Bal 2011

God eftermiddag!
Idag blir min sista pluggdag på gymnasiet och fyfan så jävla skönt det känns! Som jag har väntat på detta.
har legat ute och solat, skrivit på min svenska rapport som ska vara inne till lunch imorgon och nu ska jag plugga på naturprovet som är imorgon på morgonen. SEN är allt liksom helt 100% klart och klockan 08:00 den 7 juni sätts betygen. Jag ska nog faktiskt njuta av att detta är det sista. Jag ska gladligen öppna naturboken och plugga. Efter balen i söndags kväll (som det gick riktigt hett till på) så förverkligades allt. Som vanligt blir det bara en massa plugg snack men puh, tur att man har någonstans att avreagera sig. Min LIGGER-EFTER-MED-I-SKOLAN lista är tom och istället för att bli stressad över att man har så himla mycket att göra innan betygen sätts så är jag nu istället stressad över vad i sjutton gubbar ska jag göra sen i höst???

Stagg och bal

Ytterligare 2 kurser blev avslutade idag efter ett seminarium om Främlingsfientlighet. Mycket intressant måste jag säga och diskussionerna var väldigt givande. Nu är det resterande kurser som avslutas nästa vecka. Detta känns fantastiskt! Jag visste inte om jag skulle orka att delta på seminariet imorse men jag kämpade mig upp! Det går oerhört mycket trögare att ta sig upp nu på morgonen än när det är mörkt och vinter. Det är helt sanslöst vad mycket energi det går åt att bara orka ställa sig upp. Lite tur har jag att pojkvännen har glömt sina mjukisbyxor och hoodie här så att jag kan gömma mig i det på morgonen/kvällen.
På söndag är det bal för Stagg och jag bär en olivgrön klänning. Är inte så himla förtjust i modellen men ja det är lite sent för ändringar nu kan tyckas. Jag är som vanligt inte ute i god tid och jag har fortfarande inga örhängen eller väska.... Och idag ska naglarna fixas. Jag har lite att stå i idag känner jag plus att jag har glömt en uppgift i Engelska C som verkligen måste in ikväll (!!!!!!!) det är brådis. Har för många bollar i luften att saker och ting bara åker in i ena örat och ut genom det andra. Sådan är jag när jag har varit stressad under ett väldigt bra tag!
Nu ska jag strax ta bussen in till skolan igen för att fortsätta redovisa geografin som vi redan har ägnat 5-6 timmar åt.

Spotify, era rackare ;)

Ja Spotify minsann så fina de är! Som senast i söndags var jag inne på min Spotify och jag hade då bara 38 minuter kvar. När jag nyss kollade min Spotify för att lyssna upp dessa ynka 38 minutrarna då har jag minsann kvar 3 timmar och 9 minuter. Vad håller dom på med liksom? Detta har skett ett antal gånger den här månaden. Det känns inte som om jag är den första när det gäller detta fin fina "problem"! Fina fisken liksom.
Jag tjatar och jag klagar om och på skolan all the time men den här gången är det både åt helvete och rent fantastiskt. Jag har åkt på bihålsinflammation och har så fruktansvärt ont i tänderna och huvudet. Inte nog med bihålsinflammationen så har jag också lyckats få en massa skoljobb utfört idag och lyckan strömmar genom kroppen ärligt talat. Om jag hade lämnat in alla dessa uppgifter i tid så hade jag förmodligen lagt ner mer tid och omsorg men tyvärr inget av det finns i de uppgifter jag lämnade in idag. Imorgon har jag naturprov och svenskaprov och i slutet av den här veckan så ska också min svenska rapport vara inlämnad och klar. Jag ser för första gången eller för andra gången ljuset i tunneln! Underbart

Hårutvecklingen, Hallå? Händer det något där ute i världen?

Årets första myggbett och jag känner verkligen att jag lever!
Min hårskräck av att gå till frisören och färga håret sitter i och jag färgade eller jag sitter snarare med färg i håret just nu. Mina axlar, min panna, mina öron och mina armar är täckt av en massa brun färg. Och jag som ska till frisören imorgon och klippa mig. Kunde jag inte valt att göra detta någon annan dag eller något annat liv??? När ska hårutvecklingen utvecklas så att man inte behöver färga sitt hår hela tiden. Blir galen. Men som vanligt, ett mycket stort i-landsproblem.
Inte nog med detta. När jag söker på hår så dyker det upp världens finaste kort med tjejer som har vääärldens finaste och glansigaste hår. När ska jag övervinna min rädsla för att färga håret hos frisör? Gaaah
Varför kan inte jag också få ha såhär fint och glansigt hår för!!!!!!!!!

2011-05-21

Borde man följa den som har flest bestämda planer i framtiden? Eller borde jag gå efter det jag själv faktiskt vill göra? Eller vet jag vad jag vill göra? Har gråten upp i halsen och jag är helt förvirrad. Har jag gått och inbillat mig saker i flera år? Jag börjar se ljust i tunneln och allt börjar nå sitt slut

Dear Mr.President

Foten har somnat sådär skönt så om man rör den känns det så obehagligt skönt och sticks. Sitter och lyssnar på en mycket klok kvinna vid namn Pink. Låttexterna berör och en känsla av förstående finns. Jag har inte öppnat skolböckerna idag trots att vi har haft studiedag nu när det bara är ett par veckor kvar till The grand finale!
Jag saknar min pojkvän som jag vill gosa in mig i och sluta tänka på allt ont som finns runt omkring mig. Varför lägger man ner så mycket energi på att bry sig om oviktiga saker?
När jag går banana på någon som i skolan t.ex. Då är första tanken ''en månad kvar, en månad kvar, en månad kvar!!!! Håll ut förfan!''. Im not alone I think?
Låt mig skrapa fram ett par miljoner på Triss eller låt mig bli härskare över hela denna planet full med ondska. Jag som härskare hade gjort allting mycket bättre!

Hatar balen mer än något annat

FAN balklänningen var ju förfan för kort!!!! ÅH denna jävla bal. Jag sa från början att jag egentligen inte ville gå men nu måste jag ju i och med betalningen. Vad sur och förbannad jag är! Jag hatar balen och vill inte gå. Punkt slut liksom.
Min syster läser massagekurs på gymnasiet och hon har precis masserat mig i nästan 90 minuter eftersom hon har praktisktprov imorgon. Förstår ni hur skönt de var?!? Jag var med snorisarna på Leos Lekland igår i nästan 4 timmar så den massagen satt där den skulle.
Hade tänkt gå ut och gå en promenad men i och med att det värker ner här och ibland till och med haglar det så har jag ingen som helst lust att röra på mig. Det skulle har varit en lördag, då hade jag poppat popcorn och kollat film hela dagen lång. Idag är det bara en fånig studiedag att njuta utav. Helgen har dock varit super mysig, som förra helgen ungefär. jga kände inte direkt igen mig när jag satt med mamma och bästakompis i vardagsrummet i lördags midnatt och kollade på Eurovision när de delade ut poäng. Det var nästan som om det handlade om liv och död. Just den delen brukar jag bara tycka är långtråkig men ooohfasen vad jag skrek och slog på benen och skrek! Vi fick en riktigt bra placering. Det tackar vi för!

Den lila bakelsen

God morgon!
Man kan inte vara ordningsam hela tiden så denna morgon tar jag det lugnt och istället för att sitta på fredagens första morgonlektion och få vredesutbrott för att läraren inte kan undervisa ordentligt.
Det är en lång dag idag och jag slutar inte förns tjugo i fyra. Det är oförskämt sent att sluta så sent för att gå tredje året på gymnasiet. Fast klassen har haft nedrans tur med resterande årens schema så de får väl nästan kompensera ut det.
För att nämna något roligt och inte redovisningen i samhälle C och internationella relationer om några timmar som jag tyvärr inte förstår mycket av (.......) så har jag förmodligen äntligen hittat en balklänning. En ljuslila bakelse som ser riktigt mäktig ut. Egentligen en klänning som jag inte vill ha från början men jag hittar ju fan ingen annan!
Ska göra mig iordning för skolan och påbörja en uppgift som ska vara inlämnad nästa vecka. Suck

Vuxen nog att skaffa sig en lägenhet (Y)

Jag har länge drömt och fantiserat om hur det skulle vara att bli sambo med pojkvännen och flytta ihop i någon mysig lägenhet. Har nu i ett par timmar letat för fulla muggar efter fina soffor, vitrinskåp, matbord och allt möjligt. Glas är något jag har blivit störtförälskad i och det står högst upp på min lista på studentpresenter! Åååh jag vill ha allt. Jag ska fortsätta kolla efter en massa grejer nu efter middagen. Ååååååh så lycklig man blir!!!!

Albino på sommaren

Hej kära vänner!
Det vart en kort dag idag plus sovmorgon, lyxigt. Direkt när jag kom hem var det på med bikinin och ut för att lägga mig i en solstol. Färg har jag fått men jag tycker alltid att det hinner försvinna till nästa gång man solar. Ryggen hann jag dock ej med (!!!!!) brukar bli så nu i början plus att jag inte har någon lust att rulla ut en handduk i det oklippta gräset som förmodligen kryllar av massa otrevligt sällskap. Jag som typ aldrig får någon vidare färg så egentligen borde ligga och trycka på en strand eller en uppblåsbar kudde i någon pool så att jag verkligen får solen direkt på hela kroppen. Men istället får jag en snygg bonnebränna.
Det försvinner saker från min TO-DO-LIST varenda dag nu känns det som och det gör att jag känner mig aningen mer harmonisk. Vi är snart in i halva maj redan! Ser så mycket fram emot att få sola och bade och framförallt motionera uppe på Öland hela sommaren då det sistnämnda typ aldrig blir av. Jag har ingen pli på mig själv om man säger så. I sommar blir det 1 mil till och 1 mil från jobbet på cykel. Värsta utsikten och jag befinner mig i värsta himmelriket! Hade tyckt det varit rätt roligt att dokumentera min sommar dag för dag här i min blogg men vart ska jag få internet ifrån? Man blir i stort sett helt isolerad från omvärlden. Bästa stället någonsin att vila upp sig på på sommaren, helt klart.
Hade tänkt skriva klart ett arbete i religionskunskap om mytologier och imorgon bockar man av ytterligare 2 redovisningar! Tjohoo. Provlistan börjar snart gå mot sitt slut. Fantastiskt

Irritationsmoment #1

Herregud vad varmt det är! Pä väg in i klimakteriet nästan. Om det kommer bli varmare än såhär så vet jag faktiskt inte vart jag ska ta vägen.
Det har varit en riktigt lång dag idag med ett engelska prov som skrivits. Mitt under provet så får jag som vanligt en blackout och glömmer allvarligt talat hur man skriver ett referat. FUCK tänker jag. Jag vet ärligt talat inte om jag har gjort rätt men det får jag väl snart veta. Kommer min lärare att skratta åt mig? Panik.
Utförde min bästa facerape på min pojkvän sent igår kväll. Den löd såhär: Flickvännen ligger bredvid och sover medan jag runkar till porr på datorn. Det är nice people! (Y)
OM jag vart glad och lycklig efter! Han låg liksom och sov bredvid och hade glömt logga ut från facebook. Det var som gjort för en klockren facerape.
En annan grej jag stört mig på nu sen 1 maj är Spotify. Det är så fult att de bara kan göra sådär, låta en lyssna på en låt 5 gånger bara. Det är fruktansvärt irriterande.
En tredje grej jag nästan går i taket på är hur ofta det är folk som tränger sig i lunchkön. Eller snarare kön till disken. WHY?! Min kommentar brukar vara; Ursäkta med i Sverige har vi ett såkallat kösystem, ställ dig längst bak. Tack! Människor är på riktigt dumma i huvudet. Senast jag skällde på en kille som trängde sig förbi, då stod den sorgliga killen en meter bakom mig och ''viskade'' till sin andra kompis; Ska jag gå förbi? Ska jag tränga mig? ha ha ha ha. Payback is a bitch som min pojkvän precis skrev i ett sms till mig. Han fick precis veta att jag hade facerapat honom. Vad nördig jag är som tycker sånt här är roligt!

Lärarna som kunde kommunicera..... BullSHIT

På måndagar har jag lyxen att jag nu börjar första och sista lektionen klockan tjugo över ett. Det blir som en extra dag på helgen kan man säga. Behöver inte gå och lägga mig för tidigt på söndags kvällen vilket liksom annars bara göra söndagarna så himla tråkiga och deprimerande. I Kalmar är det sommarvärme idag och det är omkring 20-23 grader ute. Det är lyx! Imorgon väntas allra sista engelskaprovet och OM jag är nervös. Provet är om referat och vi ska tydligen få en text som vi sedan ska skriva om och så. När vi övade på detta så gick det inte för bra så jag antar att jag måsgte gå igenom det lite mer. Har aldrig någonsin fått underkänt på ett engelska prov så varför starta med det nu? Fast det skulle inte förvåna mig om det går åt helvete. Jag brukar nämligen ha sådan tur......
Just nu vill jag bara börja packa resväskorna för att åka upp till Öland och jobba arslet av mig. Kan det inte vara juni då alla betygen är satta och man inte kan göra något åt det!!!! Snälla! Det är mindre än en månad kvar tills betygen ska vara satta och jag tror det kommer gå vägen med allt jag har kvar att göra ärligt talat. Om inte annat så försöker jag intala mig det.
V.19
Tisdag: Engelskaprov.
Torsdag: Svenska nationella eller bokredovisning, geografirapport ska vara inlämnad och sedan redovisning, samhälle/internationella relationer redovisning.
V.20
Måndag: Naturkunskapsprov & svenskaprov.
Torsdag elelr fredag: Internationella relationer prov.
V.22
Måndag: En hel del engelska ska göras.
Tisdag: Naturkunskapsprov
onsdag: Socialpsykiatri redovisning
Fredag: Internationella relationerprov
Är detta möjligt??? Hur sinnessjukt jävla dåligt kommunicerar lärarna egentligen????? Jag mår illa!

Koutsläppet på Ingelstorp och ångest

Hade nog den mest underbaraste kvällen än så länge igår! jag och pojkvännen var hemma hos en kompis och spelade spel med han och hans plickvän och två stycken till. Vi åt glass drack vin och bara skrattade hela kvällen lång! Hade även en hur mysig för- och eftermiddag med bästavännen i Karlskrona med mat och shopping. det var skönt att få komma till en annan stad än att hela tiden vara i Kalmar. Har hunnit pricka av Byxelkrok, Malmö och Karlskrona på bara ett par veckor. Jag borde liksom vara utvilad efter alla mina småresor och alla mina timmar med pojkvän och bästakompis men icke.
Tog mig hem rätt tidigt imorse faktiskt och kom hem till ett tomt hus. Syskonen och päronen var för att kolla Koutsläppet. 3000 pers hade varit och kollat på det vid Ingelstorp i år. Fantastiskt!
Det som står på schemat idag är att lyssna igenom de 3 förslagen vi har lyckats komma fram till från att ha en Spotifylista på ungefär 100 låtar om inte mer, duscha, städa (MÅSTE damsuga. Det är ett jävla helvete att bo i en källare!!!!!!!!!), plugga och sen kommer en viss Doris hit och ska mysa. Undrar om jag kommer kunna pricka av allt det här ikväll. Måset få åtminstone 1 uppgift klar från min LIGGER-EFTER-MED-I-SKOLAN lista. MÅSTE MÅSTE MÅSTE!!!!!

Min bästa vän Coca Cola fyller 125 år!

Min bästavän Coca Cola fyller 125 år. HIPP HIPP HURRA!!!!
Skämt åsido.
Allt rullar nu på som vanligt och det sista påskolvet bara rann iväg. Dock hann mycket hinnas med. Få umgås en massa med pojkvännen plus att vi åkte ner till Malmö för att träffa morfar.
Det är en rad olika prov och saker som händer i skolan. Vi har rätt mycket prov och inlämningar kvar att göra. Nästa vecka har vi en geografi rapport, internationella relationer/samhällsprov, nationella i svenska sista delen plus att jag ska göra två prov på måndagen eller tisdagen. Nej nu glömde jag ju faktiskt ett prov! Vi har ett fett engelska prov nu på tisdag eftermiddag och jag tror att jag kommer dö nu. Jag insåg nog precis att jag fortfarande inte ser ljuset i tunneln. Det är förfan hemskt.
Efter all denna skit i skolan så kommer ljusa tider. Det blir en massa jobb längst upp på norra Öland och där spenderas det ungefär 2 månader. Hem och sedan iväg och resa långt långt långt bort härifrån! Jag vill flytta till London och så lär det väl också bli framåt nästa vår.
Dagen efter att jag har sprungit ut från Stagneliusskolans entré så tänker jag aldrig komma tillbaka. Har så fruktansvärt dåliga minnen och händelser som jag bara vill förtränga därifrån.

Malmö/Köpenhamn/Kalmar

Resan till Malmö gick jättebra och jag fick tillbringa en helg med morfar, hans fru och min pojkvänn. Det blev rundturer med bilen, promenader, god mat och så en liten tur över till Köpenhamn. Efter att jag kom hem igår och in på mitt rum, tömde hela resväskan på golvet framför soffan och vardagsrumsbordet ser nu hela mitt rum ut som om det var här Usama Bin Ladin blev dödad. Det är helt sinnes vad jag kommer behöva städa inom några dagar för nu bävar jag verkligen från att vara här nere, kläder överallt!!!!!!
Tänk förresten om den normala döden som innebär att man dör för att man har blivit för gammal skulle bytas ut mot att alla åt ihjäl sig. Fatta vad grymt det skulle ha varit! Istället för att kämpa med träning och bli så smal som en sticka till att tävla om vem som har störst lår eller mage. Hade varit helt fantastiskt! Sedan behöver man inte gå in mer detaljrikt för så långt har inte jag tänkt. Jag sitter eller snarare halv ligger med filosofiboken på magen och med handen i godisskålen. Sedan att jag alltid äter godis när jag pluggar är en annan femma men till sommaren kommer nog den bästa och mest efterlängtade vändning i livet och jag kan inte annat än att njuta och vara lycklig!

RSS 2.0