Äh!!!!!

Och där vann Federer. FAN TA HONOM! Kunde han inte låta Söderling vinna

Säderling vs. Federer again

Jag är hel nöjd än så länge med min sommar faktiskt. Eller snarare sommaren, vintern och hösten! Jag längtar till Danmark och till Sthlm och sen förhoppningsvis till Sthlm i vinter för att kolla på Eros. Det hade vart mega coolt och jag tror nog allt det blir av :P ANNARS åker jag och Emma upp själva igen!
Jag är mästare på att missförstå saker, det är jag verkligen. Som idag när jag åkte in och skulle jobba och efter 2 timmar så skulle jag egentligen inte har jobbat. Äh, mitt huvud har gått i ide och det är inget jag kan hjälpa.
Emma och jag är nogårlunda fans av Erik Hassle och om en månad får vi äntligen se honom. Äh det finns inte så mycket att säga tycker jag. Ska fortsätta kolla på Wimbledon, Federer och Söderling spelar och om jag ser rätt på tven så står det 2-0 till Federer.... Söderling är guldvärd även om han skulle förlora. Han kom ju trotts allt till finalen i Franska öppna mot Federer. Det är Söderlings servar som är ett stort +. Federer spelar som vilken annan tennisspelare idag tycker jag.

Sommaren är igång och det är varmt varmt och återigen varmt ute. Har inte fått så mycket färg eftersom man står innomhus och jobbar.
Mwa

Allt är klappat och klart!

Ingen vidare update här inte.....
Jag har försökt sova så länge som jag kunnat idag eftersom jag ska jobba och stå upp 7 timmar i sträck. I torsdags gick det ju nämligen inte så bra :P efter 45 minuter tyckte jag att det var dax att sluta men då vart klockan bara kvart i fem och det var nästan ytterligare 6 timmar kvar. Verkligen ingen mening med att stirra på klockan!
Igår blev det fastställt att Emma och jag drar till Sthlm den 13-15 juli. Alltså kommer jag att vara borta den 10-15 juli eftersom att jag åker till Danmark där emellan. Jag längtar såååå till Sthlm nu och att få åka med Emma också! Personen som man har allra allra allra mest roligast med.

Nähe det börjar bli dax att göra sig iordning för jobbet nu. Jag är inte så på idag eftersom att det är ganska fint väder OCH så att det är lördag. Undrar om det kommer bli extra mycket folk och extra mycket spring :P vi får se! Jag vet bara att när jag kommer hem så kommer jag somna gott, det är fördelen med att sluta sent. Skitungen Emma svarar heller inte på sin mobil..... SÅ SVARA SNARAST!

Mwa

Solen skiner, men hur länge undrar jag

Ännu en kväll som jag vart uppe för länge. Jag kommer inte riktigt ihåg hur mycket den vart men halv tre minst! Vaknade för en halvtimme sen av att Emma ringde och jisses vad min hals gör ont. Det är värre än igår. När ska skiten ta slut?!?!? Fick ett par sms från en gammal kompis igår också som gjorde mig skit upprörd. Så nu vet alla det :P
Idag är det kalas i stugan (!!!!) wiho, eller vad säger man om saken? Nähe, om man inte ska gå och fixa till detta lockiga ruffs. Eller så kanske man ska gå såhär..... Hm aja.

Bästa låtarna som alltid vid den här tidpunkten på året är Tomas Ledin och Gyllene Tider och självklart Abba, lite små geek där....

Mwa

typiskt

Jag la in alla bilderna från igår på den andra datorn och sedan raderade dom från kameran. Får lägga över dom på den här datorn när jag får tid, vilket jag antagligen kommer att glömma bort.....
Slappt och tråkig dag idag. Blev som sagt förkyld från igår och det tär på hela kroppen.
Håkan Hellström blir bara mer och mer bra! Dock är det inte rösten som man faller för utan texterna.


Ingen repris, NO!

Midsommarn sög. Jo den sög riktigt hårt. Det blev så drygt i slutet att jag verkligen inte ville stanna kvar. Men detta visste jag såklart redan innan. Kvällen slutade med mord, ont i halsen och förföljelse. Snacka om tummen upp! Förberedlserna har vart skit roliga, det lilla charmtrollet som satt och sjöng håkan hellström för mig inatt då jag mådde som värst, resan hem med en massa gyllene tider musik, bandet vilket jag stört älskar!
Nu ska jag skriva ett fint litet sms till min käre kompis Emma som hjälpte till att lyfta upp kvällen igår, ÄVEN hennes idiothet att locka fram den äckliga gubben...... :P livrädd

Ha det gott!
Mwa

Midsommar på Öland

Vädret har vart lite sisådär på sistone men idag hoppas jag på att det håller sig! hela dagen ut tack......
Idag är det planerat att vi ska åka till Öland och fira midsommar, vilket jag inte är så sugen på efter allt skit som händer där uppe. Men men, vad gör man inte när alla drar upp dit? Det blir vad man gör det till. Det fina citatet har Emma bankat in i huvudet. Fan om det börjar regna!!!!! De flesta åkte dit i uhm går och i förrgår och de som inte ska övernatta åker dit runt 12-1 tiden idag, Emma och jag åker runt halv tre :P Jag är nog mer för traditionella midsommrar. Jordgubbar, sill och potatis dukat upp på ett långbord med familj och släkt. Det är då det är som bäst!
Men nu måste jag börja röra på mig, klockan är straxt 12 och jag ska möta upp Emma hm kommer inte ihåg.

Ha en glad midsommar! =)
Mwa

Äventyr

Härliga dagar med massa äventyr. Emma och jag stack till stensö igår och sedan snabbt hem. Det såg ut som om det skulle bli bra väder igår (!!!!!!!!!!!!!) men inte. Vi låg ute och solade i hm ungefär 40 min tills det började spöregna. Typiskt svensk väder va? 
Har inte träffat min släkt på dunder länge så jag ska pallra mig iväg på min mosters och min kusins kalas ikväll. Förkyld är jag också..... Usch.

Mwa

Solning på G

Okej, skit i det för förra inlägget då jag skrev Vi syns när jag börjar skolan igen! Dumt beslut. Det är ju nu jag vill ha mina dagar dokumenterade så att jag kommer ihåg dom! Ibland vet jag inte hur jag tänker......
Imorgon och på måndag skad et bli jätte fint väder och puh, min bränna håller på att flagna bort. Jag brände mig ju sist något enormt. Jag och Ellen låg ute och pressade i 4 timmar UTAN solskyddsfaktor. Får skylla mig själv. Imorgon åker den på!
Tusan vad jag har vart trött. Imorse fick jag äntligen sova hur länge jag ville och hm ja klockan kvart över ett blev det. Hela dagen idag har vart seg Har även efter mina 11 timmars sömn legat och halv sovit på soffan näst intill hela dagen. Ville få med Emma ut ikväll men dummern jobbar, I DONT BLAME YOU HONEY! Vem vill inte tjäna pengar? =) MEN, imorgon solar vi ute på solsängarna, käkar och sedan tar vi oss in till stan. Internet retar upp mig..... Uppkopplingen försvinner hela jävla tiden. Blääää det tar extra lång tid att få upp det här inlägget bara för det!

Ska fortsätta försöka ladda upp inlägget.
Mwa

Roligast kvällen på länge!

FYFAN vilken kväll det vart igår!!!!! Önskade alla kvällar kunde sluta sådär. Efter 3 timmars sömn idag pallrade vi oss upp vid halv åtta för att ta bussen in till stan. PUH! Morgonpigg är man! Dock inte emma...... Jag är helt slut.


Äntligen 100% klar!

 Vilket vackert väder det är ute! Solen är skygg, bara moln på himlen och så vräker det ner regn. Kan det bli bättre???? Stackars kagg som tar studenten idag. Fyfan säger jag bara. Sicken otur liksom!
Typ ingen i skolan imorse, ingen i skolan på lunchen. Alla dök upp när vi hade engelska och då skulle vi kolla på Shakespeare filmen. Haha fan vad missnöjd jag vart! Jag kunde knappt hålla kameran stilla. Eller jag rörde på den där pinnen så att kameran förflyttade sig, äh ni fattar.



Hm ojdå :P det tog tydligen 5 timmar för mig att rabbla upp ovanstående skit.
En sak som jag glädjs åt idag är att mitt hår har börjat bli längre :P jo för i vintras så klippte jag mig kort! Och visst, det var kul i ungefär 2 veckor sen ville jag ha tillbaks mitt gamla. Klippa kort tänker jag absolut ALDRIG göra igen. Eller jo ett undantag. Om jag föder tvillingar och irriterar mig på håret då, ja då åker skiten av helt enkelt.
Imorgon är det dax för avslutning och jag är inte alls sugen på det. Om jag fick bestämma så skulle jag inte vilja sätta foten på skolan efter nationaldagen. PUNKT SLUT. Det suger jet balle ungefär. Åååh det är så många kompisar som tar studenten i år och jag dregglar när jag hör deras framtidsplaner. Eller deras planer för hösten. De flesta drar utomlands och börjar jobba och vissa tänker beställa lite sista-minuten-resor. Men jag för nöja mig med att det är två år kvar. Det kommer gå dunder snabbt! Snart är det liksom insparken och kick-off på Öland. Haha fyfan, den där jävla kiff-off skiten på Öland som vi var på förra året. Det var ju extremt hrm intressant och roligt. Jodå.
Jag är nu 100% klar med denna termin och återkommer till skolan i augusti och till bloggen i slutet utav sommaren.

Ha det så bra!
Mwa

Två tågbiljetter till uhm, vart?

Jag har tagit det lugnt idag. Oh ja det vill jag säga att jag har! Jag har pluggat som en dåre och jag har följt tennis matchen med stor nervositet (även om jag visste att söderling inte hade en chans mot världs 2an i tennis). Det såg ut som om han kunde komma igen men icke. Som förväntat. Men jisses, det är ju inte varje dag en svensk vinner över en världs 1a som Rafael Nadal! Så en vinnare är Robin ändå.
Min sista uppgift, historian som jag har gått runt och dragit på nu i en veckas tid satte jag mig ner med för en stund sen. Min mapp med informationen ligger i skåpet i skolan och inte står den specifika informationen som behövs på internet. Eller i alla fall det jag behöver veta! Jag kanske inte har kollat noggrant? Får försöka en gång till.
Jag ville gärna till Emma men nu när jag bestämt mig för att jag egentligen ville åka till henne så är det aningen försent tycker jag. Emma kommer tillägga att det inte var det.
Jag fick ett oväntat litet meddelande ifrån min tyske kompis Lovis. Han reser som sjutton. Han besökte Sverige i mars, han åkte sedan till Irland, nyss hemkommer ifrån USA och sen ska han iväg till cypern :P vissa har det bara bra!
Jo just det! En rolig incident igår. Jag trillade. Oväntat? Ja. Jag har inte trillat på jätte länge, eller okej då, det har jag. Tagit för långa kliv i trappan. Snubblat över tröskeln OCH jag har faktiskt lyckats slå omkull när jag råkade på något vis få upp en kant utav mattan. Jag har ju alltid trott att jag kommer att dö i någon trappa eftersom jag har hemska minnen därifrån.
Fy sicket tjat det är här hemma just nu!

Vi hörs, antagligen.........
Mwa

Söderling vs Federer

Hann preeecis hem ifrån stan då matchen mellan Federer och Söderling skulle börja. Första set verkar inte gå så bra för svenskan, han ligger under med 4-1 emot Federer. Federers backhand alltså! Det är lite utklassning här..... Känns som om Söderling inte har en endaste minimal chans att ta hem den här segern. Fast vem vet, matchen har bara hållt på i ungefär en kvart :P kanske inte ska vara så snabb och dömma det. Men självklart håller jag på söderling! Hade vart lite roligare om han mötte roddick ;D

Äh, inte tänker jag sitta här och skriva när det pågår en svensk historisk match på tven!
Ciao,
Mwa

Seg fredag men med Emma livas den upp

Skolan vart riktigt slapp idag också. Det är ingen mening med att pallra sig dit nu känner jag. Fast nu är det ingen idé, måndag vanliga lektioner men kommer med stor sannorlikhet bara innehålla en massa fika och skit. Usch vad jag är trött på att fika. Brukar stå över den biten när lärarna kommer med glass och skit! Speciellt klockan tio över åtta på morgonen. Då blir jag bara spyfärdig.
Emma och jag tog en sväng på stan i regnet. Köpte en jävla massa glass. Puh. Väl hemma så stormade jag till sängs och sov i några timmar. Fredagar är de dagar då jag är helt slutkörd, brukar märka av den tröttheten redan på torsdags eftermiddagarna.
Från varsitt håll rusade jag och Emma till hennes buss och vi möttes vid den gamla vanliga busskuren vid Wirblads. Satte på Peppelinos bar och dansade och skrek. Sedan hem till MemmePemmePungen för att käka och spela lite monopol. Emma har inte vart sådär trött på väldigt länge som hon vart ikväll. Ja jisses. Kaffe livade upp det lite kanske.
Åkte hem runt elva halv tolv tiden. En HEL buss med studenter som vrålade och skrek och det stank spya och sprit i hela bussen. Det var riktigt nice. Trodde nämligen själv att jag skulle må dåligt där inne.

Dax för lite sömn och fortsatt snack med Emma!
Mwa

'Min egen servitris'

Rapporten som jag kämpade med i 4 timmar igår lämnades in på rättning och så fick jag tillbaks den redan idag, imorse rättare sagt :P snabbt jobbat. Det såg helt okej ut :P analys läxan som skulle in i samhälle idag blev också bättre än vad jag trodde att det skulle bli. Andra dagen i rad jag har vat tvungen att sitta över i skolan, ajajaj säger jag bara. Efter att magen hade skrikit efter mat i nästan två timmar så sket jag i allt och åkte hem. Somnade en timme och nu ska jag plugga. Äh, vi får se hur det egentligen blir med den saken. Ska väl iallafall försöka!
Nästa vecka blir det festande och såklart avslutning! Dregglar så mycket som jag längtar. Jag längtar efter att få slippa öppna den tunga dörren in till korridoren och släntra fram till skåpet med telefonen i örat med en trött Emma. Eftersom. Emma dök upp här nu helt plötsligt så lägger jag upp hennes och min nationalsång!


 

Ha det bra! Hoppas det blir sol imorgon. Har frusit som en dåre i skolan idag.
Mwa

Piece of cake.....

Lite sovmorgon imorse, vaknade vid 8. Käka frukost och sedan 40 minuter The Hills. Det sista avsnittet för säsongen! :'( lite tråkigt. Nu sitter jag i vardagsrummet och skriver på rapporten som ska vara inlämnad för rättning idag. Skrev ett mail till min svenska lärare

Hej! Jag sitter hemma idag och skriver på rapporten som ska vara inlämnad för rättning idag.

fick svar tillbaks;    Ska bli kul att få läsa dina tankar!

Sånt där gör mig riktigt seriöst nervös. Jag har ganska mycket klart och det måste vara klart tills innan 5 idag. Jag hoppas oinderligt mycket att jag hinner, annars kommer jag skämmas som tusan. Alla andra har ju hunnit klart så varför skulle inte jag bli det :P
Förhoppningsvis kommer Emma hit också så tar vi bussen tillsammans in till Fredrikskans för den där jäddrans tråkiga Triaden som ska hållas. Det är alltså en friidrotts-tävling mellan de stor skolorna Stagg, Kagg och Jenny. Ska man sitta på den där fall färdiga arénan och frysa ihjäl? Det kommer bli skitskojigt!!!!!! Nä nu måste jag få den här dumma rapporten klar. Har ganska mycket saker kvar att göra innan jag kan ta sommarlov nästa vecka och det vore super skönt om jag kunde få klart allt den här veckan åtminstone. Men det blir piece of cake........ hrm.

Mwa


och fyyyyyyyyy vad det spöregnar!!!!!!! Vad hände med sommaren? kul för 3orna som tar studenten he he he

slapp dag

Shit vilken tur att jag tog jeans imorse! Visst det var lagom  varmt när jag skulle till skolan men när jag skulle hem :P jisses vad det blåste och vad jag frööös! Jag frös liksom igår i skolan och då vart de hm typ 25 grader utomhus.
Jag försov mig också imorse :P vaknade klockan åtta och jag började skolan tio över. Jag tog det ganska lugnt tills Emma ringde och som senare dök upp. Två timmar försenad till skolan..... :P men äh, det var individuellt arbete. Känner ingen ångest!
Rusade hem och möttes av min morbror sittandes med familjen i köket. Det var inte igår säger jag! Skit roligt att snacka lite med honom och höra hur han mår. Imorgon ska den 'omtalade' rapporten vara inlämnad för rättning och jag som många andra i klassen har knappt börjat. Denna rapport är väldigt betygsgrundande säger våran lärare så det är väl bara att bita ihop och anstränga sig så hårt man kan nu de sista dagarna. Men hur lätt är det egentligen :P jag är trött som en sengångare och somnar så fort jag sätter eller lägger mig ned :P lite tant varning där va?

pluggdax,

Mwa

Soooommar!

Tusan vad varmt det har vart idag! Det har verkligen vart sommar idag. Fast dock frös jag i skolan. Det är som om jag är inställd på att när jag kommer till skolan så ska jag frysa.
Imorgon ska jag och Tanja klippa Shakespeare filmen, som om jag inte har annat för mig än att göra det. Aja, jag måste göra det. Annars hatar typ hela klassen mig. Får sms lite då och då, då kompisarna i klassen undrar hur det går med den. Jag fick också panik när jag inte kom på vart jag hade lagt filmen :P smarto. Den låg som tur var i skåpet.
Lektioner är inställda hit och dit så jag hörde med Emma om hon hade lust att ta en runda på stan. Ingen lunch blev det :P utan glass och turkisk peppar. Vi drog sedan hem till mig efter språk provet för att pressa ute i solen på solsängarna och med fika. Emma skulle jobba ikväll så hon drog hem tidigt. Men då hinner jag kanske skriva på svenska rapporten och historian..... Ska nog börja med det nu!

våra solsängar är himlen just nu!!!!!!!!! (H)

Mwa

RSS 2.0