Tummen upp

Lugn dag =) och jag höll på att försova mig idag igen. Men jag hann! Det var ett förbannat liv här hemma igår då pappi kollade på när Kalmar spelade igår. Elen gick mitt i matchen :P haha! Dom vann ialla fall med 2-1 för dom som är intresserade, vilket jag INTE är. Fotboll är tråkigt och absolut meningslöst.
Och en sak som jag har märkt är att det ligger russin paket överallt. I mitt rum, på skrivbordet, på toaletten och i köket. Helt ointressanta saker :P

Skickade ett fint litet jag-saknar-dig-sms till Emma när jag var på väg hem =) hon har inte svarat, än =(

Imorgon har vi orientering. För en gångs skull så ska jag inte virra bort mig med Emma uppe vid slingan för typ tredje året i rad. Denna gången blir med Elin =) hoppas vädret blir bra så det inte öser ner. 


Tillbaks till verkligheten

Jag fick några minuter att prata med Emma förut på msn. Hon mådde jätte bra och hade legat och solat på en klippa hela dagen.
Annars idag har jag tagit det lugnt =) min tv är lite sisådär kaputt eller alla kanalerna är det ialla fall. SKIT roligt.

Igår hade jag världens yrsel, jag trodde seriöst att jag skulle svimma. Lite läskigt. Kändes som om huvudet låg på vänster sida hela tiden och jag kunde inte fokusera när jag skulle kolla på något.

Mwa

Jag kan äntligen andas ut

Vi började tolv idag eftersom Mona var på exkursion med någon klass någonstans. Åkte hem till Elin igår kväll men vi båda var rätt sega. Gabriel satte på världens äckligaste film som han påstod var en dokumentär där offrena hade spelat in filmen innan dom försvann. Filmen var mega hysterisk och vi trodde verkligen på att det hade hänt på riktigt tills i slutet då dom hittar ett hus mitt i skogen och blir nedslagna.
Vi kom knappt med bussen idag. Elin hade ställt klockan på tjugo över tio och  bussen skulle gå tjugo över elva.
Världens och då menar jag världens kram goaste katt kom tassandes i täcket i natt. Mega mysig. Han låg bredvid mig nästan hela natten =)

Puh, jag kan somna när jag vill, jag kan göra vad jag vill nu hela helgen för jag har ingenting som måste göras. Ialla fall inte tills måndag eller tisdag. För på fredag har vi natur prov och det tänker jag inte sätta mig med nu i helgen. Vi får se hur det går =) jag förstår faktiskt det mesta Mona säger.
Pyjamas, tv & soffan består min fredag utav =) ska höra om Elin kan komma hit senare eller jag till henne.

Och nästa vecka kommer älsklingen Emma hem! Jag räknar ner dagarna och hon är redan tillbaks på torsdagen som tur är.

Mwa

Jag och min jaaa dåliga rygg

Prov imorgon i historian. Varför ska allt gå så nedrans snabbt??? Vi har stressat igenom saker i både samhälle, engelska & historian. Varför? Jo för Fn-rollspelet of course. Jag måste sitta med min dåliga rygg och plugga hela kvällen idag igen. Och idag har jag inte Emma som kan stötta mig eftersom hon åkte till Turkiet imorse. Men en vecka klarar jag av. Eller? ;S

Imorse blev det stressigt. Jag vaknade vid 7 och bussen gick vid fem i halv åtta. Och vi hade också exkursion vid 8.10. JUST DEN DAGEN!
Jag hann iallafall med bussen mötte sedan Elin =)

Jag har seriöst inte tid med att sitta här men jag har ingen lust att plugga idag också =( natur prov nästa vecka och språk prov om två veckor. Jag blir redan trött.

Ha det bra!
Mwa

Bästa dagen EVER!

Sånna här dagar är ju alltid lika trevliga :P Jag har liksom inget speciellt att skriva.
Var på stan med Ellen idag. Jag skrek. Hon skrattade. Jag skrek lite till. Hon tyckte jag var puckad.

Jag sitter i min soffa och pluggar engelska med Family Guy på tven. Jag är trött.

Mwa

Attityd problem? Jag???

Gokväll!
Fick skäll utav Anne idag. Det börjar liksom bli som en vana. Människan är super bra men attityden är som min. 
Borde börja med historian men ikväll orkar jag inte. Har typ fått in engelskan men boken ligger som Lovisa uttryckte sig ' I tryggt förvar i mitt skåp '.

Imorgon är det en kort tag =) Elin och jag tar en runda på stan igen och jag hoppas att du hinner Emma!

Nästan dags att sova känner jag. Är jätte trött ;S
Mwa

Tidig morgon

Jag gick upp halv sex idag, HALV SEX! ;O och ändå var jag sen till bussen idag. Är inte det typiskt. Den dagen i veckan vi hade prov på också. Gaaah vad smart det hade vart.

Var en sväng på stan med Elin igår och Lovisa var sjuk =( sedan var det kalas hos min moster som fyller hmmm..... Kommer inte ihåg :P

Ha det så bra idag!
Mwa

Hångel trauma ;D

Var och åt med morfar och hans fru och såklart Emma. Jag hade förvånansvärt väldigt trevligt =) det är hemskt trevligt att diskutera saker med dom.
Usch jag borde plugga men Ellen och hennes pojkvänn ligger i min soffa och kollar på tv. Därför sitter jag här och har tråkigt. Nej jag ska nog gå upp och göra mig en kopp kaffe & sedan köra bort dom ifrån mitt rum.

Mwa

Mitt skrik finns på tv

God morgon? Eller nej, jag har faktiskt varit uppe ett tag redan =) fick ringa och väcka Emma också runt tolv tiden.... Så typiskt :P

Igår runt sju tiden åkte jag till Emma för att kolla på 'Lånta fjädrar'. Hahah det roligaste är att mitt i hela teatern så kan man höra när jag står utanför och skriker :P Emma stängde av ljudet för att försäkra om att det inte var zombies ute på gatan som tänkte inta världen. Men eftersom Ellen jobbade under teatern då 'Lånta fjädrar' spelades så var jag med ett par gånger. Jag kan typ alla repliker i första delen och sedan kommer mitt skrik. HHAHA!

Emma visade mig en hm jaaa väldigt annorlunda porr-film igår också. Euwh säger jag bara. Riktigt satans vidrigt. Jag vill inte säga mer!

Idag ska vi två till morfar&Anna för att äta. Får se hur det blir =) jag har iallafall med mig Emma som tur är!
Emma kommer om sisådär 40 minuter, HOPPAS JAG!

Mwa

Hollywood lockigt

Efter allt liv här hemma imorse och knappt en ända blund inatt så satte jag mig vid tven. Halsen var helt bläää när jag vaknade och jag trodde jag skulle hosta ihjäl mig.
Proppar har gått i huset så allt stängs av och går på typ hela tiden....

Igår klagade jag över mitt hår eftersom jag hade lockigt. Trots alla fina & söta kommentarer. Men usch, jag gillar verkligen inte att ha lockigt, seriöst. Men idag ser det väl hyffsat ut, riktiga hollywood lockar faktiskt. Kan inte fatta att detta är det hår jag har i normala fall ;S

Kan känna doften utav mat..... Har inte ätit frukost idag.
Mwa


Japp, så ser mitt hår nästan ut, förskräckligt hysteriskt.

Nya tag

Ni som känner mig sen tidigare vet att jag gillar Hilary Duff :P det var länge sen jag lyssnade på henne men idag satte jag äntligen på hennes platta! Som tonåring var man ett stort fan kan jag säga, Hilary/britney fan. Jag kommer ihåg hur man tävlade om vem som hade mest saker och när man tänker på det så känner man hur nedrans patetiskt det var.

Hilary Duff - Stranger




Imorgon ska jag plugga =) sova länge och bara vandra runt som en äkta zombie. Sedan på söndag bär det av till morfar med Emma som sagt.

Godnatt
Mwa

Världs bästa!

Jag är så jävla trött på alla människor som klagar hela tiden. Jag orkar inte diskutera så fatta! Vad tjänar det till? Ska jag säga 'sorry' för allt det jag har gjort medans andra beter sig 1000x värre! Nähää då ska jag ta migfan inte be om förlåtelse för någonting. Så är det bara.

Träffade Emma och Nicole på lunchen och guuuuud så kul det var att träffa dom!
Jag ska bara plugga och ta det lugnt helgen nu =) känns som om jag behöver det. Så här ska ingen ut och ränna! ;D

Mwa

Emma är på hugget, seriöst!

Emelie säger:

Hahah Naje jag ska inte börja glo på sånt trams

Emelie säger:

det är bara dokumentärer som går hem

Emelie säger:

som CBS 60 minutes

Emelie säger:

och sånt

Emma idol säger:

(blää) men jag respekterar ditt val (yea sure) jo det gör jag faktiskt!

Emma idol säger:

sorry, gubben i huvvet snackar igen :/

Emma idol säger:

:P

Emelie säger:

HAHA

Emma idol säger:

 han är söt, heter Ingve och är norsk i grunden. har lite röd skägg stubb men är flintis. världens finaste kaffe-smile, en tand har han t.o.m tappat pga allt koffein



Jag har gjort alla läxor YEEEEEEES! Okej, NOT! Jag har fortfarande kvar engelskan och svenskan men jag tror inte det är någon brådis på det ännu. 
Jag har legat i soffan nerbäddad med filt och lite ljus och kollat på Titanic, IGEN. När alla dessa låtar körs igång så sprutar tårarna direkt. En film jag skulle kunna se om och om igen 24/7.
Ringde morfar idag också..... Ska dit på söndag klockan 2. Ska skicka ett mess för att höra om det är OK att jag tar med Emma. Det blir nog inget problem.
Skit vad trött jag är! Ska jag skicka ett sms till honom nu eller ska jag vänta? Jag vill hemskt gärna ha med Emma. Ska nog upp och råd fråga mammi.

Nu hade jag tänkt kila till sängs =) Ha det så bra! Och förvänta er mig riktigt trött och bitter i morgon.
Mwa

Dagarna går....

Emma slutade ganska fort. Hon bytte till SP-Media igen. Men om  inte internationell var en bra linje för dig så önskar jag dig all lycka till på Media linjen!


Skit i vad jag gör!

Jag önskar det vore fredag idag.... Men det är det icke. Jag saknar dig Emma!
Jag är på bättringsvägen (& fyfan vad jag suger på särskrivning).

Elin, Lovisa och jag har haft riktigt roligt idag! Jag har verkligen inte skrattat så mycket på väldigt länge eller jo när jag är med Emma då =) Emma vet speciellt vad som får en att skratta.
Blev så sur idag då jag och Elin bestämde oss för att gå på promenad på idrotten istället. När vi kommer tillbaks runt 12.45 så får jag ett sms där det står;;; Varför är du inte med på idrotten? Är inte det viktigare? Asså jag stör mig på människor som inte har något annat bättre för sig!!!!!! Som om den personen bryr sig om jag skiter i något eller inte. Och NEJ (!!!!!!!!) jag sket inte i lektionen. Jag varlika behörig som dom andra i klassen.



Är fortfarande skitsur.

Elin och jag satte oss sedan i biblioteket för att plugga och skriva lite =) så fokuserad hon ser ut när hon tänker. Men det gick bra, vi fick gjort det vi skulle göra.
Hade tänkt lägga mig i MIN sköööna soffa och plugga och hah sova en stund.

Mwa

Sjuk & skolan tär på en ordentligt. Då är Emma där och hjälper en :D

Jag har inte skrivit på länge :P har inte orkat.... Det mesta är skolan nu.

Emma och jag var på stan idag. Hm vi gick runt och skrattade och slog på varandra som vanligt. Bergqvist dök upp med sin tjej som går internationell. Vips så smyger Emma fram till närmsta klädesplagg och sten glor på dom. Men det var fan rätt åt han för han är riktigt dum i huvudet ärligt talat.

Jag är också sjuk. Mådde skit idag och dröjde mig kvar extra länge i sängen. Ville så gärna stanna kvar. Som tur var behövde jag inte åka förns halv tio =D

Nej nu ska jag kila igen! Förvänta er inte någon  uppdatering på kanske någon dag eller så =)

Mwa

En hm vanlig söndag?

Jag vaknade sent, som vanligt. Natten kommer att bli lång som typ alla andra nätter har varit den senaste veckan. 

Näe hörrni det blev en kort uppdate det där. Jag måste göra lite saker innan jag ska iväg snart. PUSS
Mwa

Jag har blivit kär

Var ute och åt med Elin och Emma idag, riktigt trevligt! Alla tre har sånna hysteriska skratt och vi förde väldiga oljud och drog till oss uppmärksamhet.
Vi promenerade genom stan och träffade på två killar. Emma sa att vi var 18. Smart flicka det där ;D vi sket i det och åkte hem.
Jag blev förföljd utav en äcklig byggarbetare på vägen hem. Livrädd! Emma glömde också att ringa mig =( sista gången jag tog hennes buss hem så sent. FYFAN!

Nu sitter jag här. Fryyyser som bara den. Sitter också och snackar med Emma om en kille. Hahah jag har nog blivit tok 'kär', inte bra.... Vi får se hur det slutar ;D

Imorgon ska jag möta upp Elin i stan och kanske hinner vi träffa Emma också. Ska se om jag kan få med mig Lovisa också =D

Tillsdess får ni ha det strålande!
Mwa

Saint Tropez

Min morbror åkte precis :) han ska till Saint Tropez med kompisarna i en vecka och åker imorgon bitti. Så jäkla skönt!
Jag funderar på att skaffa mig en ny mobil snart. Vill så gärna ha en ny! Och då hade jag tänkt skaffa mig Nokia E71. Jag hatar nämligen att skriva sms på små fjuttiga knappar där man jämt skriver fel och jag som oftast har långa naglar också :P hah! Man ska visa naglarna hänsyn. 




Ikväll ska jag och Emma ut och äta =) vem vet om vi också träffar Lovisa och Elin.

Tills dess får ni ha det så bra, för jag är helt upptagen med att skratta ihjäl mig åt en person som upprepar sig med ett 'sådär' hela tiden. BLIR GAAAAALEN!

Mwa 

Födelsedag

God morgon! Sitter här och hostar för fullt.... Nice! Det har verkligen brakat loss i halsen just nu. Mår inte bra. Förbannade staggningen :P

Fick sms utav morfar 09.09 imorse. Han ville att jag skulle höra av mig någon dag fast jag vet inte än. Jag har knappt pratat med honom sen julafton eller något.
Jag är fortfarande riktigt skit trött och jag vill bara gosa ner huvudet i kuddarna och sova tills jaaa tills jag dör helt enkelt. Jag antar att jag borde gå och göra mig iordning nu  eftersom mamma och jag ska åka iväg.

Ha det bra sötnosar!
Mwa

Föreläsning på Eriksöre (Öland)

Halsen är MEGA svullen och min röst kommer inte vara för trevlig imorgon känner jag på mig. Jag hade egentligen inte tänkt blogga mer idag eller u helgen men OK.

Alla C klasserna åkte till Eriksöre för föreläsning och lite annat kul


Lekar. Mjaaa jag är inte så inresserad utav det men Emma var! =D


Världens grymmaste stugor! Som tur var fick jag sova med Emma. Tv &
vindruvor och vattenpipa med 06-07C


Det ända man kunde roa sig med var hopp madrassen. Trillade...Gjorde
SKIT ont. Mamma varnade mig för den........


Emma och jag var uttråkade. Fan barn kan slå ihjäl sig på sånna trä hästar
som gungar framåt och bakåt. Strul med bussarna också..... Vi kommer hem sent


Nej SERIÖST nu. Jag ska gå och göra iordning lite saker tills imorgon. Skit trött och allmänt trött på alla. Ha det bra people!

Mwa

Plågsam dag

Hej och hå!
Igår var det som sagt staggningen och det gick bara inte att ha med sig kameran för att fota med risk för att den skulle gå sönder. 
Jag glömde mina förbannade leggins hemma innan vi for till Eriksöre så jag fick ha mina mjukisbyxor...Hrm. Inte vidare snyggt.
Stämningen var helt sjukt skön och efteråt blev vi OF COURSE nerdränkta i sirap, mat olja, choklad sås, grädde & mjöl. Jag klagade på att jag mådde dåligt som vanligt x)
Eteråt var det Vallen. Emma, Elin, Lovisa och jag hade grymt trevligt! Och shit vad vi har skrattat åt alla misstag och roligheter vi gjorde igår.

Idag var det så dunder segt i skolan. Våran naturkunskaps lärare Mona babblade på som bara den och min jävla spanska lärare har satt upp frånvaro 1 timme (??????) jag har varit där varenda lektion!!!!!!
Jag sitter som vanligt och översätter åt tjejen i våran klass som kommer ifrån tyskland och idag orkade jag verkligen inte. Jag var se nedrans osocial.
Det ända som varit roligt idag är de hysteriska skratten och samhälls lektionen. Jag orkar seriöst inte sitta här längre. Har varit på stan med Elin och Emma och ätit och kollat runt. Jag orkar inte sitta här. Bilderna, hm jaaa :P någon annan dag helt enkelt.

Mwa

Staggningen

Tjenixen!!!! Staggningen gick OK fast jag gnällde typ hela tiden som vanligt, sorry. Mådde bajs illa i aulan. Hela dagen har varit mega seriös och jag hade tänkt lägga ut lite bilder på det imorgon kväll =) jag är redan död. Det blev inte så mycket sömn på lägret. & Emma ville skjuta ihop sängarna så att hon slapp frysa & så hade vi inget toapapper på två dagar.
Jag fick ur all fucking sirap ur håret men matoljan är väl kvar. Tvättade håret i tre omgångar.... Suck*

Nu måste jag kila iväg och göra mig iordning (!) jag är sen som bara den och Emma kommer snart.

Puss och hej!
Mwa

Tjenixen pixen småkakor!

Godmorgon!
Igår var en väldigt intressant dag i skolan. Emmas första dag (!) i nya klassen då.
Efter skolan följde jag med Emma för att söka jobb och så pratade vi engelska hela dagen, bra övning. Men när en svensk undrade om hon kunde låna en stol;

- Är den här stolen ledig?
-No you can take it =)


Emma brast i gapskratt.
Vi eller jag pekade finger åt lill putte eftersom han hade kallat Emma för tattare ;S bara för att han inte kan nå upp till stolen och behöver hoppa upp. Han känner förfan inte ens Emma.

Idag bär alla C klasserna iväg till Eriksöre på en föreläsning om Kina och mänskliga rättigheter. Ser fram emot det men enligt schemat kommer den hålla på i mer än två timmar. Suck*
Kommer hem på torsdagen då det är fullt upp hela dagen. Och då menar jag tråååkiga saker hela dagen. Vill egentligen inte gå.

Ha det så bra på fast landet!
Mwa

Emma har kommit!

EMMA har börjat i min klass!


    

Förbannat

Jag har det jättebra (!) förutom att jag är trött igen. Vi tog en sväng förbi Peter idag för lite allmän information.
Jag satt bredvid ett äckel på bussen och varenda gång någon nyser eller hostar håller jag andan och mår illa. Tänk dom som sätter sig där efter. Åh fyfan.

Jag ska äta middag & sedan kolla på matten. Har spanska också jag ska kika på innan och inte fem minuter innan....
Hmmm vad mer finns det att säga.... Äh jag vet inte. Som sagt, det är inte kul att skriva här längre :P alla är så tråkiga. Det är liksom bara min syster som skriver arga kommentarer då jag skriver min vrede i ett inlägg.

Okej en sak har jag att säga. Alla ungdomar borde engagera sig bättre. Hjälpa till på något sätt. Gå med i ett ungdomsparti eller bara gör något för samhället. Men vem är jag? Vem skulle få för sig att lyssna på mig. SUCKERS.

Bläää huvudet börjar värka. & jag som tyckte att jag åt mycket till lunch.
Mwa

ps.vi fick dom mest gigantiska broccoli-huvudena till lunch. Dom smakade som gamlingars tvåliga händer. Spydde nästan. Viiiiiiidrigt.

RSS 2.0