Säg bara att du älskar mig

Dagarna går på men det är segt och det går fruktansvärt långsamt. Mitt hjärta står still, helt still och paniken kommer och går. Den sprids i hela min kropp och när denväl brytit ut totalt känner jag mig helt och hållet som ett psykfall. Vem vill må såhär och hur ska kärleken få stå till svars för det här? Att en utav hans anhängare har fått hjärtat krossat. Är det ens lagligt att må såhär dåligt? Jag vet knappt vad som är ut och in.
Allt som jag ser eller händer finns det alltid en koppling till Dig. Alltid dig, allt är om Dig! Jag vill vara Din och jag vill vara lycklig. Lycklig tillsammans med Dig. Du klarar dig inte utan mig, jag vet det. Säg ingenting annat

Älskade Du,

Varför är det du som bestämmer när jag måste gå vidare och hur kommer det sig att du har gått vidare så fort? Har jag inte varit medveten om att allt bara har varit kras och att ingenting någonsin har varit bra mellan dig och mig. Jag känner inte för att prata med andra killar eller ringa någon annan när jag vill berätta något roligt som hänt. Jag älskar din mamma och din morfar för att jag vet vilken bra människa de har gjort dig till. För du är helt underbar, på alla de möjliga sätt som går!
Vet man vad sin livskärlek innebär vi 19 års ålder, jag vet inte men djupt inne i det bultande hjärta som skriker efter din närhet så vet jag att det är Du. Du är den bäste, du är Min bäste.
Jag känner otrohet när jag kollar åt andra killars håll, när du uppmuntrar mig till att gå vidare för det blir lättast så. Otroheten gör att jag mår illa över mig själv. Det jag har en stor klump i magen över är om Du kommer gå hand i hand med någon annan inom de närmsta veckorna eller månaderna eller när och om jag kommer över dig. För jag kan ju trots allt tycka att Du är mitt livskärlek men att Du väntar på din och att jag bara var en utav dina stora kärlekar. Det är jobbigt, fruktansvärt jobbigt och jag innbillar mig dessa falska förhoppningar när du säger att vi kommer förbli bästa vänner. Du har de mjukaste och perfekta läpparna jag någonsin kysst eller rört vid. Jag älskar dig så att det gör ont, ont i kropp och själ <3

Jag talar till Dig,

Jag vet vad Du tycker om mig, inga ord behöver uttalas eller formas i din mun. Du älskar mig och jag älskar dig. Jag ska vänta tålmodigt för det är trots allt Dig jag vill ha. Bara Dig. Ensam ledsen och med ett blödande hjärta ska jag försöka lappa ihop mig själv med alla råd och tips på hur man går vidare på bästa sättet. Du var min ängel som lös upp den mörka drömmen och vägen du är min hjälte som fick mig att känna mig trygg. Vad gör kärleken med oss? Är det tanken att något så fruktansvärt ska få oss att må så förbannat dåligt? Kärlek är ett fenomen som ingen kan, tidningar vet ingenting om det när de skriver om det. Jag har fått bevis på det. Imorgon ska jag vakna lite gladare och må lite bättre, älskade älskade Du.

Kärlekens mörka sida

I fredags natt förra veckan förlorade jag min allra bästa vän. Han vände mig ryggen åt och bara gick när allt var som svårast. Min allra bästa vän som jag har givit förtroende, kärlek och närhet i övertvå år. Det känns som om någon har dött, som om en liten bit inuti mig har dött. Han var mitt allt och det bästa var att han var bara Min. Med den charmiga utstrålningen det fantastiska ansiktet och leendet som jag trånade efter i ett år är inte min längre.
Det finns ingen kille som jag vill ska sova på den andra sidan i min säng som jag alltid håller bäddad för Dig. Inte heller vill jag ha någon annan kille som duschar sent om nätterna eller har sin tandborste mer än Du på min toalett.
Kärleken kommer alltid att finnas där och det kommer finnas massa kärlek även fast vi inte är tillsammans. Du var helt klart mitt allt och min gubbe. Hoppas du finner lyckan på annat håll! <3

Värk och ilska med en massa kärlek

Ibland blir saker och ting inte riktigt som man tänkt sig. Mycket kortfattat sagt.

RSS 2.0