Sluta analysera Oscars Galan, SNÄLLA?!

Kan alla bara sluta prata om Oscars Galan och deras klänningar?! Tycker att det är fruktansvärt onödigt att lägga ner tid på att kopiera bilder och analysera. Är det inte självmord nog att få se dessa ursnygga klänningar och vilja ha dom men man vet att man aldrig kommer kunna köpa eller bära en sån klänning som Anne Hathaway? Det är bara fel, så lägg av!

Vart tog det sista sportlovet vägen?

Världens underbaraste pojkvän fyller år idag och paniken nådde mig i skolan idag att Aah just det, present kanske är lämpligt? Jag gillar inte att köpa presenter och tycker att det är ytterst svårt att hitta det där speciella. Tanken på att faktiskt börja köpa praktiska saker såsom kläder, eltandborste, rakapparat och liknande har bara fallit bort. Istället ska här inhandlas ringar och halsband för dyra pengar med massa söta ingraveringar på att Det datumet blev du och jag tillsammans och det datumet o bla bla bla. Det är rätt kul att titta kläder till killen och jag gillade det idag faktiskt. Förstår inte varför jag inte har gjort det tidigare, för det är rätt schysst att se honom komma gående i något man själv har plockat ut. Han fick en skjorta och en tröja av mig. Lucky me så får jag byta tröjan till en annan storlek. Men nöjet är helt på min sida (:
Jag befinner mig på kals hos honom just nu och jag haaatar verkligen kalas, jag hatar mina egna kalas och jag hatar bara kalas i allmänhet. Vi går liksom inte riktigt hand i hand. Man blir så låst på något sätt och tvingas vara trevlig och se fin ut. PLUS att man måste städa sitt rum. Vad är det med sälkt och vänner som vill se ens rum när man fyller år? Snacka om att de försöker få en att känna sig speciell. Jag menar vad är det som är så speciellt med just mitt rum denna dag??? Det är rätt fånigt och jag städar inte mitt rum nuförtiden när jag fyller år. Bara för att.
Mycket irritation har det varit idag. Människor har varit irriterade på mig och jag på de. Har befunnit mig någonstans, på någon plats jag inte är van vid att besöka. Man får liksom lära sig sina brister väldigt fort och härligt här i livet. Det skär sig totalt.
Vi har ett NORDIC mun coming up in a couple of weeks. Om bara sisådär 3 veckor eller så. Har jag/vi börjat skriva resolution? Nä. Tycker jag att det är roligt? Nä. Vi får nada information och det brinner i knutarna.
Jag sitter på min pojkväns rum och har precis tagit en paus ifrån The Sims 3 spelandet. Jag vill bara knöla ner honom i min väska och sedan tar han och jag första bästa bussen hem till mig. Inte för att det går. Nästa Sims 3 expansionpack blir Nattliv. Hoppas på att kunna installera det redan ikväll. Hoppas hoppas HOPPAS!

God morning/god eftermiddag

God morgon säger jag trots att klockan snart tickar mot 13.00. Jag har gått och blivit förkyld ännu en gång på mindre än en vecka och det känns verkligen inte bra. Sportlovet är över och om jag skulle mot förmodan få bihålsinflammation så vet jag faktiskt inte vad jag kommer ta mig till. Vem orkar missa en vecka till av skolan? Det är ju slutspurten nu.... Näsan rinner konstant och förstår inte hur det kan finnas så äckligt mycket snor i näsan. Jag ska kurera mig med allt möjligt och jag ska stänga min vinterjacka from now on. Brukar vara dålig på att stänga den eftersom att dragkedjan alltid är så irriterande! Kom precis på att vi har glömt att jobba med projektarbetet denna vecka också..... inte bra.

Big Brother, here we go again

Jag sitter i soffan med enorma hörlurar på huvudet, det blir så himla mega bra ljud! Lyssnar genom Spotifylistan på utspringningslåtar och DJ Ötzi är på, 90-talet var bara för bra. Om inte musiken så var väl modet ändå helt okej! Kollar på bilder på min mamma som bar rött läppstift och lockigt burrigt hår. Färgerna var ju helt bananas och stickade koftor var typ inne.... Ibland såg de förfärliga ut.
Jag svor på att inte följa Big Brother i år men det har bara blivit så att jag har kollat nu varje dag hela veckan. Kan kanske bero på sportlov eller bara att alla mina kompisar kollar varje kväll? Cilla är ju så himla störtskön! Hon är överallt och ingenstans. Medelålderskvinnor alltså.....
Jag vet inte om jag har nämnt en kille vid namn Jonathan som kommer och bor i Birmingham, England? Om inte så ska jag ge er en liten tillbakablick! När jag gick i 7an så vart jag skogsmulle, hängde väldigt mycket på diverse spelsidor och vid datorn överhuvudtaget. Jag hittade honom och senare även en snubbe som heter Stefano från Italien. Iallafall, Jonathan och jag pratade väldigt mycket över msn, i säkert 2 år eller något och sedan gav jag därefter hans msn till min lillasyster och kusin och sedan min föredetta bästa kompis. Vi alla skrev med honom och han blev förälskad i oss en efter en. Han ville träffa oss och han visade även sina genetalier för oss i cam. Min kusin tvingade mig att kolla, haha! Han visade tydliga indikationer på att vara en typisk nätpedofil. Men vi tyckte att det var kul och fortsatte o skriva. Han vill träffas och allting. Han vill bli tillsammans med min kusin, alltså så är jag och min lillasyster inte lika roliga längre. Några månader går och han blir förälskad i mig och min kusin är ute ur bilden. Tiden på högstadiet går inte att förklara (vi ringde liksom en snubbe som heter Josh i Australien och snackade), vi var ytterst speciella. Vi eller jag har pratat med denna kille i snart 5 år och han är lika ruskigt äcklig än idag, jag pratar för övrigt med honom nu på msn. Han berömmer mig hur jag är med barn (han grundar detta på att jag har sagt att jag har många syskon och gav de glass någon dag). Han vill att jag ska vara mamma till hans barn. Det fortsätter, allt som man trodde att ingen kunde vara så seriös med är han. Jag gick alltså i 7an och utgav mig från att vara 18 år då vi först började skriva, det var liksom en rolig grej tills jag i den åldern började ta lite saker för seriöst själv. Jag kunde ligga uppe till klockan 3 på natten och skriva med han. Kompisarna himlade med ögonen när jag kom dagen efter med stora påsar under ögonen. De dagarna var helt fantastiskt roliga! Jag kommer ihåg dom som om det vore igår.... Stefano, eller Magico som han alltid hette på msn var också helt mysko! Oj detta blev ett riktigt långt inlägg om egentligen något som inte går att förstå sig på. Är det därför jag vill läsa till psykolog? Min msn plingar så det svider i öronen, guess who..............?

Varje dag är en fest

Allt är bestämt in i minsta detalj. Skor, smycken, klänningar, ja hela rubbet! Funderar på att byta namn på bloggen eftersom att 99% säkert handlar om skolan och diverse saker som följer med det. Student 2011, heter jag.

Nedräkningen som började för 13 år sen.....

Drömmar är drömmar och mål är mål. Jag har så mycket jag vill åstadkomma och göra innan jag förmodligen slåt mig ner i ett hus eller lägenhet med man och barn. Jag vill bo i London och jobba, jag vill bo och jobba i Australien. Jag vill resa till Hawaii och Cook öarna. Jag vill flytta ihop med killen jag älskar. Jag vill läsa till psykolog och bli framgångsrik. Åh listan blir bara längre och längre! Drömmar från förr slocknar snabbt och allt börjar bli verkligt nu. Jag är liksom fri om typ 100 dagar.... Iiiiiiiiiih

Skolan sätter sig på psyket, det är tufft

Heeej! Dagarna går och min tidsuppfattning är helt borta. Det är liksom torsdag idag och jag har inte öppnat skolbäckerna än, måste ta tag i detta problem ikväll. Något måste jag faen i mig hinna göra! Läsa engelska bok, skriva klart en uppgift om buddhism/hinduism och plugga på ett filosofi prov som jag inte har gjort pga att jag har varit sjuk. Mitt humör går upp och ner och trots att jag har sovit 12 timmar är jag hur trött som helst redan klockan elva på kvällen dagen efter. Man undrar ju hur psyket mår om man är så slut i kroppen och huvudet. Åh vad jag längtar efter att inte ha någon skola att gå till efter studenten. Det går bra nu och att vila upp sig och ta långa långa super sovmorgonar har varit toppen, man kan säga att jag behövde detta. Få festa och spendera pengar en hel helg utan att oroa sig för plugg på söndagen och eventuella prov veckan som kommer. Åh vad jag älskar livet och vad jag älskar alla jag har omkring mig. Någon som förgyller både dag och natt och allt som får mig att le är min pojkvän. Mycket har jag honom att tacka för. Jag ska inte gå in på detaljer och sitta i min säng och lipa nu, jag är trots allt obeskrivligt lycklig.

Balklänning till 2011

Har ännu inte hunnit hitta den perfekta balklänningen. För om det skulle visa sig att jag till slut inte hittar någon så går jag inte. Jag tänker fan inte gå på balen med en sketen klänning som jag längtar efter att ta av mig. Nepp, jag ska aldrig vilja ta av mig klänningen när jag väl kommit hem den natten. Men hur hittar man en balklänning till det rätta priset? Bra fråga och jag har själv fortfarande inte svaret. Tradera och Blocket är inte så himla kul att kolla på. Jag menar är folk allvarliga när de lägger ut en annons utan bild??? Inte en feting chans att jag nappar. Bröllopsbutiken i Kalmar har fina klänningar men jag har ingen lust att spendera en hel förmögenhet. Jag lägger hellre ner en massa pengar på studenten som man inte kommer att glömma i första taget.
En klänning som jag dock har förälskat mig i är den här som Jessica Alba hade på någon gala för inte alltför länge sen! Äsh jag vet inte hur det kommer att sluta. Just nu står inte balklänning som prio 1 på listan. Jag väntar nog lite till. Hade egentligen velat köpa mig en vit brudklänning, det kan väl vara snyggt? Men inte passande....

Bästa vännen är tequila

Jag har fått skriva om det här inlägget ett par gånger nu och alla roliga detaljer orkar jag fan inte skriva en gång till!!!!
Drinkkväll hemma hos Stina igår kväll med underbara vänner. Tanken var att det skulle blandas margaritas och min favvo sommardrink, summer apple! Säkraste kortet var att börja med summer apple och MUUUUUUUUMS så jäkla läskande gott. Margaritas var första gången vi skulle blanda och bajs vad äcklig det var! Vi hade för lite lime/citronjuice i och tequila smaken framhävdes väldigt mycket. Jag hatar sprit och det ska vara väl genomtänka och blandade drinkar, annars ratar jag det. Min smakade helt okej men efter att ha pressat en halv citron och två lime i så sved det så dant i magen att jag bara inte kunde fortsätta dricka det.
Tog mig hem med bussen efter att ha köpt cola och chips med dipp. Det behövdes! Kurerar mig just nu i sängen, är proppmätt fortfarande efter att min söt söte pojkvän bjöd mig på lunch idag. Lyssnar på Gyllene Tider och äter lakrits plopp som alltid kan få plats i magen trots att man är super mätt. Tänker inte under några omständigheter gå mer utanför huset idag och imorgon får vi väl se.
Jag har fått skriva om det här inlägget ett par gånger nu och alla roliga detaljer orkar jag fan inte skriva en gång till!!!!
Drinkkväll hemma hos Stina igår kväll med underbara vänner. Tanken var att det skulle blandas margaritas och min favvo sommardrink, summer apple! Säkraste kortet var att börja med summer apple och MUUUUUUUUMS så jäkla läskande gott. Margaritas var första gången vi skulle blanda och bajs vad äcklig det var! Vi hade för lite lime/citronjuice i och tequila smaken framhävdes väldigt mycket. Jag hatar sprit och det ska vara väl genomtänka och blandade drinkar, annars ratar jag det. Min smakade helt okej men efter att ha pressat en halv citron och två lime i så sved det så dant i magen att jag bara inte kunde fortsätta dricka det.
Tog mig hem med bussen efter att ha köpt cola och chips med dipp. Det behövdes! Kurerar mig just nu i sängen, är proppmätt fortfarande efter att min söt söte pojkvän bjöd mig på lunch idag. Lyssnar på Gyllene Tider och äter lakrits plopp som alltid kan få plats i magen trots att man är super mätt. Tänker inte under några omständigheter gå mer utanför huset idag och imorgon får vi väl se.
De snuskiga drinkarna som liknar akvarellfärg
Nöjd tjej som lagar mat = tomatsoppa
Här spårar allt ur & jag o jonna slår omkull varandra

2011-02-15

Hade oturen att inte få fira alla hjärtansdag i år igen. Känns lite tråkigt men men. Vi har NORDIC mun v.10 på Strand hotell i Borgholm i år och jag vet inte om jag ser fram emot det eller inte. Ska bli riktigt kul att träffa nya människor och förhoppningarna för att det ska bli ett lyckat MUN är hur stor som helst. Botswana är det land jag och mina tre andra vänner kommer att representera. Känns lite sådär i och med att jag redan har representerat två andra afrikanskaländer, Zimbabwe och Sydafrika. Om inte annat blir det bara roligt att ta del och kolla på om det liksom skulle vara så. Åh jag hoppas att de har internet, då hänger datorn med definitivt! Klockan slår strax 00.00 och jag går på den sista energin kroppen har att ge mig. Trots att jag har varit sjuk ett tag tycker jag att jag höll igång rätt bra idag (lång skoldag brukar oftast ta död på en!!!!!!) Godnatt

RSS 2.0