När man förlorar hopp om någon

Att gå upp idag gick bra. Klockan ringde och 3 hundradelar efter var jag redan uppe och tände lamporna. Insåg sedan att vi inte hade mjölk hemma. Händer aldrig att vi inte har mjölk hemma men just imorse tog det extra lång tid att hitta något att äta. Klarar inte av att äta torra saker som mackor.
Sprang och bytte mitt individuella val kvikt som sjutton imorse. Från Företagsekonomi till Privat Ekonomi och nu från Privat Ekonomi till Företagsekonomi =) blir nog bra det!
Vi delade också upp oss i olika grupper så att vi sedan kan bestämma land. Detta är som sagt på engelska och jag vet inte om jag har kunskaper att ha en konversation på invecklad politik. I detta FN-rollspel får vi besök utav Polen, Cypern mm. Kommer inte bli roligt.....
Sitter nu hemma och kollar på E.T. Riktigt tråkig film måste jag säga. Ska nog göra en kopp kaffe och sedan snacka lite grann med mamma och pappa.

En sak som gör mig riktigt ledsen och upprörd är när folk skriker på mig och utan anledning är det ännu värre. Speciellt om man tex blir utskälld bland folk. Vid ett bord eller liknande... Jag klarar bara inte av det. Jag blir så fruktansvärt ledsen. En vänlig sak som man ber om att få svar på och detta tar säkert 3 sekunder för denna individ att svara på. 3 sekunder av hans/hennes liv! Är det för mycket begärt. Jag känner så igen detta beteende hos människor som är osäkra. Folk som bara vill passa in i mängden. För det är så det ska vara nuförtiden, speciellt på den skolan jag går på. Där ska man alltid ha på sig det allra nyaste kläderna, man måste supa sig full varje helg, man måste röka, man måste bete sig på samma sätt som den populära gör. Gå på samma fester och snacka på samma sätt. Göra sig hörd MEN inte för mycket för då blir 'ledaren' avundsjuk och tycker att du tar mer plats än vad hon/han gör.  Det är INGEN som har sin egna stil, det är ingen som är speciell eller sticker ut. För på något sätt så är dom precis likadana allesammans. Det är så jävla löjligt. Man ska vara sig själv. Man får säga vad man vill utan att det kränker någon annan. Klä sig precis så som man tycker är behagligast.

Kommentarer
Postat av: Frida L

min skola är lite lik din. det är samma regler med att passa in, på de flesta linjer, inte just på ES- där är ju alla udda. ;P men här ska man också helst supa sej full varje helg..onödigt! stå på dej, du är unik som fan. ;)

2009-01-09 @ 08:49:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0