Räkningar

Det går i perioder det där med att gå ut på krogen, nu är det sådär halvdött och ingen direkt lust att gå ut. Mycket i skolan och säkert 3 rapporter som ska skrivas nu innan jullovet. Panik och ångest, snarare dödsångest. Det är inte alls roligt. Valde jag rätt linje i 9an? Känns inte som det. Jag vill ha det betydligt lugnare.
Jag vet nu hur mina föräldrar kände när de fick hem min mobilräkning varje månad. Den var inte liten. Jag har alltid tjatat på dom att jag själv vill betala den räkningen med internetdosan och allt vad det innebär. Fick min senaste mobilräkning för någon vecka sedan och den var på hela 645 kr. Det brände och jag tänkte att jag ALDRIG ska varken ringa eller skicka bilder för så mycket igen. Nu när jag tänket tillbaks så känns det som om jag har överstigit den gränsen igen och det är inte roligt alls... Men men.

Min älskade man är på väg hem till mig och jag ska avrunda naturkunskapspluggandet (har inte öppnat böckerna) och sedan luta mig tillbaka. Grey's börjar vid nio och det ska ses!

Oh you do that!


Fredagskvällen bjöd på goda drinkar


Paaaarty!!!!!!

Måste vila vila vila!!!! Jag blir annars på sånt där skit dåligt humör annars när jag ska gå ut på fredagar utan att få ha sovit innan. Men ikväll ska jag vara på topp, jag ska vara glad och skita i allt annat som tynger ner mig för det var så länge sen jag bara var med Emma.
Kalmar är inget festställe och mindre nu under hösten/vintern. Man får göra sin grej och inte haka upp sig på att det är en tråkig stad denna årstid.
En sak som jag väldigt länge har tänkt på är att väldigt många tar mig för givet. Jag har koppel som sitter fast runt halsen och ett hänglås med en nyckel som tappats bort för länge sen. Den nyckeln som försvann för ett par år sedan är nu återfunnen och jag har slängt detta vidriga koppel. Thumbs up! Kräk


Back on track? Hope so

Kände suget att få skriva igen och första inloggningen på säkert ett halvår känns det som. Jag är så tråkig och lägger inte upp några bilder, det är så mycket roligare att läsa inläggen då har jag på senaste tiden kommit på :P annars brukade jag bara gilla att skriva skriva och skriva lite till. Nu kan jag verkligen sitta och njuta o skratta åt allt som har hänt för 1 eller 2 år sedan på min blogg. Visst det finns gott om bilder men inte tillräckligt. Ska försöka!
Jag ska fixa denna urtråkiga blogg återigen, men jag gillar eller sorry, jag gillaDE färgerna. Flower Power Empan sedan högstadiet finns inte riktigt där längre tror jag ;) 


       ♥

RSS 2.0