Det är nu man ska gå och bli moderat, he he

Vilka rykten........ Det är ju genom ryktesvägen som allt förvrider sig och blandas ihop. Jag satt på bussen, en man lite längra fram pratar i telefon med en kompis (antar/tror jag). Han pratar om självmordet på min gamla skola. Då pratar han om att man har hittat en till (!!!!!!!!!!!) person som har hängt sig, på skolan givetvis. Jag slänger mig på telefonen och messar min lillasyster som fortfarande går där. Det stämde ju inte alls...... Ingen hade begått självmord igen. Men dock har man fått reda på varför den här personen mådde och gjorde som han gjorde. Jag säger bara det, FUCK religioner. Det tjänar ingenting till att tro på något så absurt. Det är förfan vidrigt.

Jag är jätte förkyld och matte provet imorse idag var rena rama pesten. Om jag hade fått så hade jag gärna gått ut uhm 1 gång var tionde minut. Men istället satt jag där och förde en massa oväsen och kunde inte alls koncentrera mig. Vi fick också sluta innan lunch idag och det vart ju skit kul :P den ända dagen då man var tvungen att sitta över tiden för att plugga. Sånt är vidrigt det med! Imorgon går jag till halv fem. Eller mja, jag tror det. Lång dag. Kan inte vänta tills nästa vecka då vi är lediga torsdag och fredag. Niiiiice. Fast dock måste man lida på tisdagen. Det är den värsta dagen på veckan. Eller torsdagar och tisdagar delar lika! Dom är lika förjävliga båda två.
Jag har också föreställt mig varenda gång jag ska gå i sten trapporna på Stagg att jag snubblar och slår ut mina framtänder. Jag är skit rädd för att det faktiskt ska hända ;S

Massa plugg, ofc! Så det är bara att sätta igång och plugga hela kvällen lång. Nej inte riktigt. Min paus blir vid 9 ikväll då Grey's börjar. Annars råååå pluggning!
Mwa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0