min resa till Thailand'' mm. Jag säger bara  fuck you!

Nu ska jag kila (!) fixa iordning lite stuff.

Mwa

RSS 2.0