090506

Det har vart en sjuuuuuukt trevlig dag idag! Träffade flickorna i skolan och sedan bar det av på föreläsning. Vi fick se allt ifrån äckliga gräshoppor till målade gräshoppor och till JÄTTE uppstoppade svanar..... Det står en man med typ 30 hinkar framför sig där han ska plocka upp gräsjopporna och märka vissa som är hanar eller honor. Viktigt jobb må jag säga.
Efter det åkte vi alla till moskogen för att kolla soptippen. Väldigt intressant! Bussen som lämnade oss där ute bland all skog kom inte tillbaks, eller jo, efter 20 minuter. inte nog med det! Efter att hela min grupp hade snott kaffe av de stackars gubbarna på sopstationen, de längsta 30 minuterna i mitt liv så dyker bussen upp. Det har regnat hela dagen och alla så förjävliga ut. Skit risiga och alla ville liksom bara åka hem. På bussen hem så hände det ju hm ganska intressant saker. Det blev slagsmål. Jonna och Viiiinis rök i hop som satan (på skoj) även fast det såg ut att vara riktigt hårda slag. På lunchen visade båda stolta upp sina rivmärken och blåmärken efter bråket :P
Mötte sedan upp Emma för att gå till morfar. Hann med att gå i lite affärer. Jag kommer nog byta min sony ericsson till en blackberry bold nu innan sommaren. Längtar lite. Lite av ett teknikfreak.
Vi åt middag och fikade hos morfar och anna, blev mycket prat. Var nog inte på hugget idag kändes det som. Jag var så trött och seg. Måste erkänna att FYFAN vad tråkigt det är att blogga :P vad är meningen? Att en massa shitheads ska sitta och läsa om min dag eller om hur jag klär mig? Fysatan vad trist. Snacka om kul att 90% av alla bloggar handlar om mode. Kul! Bra jobbat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0