Miffo dag

God morgon!
Som sagt, datorn har knappt funkat och jag har haft fullt upp. Har mest latjat med mobilen om det är något.
Igår åkte jag mamma thea tuwa och ellen till Vimmerby. Min faster och hennes man + två jämnårigabarn med Thea och Tuwa följde också med. Att gå upp klockan 7 en lördagsmorgon är verkligen inget roligt. Man vandrar upp som en zombie, upp för trapporna och bara ryter då någon ska säga god morgon. Jag gick också och la mig klockan ett vilket inte var så värst bra.
Klockan 8 var vi startklara och begav oss. Bilfärden var himla rolig första timmen men sedan började mina ben typ få fnatt och jag fick ont och ville därifrån. Jag hade alltså fullt med saker nedanför mina ben. Kortfattat, det var himla roligt!
Bilfärden hem var ju mindre rolig. Då skulle jag sitta med småbarnen i mitten där bak för att försöka underhålla dom så gott jag kunde. Det slutade med att Thea och jag var i sådan fruktansvärd extas och vi bara skrek och skrattade hysteriskt. Den sista energin gick åt till det. Hon började säga en massa massa saker som jag verkligen inte tänker skriva här för då skulle mamma skämmas ihjäl :P
Vid sex började matchen. Mamma skulle släppa av mig men telefonsamtalet med Emma, hrm aa jag vet inte men jag blev så fruktansvärt trött och tjurig så jag sa bara att Ammen jaaa vi får synas en annan dag jag kommer inte in! När jag kom hem, hm runt 7 på kvällen så la jag mig i sängen och somnade... Runt nio-tio tiden sms bombar Linda mig med 'vikitga' sms men har ingen lust att svara. Emma&Emelie ringer och checkar läget + att J smsar. Inser snabbt att jag ligger med kläderna på eftersom det blev allt obehagligare att ligga ner.
Jag sov från 19.00 till 12.00 dagen därpå med kanske tre väckningar imellan. Det första mamma sa när jag kom upp var; Nu har du alltså sovit för en vecka. Haha svar nej, jag kommer säkerligen vara lika trött ikväll igen.

Mwa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0