Rosa snygga klackskor

Hilary Duffs rosa snygga klackskor får mig att falla :P Jag tycker dom är ur läckra. Tror att jag har sett något liknande här i stan. Vad tycks??? 
              
              
              


Vilken Valborg som helst

God eftermiddag! Har hunnit sova och äta middag och snart ringer Emelie, förhoppningsvis =) jag är hur seg som helst idag och vill inget mer än att slänga på mig pyjamasen och krypa ner i sängen och mysa. Ikväll får jag se hur jag gör. Vi EEE är lite oplanerade ibland, som nu. Vi skulle först ha åkt ner till sundet för att grilla och andra planen var att vi skulle laga mat hemma och sedan åka till stan Men det ordnar väl sig =)

Emelie och jag träffade också 'Nicklas* idag :P människan är så sjukt störd så det inte är sant! Han var OK förr men nu .... Ojojoj. Vi fastnade där för ungefär 10-15 minuter.

Jaha, Emelie ringde och jag pratar med Emma på msn nu =) vi ska ut ikväll! Så vi hörs och ta det lugnt ikväll :P haha låter som en morsa. Mwa mwa så hörs vi säkert imorgon, tiiiiiidigt också!

Snusko!

Kom hem från Emma för kanske en timme sen. Satte på mig min mysiga pyjamas och fixade håret. Måste börja med svenskan. Eller så kan jag kanske lämna in den på fredag som Persson föreslog. Låter bättre.
Måste bara berätta om sista lektionen idag. Hah, jag är total spes. Min lärare (säger inte vilket ämne) var tvungen att sitta bredvid mig hela tiden för att se till så att jag inte tappade tålamodet och började skrika. Jag tycker en aning synd om henne som måste stå ut med mig.


Emma och jag åkte in innan Emelie till stan idag. Runt 12 tiden om jag inte minns fel. Jag skulle egentligen ha intervjuat Malik idag men jag  hade nationella prov i matte så jag fick ställa in den. Vi kom senare på att Emma kunde intervjua en av  mina släktingar till hennes arbete så det fick bli det. Mötte senare upp Emelie på stan för att åka hem.
På bussen hem så hade jag min skjorta på mig. Den är hm v-ringad så det är inte knappar ända upp. Jag visade nästan allt xD USCH så jag skämdes då jag fattade vad killen bredvid glodde på. Grimaserade ganska rejält och hojtade vad han nu stirrade på. Äckel !!!!

Nu ska jag fixa mitt hår igen, har nämligen duschat =) så det här får bli det första och sista inlägget idag. Godnatt Mwa mwa

Tandläkarfobi

Ont i huvudet och mår illa. Usch. Familjen, eller mamma och Ellen kollar på Prison Break där uppe. Hur tråkigt som helst!!!! Svenskan är nästan klar. Jag vet vad jag ska säga och nu är det bara att sätta ihop arbetet och ge det till Persson innan torsdag. Kommer nog gå fint fint!

Mitt gamla ex sitter jag och pratar med på msn. Han ändrar bild hela tiden för att jag ska se hur ''snygg'' han är. Men jag är inte intresserad. Verkligen INTE intresserad.

Imorgon är klockan ställd på 06.39. Som alla andra vanliga dagar typ :P och på onsdag ska jag till tandläkaren på rutin koll. Bläää, hatar tandläkaren. Har värsta tandläkar fobin. Sitter och darrar innan jag ska gå in. Har aldrig haft hål i tänderna vilket jag är mega stolt över! Nej nu börjar jag bli trött. Kan appropå inte fatta att jag bytte linje totalt idag. Kanske var en impuls grej? Who knows. OROLIG!!!!!!! Nej, jag skulle inte prata om gymnasie blahat. Sov så gott hörnni! Mwa

Kondomen för liten och SAKEN för stor

Sssh... Lite smått pinsamt det här. Höll på att skratta ihjäl mig då jag läste det här. En kompis till mig skulle pröva att sätta på kondom då hans sak inte fick plats! :P Jag menar hur pinsamt är inte det på skala 1-10! Jag skrattar fortfarande ihjäl mig. Hur kan eller jaaa, jag menar var det seriöst? jo det lät så iallafall. Han blev BAJS arg då jag skrev att det lät lite roligt. Sicka I-landsproblem det här är. Ding-dongen får inte plats i kondomen! Jag tror jag smäller av. Är detta vanligt?!?!


Jag älskar EEr

Det är så hemskt..... Sitter och gråter till Emmas senaste inlägg. Fytusan! Vi kommer att splittras. Man kan ju inte bli annat än negativ när man hör andra säga att det höll bara i ett halvår. Att man hittade nya kompisar. Jag som är så glad att jag har er två! Vi delar allt! Förutom dreggliga äpplen och klubbor :P
Det sitter säkert någon skitstövel och skrattar åt det här. Usch synd för dig att du aldrig har upplevt äkta vänskap =) 



             


                                      Vi sa att vi var själsystrar!
  





Men tänk positivt nu Emelie! Jag får det säkert skitbra! (not). Hah jisses. Nu ska jag torka tårarna och prata med Emma =) måste lägga upp svenskan på ett bra sett senare. Mwa mwa

Största forumet för fjortisar ..... BILDDAGBOKEN

Bilddagboken är som ett enda stort skämt numera. Varför lägga upp bilder? ingen vill se på skit bilder. Man kollar in fjortisarnas bilder. Samma bilder hela tiden och samma gamla text ;;; Ida va dt då skola dåva, skit tråkans. Ngn som ska festa ikll ellr? Hah vad är det ???? eller så lägger folk in någon sorglig bild och sedan en låttext igrått. Kommentar;;;,  Du vet att du alltid kan prata med mig älskling <3333     oh herregud, man får sig ett gott skratt då man kollar in alla dessa bilder. Jag lägger ner min nu till sommaren. Ingen mening med det. Eller så kan ju alla fjortisar hålla sig till den sidan och förpesta den? 

Så en tråkig mörk dag, sätt dig vid datorn och typa in bilddagboken.se så får du dig ett gott skratt =)


                 Forumet för fjortisar!


Gymnasievalet inlämnat för sista gången =)

Skola idag som vanligt. Var faktiskt på bra humör idag =) slängde mig direkt ur sängen när jag hörde väckarklockan (Emmas fina röst när hon skriker). Åt havregrynsgröt med äppelmos på :P det var faktiskt konstigt gott. Anlände till skolan där Emma satt med sin mobil i högsta tag. Förstår att hon lyssnar på den eftersom de andra är så Booooring. Intervjuade Kent Olsson idag också. Jag uppfattade inte riktigt vart han var men det lät som Wien. Dyrt samtal eftersom, eller NEJ! Hahah just det, han ringde upp från sin mobil till skolans telefon.... Hah okej. Aja då löste det sig. Han pratade iallafall väldigt VÄLDIGT fort och jag hängde knappt med att varken lyssna och skriva. Han pratade som en typsik stockholmare. När jag skrev ner allt jag kom ihåg så ringde jag nästa. Malik. Han är Socialdemokrat här i Kalmar och de flesta vet vem han är eftersom han visar sig väldigt mycket på t.ex stan. Jag totalt bestämde fel tid ;O vi skulle nämligen har träffats imorgon klockan 10.00 på hans kontor men jag sa det till Persson att jag har ju nationella muntligt prov i matten imorgon. Shiiiit!
Fick mejla han och be om ursäkt och att jag fick återkomma imorgon. Så dum jag är! Så imorgon vid ett så ska jag och Emma följa med Emelie och intervjua dom som jobbar på statskomissionen här i Kalmar. Klockan 13.00 om jag inte minns fel. Kan bli riktigt intressant om man får vara med och höra.

Sista dagen för gymnasie ändringar. Jag bytte allt! Linje, språk, individuellt val, jaaa rubbet =) känns smått skönt nu. Både Emma och Emelie valde ockå helt andra linjer. Så nu splittras EEE. Jag vet att Emma kommer att sucka och skriva värsta kommentaren om att ;;; NEJ DET KOMMER VI INTE ALLS!!!! DET BLIR VAD MAN GÖR DET TILL! ..... bla bla bla :P i know! Emelie vet jag inte om hon kommer att läsa detta. Men hon kommer säkert också att sucka, haha. Men jag tror, att jag har valt rätt? näe jag vet inte. Det känns lite halvdant. Satt hos syo med ett stor leende på läpparna då jag hade pratat klart med mamma om valet. Men efter, nu då, så har jag en klump i magen. Aja, jag får byta om jag inte trvis =) nog om det!

Nu måste jag upp och plocka undan mina småskyskons alla leksaker som ligger utspridda på vardagsrumsgolvet. Ha en trevlig eftermiddag! Mwa

Udda MELLIS

Så, nu har jag pluggat i ungefär två timmar. Sutti och finslipat på mitt mini ''föredrag''. Känner mig ganska nöjd =) måste bara hinna duscha, eller det är ett måste! Tänk om jag hann lägga mig innan tolv idag. Wow (!) säger jag bara.
Åt idag världen udda mellanmål. Hällde upp yogurt och sedan 2 msk keso och 2 msk russin. Det var faktiskt gott. Kan tänka mig att göra det igen.

Imorgon blir det varmt i lilla Kalmar! Önskar att jag hade fått mina klänningar nu. Hade nämligen varit perfekt att ha på sig. Får vänta med att köpa klänningar tills jag åker till Sthlm på fredag =) ska bli mysigt att komma bort för ett par dagar.

Nej hörnni, nu måste jag banne mig kila härifrån och kliva in i duschen, annars så kommer jag inte att hamna i säng dom senaste timmarna :P Godnatt! Mwa mwa mwa


Satt och läste Aftonbladet för sisådär 30 minuter sen. Läste igenom alla fina brev som Aftonbladets läsare har skrivit till Engla. Alla breven kommer att bindas ihop till en fin bok som ska ges till Englas mamma. Usch så fruktansvärt tragiskt.

Måste ses!!!!

Fick väldigt många mail om vart man kunde hitta Dokumentären om Tibet som gick på Svt idag. Himlans roligt! Varför jag tar upp det här eftersom det här ämnet är så aktivt och många vet inte vad som försegår där nere. Jag vill att alla ska ta del utav det här på alla möjliga sätt.

http://www.svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?sortOptionArt527895=10&d=47225&a=527895&queryArt527895=Tibet

Med dold kamera i Tibet
Av Tash Despa

Föredraget om ...

Såg på dokumentären om Tibet på Svt. Usch och fy så dom stackarna blir behandlade. Önskar jag kunde hitta någon med samma intresse som jag. Som är intresserad av att disskutera sånt här. Finns väldigt få som är så insatta i det här.
Jag ska ju hålla i ett så kallat mini ''föredrag'' om ca 2 veckor eller något om just Tibet i framtiden. Ska bli spännande och jag blev väldigt glad då Emma sa att hon såg fram i mot att få höra vad jag har fått ihop. Blev jätte glad! Så Tack Emma =D
Satt och såg dokumentären med en tår i ögat och med en lipande Emma i andra änden. Försökte så gott jag kunde att anteckna men så fort någon intressant sas så började Emma prata. Hahah! Aja jag får kolla in dokumentären senare ikväll på datorn =)
Tillbaks till att försöka underhålla Tuwa! Mwa mwa

Klädfynda från USA

aftonbladet så tipsar 'Sofis mode' om just hur man kommer undan att betala tull. Men tyvärr så måste man vara Plus medlem. Fråga annars om du behöver hjälp med att beställa! Inte krångligt alls om man vet vilka regler och om hur man ska räkna om.

http://www.aftonbladet.se/sofismode/article2240936.ab

Forever21

Vi beställde förresten också fyra par klänningar ifrån amerikanska sidan Forever21. Som  jag har skrivit i tidigare inlägg så har dom huuur söta klänningar som helst. Det mest problematiska är det här med tull och moms och annat. Man ska betala 12% hit och 25% dit. Det blir mycket pengar till slut men mamma var hur snäll som helst och beställde det =) Tack tack!

Tillbaks till svenskan och Tibet i framtien.

Jag är dildo Sven och jag vill va din bäste vän ;D

God morgon! Vaknade för en timme sen. Kune inte somna om vilket var bra. Om ni kommer ihåg från förra veckan så var jag uppe till tre på måndags natten. Puh, vad jag´fick kämpa i skolan den dagen.

Igår var vi hos Emma. Och jag måste bara få skrika ut det här att JAG HATAR BUSSAR !!!!!!! Usch, sitter sånna aroganta människor och bara glor. Vi såg ju inte dumma ut. Men iallafall .... Väl av på bussen så steg det av, jag tror, 12åringar. Det såg faktiskt ut som om två av dem höll i en öl. Har vi ungdomar sjunkit så lågt??? Jag trodde knappt mina ögon då jag såg sjuorna röka och dricka ifrån våran skola.

När vi väl hade kommit till Emma så släppte hon faktiskt in oss :P och hon var så himlans ivrig när det gällde att öppna presenten. Så vi spelade både in och tog bilder. Hon blev så jääävla chockad!!!! Fick dock ingen direkt bra bild eftersom det var dåligt ljus och jag har ingen fotolampa på min mobil. Men där nere har ni bilden! Lila, nästan genomskinlig och en aning slimig. Videon på Emmas ansiktsuttryck och på hur hon stänger sin sovrums dörr lite försiktigt är så värt att lägga ut för ett gott skratt. Efter en stund efter att SURPRISE SURPRISE hade lagt sig så försökt vi komma på hur det där skulle gå till. Liksom den var mega stor. Eller skulle det bara vara en prydnad? Vi fick också tips att man kunde diska den i diskmaskinen ;D 
Vi kollade på Stay Alive. Tyckte filmen var rätt bra faktiskt. För att göra en historia kort så handlade den om att om man spelar ett spel (Saty Alive) och dör i spelet så dör man i verkligheten. Det här var spelet över Fatal Frame. Och ni som har spelet Fatal Frame så är det läskigt nog :P JUST DET! Emma jag kan ju ta med mig Fatal Frame till dig. Eftersom min xbox är knepig =D sicken tur! Spela Fatal Frame i ett mörkt rum och med vibrerande konsol, hahah! Då är det banne mig läskigt. 
Ha en bra dag, för mig så väntas plugg straxt. Mwa Mwa 

                                            (Ni ser ju direkt vad det är ;D )
             image59

Senaste nyheten ....

Sitter här med ett nervvrak till människa i telefonen, Emelie. Haha :P tror att hon har ringt mig tre eller fyra gånger på mindre än tre minuter nu. Orolig över att jag kommer att glömma presenten, vad jag har på mig och om jag kunde ta med mig en film. Det jag skrek i telefonen var ;;;; CHILLA MANNEN! hahah.... Jag är iallafall klar, det är ofc inte Emelie ;D hon skulle börja göra sig iodrning nu. Får hoppas att hon hinner för bussen går vid tjugo över fyra.
Stressigt som tusan är det där uppe eftersom halva familjen ska till min faster på 40års kalas. Jag ska inte med av många anledningar =) Usch det känns som om jag har glömt någonting. Presenten ligger på sängen och det, men ändå, även om jag glömmer den så är inte det hela världen. Eller jo! Emma släpper inte in oss. Vi var tvugna att ha med oss present.  Aja vi stormar huset annars ;D     Ha en fortsatt bra lördags eftermiddag! Jag njuter av den ute i Trekanten med mina vänner =D och med regnet som vräker ner =( 

ps.

Senaste nyheten, min lillasyster suger på toalettborsten! Euwh euwh euwh


Forever21 snygga klänningar

Efter att ha kollat in Forever21 hemsida så har jag förälskat mig i alla deras klänningar. Så himla fräscha och vår/sommar snygga. Enkla och snygga klänningar som passar alla!



                   

Luktar bränt/mat

God morgon! Eller jag har varit uppe ganska länge. Vaknade vid 08.55 och var hur pigg som helst. Orkade dock inte gå upp för att mina småsyskon höll på att busa i rummet bredvid mig. Så jag kom upp vid hm ungefär halv elva tiden. Sicket skit väder det är idag också! Inte lika fint väder som igår. Och idag ska Emelie och jag till Emma =D så jag åker härifrån vid fyra tiden och möter upp Emelie vid Capri. Som sagt, den alldeles grymma presenten läggs ut senare ;D jag tror nästan att hon vet vad det är.

Har inget att göra ..... Mamma pappa och thea har åkt in till stan och minstingen sover och Ellen är i stan med sin kompis. Jag sitter här, har huuur mycket saker som helst att göra. Måste in i duschen men det kan jag inte för jag måste passa Tuwa. Och jag kan inte göra något förns jag har duschat och bla bla bla. Fick roa mig med samtalet med Emma, som varade i ungefär 6min innan vi började käfta :P haha. Usch är det jag som har fel på luktsinnet eller luktar det bränt/mat??? får nog gå upp och checka läget. Skriver senare innan jag går. Mwa

Uuurfula Puma skor

By the way! När jag ändå är i farten. Hah, var inne och kollade på dessa Puma skor. Finns lite överallt. Herregud så ''not'' snygga dom var. På bild såg dom ut som ett par ''lediga skor'' men i verkligheten, klumpiga och nästan lite plastiga. Jag ska Inte köpa dom.


image55

Surprise surprise!!!

Haha, sitter och små flinar. Sitter fortfarande här! Jag borde ligga i sängen med ögonen slutna och drömma underbara drömmar. Duuuh, naj. Istället sitter jag här.
Måste bara få ge mitt bästa tips på läppglans. Kommer ifrån Elisabeth Arden och är vackert rosa. Håller i sig länge. Men ack så dyrt, 190kr för att vara exakt. Perfekta läpparna! Och den perfekta färgen till en tråkig outfit.

image54

En sjuhelvetes dag =D

School as usual =) satt med Emil i hjärtat. Blev inte så mycket gjort eftersom Emil inte jobbade och Björne kom inte hela tiden. So/sv blev den mest omognaste timmen på veckan. Jag satt och rev sönder en massa papper (IDAG IGEN) som Emelie stoppade in i min och Emmas tröjor. Lyckat ;D Persson gillade oss inte.

Sedan åkte jag och Emelie in till stan för att fixa något till Emma ;D HAHA!!!! Sitter fortfarande och skrattar hysteriskt åt det. Puh, aja ni får se imorgon + bilder på det :P Så imorgon åker jag och Emelie till Emma för att fira henne igen. Förra gången blev det grillning och imorgon blir det nog fika.

Usch, tänk om jag blir förkyld och det nu...... Satt ute för länge idag, sitter nämligen med tre långärmade tröjor på mig men huttrar fortfarande.
Nu ska jag iallafall gå =) jag får väl säga Godnatt på er för jag lär nog inte dyka upp mer här. Mwa!


MEN GUUUUUUD VAD DET LUKTAR ÄCKLIGT

Kom precis hem från min moster. Dom har sådan sjukt snygg och fräsh lägenhet =) och två söta kattar. Wilma och Lemi tror jag den hette. Wilma har dom haft sedan dom flyttade ihop men Lemi är ny. Usch så pinsam mamma var i bilen också efter vi hade släppt av Ellen på hennes träning. Det luktade inte gott i bilen (kom utifrån) och då åker bilrutorna ner och mamma sitter och skriker ;;;; MEN GUUUUD VAD DET LUKTAR ÄCKLIGT!   ÄR DET DU EMELIE???? Höll på att döööööööö. Hon skrek verkligen och körde ut huvudet från fönstret och äsh jaaa. Hon påstod att jag var lättroad, vilket stämmer. Satt i ungefär 15 min och skrattade åt mitt egna skämt.

Nej nu ska jag prata lite med Emma och checka mitt konto =) Hörs sen!
Mwa


image53
  (Är ju som gott som tvungen att lägga ut den här fina bilden på denna snygga lilla krabat)


PAPPER ÖVERALLT !!!!

Hej och hå!    Engelskan blev lite mer flummig än vanligt. Emelie och jag satt och rev sönder en massa papper som vi senare stoppade in i min tröja. Snodde sedan hennes gummiband så jag var tvungen att rusa som in i sjutton! Of course så tappar jag väl alla dessa små pappersbitar och dom låg utspridda ÖVERALLT! Vi var inte särskillt uppskattade hos varken vaktmästaren eller våran eng lärare.

Idag ska jag till min moster. Hennes pojkvän fyllde år igår. Ska bli trevlgit att träffa släkten =) nu ska jag kila, har biologi efter här nu, riktigt förbannat tråkigt!

Ha en fortsatt trevlig dag!

Mysko dag

Trög morgon må jag säga..... Jag brukar faktiskt vara på rätt bra humör nu för tiden när jag vaknar, men inte idag. Kunde knappt öppna ögonen. Bättre blev det iskolan senare då jag träffade EEE. Mysko dag igen :P alla fyra har varit väldigt omogna idag. Haha. Emma och Emelie körde upp en koppartråd i näsan (?) och så ville de såklart att jag också skulle göra det. Det slutade med att Emelie blev så orolig att hon frågade våran NO lärare om hon kunde köra upp koppartråden i typ ögonkanalen eller om hon kunde föra upp den till hjärnan. Han suckade rejält och frågade flera gånger varför vi frågade något sånt.
Snart ska jag gå och göra kaffe, annars orkar jag väl inte med att plugga. Har nationella prov i Matte imorgon + ett biologi prov på fredags utp:n.
Jo just det! Blev smått överlycklig då jag fick svar från riksdagsförvaltningen idag. Så imorgon måste jag ringa upp dom, spännande!

Nej nu ska jag gå! Ha det så bra
Mwa

RÅTT skräck!

God kväll!  Var hos Emil idag efter skolan med Emelie. Påvägen dit smiter det över en stor FET ÄCKLIG RÅTTA över vägen. Snacka om paff man blev :O så äckligt! Euwh, haha rabies or something. När vi kommer fram till Emils fina lilla hus så står dörren öppen och han har of course musik på på högsta volym (typiskt han). Han står också och skriker över hela gården när vi ropar hans namn. Haha, med muffins skålen i högsta hugg! Härlig människa! Vi stampade in och satte oss vi köksbordet och blev senare serverade lite halvbrända muffins. Men gott var det! Smetade chokladsås över det som sedan bara blev till en enda stor gegga.
Efter all mat och Dolly Parton så envisades Emil med att gå ut, för en gångs skull! Hah. Vi gungade nästan hela kvällen då ''Nicklas'' och Remo dyker upp, SOM VANLIGT!!!!!! Satt och skämtade med Emelie om det att om han ''nu'' skulle dyka upp så skulle jag seriöst hångla upp honom. Då dyker väl han som sagt upp. Äsh, inget hånglande blev det och tur var väl det. Han är ganska rolig faktiskt för han gillar mig fortfarande och har inte släppt det än. Han ville också gå iväg och prata med mig :P a bit scary. Mina två livvakter fick dock följa med så inget mer med det. Just nu käns det som om jag stöter på han hela tiden.  

           Haft en underbar dag! Godnatt med er Mwa


              image50
              image51
              image52
                   (så mysigt med alla dessa blommor)


Sömnbrist

Jag fick ju som sagt inte sova mina 8 timmar i natt. Var fruktansvärt hängig idag i skolan. Det här får bli en läxa! Att inte sova för länge på lördagsmorgonen. Jag släckte lampan vid 02.14. Låg och vred på mig ett bra tag innan jag somnade för jag kommer ihåg att jag kollade på klockan ett antal gånger efter det.
Var med mamma och kollade på vitvaror idag eftersom allt ska bytas ut i köket =) fastnade med världens prat glada gubbe. Satt och roade mig med att ta kort på hans ass. Hahaha! Men dom bilderna lägger jag inte ut.
Ikväll ska jag lägga mig i tid, lång dag i skolan nämligen. Och nästa vecka så åker jag till Sthlm :P ska bli så otroligt härligt att slippa Kalmar. Så det ska bli härligt! Usch sitter här och fryser, brrrrr. Ska nog avsluta allt och gå och ta på mig morgonrocken, som ligger i badkaret (?) hur den nu hamnade där.
Ellen kommer hem straxt från sin träning så jag lär väl inte få sitta här mer vid datorn ikväll. Men ha det så bra så länge! Mwa

Trekanten The BIG apple

Emelie och jag åkte till Emma i Trekanten vid kvart i fem. Mötte Emelie vid Capri vid halv men hon var försenad :P hahah, Emelie var försenad, det händer inte många gånger alltså. Vi grillade iallafall, eller Emmas föräldrar rättare sagt. Hur gott som helst!!!! Vi tog sedan ut Viggo på en liten *host* lång promenad. Han fick bada i ån som han brukar älska. Underbar hund det där =) på vägen hem så var världens äh jag vet inte vad, konstigaste månen på himlen. Det såg ut som ett brinnande klot som sakta sakta rörde sig upp mot himlen. Riktigt coolt faktiskt. Och där stod Emelie och jag med våra kameror. Envisades om att vi skulle få en bra bild men i vilket fall så var det omöjligt :P vägen hem var inte speciellt rolig, haltade hem med skoskav på båda fötterna ;S not nice at all!
Nu sitter jag här .... Inte sömnig ett dugg, som förväntat.

         image49 

Jag föddes för att bli .......

Politiker
[X] du sitter klistrad framför TVn var fjärde år när det är val
[X] du har fått höra att du borde bli statsminister
[X] du gillar att redovisa inför hela klassen i skolan
[X] du tänker ofta på hur sverige skulle kunna bli bättre
[X] du missar nästan aldrig politiknyheterna eller debatt
[X] du drömmer om att stå i USA och resepentera sverige


Jag föddes för att bli politiker :P Och jag tänker bli en också!

Födelsedagskalas a lá Emma!

Idag blir det kalas hos Emma. Eller hon tror iallafall att det finns tårta kvar =D usch, jag kommer inte att kunna somna i kväll. Har sovit för länge idag, kommer gå runt och oroa mig för det. För dränka mig i läxor inatt. För det lär säkert bli en lång lång natt!
Aja nu ska jag hoppa in i en varm dusch och sedan åker jag och Emelie till Trekanten. Ha en bra dag! Mwa


                    image48
             (Min fina omgjorda bild på Emma)

kristendomen, buddhismen

Hej hej! Eller god morgon god morgon!
Sitter och pratar med Emma i telefon, som jag nu har gjort i nästan 2 timmar. Vi har disskuterat allt möjligt, allt från gamla minnen, kristendomen till buddhismen :P puh, måste få sova efter det här. Mwa

Födelsedagskalas på hög nivå

Imorgon fyller Emma år!  Och jag tror och hoppas att vi iallafall får komma dit och att hon har tid med Emelie och mig =D

Nu skriker Ellen på mig om datorn, hon kom nämligen hem precis. Slänger man sig direkt på datorn? haha jaaa. Skulle vara så himla skönt att ha sin egna datorn just nu. Men snart!

Pedofil på nätet

Hahah, eller euwh euwh euwh!!!!!
Loggade in på min msn och såg att någon hade addat mig. Jag accepterade det för en gångs skull. Det var någon kille som hette Ajmal. Hah liksom, första frågan vad är det för ett namn? vi började prata, och för att inte säga för mycket om mig själv så pratade jag engelska och skrev att jag var ifrån london. Äcklet ville träffas och sätta på sin cam. Han skickade sedan ett email som jag genast tog bort. Asså jag säger ju bara det, ÄCKEL! Hahah varför ska alltid sånt här hända mig?! För ett halvår sedan så var det typ varje dag ett dussen turkar som hade addat mig. Come on! Jag har fått byta msn nu nästan tre gånger och jag funderar på att göra det igen pga alla som addar en. Vad är det för roligt att adda folk som man inte känner? ingen vitts med det liksom. Hahah aja, ett litet litet litet gott skratt fick jag mig allt då jag förstod att det säkert var en ensam liten man någonstans långt in på landet som ville ha lite kul. Lite för kul för min smak om man säger så :P han utgav sig för att vara 24 år. Bull shit! 

Skulle inte förvåna mig om det var en nät-pedofil eller något liknande. Så därför, 

                TRÄFFA ALDRIG NÅGON IFRÅN INTERNET!

Caffe Latte

Nu skulle Emma ha varit här .... Hon är ju världens kaffe fantast! Vilket är både bra och roligt :P hon blir ju så flummig av en kopp kaffe.
Fick till hm inte världens snyggaste kopp kaffe men himla snyggt för att jag skulle ta upp kameran och ta kort =D haha jag blev så fruktansvärt stolt över min fina Caffe latte.

Call me nerd if you want:P
image47

 

Skitbutik ....

Fick tillbaks min tröja idag. Himla skit personal! Sätter inte min fot i den butiken igen. Aldrig någonsin! Mamma var verkligen på hugget och käftade emot. Tack! Fick iallafall en ny tröja. Liksom ska det vara så himla svårt?! Vem fan förstår inte att man inte kan sy ihop ett hål i tyget. Duuuh.....

Kalmarbor inget att ha

                 image46
                                                       (Äntligen vår!)

Imorse var jag och Thea på gymnastiken och senare så åkte jag med mamma Thea och Tuwa till stan. Länge sen! Himla fint väder är det ute så jag fattar inte varför jag sitter här? håller på att tjata på pappa om jag får köra mopeden men näe. Ska ut senare med Emelie så får passa på att njuta av solen då.
Euwh, en klasskamrat till mig sitter och flörtar! Hahaha, smisk på måndag? No thank you.
Ha en fortsatt bra dag! Mwa


Yoga

Klockan har bara rullat iväg ikväll och jag är hur trött som helst. Måste också iväg med lillasystern till gymnastiken imorgon vid 11. Där sitter man i 40 minuter, morgonpigg och allmänt rastlös diggandes till musiken. Alltifrån remixade låtar som 'Vart bor du lilla råtta' till 'Lilla snigel'. Haha, sjunger med glatt då man alltid får se Thea (lillasystern) glo irriterat på mig. Hon skäms tydligen, och jag sjunger för högt.

NEJ imorgon ska jag städa, och jag är hur taskig som helst :O jag dumpade Emelie och Martin idag! Aja.... =(
Nu ska jag göra klart allt det jag håller på med på datorn och sova. Eller så kanske man ska ta och rulla ut Yoga-mattan ? hahah ....... jaa jooo vem vet ;D tända rökelser och ljus. Nej nu är klockan över tolv så nu måste jag kila! Sov så gott =) Mwa


Toni&Guy

Efter att ha dissat hårinpackningen ifrån Schwarzkopf så får jag väl lägga ut en hårinpackning som jag själv älskar! =D

Toni&Guys hårinpackning (mitt favvo märke)

      image45 


Och sedan hårinpackning från Herbal Essences. Dom är underbara! (har tyvärr ingen bild)

Hårinpackningen som gör dig ful

Här har vi då hårinpckningen NR:1. NOT! Mitt tips är att inte köpa den. Iallafall inte för dom som har lockigt hår eller för dom som plattar håret. Jag vet inte, jag kanske använder den fel? men man borde ju se ganska normal ut om man följer anvisningarna där bak? 

       Luktar otroligt gott (!) men fungerar skit.

               image44


Jag är också mänsklig!

Hejsan allesammans! Sitter här fortfarande skit förbannad över min hårinpckning. Blir så suuur när det inte går som jag vill. Tänker aldrig använda det igen. Mamma ska få pröva det också och om det blir skit på henne också så ska det ut! :P
Iskolan sista timmen då vi hade Sv/So så tog vi upp det som hände med Engla. Vilket är väldigt väldigt tragiskt.
Emma flyttade fram till mig och Emelie. Hm jaa vi satt och pratade, eller EE satt och pratade :P då jag ska svara på vad som hände med Engla. Utan att jag hann lägga märke till det så log jag samtidigt då jag svarade på frågan. Puh, flera började skrika åt mig. Jag log liksom åt Emelie :O vi satt och pratade innan jag svarade. Men visst, mitt sätt att hantera olyckor och hemska saker är att få skratta, hur dumt det än låter! Jag GAPskrattar inte men jag kan flina, inte hånflina men jag vet inte annars vad jag ska göra. Visa empati för folk men inte själv bli ledsen. Det låter som om jag inte är mänsklig nu men hah det är jag.

                  Jag är verkligen ledsen över det som hände Engla.

Min trogne vän Dildo ...

Sitter här med en dånande huvudvärk ...... Inte roligt måste jag säga. Har egentligen inte så mycket att göra idag =) och puh så skönt det är! Var i skolan idag för första gånge denna veckan. Väldigt härligt att komma tillbaks till en sådan livlig klass. Och till Persson som har längtat efter en =D johoo, Persson är min Sv/So lärare. VI har hm en väldigt konstig och speciell relation :P eller hm ingen relation så men vi skojar rätt mycket med varandra. Vilket både han och jag tycker är roligt.

Sitter också här och funderar på Emmas födelsedag. Egentligen har jag absolut NADA koll på när folk fyller år. Jag kommer inte ihåg mammas eller pappas födelsedag och inte heller mina småsyskon. Himla dåligt av mig!
Men vad kan man göra för speciellt till hennes födelsedag? Jajo Emelie och jag har ju någorlunda bestämt.
Emelie hotar Emma med att hon ska sätta henne på en buss till Oskarshamn eller något :P har ingen aning om vad hon skulle göra där :P Eller ............
Eller visst hade det varit lite fränt att lura upp Emma tidigt tidigt på morgonen för att sätta henne på en buss med okänd destination (Sthlm), utan mobil och utan pengar. Och sedan bara dumpa henne där. Tänk sedan efter ungefär 2 timmar, då hon har vandrat omkring ensam i stora Sthlm ensam så dyker jag och Emelie upp i en limmo ;) VAD SÄGS SOM DET EMMA?!?! Minne för livet! 
Visst låter det kul, iallafall i mitt huvud, men ändå lite taskigt. Emma skulle nog skratta åt det en dag.
Nej, jag tror Emelie och jag vet vad vi ska göra till hennes födelsedag =) Men Emma förklarade klart och tydligt för oss att VI INTE (!) fick köpa någon dildo, inga kondomer som vi kanske kunde fylla hennes brevlåda med. Ingen piska eller något sånt roligt. Hahah! Hon vet ju verkligen inte vad hon kommer att vara med om :P (STORT FLIN). Jag vet att Emma kommer sitta som ett STORT frågetecken men samtidigt med ett stort leende på läpparna då hon läser detta ikväll. Jag säger bara MWA Emma och njut av din födelsedag =D ;)

Ha det så bra ikväll! Mwa

Soulsångerskan Duffy

Nya stjärnskottet Duffy släppte sitt första kända album i år som heter Rockferry. Hon är nu en känd soulsångerska från Wales som har tagit Storbritannien med stort. 
Jag älskar hennes låtar!


image42

Förmögenheten på 120 miljoner

Sitter här och läser om Emma Watson. Hon fyllde nyligen 18 år och därmed fick hon tillgång till sin enorma förmögenhet på120 miljoner svenska kronor. Men med en överenskommelse med hennes bank så måste hon gå kurser för ''Hur en ansvarsfull miljonär hanskas med sina pengar''. Jag vet inte om det är fjantigt eller bra? Har då aldrig hört talas om att man kan gå kurser för sånt. 

                   image41

Ingen dans på rosor

Idag var jag också hemma. Tråkigt nog! Har bara legat i sängen framför tven och hostat som en galning. Måste också plugga senare. Har två prov på torsdag eller fredag, hmm bra koll jag har?
Denna förkylningen vägrar att lämna mig!!!! Blir så trött på det. Är förkyld hela tiden känns det som. Får hålla mig undan småsyskonen ett tag nu så jag blir bättre. Döende är jag inte men det skulle bara kännas skönt att kunna sova en hel natt utan att vakna av en hostattack.
Jag får väl gå och göra lite nytta nu. Som att ringa Emma eller Emelie eller något :P nej, mamma ska hjälpa mig med ett par saker så att ringa EE får jag passa på att göra senare =)
Ha en fortsatt trevlig kväll! Mwa

Sjukt värre .....

Puh, idag har varit världens trögaste dag. Gick och la mig igår kväll med två par byxor och två tröjor + att jag hade mina strumpor på också. Och ändå vaknar jag av att det är för kallt. Skulle sedan upp vid sju men klarade inte gå upp pga illamåendet. Euwh! not nice. Stannade hemma och sov oavbrutet till tolv. Hur lyckas man? lite bättre blev väl allt då mamma kom hem med räksallad till lunch. Mums!


ÄNTLIGEN!
Läste Expressen förut idag och såg att det stod om OS. Började såklart att läsa ivrigt och får se länken där det står att Norge hotar att bojkotta OS-cermonin. Är inte det bra eller vad? Äntligen gör man något åt det. 

Gina Tricot borde läggas ned

Dålig personal, alla köper samma kläder, dålig kvalité. Uhm jag förstår inte hur Gina Tricot har blivit så känt? Kläderna suger och personalen är otrevliga. Liksom alla går runt med samma kläder därifrån. Man ska kunna ha sina unika kläder som nästan ingen annan har. Tråkigt att se när 10 personer går med exakt samma tröja eller byxa och exakt samma färger. Puh.....
Går det att fixa ett hål i tyget?
För det var den frågan jag och Emma ställde oss då vi skulle lämna in en tröja och fick svaret att jag skulle komma tillbaks nästa vecka och hämta den. Och nej, inget hål i sömmen utan hål i tyget. Gaaah! blev så förbannat arg. Varför kan dom inte bara ge tillbaks pengarna för tröjan så slipper jag gå dit igen!
Eller det kanske bara är ett problem hos oss här i Kalmar.
Jag ska iallafall ALDRIG ALDRIG ALDRIG (!) köpa något därifrån.            

image40 

Regnet vräker ner över tråkiga Kalmar

Veckan har gått så otrolig fort och Emelie är redan hemma från Spanien. Måste slå henne en pling senare =) + att de tre senaste dagarna har jag haft fullt upp. Eller inte fullt upp men jag har inte haft tid med datorn.
Åkte till Emma på torsdags kvällen. Vi kollade på 26 veckor senare, något som jag aldrig skulle ha gjort! Bläää så ruskigt äcklig den var. ''Virus'' filmer är inget för mig.
Jag stannade där över natten då vi somnade med ALLA kläder på. Jag sov i soffan och hon på världens mjukaste och skönaste säng nere i källaren. Sov gott gjorde jag men åkte på världens förkylning.

På fredags kvällen vid ungefär tjugo över sex så åkte vi hem till mig. Vi hade så himla mycket att göra för J skulle komma senare. Jag var tvungen att duscha och Emma satt och städade mitt rum. Har nog aldrig varit så stressad i hela mitt liv. Värst av allt så tappade jag en kartong med glasskärvor i golvet. PUH så det ekade :O och Emma kröp fram till mig liggandes i skratt på golvet. Hahah! Jag mådde senare inget vidare. Kunde knappt resa mig. Stod och skakade och var överhettad. Passade på att somna till några minuter då J och Emma satt och spelade bilspel. jag är så himla osocial!!!! :P

På lördags eftermiddagen så packade Emma och jag väskorna igen och så åkte vi in till stan. Otur som vi har så missade vi bussen. Vi stod ute i regnet. Eller jag tvingade Emma. Och där stod vi i 45min ungefär. Väl inne på bussen så kan vi inte vara tysta. Ena stunden sitter vi och gapar och skriker och andra så är vi tysta och riktigt gnälliga och beter oss som kärringar. Iallafall.... Inne i stan så vräker regnet ner, mindre roligt. Jag skulle in för att byta två tröjor. Ena butiken går det bra fast kassörskan blir tjurig. Men i andra, puh, jag hatar den butiken! Särskillt personalen. Hur kan dom få så gott rykte?!? Otroligt! Aja, jag går då aldrig in i den butiken igen. Hah, och tack Emma som jaaa var väldigt trevlig mot personalen ;) MWA!

Idag, så åkte jag hem vid hm två tiden. Kom hem till ett glatt hus! Och nu sitter jag här och dokumenterar min helg, och nu äntligen tittar solen fram. Ha en bra eftermiddag! Mwa


Vi tar videobloggningen på stort allvar nu

Det här var länge sen nu jag la upp ett inlägg =)
Igår
var jag hos Emma. Vi vandrade i skogen och spelade in dokumentärer.

Idag, så var Emma och jag inne i stan. Vi provade solglasögon och liknande. Vi åkte senare hem till mig då vi träffade (Stefan) och Remo*Emma sssch*. Han är ju då mitt gamla ex. Och så så så dum som jag är så ger jag han en slängkyss på kanske 20 meters avstånd. Vet ni vad männiksan säger då?!?! MITT HJÄRTA SLÅR FORTFARANDE FÖR DIG!!!! Gaaah...... Emma och jag har disskuterat han nu ett tag och det vi kom fram till hålls hemligt framöver.

Imorgon åker jag till Emma igen =) Och då ni så tar vi video bloggningen på stort allvar! Tusen tackar till Ewiiie som berättade hur man gjorde. Det var säkert huuuur enkelt som helst att lägga upp videos men jag är ju ny här =) inte så himla enkelt då. Haha!
Ha en fortsatt trevlig kväll för nu rycker lillasystern i mig. Vill åt datorn, som vanligt höll jag på att säga :P Mwa

UTE: Björn Gustavsson

Herregud så drygt det här med Björn Gustavsson börjar bli. Han är tydligen allas! Visst han är uuuurgullig och snygg charmig och allt det där men hm aja, jag har iallafall tröttnat på han. FÖR mycket! Det räckte med allt i Melodifestivalen. Kalla mig kärring or what ever you want


                             image39

EMMA ÄLSKAR .......

Gokväll!
Sitter här och pratar med Emma i telefonen. Har varit hos henne hela dagen. Fixade hennes blogg, http://lillma.blogg.se/, så vad tycks? enkelt men väldigt snyggt.
Emma och jag har larvat oss precis HELA dagen! vi låg och skickade små papperslappar genom toalettdörrens springa. Och ärligt talat så låg båda två på golvet för att få tag på lapparna. Vi var sedan ute då vi mötte Putte och Josef mfl. Och jag var bara tvungen att skrika att Emma älskade Josef. Barnsligt nog. Herregud så Emma skämdes. Näe usch och fy! Jag kan inte skriva, ser ju absolut ingenting! Glömde mina glasögon hos Emma. Javisst! tänk jag har glasögon.
Imorgon ska jag + Emma testa att videoblogga. Vi får se hur det blir =) Vi får höras imorgon eftermiddag, då har jag med mig Emma hem!

image37

NAKENBAD i Kalmarsund!!!!

Hej allesammans!
Sitter här med Ellen och kollar in Björn Gustavsson på Youtube. Människan är för härlig alltså! Men börjar bli lite drygt nu.
Idag har det inte hänt så värst mycket, städat sovit och haft allmänt tråkigt. Fick sms utav Emelie igår kväll att det hade varit hur fint väder som helst. Men med min dumma mobil så kan jag inte svara henne. Det var iallafall 25 grader där nere. Så FRUKTANSVÄRT härligt! Emma och jag ska istället iväg och 'vinterbada' i Kalmarsundsparken eller på Kattrumpan senare i veckan. Annars så kanske vi går ut och äter eller så blir det bio. Men just nu verkar det som om det inte blir bara jag och Emma utan flera :P vi får se hur det blir.
Måste bara tillägga en sak,  puh så god middagen var idag! Mamma hade lagat lax, potatis, grönsaker och någon thai sås. Väldigt gott!
Nu ska jag fortsätta babbla med Emma på msn, ha det bra! Mwa 

image34

image35

WTA miami final

Jahapp, kunde inte skriva förut för mamma beordrade oss att stänga av datorn och vara lite sociala. Så det är först nu jag har kunnat sätta på den eftersom alla har gått. Ellens födelsedag blev faktiskt riktigt trevlig. Stod och rengjorde mitt akvarium när alla gäster hade kommit. Mycket liv blev det men alla var trevliga.
Det här blir ett väldigt kort inlägg eftersom jag  tror att det är WTA miami final i tennisen på Eurosport nu :P så måste gå! skriver sen! Mwa

Lipsillar ....

Grattade Ellen som det var sagt igår =) mamma kom och drog i täcket runt tio över nio. Sedan blev jag tvingad att gå med min andra lillasyster till gymnastiken. Alla småbarn bara lipar där. Så fort dom råkar snubbla eller någon råkar köra upp en fot i ansiktet på någon så skriker dom. Ska man skratta eller gråta? och där satt jag i mina mjukisbyxor och i min röda jacka länge. När jag kom hem hjälptes Ellen och jag åt att göra pannkakor till lunch. Eftersom vi får gäster hit klockan tre i eftermiddag, så jag har lite bråttom. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Hmm eller 'skjortan' och jeans tror jag det blir. Nähä då ska jag gå då, ha en bra dag! Mwa

Parfym dax!

Måste köpa mig en ny parfym snart. Och det blir nog med stor säkerhet Isabella Rossellini's parfym.
Hilary Duff's nya parfym till vänster och Britney Spears nya till höger. Visst faller man för parfym flaskan?


                   

Ostbågar på vandring i stadsparken

Det blev inget Mönsterås idag, men iställer åkte jag och Emma in till stan för att äta. Vi träffade Emil påvägen in och han var förvånansvärt trött :P Emma det jävla nervet var så rädd! Men jag förstår henne. Stan är full utav knäppjökar. Men det var väldigt lugnt idag och det också förvånansvärt. Vi tjoade i nästan precis varenda park i stan och så satt vi och åt ostbågar i Stadsparken. Oooufh sicket minne det är! Köpte sedan kaffe påvägen hem eftersom det var så förbannat kallt. Guuud så jag tjatar men imorgon åker ju Emelie eller rättare sagt inatt. Så vi tre satt och babblade en massa rappakalja i hm en timme tror jag. Och hm jaaa nu sitter jag här, magen är nästan tom, bara nästan så jag ska nog upp och lämna telefonen och hämta mig ett äpple. Ska bara försöka sluta pladdra med Emma på msn först :P det går bara inte. Båda är mega trötta men ändå så sitter vi här vid datorn och degar. Usch it says NO life.  Hahah
Idag var ingen seriös kväll :P vi skrattade och gjorde bort oss för mycket, dock som vanligt. 
Godnatt nu hörnni och sov så gott! jag får ju inte det för jag ska upp och gratta Ellen imorgon =) får skylla mig själv egentligen för att jag sitter uppe såhär länge. 

 

Emma du vad heter de där talang-programmet? hela namnet? Som Ameria got talent


Emelie
va?

Emma De som var ikväll på tv, istället för Lets dance. Har du aldrig sett Talang?


Emelie
Talang 2009


Emelie
heter det bara?


Emma
2009??


Emma
Ligger du före alla andra....??


Läckerbitar MWA

Herregud, varmt är det! 16 grader om det ska vara exakt. Ellen och jag har städat som galningar och jag har träffat Emelie innan hon åkte. På vägen hem träffade jag tre hur söta killar som helst i en vit skåpbil. Alla tre satt och log vilket jag tyckte var en aning charmigt. Nu har jag ätit och ska göra mig iordning för Emma kommer straxt och förhoppningsvis Emil också, är inte säker på om han kommer ännu. Har miljontals med saker att göra innan jag ska sticka så det är bäst att jag börjar röra på mig =) Ha en trevlig kväll! Mwa


Glidardag!

Idag var det då nationellaprov i engelska vilket gick bra. Jag hade faktiskt 15min tillgodo =) dagen har varit väldigt intressant. Som alla andra dagar är också. Emma berättade en väldigt intressant historia som inträffade henne idag och Emelie och jag höll på att fjanta oss. Speciellt vid lunchen då Emil verkligen gapskrattade så fruktansvärt så han höll på att kissa på sig. Haha! där har ni mina tre EEE. Senare ikväll så kanske Emma och jag åker till Mönsterås. Emelie följer inte med för hon åker till Spanien i morgon bitti. Fruktansvärt avundsjuk är jag! men jag åker ju ialla fall till min favvostad den 2maj. Sthlm!
Usch jag är så grymt trött. Även att jag inte har gjort något speciellt i skolan. Har gått och lagt mig klockan tolv hela veckan, det är kanske det som börja kännas nu. Testade också att sätta min nya väckarklocka på alarm. Vilket jag ALDRIG gör igen! haha, guuud sitter fortfarande och gapskrattar åt det. Med världens ryck i armen så slår jag till snooz knappen. Står inte ut med det där ljudet.

Imorgon fyller min lillasyster Ellen 14år =) så det blir kalas! hela stora släkten väntas komma. Så imorgon blir det slappdag. Har längtat sååå efter den dagen nu.

Och förresten, är det någon som gillar levergryta? 
jag menar är inte det lite groose? mamma Ellen och jag hade världens skrikiga diskussion om det idag när jag kom hem ifrån skolan nämligen. Jag euuwh gillar Verkligen INTE levergryta! och kommer aldrig att lära mig att gilla det heller.

Nu fick jag precis sms utav Emma om ikväll så jag ska nog kila iväg =) Ha en fortsatt trevlig eftermiddag så kanske vi hörs senare! Mwa

Gubbar ska inte vara ute så sent, hrm...

, dagen blev väl någorlunda lyckad =) jag var rätt trött idag i skolan men med EEE så gick det bra som vanligt. Jag mådde ju inget vidare idag som sagt så bara E följde med E hem. Senare var jag och EE ute och gick. Emil fick skäll utav en gammal gubbe med hund som tyckte att han kunde gå till psyket :O vilken jävla gubbe! och så hotade han med att komma och ge honom stryk. Jisses ..... satt sedan och pratade med Martin i telefon ett tag. Vi satt och pratade om nationellaprovet som är imorgon så inte särskillt mycket att säga till varandra. Jag har ialla fall haft en trevlig dag och hoppas att imorgon blir någorlunda densamma. Godnatt och sov så gott! Och lycka till, till mig själv imorgon (!) hoppas provet går bra! Mwa


Klänningar ifrån Delias

Nu är jag ifarten igen med mina kläder. Hittade dessa två snygga klänningar ifrån Delias :P har ingen aning om vad det är för sida men GUUUUD så snygga! Hittade också väskan och solglasögonen därifrån. 



                           

RogerNordin x2

Tjohoo!
Ja igår satt ju jag här i typ nästan tre timmar och försökte lära mig PhotoShop programmet. Det gick ju skit bra! NOT! eller jag fattar grunderna men inte mer. Dock satt jag och spanade in han som berättade om PhotoShop. Han är så grymt lik Roger Nordin :P jag har också varit väldigt dålig på att blogga dom senaste dagarna och det är pga att skolan och det har börjat och att det är andra aktiviteter som stör. Funderar på att börja mobil-blogga nu.
Imorgon är det nationellaprov i Engelska. Och jag får väl säga att jag är lite lite nervis. Men det är väl alla =)
Imorgon vill Emma att jag ska hänga med till Mönsterås och träffa David och lite annat =) det skulle kunna bli absolut skitkul (!) men jag vet inte om det är någon vidare bra idé eftersom jag inte redigt är frisk ännu och på andra saker. Vinglade faktiskt hem idag i 100 grader kändes det som var totalt utmattad och slängde mig i sängen och sov tills middagen var klar. Att kanske vingla hem låter inte särskillt bra men att sova efter skolan är fullt normalt det :P så det blev inget EE idag =( synd! och Emelie som åker till Kanarieökarna på fredag natt. Usch så avundsjuk jag är. Inte vanligt!
Nähä nu ska jag gå och göra något annat så ha en fortsatt trevlig kväll  Mwa


Lära sig PhotoShop utan att bli psykiskt störd

Nähä, jag kanske skulle checka in den där sidan jag fick från en kompis på bdb härom veckan om hur PhotoShop fungerar :P jag verkligen suger på vissa saker och vill så hemskt gärna lära mig vad det är för sjukt program. Jag vill inte ge upp bara för att det är på engelska. Så nu när jag har tid att kolla på den där videon så ska jag banne mig göra det!
SO HERE WE GO! =D

Bloggen återställd igen

Hallå hallå!
Det var länge sedan man skrev ett blogginlägg nu :P men som alla vet så har ju bloggen varit nedlagd i två dagar.
Men ialla fall =) vi började skolan igår måndags och tyckte alla var på topp! Emil lika glad som vanligt. Emma och Emelie har lika roligt de också.

I lördags så var jag hos min kusin =) jobbigt värre så blev jag så fruktansvärt förkyld så kunde knappt sova. Vågade nämligen inte gå upp eftersom jag låg längst in imot kanten i hennes säng. Jag hotade henne med att om jag inte får sova i din säng den här gången så åker jag hem. Ja hon köpte det och jag fick sova där.
Dagen efter så åkte vi moped till farmor och farfar och sedan till Lindas dans. Skit jobbigt den här gången att vänta på henne. Jag satt i samma position i 60min! trodde jag skulle dö. Och inget fanns det att göra än att fejk le åt de små barnen som kom en efter en :P jag var så himla suuuuur! hahah.

I söndags så var jag och Emelie ute och gick. Jag tänkte ta med hunden ut eftersom hon alltid har dragit så förbannat mycket så jag har inte velat gå ut med henne. När vi kommer bort till Dokumentan och jag har sagt hej till Emelie så kommer väl Martin och Kim på sina mopeder och börjar tuta hejvillt! hunden blev gaaaalen. Usch så hon drog och jag ville bara skita i hunden och bara sätta mig ner för att lipa. Men hon kom hem.








RSS 2.0