091018

Sitter i köket och försöker plugga historia. Jag har fastnat riktigt ordentligt och behöver min farfar. Min farfars historier och min farfars skämt. Historier som toppar allt och historier som gör honom till min hjälte. Han är den högst intressantaste människa jag mött och är så glad att han fortfarande är vid liv och kan dela med sig utav dem.
Mina ögonen ser suddigt och huvudet är spänt, den vill inte riktigt ge med sig och jag börjar bli riktigt trött på det. Min hypokondri börjar träda fram och intala mig om att det är något allvarligt fel på mig. Kanske är det lamporna i köket som gör dom irriterade? Huh, det är minsann inte lätt. Jag som tänkte anstränga dom aningen mer med att läsa min ur tråkiga engelska bok som ska vara färdigläst tills på onsdag med 80 glosor. Kommer jag lyckas? OM jag gör det ska jag seriöst sätta mig ner och plugga på språk provet. Jag ska göra Petra stolt för en gångs skull. Eller jag ska försöka, min spydiga sida finns fortfarande kvar eftersom hon inte kan lägga av att vara så käftig och taskig emot mig.
Imorgon traskar jag bort till farmor och farfar efter skolan för att lyssna på fler krigs historier, förhoppningsvis kommer jag någon vart i historian och förhoppningsvis kan jag fokusera på något annat än huvudvärken.

Mwa

Kommentarer
Postat av: pungen

Nu får du fan uppdatera lite!

2009-11-04 @ 15:25:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0